akaloith Δημ. September 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) μιλαω για καταγραφη διαδρομης (προβληματα gps) γενικα δεν ειναι αξιοπιστο, ειναι λιγο με τα κεφια του το bluetooth gps ειναι σαφως πιο αξιοπιστο εχω αυτη τη ρομ και δεν την αλλαζω (basic turbo thin) http://www.ejiayu.com/en/News2-1-102.html αγοραστηκε απο antelife Edited September 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) εχω αυτη τη ρομ και δεν την αλλαζω (basic turbo thin) http://www.ejiayu.com/en/News2-1-102.html αγοραστηκε απο antelife κι εγω την ιδια ΡΟΜ εχω (δες στην υπογραφή μου) και δουλεύει ΠΕΡΙΦΗΜΑ !!! κανενα απολυτως προβλημα .... ουτε καν με το GPS που ειναι ακριβέστατο οσο για την μπαταρια ...... δειτε αυτο .... 6μερες, 18 ωρες σχεδον και εχει και 41% ακομα γεματη ... και ειναι μολις το τριτο γεμισμα (η χρήση ειναι σχεδον μηδενική.... αλλα το κανω για δοκιμη να δω ποσο θα αντεξει) http://img14.imageshack.us/img14/3793/nhde.png Edited September 22, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Βασικη ερωτηση: πως μπαινετε σε recovery mode? Στο δικο μου οτι συνδυασμο πληκτρων και να πατησω ανοιγει κανονικα. Μια φορα μπηκε σε ασφαλη λειτουργια , δεν ξερω πως εγινε αυτο, και ουσιαστικα ανοιξε με την αρχικη κατασταση της ρομ tou minideal γραφοντας κατω αριστερα ασφαλης λειτουργια, χωρις ομως να εχει σβησει τις εφαρμογες μ. Δεν καταφερα να ξαναμπω εκει. Ο μονος τροπος λοιπον για να μπω σε recovery mode ειναι απο mobile uncle tools Να πατησω το αντιστοιχο κουμπι. Φοβαμαι λοιπον οτι αμα κολλησει ποτε ή δεν βαλω καποια ρομ σωστη θα πρεπει να φλασαρω απ την αρχη με SpFlashTool EDIT: Το βρηκα! Για να μπει σε recovery mode απο κλειστο απλα κραταμε πατημενο το volume up και κουμπωνουμε το usb του φορτιστη και μετα το κουμπι power αντιστοιχα με πριν , αν πατησουμε vol down τοτε μπαινει σε factory mode , ειναι ομως κινεζικα και δεν μπορεσα να συνεχισω στο ψαξιμο του μενου Edited September 22, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 AKALOITH, αυτή η ρομ που έχεις, την πέρασες μέσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 AKALOITH, αυτή η ρομ που έχεις, την πέρασες μέσω recovery? εγω παντως προσπαθω απ το απογευμα να κατεβασω αυτη τη ρομ και ολο κολλαει. εχουμε καποιο αλλο λινκ? λογικα θα ειναι μεσω SpFlashTools , δεν δινουν ρομς για recovery απ αυτο το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 AKALOITH, αυτή η ρομ που έχεις, την πέρασες μέσω recovery? εγω παντως προσπαθω απ το απογευμα να κατεβασω αυτη τη ρομ και ολο κολλαει. εχουμε καποιο αλλο λινκ? λογικα θα ειναι μεσω SpFlashTools , δεν δινουν ρομς για recovery απ αυτο το site Στο ποστ #2728 έβαλα τα links για τις ROM, από το Ρώσικο forum (και για CWM) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ξερουμε σε ποια κεραια αντιστοιχει το στρογγυλο πιν κατω απ το καπακι? λογικα αντιστοιχει στην κεραια του τηλεφωνου και οχι του wifi ή gps. Αναφερομαι στο στρογγυλο δεξια απ την micro sim και διπλα στην βιδαωωωχ, ετουτος έχει βάλει στο μάτι τα αλουμινοχαρτα.. :):) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Στο ποστ #2728 έβαλα τα links για τις ROM, από το Ρώσικο forum (και για CWM) τα λινκς αντιστοιχουν παλι στο κινεζικο site γι αυτο ρωτησα αν υπαρχουν mirrors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 τα λινκς αντιστοιχουν παλι στο κινεζικο site γι αυτο ρωτησα αν υπαρχουν mirrors Στο ρωσσικο forum που παραπεμπουν υπάρχουν αναλυτικά τα links. Aπλα πατωντας τα σε πάνε στη μεταφράση του Google Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Στο ρωσσικο forum που παραπεμπουν υπάρχουν αναλυτικά τα links. Aπλα πατωντας τα σε πάνε στη μεταφράση του Google Η ρομ που είχες βάλει από το turbo έκανε συγχρονισμό στην εφαρμογή ίντερνετ τα αγαπημένα? Δοκίμασα από το ρωσικό την ρομ για την μπαταρία μας, 3000 και δεν το έκανε αυτό και την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Επειδή δεν έχω ακόμα πρόσβαση στις σελίδες των μικρών αγγελιών, πώς τα πηγαίνει από τιμές μεταπώλησης; Υπάρχει μήπως κάποιος που θα ενδιαφερόταν να το πουλήσει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atseros Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) πριν 2 μέρες πήρα το jiayu G4 turbo. γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν άλλαξα τη rom, όπως μου ήρθε από minideal. gps δουλεύει μια χαρά και μπαταρία επίσης. το μόνο πρόβλημα είναι πως στην εφαρμογή μέιλ, όταν πάω να διαβάσω ένα μέιλ μου βγάζει "Unfortunately, Email has stopped" μέιλ στέλνει κανονικά πάντως. ξέρει κανείς τι παίζει? Edited September 23, 2013 by atseros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 πριν 2 μέρες πήρα το jiayu G4 turbo. γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν άλλαξα τη rom, όπως μου ήρθε από minideal. gps δουλεύει μια χαρά και μπαταρία επίσης. το μόνο πρόβλημα είναι πως στην εφαρμογή μέιλ, όταν πάω να διαβάσω ένα μέιλ μου βγάζει "Unfortunately, Email has stopped" μέιλ στέλνει κανονικά πάντως. ξέρει κανείς τι παίζει? πηρες το λεπτο ή το χοντρο με τη μεγαλη μαπταρια? ειμαι σχεδον σιγουρος πως το minideal φοραει την ιδαι ρομ στα λεπτο/χοντρο και γι αυτο στο λεπτο υπαρχει θεμα με τον τροπο που πεφτει η ενδειξη της μπαταριας, Εγω φορουσα την αρχικη του minideal G4H 20130515-202809 και χθες το βραδυ περασα με SpFlashTool την G4LW 20130822-092045. Ειναι πολυ καλυτερη κατ εμε. Πολυ καλυτερη ταχυτητα σε wifi και 3g, βελτιωθηκε αρκετα το σημα του wifi που ειχα προβλημα, δεν τελειοποιηθηκε ομως. Το μονο που δεν εχει ειναι τα ελληνικα, αλλα δεν με απασχολει καθολου. Το gps το δοκιμασα και σημερα σε μεγαλη διαδρομη (35χλμ) με το cygic και πηγε αριστα. Δε χρειαστηκε καν να κανω ρυθμισεις για δορυφορους. Η μπαταρια φαινεται να πεφτει ομαλα και με σταθερο ρυθμο αναλογα τη χρηση. Περισσοτερα βεβαια επι της μπαταριας θα γραψω οταν εχω πληρη αποψη. Για αρχη πες μας ποια ρομ φορας και τις εντυπωσεις σου. Για τον φιλο που ρωτησε αν πωλειται θα πω οτι δυσκολα καποιος θα δωσει το g4 του. Με αυτα που γινονται στα τελωνεια ειναι απιθανο καποιον αν το πουλησει να το δωσει σε τιμη μαγαζιου απο την κινα. Ειναι αισθητο πλεον το ρισκο να φερεις απ εξω κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Η ρομ που είχες βάλει από το turbo έκανε συγχρονισμό στην εφαρμογή ίντερνετ τα αγαπημένα? Δοκίμασα από το ρωσικό την ρομ για την μπαταρία μας, 3000 και δεν το έκανε αυτό και την έβγαλα. Δε προλαβα να τη δοκιμάσω γιατί με το που την εβαλα μου εσπασε. Πολυ καλη εξυπηρετηση το mini deal πάντως άμεσα απάντησαν και σήμερα με ενημέρωσαν ότι το κόστος του touch επικοινωνοντας με τη jiayu είναι περίπου 80δολαρια και αν συμφωνώ να το στείλω. Οποτε με μεταφορικα κανα κατοσταρι δολαρια παει οχι κι ασχημα αλλα η σκεψη μου είναι αν χρειαστεί κανα τριμηνο δε μπορω να μεινω χωρις κινητο τοσο καιρο. Εκτός αν πάρω αλλο και το στείλω κι αυτό και μετά το πουλησω αλλα δυσκολη η μεταπωληση στα κινεζικα οπότε δεν έχει νοημα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καινούργια miui δοκίμασε κανείς; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 πριν 2 μέρες πήρα το jiayu G4 turbo. γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν άλλαξα τη rom, όπως μου ήρθε από minideal. gps δουλεύει μια χαρά και μπαταρία επίσης. το μόνο πρόβλημα είναι πως στην εφαρμογή μέιλ, όταν πάω να διαβάσω ένα μέιλ μου βγάζει "Unfortunately, Email has stopped" μέιλ στέλνει κανονικά πάντως. ξέρει κανείς τι παίζει? είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το email με την αρχική του minideal G4H 20130515-202809. Έβαλα μεταγενέστερη ROM και το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Για τους κατόχους του Thin, μου ήρθαν σήμερα αυτές.... http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html Είναι γάντι. original της Jiayu. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. EDIT: Τώρα είδα ότι δεν είναι διαθέσιμες. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) παιδια εχω g4 με G4G-20130816-180805με αδυναμο wifi καμμια αναβαθμιση μηπως κ φτιαξει το wifi ελεγα να δω. αλλαζω ρομ ε? ποια ομως?,για την επισημη ελεγα. αυτη δεν ειναι http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-official/ τα χειροτερα σχολια ομως,χε:) τι προτεινετε? αυτο http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 θα με βοηθουσε μηπως ?? Edited September 23, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1161242733_1/Cool-Original-Jiayu-G4-Back-Cover-Hard-Case-Battery-Housing-Case-3000mAh-Version-Black-White-Blue.jpg_250x250.jpg http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1161242733_1/Cool-Original-Jiayu-G4-Back-Cover-Hard-Case-Battery-Housing-Case-3000mAh-Version-Black-White-Blue.jpg_250x250.jpg Ειναι ιδέα μου η έχει φουσκωμένα ένα μέρος για τη μεγαλύτερη μπαταρία; Edited September 23, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1161242733_1/Cool-Original-Jiayu-G4-Back-Cover-Hard-Case-Battery-Housing-Case-3000mAh-Version-Black-White-Blue.jpg_250x250.jpg Ειναι ιδέα μου η έχει φουσκωμένα ένα μέρος για τη μεγαλύτερη μπαταρία; Ιδέα σου είναι. Έχω πάρει δεύτερο καπάκι από τον Αλι και είναι ένα απλό νορμαλ καπάκι.... Το κινητό δεν έχω βέβαια αλλά... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1161242733_1/Cool-Original-Jiayu-G4-Back-Cover-Hard-Case-Battery-Housing-Case-3000mAh-Version-Black-White-Blue.jpg_250x250.jpg Ειναι ιδέα μου η έχει φουσκωμένα ένα μέρος για τη μεγαλύτερη μπαταρία; Ιδέα σου είναι. Έχω πάρει δεύτερο καπάκι από τον Αλι και είναι ένα απλό νορμαλ καπάκι.... Το κινητό δεν έχω βέβαια αλλά... :wacko: Συμφωνώ, αντανάκλαση απο φωτιστικό είναι (για το λευκό καπάκι μιλάμε, φαντάζομαι...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά θέλω να πάρω το G4 με τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή και τη μικρότερη,πιο λεπτή μπαταρία Το έχω βρει εδώhttp://www.to2c.com/jiayu-g4-mtk6589t-quad-core-1850mah-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-2-13mp-camera-1g-4g-smartphone.html σε καλή τιμή αλλά το φοβάμαι λίγο το σάητ γιατί είναι καινούριο. Παίζει καλή τιμούλα,με κανά κουπονάκι ίσως σε κάποιο αξιόπιστο σάητ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Απο το to2c.com έχουν ήδη παραλάβει (ΟΚ) δύο μέλη του φόρουμ και ειμαστε καμια 10αριά τουλάχιστον εν αναμονη παραλαβής, τις προσεχείς μέρες... Για να καταλάβεις, οι πρώτες (απο εδώ παραγγελίες) έχουν αριθμό 100003528 και τώρα φτάσαμε το 100004417 (σε 20 μέρες) Εμεις και οι Ρώσοι ψωνίζουνε... Edited September 23, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παιδια εχω g4 με G4G-20130816-180805με αδυναμο wifi καμμια αναβαθμιση μηπως κ φτιαξει το wifi ελεγα να δω. αλλαζω ρομ ε? ποια ομως?,για την επισημη ελεγα. αυτη δεν ειναι http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-official/ τα χειροτερα σχολια ομως,χε:) τι προτεινετε? αυτο http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 θα με βοηθουσε μηπως ?? Κι εγω ετσι ακριβως ειμαι, με thick και με αυτη τη ρομ και αδυναμο σημα. Ειδα οτι καποιοι με τις ευρωπαικες ειναι ευχαριστημενοι και αποφασισα να το κανω κι εγω, αλλα με το μηνυμα του pan82 (2732 σελ. 183) καπου μπερδευτηκα με το thin και thick, και τι πρεπει τελικα να βαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Δεν νομίζω να το πηγαίνουν έτσι. Εγώ παρήγγειλα πέμπτη 19/9 με αριθμό 100003805 και κάποιος άλλος ποιο πριν από μένα είχε 41κατι βέβαια πέσαμε πάνω στη περίπτωση (αργία 19-21 ) και δεν έχουν προχώρηση η παραγγελίες (Processing γράφει ακόμα). Φαντάζομε ότι μέχρι τρίτη-τετάρτη θα έχουμε και tracking number. Από ότι βλέπω όμως έρχεται και άλλη αργία 29-3 China National Day Festival. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts