Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο εγώ έχω τα συγκεκριμένα προβλήματα;[/Quote]

φίλε αυτό που βλέπεις στο λινκ είναι για android 4.3....

Μια ερώτηση κι εγώ...To site της Singapore Post μου έχει βγάλει το dispatched to overseas πριν 8-9 μέρες λογικά μέσα στη βδομάδα πρέπει να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ σωστά?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φίλε αυτό που βλέπεις στο λινκ είναι για android 4.3....

Μια ερώτηση κι εγώ...To site της Singapore Post μου έχει βγάλει το dispatched to overseas πριν 8-9 μέρες λογικά μέσα στη βδομάδα πρέπει να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ σωστά?

σωστα,μπες και στο τρακινγ του ελτα και κοιτα οταν γραψει οτι εφτασε

Γεια σας. Εχω καποιες αποριες. Που μπορω να βρω G4 στη χαμηλοτερη τιμη, το μαυρο μου μοιαζει πιο ποιοτικο στο πλαστικο ισχυει; και για την μπαταρια ποσο κρατει η μεγαλη , ποσο η μικρη;

πολλες φορες παμε για χαμηλοτερη τιμη και μπλεκουμε αλιως.

κοιτα το minideal καλυτερα.

εγω εχω την μπαταρια 3000 και μου παει 2 μερες.οχι wi-fi μονο τηλεφωνα.

πολλες φορες παμε για χαμηλοτερη τιμη και μπλεκουμε αλιως.

κοιτα το minideal καλυτερα.

εγω εχω την μπαταρια 3000 και μου παει 2 μερες.οχι wi-fi μονο τηλεφωνα.

Φίλε patrik επειδή περιμένω και εγώ μέσα στην εβδομάδα το κινητό τις υπογραφής σου (αν και δεν γράφεις αν έχεις advance ή όχι) :D, έχεις να προτείνεις μερικά βασικά πραγματάκια που πρέπει να κάνω μέχρι να βρω χρόνο να το ψάξω μόνος;

Υπήρχε και η φήμη ότι η advance έκδοση θα είχε και καλύτερη κάμερα. Τώρα τελικα δε ξέρω τι έγινε κι αν όντως ισχύει γιατί τελικά όσοι το πηραμε F/2.2 έχουμε

http://www.gizchina.com/2013/07/05/jiayu-g4-advanced-also-gets-updated-camera-hardware/

Ίδιες CPU και GPU είναι, απλά αμφότερες χρονισμένες υψηλότερα.

4xCortex-A7, 1.2Ghz VS 4xCortex-A7, 1.5Ghz

SGX544 286Mhz VS SGX544 357Mhz

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.

Εβγαλα τα συμπερασματα μου.:rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Φίλε patrik επειδή περιμένω και εγώ μέσα στην εβδομάδα το κινητό τις υπογραφής σου (αν και δεν γράφεις αν έχεις advance ή όχι) :D, έχεις να προτείνεις μερικά βασικά πραγματάκια που πρέπει να κάνω μέχρι να βρω χρόνο να το ψάξω μόνος;

κοιτα και εγω νεος ειμαι στα εξυπνα τηλ.

αυτο που του πηρα ειναι και μια δευτερη μπαταρια με σταθερο φορτιστη σαν αυτον http://www.aliexpress.com/item/Original-Charger-Stand-3000mAh-Battery-for-Jiayu-G4-Quad-Core-3G-Smart-Phone/1298518963.html

kai http://www.aliexpress.com/item/In-stock-High-quality-Original-Jiayu-G4-Leather-Case-Phone-book-Case-For-JiayuG4-Low-Price/1118455262.html

κοιτα και εγω νεος ειμαι στα εξυπνα τηλ.

αυτο που του πηρα ειναι και μια δευτερη μπαταρια με σταθερο φορτιστη σαν αυτον http://www.aliexpress.com/item/Original-Charger-Stand-3000mAh-Battery-for-Jiayu-G4-Quad-Core-3G-Smart-Phone/1298518963.html

kai http://www.aliexpress.com/item/In-stock-High-quality-Original-Jiayu-G4-Leather-Case-Phone-book-Case-For-JiayuG4-Low-Price/1118455262.html

Από software μεριά εννοούσα! :p

Μιας και αναφέραμε την κάμερα...

Που και πού όταν ξεκινάω την εφαρμογή της κάμερας μου εμφανίζεται το εικονίδιο επάνω που μου γράφει HDR. Τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται. Ξέρει κσνείς τί παίζει με αυτό;

Και μια τελευταία ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να βρώ το dialpad autocomplete ? Αυτό που όταν έγραφες κάποια νούμερα από τα πρώτα π.χ. 6936... σου έγραφε τις επαφές που είχαν μέσα αυτά τα νούμερα ή ξεκινούσαν από αυτά. Βρήκα αυτό

http://android.stackexchange.com/questions/50030/android-4-3-how-to-get-the-dial-pad-autocomplete

αλλά δεν έχω εγώ τέτοιες επιλογές. Έχω για Video calling (λες και θα το χρησιμοποιήσω ποτέ)...

Δηλαδή σε εσάς παίζει το dialpad autocomplete και στην κάμερα έχετε το HDR επάνω κανονικά;

Κανένας άλλος δεν έχει αυτά τα "προβλήματα" ? Είμαι με Thin Turbo. Και Rom του Lewnidask

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Δηλαδή σε εσάς παίζει το dialpad autocomplete και στην κάμερα έχετε το HDR επάνω κανονικά;

Κανένας άλλος δεν έχει αυτά τα "προβλήματα" ? Είμαι με Thin Turbo. Και Rom του Lewnidask

και σε εμένα δεν έχει το HDR η κάμερα αν και η ROM με την οποία ήρθε το κινητό (20130515) το είχε κανονικά.

Επίσης σχετικά με τις ROM από ότι διάβασα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ think και thick των official ROM. Η μόνη διαφορά του ROM είναι στο G4A μοντέλο λόγω των 32gb memory.

Άρα αν αυτά που διαβάζω είναι σωστά, όλες οι εκδόσεις ROM για G4B και G4T ανεξάρτητα μεγέθους μπαταρίας δουλεύουν κανονικά εκτός από τις ROM που είναι για G4A.

Το official κινέζικο site τις έχει χωριστά thick and thin διότι στην κίνα το G4B πωλείτε με τη λεπτή μπαταρία ενώ το G4T με τη χοντρή μπαταρία. Για εξαγωγές όμως υπάρχουν και οι δύο τύποι μπαταρίας.

Επίσης, η βουτιά που κάνει η μπαταρία από το 30% στο 15%, από ότι διαβάζω οφείλεται στο android και σε drivers του ΜΤΚ.

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

με την ΡΟΜ που εχω στην υπογραφή μου, βλέπω και το HDR επάνω κανονικά και το dialpad autocomplete δουλεύει κανονικά !!

Επίσης η μπαταρία ξεφορτιζει κανονικότατα μετα τα 30%, μεχρι και 4% που την άφησα για δοκιμή (με πολύ "απαλή" χρήση, κυρίως μόνο τηλεφωνήματα και λιγουλάκι WiFi, μου κράτησε 5 μέρες, 19 ώρες και 22 λεπτά !!! μέχρι το 4% της λεπτής μπαταρίας)

και ειμαι μολις στο 2ο φορτισμα

Αν μου πει κάποιος πως παίρνω SCREEN-PRINT την οθόνη του κινητού, θα σας ανεβάσω την επόμενη φορά τα στοιχεία και το διάγραμμα, όπως τα δείχνει στην μπαταρία

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

thanks δοκιμαζω :)

χμμμ και που τα κάνει save ?! (συγχωρέστε τον noob)ψαχνω το αρχειο, αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε που το βαζει

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

lol...το κατάφερα (μια στις 10 μου το κανει, γιατι αλλιώς κλείνει τον ηχο :))

πατα το Power πρωτα και αμεσως μετα το vol down ενω εχεις πατημενο το power

δεν ειναι οσο δυσκολο το κανεις να φαινεται :P

ναι τωρα ειναι πιο ευκολο..... θελει λιγο practice

πάντως Αντώνη, η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ !! και την φοβόμουνα την λεπτη

θα μου πεις με τετοια "απαλη" χρήση που την εχω, λογικο να κρατήσει τοσο

Αντώνη, εσύ με ποιά ROM είσαι; Η φωτογραφική επάνω έχει το σηματάκι HDR ? Εκεί που έχω το σηματάκι δηλαδή...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=35722&stc=1&d=1378907341

με την ΡΟΜ που εχω στην υπογραφή μου, βλέπω και το HDR επάνω κανονικά και το dialpad autocomplete δουλεύει κανονικά !!

Επίσης η μπαταρία ξεφορτιζει κανονικότατα μετα τα 30%, μεχρι και 4% που την άφησα για δοκιμή (με πολύ "απαλή" χρήση, κυρίως μόνο τηλεφωνήματα και λιγουλάκι WiFi, μου κράτησε 5 μέρες, 19 ώρες και 22 λεπτά !!! μέχρι το 4% της λεπτής μπαταρίας)

και ειμαι μολις στο 2ο φορτισμα

Αν μου πει κάποιος πως παίρνω SCREEN-PRINT την οθόνη του κινητού, θα σας ανεβάσω την επόμενη φορά τα στοιχεία και το διάγραμμα, όπως τα δείχνει στην μπαταρία

Στο dialpad autocomplete σου παίζει με αυτές τις κλήσεις που έχεις στο μητρώο κλήσεών σου ή ακόμα και με κάποιον που δεν τον έχεις καλέσει ποτέ; Δηλαδή αν γράψεις 6-9-3-6 θα σου βγάλει όλες τις επαφές σου που έχουν μέσα αυτό το νούμερο;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

υπάρχει κάποιος που να εγκατάστησε τo photosphere και να του λειτουργεί κανονικά?
Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω

οι εκδοσεις του g4 ειναι οι εξης:

ξεφυλιζουμε τις πρωτες & τελευταιες 5 σελιδες του φορουμ και μας λυνονται οι αποριες.

Υπαρχει κανεις που να χει δοκιμασει και το απλο και το advance?Αξιζει η διαφορα της τιμης μεταξυ τους?