Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες σεταρα το Skype στο iPhone της γυναικας μου. Μιλαμε για ετη φωτος μπροστα το Skype για iOS σε σχεση με αυτο που εχουμε στα WP....τι να πω ρε MSFT. Πραγματικα ξεπερναει καθε λογικη αυτη η διαφορα αναμεσα στις πλατφορμες....Και δεν ειναι μονμο θεμα αισθητικο, που κρατωντας το WP Skype νομιζεις οτι δουλευεις σε Symbian εποχη, αλλα και το λειτουργικο.

Ελπιζω τελικα να αποφασισει να μας προσφερει ιδιου επιπεδου εφαρμογες και σε εμας τους υποστηρικτες του Windows Mobile.....

Κάτι παρόμοιο με το Skype στο Android, αλλά και σε BBOS. Ειλικρινά, είναι να απορείς... :worry:

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι παρόμοιο με το Skype στο Android, αλλά και σε BBOS. Ειλικρινά, είναι να απορείς... :worry:

:lol:

Ελπίζω στα 10αρια να είναι καλύτερη η κατάσταση. Ελπίζω. Γιατί ακόμη και η σουίτα για Office στα Android μας ρίχνει στ'αυτιά.

[το ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ μια μεγάλη μερίδα αρχείων word/excel επειδή δεν τα υποστηρίζει, είναι εκνευριστικό. :mad: ]

Επίσης, πήρε update 13Mb η Lumia Camera στα wp8.1 .

"Επίλυση προβλημάτων στην καταγραφή βίντεο" είναι το changelog.

Φοβάμαι να το περάσω.

How Soon™ is now?

:lol:

Ελπίζω στα 10αρια να είναι καλύτερη η κατάσταση. Ελπίζω. Γιατί ακόμη και η σουίτα για Office στα Android μας ρίχνει στ'αυτιά.

[το ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ μια μεγάλη μερίδα αρχείων word/excel επειδή δεν τα υποστηρίζει, είναι εκνευριστικό. :mad: ]

Επίσης, πήρε update 13Mb η Lumia Camera στα wp8.1 .

"Επίλυση προβλημάτων στην καταγραφή βίντεο" είναι το changelog.

Φοβάμαι να το περάσω.

Προσωπικά, όσο κι αν μου αρέσουν τα WP, έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα με τα 10άρια.. Για υπολογιστές ίσως είναι καλές όλες οι αλλαγές που γίνονται, αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται πολύ "άσχετα"... Και όσο τα βλέπω στα 10άρια, τόσο πιο άσχετα μου φαίνονται... Για να μη σχολιάσω κάποιες αλλαγές, στην πολιτική της Microsoft..

Ειδικά για τις εφαρμογές, συμφωνώ. Δίνεις στον ανταγωνισμό καλύτερες εφαρμογές, απ' ό,τι στο ίδιο σου το λειτουργικό; Το λειτουργικό σου είναι η "διαφήμισή" σου και το αφήνεις τελευταίο;

Τέλος, το update το έχω κάνει και τράβηξα ένα μικρό βίντεο (για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα), με όλα στο αυτόματο όμως, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτά σε 640 ds.

Huawei Nova 5T

Πραγματικα χτες επαθα πλακα κρατωντας τα δυο τηλεφωνα στα χερι αμου και βλεποντας τις διαφορες του Skype στις 2 πλατφορμες.

Οταν λεμε οτι το ιδιο χαος υπαερχει και στο Office τι εννοουμε;;;;;

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Στο gmail οτιδηποτε συννημενο έχω, δεν μπορω να τ ανοίξω. Ποια εφαρμογή πρεπει να κατεβάσω;

Πραγματικα χτες επαθα πλακα κρατωντας τα δυο τηλεφωνα στα χερι αμου και βλεποντας τις διαφορες του Skype στις 2 πλατφορμες.

Οταν λεμε οτι το ιδιο χαος υπαερχει και στο Office τι εννοουμε;;;;;

Αυτό που δε γνωρίζω, είναι αν στο Android OS υποστηρίζεται και η κλήση με πολλαπλούς συνομιλητές μέσω κάμερας.

Αν γίνεται κάτι τέτοιο, τότε νταξ.

Στο office λ.χ. δεν έχουμε την επιλογή για εκτύπωση. Έψαξα, δεν τη βρήκα. Όπως και δημιουργία power point. Θα πρέπει -μάλλον- να έχουμε συνδρομή 365.

Προσωπικά, όσο κι αν μου αρέσουν τα WP, έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα με τα 10άρια.. Για υπολογιστές ίσως είναι καλές όλες οι αλλαγές που γίνονται, αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται πολύ "άσχετα"... Και όσο τα βλέπω στα 10άρια, τόσο πιο άσχετα μου φαίνονται... Για να μη σχολιάσω κάποιες αλλαγές, στην πολιτική της Microsoft..

Ειδικά για τις εφαρμογές, συμφωνώ. Δίνεις στον ανταγωνισμό καλύτερες εφαρμογές, απ' ό,τι στο ίδιο σου το λειτουργικό; Το λειτουργικό σου είναι η "διαφήμισή" σου και το αφήνεις τελευταίο;

Τέλος, το update το έχω κάνει και τράβηξα ένα μικρό βίντεο (για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα), με όλα στο αυτόματο όμως, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτά σε 640 ds.

Το update δεν το κάνω γιατί τις τελευταίες δύο φορές που έριξαν update στο app αυτό, χάλασαν την ποιότητα των αλγορίθμων στο auto.

Πρώτα πολύ ψυχρά χρώματα και μετά ζεστά/κίτρινα. Γι'αυτό και δεν.

Για τις εφαρμογές... γνωστά τα πράγματα. Έλεος.

How Soon™ is now?

Το update δεν το κάνω γιατί τις τελευταίες δύο φορές που έριξαν update στο app αυτό, χάλασαν την ποιότητα των αλγορίθμων στο auto.

Πρώτα πολύ ψυχρά χρώματα και μετά ζεστά/κίτρινα. Γι'αυτό και δεν.

Για τις εφαρμογές... γνωστά τα πράγματα. Έλεος.

Καλά είναι να έχεις μόνο αυτό το πρόβλημα. Μια προηγούμενη έκδοση της TP είχε γνωστό πρόβλημα που, πατώντας Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το κινητό γινόταν τούβλο. Ακριβώς αυτό έχω κι εγώ τώρα...

Huawei Nova 5T

Έχει κάποιος link, για το facebook beta;

Κατέβασε το sysapp pusher και από εκεί θα το βρεις.Όπως και πολλά αλλά link για εφαρμογές ms και lumia

Κατέβασε το sysapp pusher και από εκεί θα το βρεις.Όπως και πολλά αλλά link για εφαρμογές ms και lumia

Σωστός. Thanks.

Huawei Nova 5T

Απο χθες το απόγευμα μέχρι τωρα που γράφω αυτό το μήνυμα, το messenger με ειδοποιεί ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, ότι εχω νέο μήνυμα, ενώ μου το έστειλαν απο το απόγευμα! Κι αυτό γίνετε απο ένα άτομο μονο!

Ειναι bug του messenger ή εχει πρόβλημα η συσκευή αυτού που με έστειλε το μήνυμα; Σας εχει τύχει ποτέ;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χτες σεταρα το Skype στο iPhone της γυναικας μου. Μιλαμε για ετη φωτος μπροστα το Skype για iOS σε σχεση με αυτο που εχουμε στα WP....τι να πω ρε MSFT. Πραγματικα ξεπερναει καθε λογικη αυτη η διαφορα αναμεσα στις πλατφορμες....Και δεν ειναι μονμο θεμα αισθητικο, που κρατωντας το WP Skype νομιζεις οτι δουλευεις σε Symbian εποχη, αλλα και το λειτουργικο.

Ελπιζω τελικα να αποφασισει να μας προσφερει ιδιου επιπεδου εφαρμογες και σε εμας τους υποστηρικτες του Windows Mobile.....

Αμα δεν σου κανει κόπο κατέβασε τους here map στο iPhone και ξαναδές διαφορά και κλάψε.γιατί ούτε εγώ είχα ποτε iPhone και εγω από περιέργεια απο της γυναίκας μου το τηλέφωνο το κατέβασα απο περιέργεια και έκλαψα!σε μια εφαρμογή εχει το here drive το here map και το here transit μαζί.και είναι τέλεια!!!πολύ καλογραμμένη και κατά την γνώμη μου τον WP μοιάζει beta μπροστά της.και το λεω εγω που ειμαι καραφάν του here drive.ο πιο σοβαρός λόγος που έχω WP ειναι οι χάρτες here.τωρα όμως μετά απο ολα αυτα που έκανε η Microsoft που έδωσε δλδ όλες τις εφαρμογές αλλού και εκεί είναι και καλύτερες κιόλας δεν βλέπω τον λόγο να μείνω.πολύ κρίμα γιατί μου άρεσαν τα WP.

Απο χθες το απόγευμα μέχρι τωρα που γράφω αυτό το μήνυμα, το messenger με ειδοποιεί ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, ότι εχω νέο μήνυμα, ενώ μου το έστειλαν απο το απόγευμα! Κι αυτό γίνετε απο ένα άτομο μονο!

Ειναι bug του messenger ή εχει πρόβλημα η συσκευή αυτού που με έστειλε το μήνυμα; Σας εχει τύχει ποτέ;

Αν μιλάμε για απόγευμα Τετάρτης, το έπαθα και γω.

Είχα την εντύπωση πως συνέβαινε γιατί χρησιμοποιούσα data αλλά δεν, μιας και το viber έρχονταν κανονικότατα.

Οπότε, μάλλον βαριόταν το messenger. :lol:

How Soon™ is now?

Αν μιλάμε για απόγευμα Τετάρτης, το έπαθα και γω.

Είχα την εντύπωση πως συνέβαινε γιατί χρησιμοποιούσα data αλλά δεν, μιας και το viber έρχονταν κανονικότατα.

Οπότε, μάλλον βαριόταν το messenger. :lol:

Ναι, Τετάρτη απόγευμα ήταν! ;) Μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα! Τωρα σταμάτησε βέβαια!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

:!: Δεν χρειάζονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. pazu[/member] και giorgos365[/member] τα μηνύματα σας διαγράφηκαν. :!:

Συνεχίζουμε κανονικά στο θέμα μας.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι, Τετάρτη απόγευμα ήταν! ;) Μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα! Τωρα σταμάτησε βέβαια!

Bingo!

Αυτό που είναι αισχρό είναι οι ειδοποιήσεις του fb. Αυτές και αν έχουν καθυστέρηση. Σχεδόν ετοιμόγεννες έρχονται. :lol:

How Soon™ is now?

Τα'χει παίξει...και σήμερα όποτε θέλει έρχεται ειδοποίηση!:ninja:

Παιδια,το instagram BETA ειναι πολυ χαλια,οι ειδοποιησεις ειναι στα κινεζικα για τα ελληνικα και 2ον εχει λιγα εφε και δεν μπορω να ανεβασω βιντεο.Ελπιζω στα Windows 10 να φτιαξει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στα Windows 10 θα έρθει νέα universal app από Instagram (+Facebook, Messenger)... Μέχρι τότε κατέβασε το 6tag... Πάρα πολύ καλή...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στα Windows 10 θα έρθει νέα universal app από Instagram (+Facebook, Messenger)... Μέχρι τότε κατέβασε το 6tag... Πάρα πολύ καλή...

Το account ειναι μεσω facebook και δεν το υποστηρηζει το 6tag.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Το account ειναι μεσω facebook και δεν το υποστηρηζει το 6tag.

Στο Instagram όμως έχεις διαφορετικό username από αυτό στο fb.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Στο Instagram όμως έχεις διαφορετικό username από αυτό στο fb.

Ξερω,αλλα δεν εχω κωδικο.

Ρε παιδιά αυτό το twitter γιατί είναι τόσο φτωχό;Προσπαθώ να γράψω σε κάποιο θέμα με # και δεν βρισκω τον τρόπο.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Το tunein δεν παίζει την era sport που παίζει σε android

μηπως υπάρχει αλλη εφαρμογή που να παίζει;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ξερω,αλλα δεν εχω κωδικο.

Μπες στην εφαρμογή και ζήτα τον να στο στείλουν στο mail εγγραφής.

Δυστυχώς, η μη δυνατότητας σύνδεσης με το fb είναι μεγάλο μείον στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ρε παιδιά αυτό το twitter γιατί είναι τόσο φτωχό;Προσπαθώ να γράψω σε κάποιο θέμα με # και δεν βρισκω τον τρόπο.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να γράψεις καινούργιο tweet βάζοντας εσύ χειροκίνητα το hashtag.

Ψάξε στο Store για Twitter clients μήπως βρεις κανένα άλλο.

Το tunein δεν παίζει την era sport που παίζει σε android

μηπως υπάρχει αλλη εφαρμογή που να παίζει;

Δες μήπως είναι στην εφαρμογή "CY - GR Radio" ή εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις απευθείας streaming μέσω IE από την σελίδα της ΕΡΑ.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης