evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Στο 1020 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε σε ένα 720. Και σε μένα πρώτη φορά έγινε. Δεν πιστεύω να 'ναι πρόβλημα συσκευής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Και σε μένα πρώτη φορά έγινε. Δεν πιστεύω να 'ναι πρόβλημα συσκευής. Και σε μένα στο 640 κατά καιρούς δεν μπαίνει και μου λέει να δοκιμάσω αργότερα. Μετά μπαίνει. Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά του store. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ρε παιδιά πως απενεργοποιώ να μην αποθηκεύει αυτόματα το βάιμπερ τις φωτογραφίες στο κινητό;θυμάμαι οτι κάπου στις ρυθμίσεις είχε κατι τέτοιο.τωρα γιατί δεν το βρίσκω;άλλαξε με κάποιο απντειτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ρε παιδιά πως απενεργοποιώ να μην αποθηκεύει αυτόματα το βάιμπερ τις φωτογραφίες στο κινητό;θυμάμαι οτι κάπου στις ρυθμίσεις είχε κατι τέτοιο.τωρα γιατί δεν το βρίσκω;άλλαξε με κάποιο απντειτ; Ούτε εγώ μπορώ να το βρω! Εμένα και το WhatsApp αποθηκεύει της φωτογραφίες απευθείας! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το 6tag Όσοι το χρησιμοποιείτε τι έχετε βάλει στις ρυθμίσεις εκεί που λέει background agent?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Θα τα πω εδώ λιγάκι, να ξεσκάσω. Αν είναι για άλλη ενότητα, ας με αναλάβουν οι mods. Λοιπόν, εδώ και κάποιους μήνες έχουν ξεκινήσει θεματάκια-θεματάρες στο 8Χ μου. Το κυριότερο, αφορά στο Whatsapp, αφού τις μισές και πλέον φορές που πατάω να ανοίξει, βλέπω για μερικά δεύτερα τις τελίτσες και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. Μάλιστα, πρέπει να περάσουν αρκετά λεπτά για να μπορέσω να το ανοίξω. Αν δοκιμάσω νωρίτερα, τα ίδια ξανά και ξανά. Τον τελευταίο καιρό, εντάθηκε το θέμα όταν χρησιμοποιώ τη 9gag εφαρμογή (του Rudy, όχι την επίσημη). Πλέον, αν θέλω να κοινοποιήσω link, πολύ απλά δεν μπορώ. Αντιγράφω στο πρόχειρο, παω να μεταπηδήσω στο Whatsapp κι αυτό απλά κλείνει. Ταυτόχρονα, δεν παραμένει αποθηκευμένο στο "πρόχειρο" το link, αφού όταν τελικά ανοίξει η εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα κι αν κλείσω το 9gag, δεν μπορώ να ανοίξω το Whatsapp για αρκετή ώρα. Το ίδιο ζήτημα (να μη μπορεί να ανοίξει εφαρμογές) το συναντώ σε τυχαία διαστήματα και σε όλες σχεδόν τις υπολοιπες (αλλά σαφώς πιο σπάνια). Θυμίζει λίγο τη συμπεριφορά του UC browser όταν ξεμένει από μνήμη και απλά "σβήνει" και με πετάει στην αρχική. Για τηλέφωνο με 1giga ram, δεν το περίμενα. Soft reset, uninstall/reinstall κλπ απλά διορθώνουν το θέμα για μερικές ώρες. Hard reset περιμένω να κάνω όταν με το καλό έρθουν τα 10ρια και ελπίζω να διορθωθούν αυτά τα ζητήματα. Τέλος, να πω πως αυτή τη στιγμή είμαι με <2γίγα ελεύθερο χώρο και πως όταν είχα πέσει <700ΜΒ, το τηλέφωνο πραγματικά δεν λειτουργούσε. Ιδέες? Ευχαριστώ. Απο περιέργεια και μόνο, κάθισα χτες και ξεφορτώθηκα κάπου 500ΜΒ φωτό/video και διακρίνω βελτίωση στη συμπεριφορά (όχι εξάλειψη του φαινομένου, όμως) του τηλεφώνου. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω και τι να υποθέσω. Update, για όσους αντιμετωπίσουν παρόμοια συμπεριφορά: Σβήνοντας ακόμα κάποια πράγματα (εφαρμογές+φωτό/video), μόλις πέρασα τα 2 γίγα ελεύθερο χώρο, το τηλέφωνο επανήλθε στα κανονικά του. Μαζί με storage cleaner + soft reset, πλέον λειτουργεί σαν καινούριο. Μπορεί να είναι κάποιο θέμα του λειτουργικού? Ζήτημα του συγκεκριμένου τηλεφώνου και της διαχείρισης του αποθηκευτικού χώρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Για κάποιο λόγο δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το 6tag Όσοι το χρησιμοποιείτε τι έχετε βάλει στις ρυθμίσεις εκεί που λέει background agent?? Μία από τα ίδια. 6Tag και Instagram και πολύ σπάνια. Ξαναέβαλα το Instagram, ήρθαν ειδοποιήσεις μια δυο μέρες και τώρα πάλι σιγή (εν τω μεταξύ, πολλές φορές μπαίνω στην εφαρμογή και πρέπει να μπω στις ειδοποιήσεις για να βγάλει την καρδιά και να δείξει ότι έχω Like - το ίδιο γίνεται και στο 6Tag- αν κάτσω μόνο στην αρχική, δεν δείχνει τίποτα). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το 6tag είναι η μόνη που έχω πρόβλημα τελευταία... To Instagram παίζει να είναι και η ταχύτερη εφαρμογή σε ειδοποιήσεις :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το 6tag είναι η μόνη που έχω πρόβλημα τελευταία... To Instagram παίζει να είναι και η ταχύτερη εφαρμογή σε ειδοποιήσεις :) Ισχύει...στα μπαμ έρχονται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Γιατί δεν μπορώ να βάλω το Spotify να λειτουργεί στο παρασκήνιο;Δεν μου εχει καθόλου την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Γιατί απο default θα τρέχει στο background και δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Το ΛΟΥΜΙΑ 640 μου βαζει τα προγραμματα στη μνημη του τηλεφωνου kai μου αφηνει 3 γκιγκα ελευθερα Πως μπορω να τα μετακινησω στην SD? Μετα την εγκαταστασω ορισα την αυτοματη αποθηκευση στην SD. Φανταζομαι αυτο θα γινει για οτι κατεβασω/εγκαταστησω απο δω και περα. Με τα ηδη εγκατεστημενα τι γινεται?...πως πανε στην SD? --------------------------------------------------------------------------------- οκ το βρηκα και παραθετω για οποιον ενδιαφερεται. Καποες εφαρμογες δεν μεταφερονται αλλα αρκετες ναι, και σου δινουν χωρο. --------------------------------------------------------------------------------- Here is how to move applications and games to SD card if your phone support microSDs Windows Phone 8.1 now lets users move apps to micro SD card which helps you to save space on phone’s internal storage. Here is how you do it. 1. Go to settings 2. Fire up Storage sense and tap on phone. 3. Wait for it to settle down and tap on apps+games 4. Tap on an app that you want to move to SD card 5. Then tap on “move to SD” to transfer it to your memory card. Edited October 11, 2015 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το ΛΟΥΜΙΑ 640 μου............... Here is how to move applications and games to SD card if your phone support microSDs Windows Phone 8.1 now lets users move apps to micro SD card which helps you to save space on phone’s internal storage. Here is how you do it. 1. Go to settings 2. Fire up Storage sense and tap on phone. 3. Wait for it to settle down and tap on apps+games 4. Tap on an app that you want to move to SD card 5. Then tap on “move to SD” to transfer it to your memory card. Μία μετάφραση στα Ελληνικά....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Έτοιμος... https://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT&authuser=0#auto/el/Windows%20Phone%208.1%20now%20lets%20users%20move%20apps%20to%20micro%20SD%20card%20which%20helps%20you%20to%20save%20space%20on%20phone%E2%80%99s%20internal%20storage.%20Here%20is%20how%20you%20do%20it.%0A%0A1.%20Go%20to%20settings%0A2.%20Fire%20up%20Storage%20sense%20and%20tap%20on%20phone.%0A3.%20Wait%20for%20it%20to%20settle%20down%20and%20tap%20on%20apps%2Bgames%0A4.%20Tap%20on%20an%20app%20that%20you%20want%20to%20move%20to%20SD%20card%0A5.%20Then%20tap%20on%20%E2%80%9Cmove%20to%20SD%E2%80%9D%20to%20transfer%20it%20to%20your%20memory%20card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Έτοιμος... https://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT&authuser=0#auto/el/Windows%20Phone%208.1%20now%20lets%20users%20move%20apps%20to%20micro%20SD%20card%20which%20helps%20you%20to%20save%20space%20on%20phone%E2%80%99s%20internal%20storage.%20Here%20is%20how%20you%20do%20it.%0A%0A1.%20Go%20to%20settings%0A2.%20Fire%20up%20Storage%20sense%20and%20tap%20on%20phone.%0A3.%20Wait%20for%20it%20to%20settle%20down%20and%20tap%20on%20apps%2Bgames%0A4.%20Tap%20on%20an%20app%20that%20you%20want%20to%20move%20to%20SD%20card%0A5.%20Then%20tap%20on%20%E2%80%9Cmove%20to%20SD%E2%80%9D%20to%20transfer%20it%20to%20your%20memory%20card. Σε ευχαριστώ πολύ, όλα καλά τα περισότερα τα κατάλαβα.....το 2. όμως δεν το πιάνω με τίποτα. Υπάρχει κανένας με καλή θέληση να το μεταφράσει όπως πρέπει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ, όλα καλά τα περισότερα τα κατάλαβα.....το 2. όμως δεν το πιάνω με τίποτα. Υπάρχει κανένας με καλή θέληση να το μεταφράσει όπως πρέπει. Προφανώς σε μπέρδεψε το fire up - όσον αφορα το 2 (Ρυθμίσεις-σύστημα - χωρος αποθήκευσης -τηλέφωνο ) άσε να διαβάσει οτι υπάρχει και μετα πατας σε καθε εφαρμογή και επιλέγεις μεταφορά σε καρτα sd . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Προφανώς σε μπέρδεψε το fire up - όσον αφορα το 2 (Ρυθμίσεις-σύστημα - χωρος αποθήκευσης -τηλέφωνο ) άσε να διαβάσει οτι υπάρχει και μετα πατας σε καθε εφαρμογή και επιλέγεις μεταφορά σε καρτα sd . Σε ευχαριστώ πολύ είσαι τρομερός. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλημέρα!Αναβάθμιση για whatsapp και πλέον υποστηρίζει και in app sounds και στην συνομιλία. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλημέρα!Αναβάθμιση για whatsapp και πλέον υποστηρίζει και in app sounds και στην συνομιλία. Τι είναι αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Κατέβασα το viber απο την ώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έφαγε την μπαταρία σε 5 ώρες !!(ενώ πάντα έβγαζα την μέρα μου με πάνω από 25-30% ) ακόμα έχει αρχίσει να κάνει τρελο lag ακόμα και στην αρχική οθόνη!! Κινητο Lumia 920 . Μήπως να το στείλω αδιάβαστο;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Κατέβασα το viber απο την ώρα που έκανα την εγκατάσταση μου έφαγε την μπαταρία σε 5 ώρες !!(ενώ πάντα έβγαζα την μέρα μου με πάνω από 25-30% ) ακόμα έχει αρχίσει να κάνει τρελο lag ακόμα και στην αρχική οθόνη!! Κινητο Lumia 920 . Μήπως να το στείλω αδιάβαστο;; Αρχικά δοκίμασε να κάνεις soft reset, γιατί τέτοιο bettery drain δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα περίεργο θέμα με το call+SMS filter. Με καλούν με απόκρυψη, δε χτυπάει ο ήχος κλήσης, μπλοκάρεται κανονικά η κλήση, καταγράφεται στην εφαρμογή και με ενημερώνει με τον ήχο ειδοποίησής της για το μπλοκάρισμα, όπως και με τον αριθμό του live tile. Όμως, αν κατεβάσω την οθόνη ειδοποιήσεων (notifications+actions κλπ.) και επιλέξω την κλήση, δε με πάει στην εφαρμογή και σβήνεται η ειδοποίηση από εκεί. Στην εφαρμογή και το live tile παραμένει. Στα μηνύματα δε θυμάμαι να έχω κάποιο αντίστοιχο θέμα. Το έχει κανείς άλλος; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimrom Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδιά καλησπέρα...μια βοήθεια πλιζ γιατί τόσες μέρες ψάχνομαι και άκρη δεν βγάζω! Όταν στέλνω με viber τις φωτογραφίες που βγάζω εμφανίζονται πολύ μικρές.ψάχνω τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδιά καλησπέρα...μια βοήθεια πλιζ γιατί τόσες μέρες ψάχνομαι και άκρη δεν βγάζω! Όταν στέλνω με viber τις φωτογραφίες που βγάζω εμφανίζονται πολύ μικρές.ψάχνω τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.έχει κανείς καμία ιδέα; Αν τις βγάλεις σε landscape βγαίνουν μικρές! Σε portrait θα βγουν κανονικά! Τον λόγο δεν τον ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ενημέρωση για Here maps & Lumia Refocus. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts