stewe Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 οσοι ειμαστε cosmote εχουμε καμια προσφορα? Κατά καιρούς έπαιξαν διάφορες προσφορές. Καλύτερα να πας να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με το παρακάτω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Είναι μία υπηρεσία για να ακούς μουσική μέσω streaming. Είναι είτε με συνδρομή, είτε δωρεάν αλλά που σου πετάει διαφημίσεις κάθε 4-5 τραγούδια. Δυστυχώς το skype αν και είναι της microsoft πλέον δε δουλεύει και πολύ σωστά. Οι ειδοποιήσεις σχεδόν ποτέ δεν έρχονται αν έχεις ώρα να το ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση του core player; Είναι δυο μέρες τώρα που προσπαθεί να κάνει update και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση του core player; Είναι δυο μέρες τώρα που προσπαθεί να κάνει update και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Εμένα μου έκανε 2 update με διαφορά κάτι ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλά, αυτό με το Skype είναι γελοίο. Η ίδια η Microsoft δεν μπορεί να φέρει στα ίσα της δικές τις εφαρμογές. Άραγε πως θα το κάνουν τρίτοι devs; Μας σπρώχνει να δουλεύουμε μόνο το WhatsApp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Περί Skype ο λόγος, είχα μια εισερχόμενη στο Skype ενόσω ήμουν online σε WP και Windows PC. Κουδούνιζαν όλα μαζί. Καλή φάση! :lol: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εγώ στο Skype έβαλα μια λάθος επαφή και δεν μπορώ να τη σβήσω με τίποτα!!!! Δεν πάει στη συνομιλία για να τη καταργησω όπως οι άλλες! :( Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τη σβήσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εγώ στο Skype έβαλα μια λάθος επαφή και δεν μπορώ να τη σβήσω με τίποτα!!!! Δεν πάει στη συνομιλία για να τη καταργησω όπως οι άλλες! :( Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τη σβήσω; Δυστυχώς όχι. Μόνο στο PC. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά το Skype καταλαβαίνει αν δουλεύεις στο PC ή στο τηλέφωνο και καλεί ανάλογα. Αυτο ειναι όντως πολυ καλό έως εντυπωσιακό. Αν πχ μιλάς γραπτά στο PC αλλα δεχτείς κλήση που θες να τη πάρεις απο το τηλέφωνο απλώς το ξεκλειδωνεις και αμέσως χτυπάει εκει. Το κακό με το Skype ειναι ότι ειναι αργό. Δε βολεύει στα WP για άνοιξε κλείσε. Το viber τα ίδια ειναι αργό. Το WhatsApp δουλεύει καλύτερα για text chat. Ομως το skype ειναι πολυ μπροστά στη ποιότητα κλήσης και πλεον οπω; ενσωματώνεται με το Lync και οι δυνατοτητες του Skype for business δείχνουν οτι θα επενδύσει πολυ σ αυτο η ms. Παμε για μεγάλα πράγματα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ξέρει κανείς γιατι δεν εμφανίζεται τι wallpaper στην οθόνη γρήγορης ματιάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ξέρει κανείς γιατι δεν εμφανίζεται τι wallpaper στην οθόνη γρήγορης ματιάς; Έχει μια εφαρμογή (glance background beta) που ενεργοποιεί τα wallpaper στην glance. Εγώ την εβγαλα όμως γρήγορα από το 925 γιατί κολαγε ολο το κινητό, σε αντίθεση με το 920 που δουλεύει αψογα και το 930 που δεν υποστηρίζει καν glance. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχει μια εφαρμογή (glance background beta) που ενεργοποιεί τα wallpaper στην glance. Εγώ την εβγαλα όμως γρήγορα από το 925 γιατί κολαγε ολο το κινητό, σε αντίθεση με το 920 που δουλεύει αψογα και το 930 που δεν υποστηρίζει καν glance. Mα την εχω απο την πρωτη μερα,χωρισ να την εχω βγαλει.Και την ειχα δοκιμασει και ημουν κομπλε αλλα τραβαγε μπαταρια.απλα μου την εδωσε σημερα και ηθελα να το βαλω,μπηκα διαλεξα 2 εικονες αλλα παλι τιποτα.μονο ωρα ημερομηνια κλπ.εικονα καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εχω προβλημα την εφαρμογη Awesome Lock , δεν μου εμφανιζει τις ενημερωσεις απο το facebook και το twitter.. Επισης τον καιρο τον δειχνει μονο οταν ειναι συνδεμενο σε wi-fi ! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Mα την εχω απο την πρωτη μερα,χωρισ να την εχω βγαλει.Και την ειχα δοκιμασει και ημουν κομπλε αλλα τραβαγε μπαταρια.απλα μου την εδωσε σημερα και ηθελα να το βαλω,μπηκα διαλεξα 2 εικονες αλλα παλι τιποτα.μονο ωρα ημερομηνια κλπ.εικονα καθολου. Περίεργο που σταματησε ... μόλις το δοκίμασα και αλλαξα εικόνα στο 920 και δουλεύει κανονικά. Έκανες κανένα soft reset ? Εχω προβλημα την εφαρμογη Awesome Lock , δεν μου εμφανιζει τις ενημερωσεις απο το facebook και το twitter.. Επισης τον καιρο τον δειχνει μονο οταν ειναι συνδεμενο σε wi-fi ! Απενεργοποιήσε την τελευταια επιλογή στις ρυθμίσεις και κανε μια επανεκκίνηση Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Zaxos, μήπως το δοκίμασες βράδυ; Τι εννοώ... Αν έχεις ρυθμίσει την γρήγορη ματιά με νυχτερινή λειτουργία, το βράδυ δεν εμφανίζεται εικόνα, μόνον η ημερομηνία - ώρα, τις υπόλοιπες ώρες εμφανίζεται και η εικόνα που θες. Με τη glance beta είχα θέμα και εγώ με κολλήματα. Την ξαναδοκίμασα όμως μετά το update και πάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Zaxos, μήπως το δοκίμασες βράδυ; Τι εννοώ... Αν έχεις ρυθμίσει την γρήγορη ματιά με νυχτερινή λειτουργία, το βράδυ δεν εμφανίζεται εικόνα, μόνον η ημερομηνία - ώρα, τις υπόλοιπες ώρες εμφανίζεται και η εικόνα που θες. Με τη glance beta είχα θέμα και εγώ με κολλήματα. Την ξαναδοκίμασα όμως μετά το update και πάει μια χαρά. Όχι μεσημέρι.την είχα ενεργοποιημένη την βράδυ ή 12:00-7:00 αλλα και τώρα που το δοκίμασα με την βράδυ ή απενεργοποιημένη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για δες πάλι στις ρυθμίσεις της γρήγορης ματιάς, μήπως δεν έχεις επιλεγμένο το "εμφάνιση εικόνας φόντου"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το candy crush έχει βγάλει ενημέρωση εδώ και 2 μέρες.προσπαθώ να την κάνω αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα.Σημερα το διέγραψα για να το ξανακατεβάσω αλλα τίποτα τώρα ούτε κατεβαίνει.Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το candy crush έχει βγάλει ενημέρωση εδώ και 2 μέρες.προσπαθώ να την κάνω αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα.Σημερα το διέγραψα για να το ξανακατεβάσω αλλα τίποτα τώρα ούτε κατεβαίνει.Τι μπορεί να φταίει; Εμένα κανονικά μου έγινε το update πριν δύο μέρες. Κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εμένα κανονικά μου έγινε το update πριν δύο μέρες. Κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε. Έκανα αλλα τίποτα.τωρα μου βγάζει αυτόν το κωδικό προβλήματος 80073cf9.Δεν έχω ιδέα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έκανα αλλα τίποτα.τωρα μου βγάζει αυτόν το κωδικό προβλήματος 80073cf9.Δεν έχω ιδέα!! Δοκίμασε τα παρακάτω: How to Fix Windows Phone Error 80073cf9 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δοκίμασε τα παρακάτω: How to Fix Windows Phone Error 80073cf9 Φίλε μου είσαι άρχοντας!!Σ'ευχαριστω πολύ.Από το πρώτο βήμα του οδηγού ξεμπλοκαρε.Ειχε αλλάξει η γλώσσα του κινητού,το γύρισα ξανά ελληνικά και όλα καλά.Κατέβηκε το παιχνίδι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Το candy crush έχει βγάλει ενημέρωση εδώ και 2 μέρες.προσπαθώ να την κάνω αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα.Σημερα το διέγραψα για να το ξανακατεβάσω αλλα τίποτα τώρα ούτε κατεβαίνει.Τι μπορεί να φταίει; Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.κολλαει στο κατεβασμα.Δεν μου αναφέρει κωδικό σφάλματος.όλα τα settings ειναι στα ελλαδα/ελληνικα.soft reset δεν έκανε τιποτα. Edited May 14, 2015 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.κολλαει στο κατεβασμα.Δεν μου αναφέρει κωδικό σφάλματος.όλα τα settings ειναι στα ελλαδα/ελληνικα.soft reset δεν έκανε τιποτα. Δοκίμασε τον οδηγό που έστειλε ο φίλος παραπάνω.Εμενα με το που έκανα το πρώτο βήμα που ήταν να αλλαξω τη γλώσσα δοκίμασα και κατέβηκε.Κάνε και τα υπόλοιπα βήματα να δεις μήπως ξεκολλήσει.Βασικά εγώ δεν παρατήρησα τι άλλο πρέπει να κάνουμε αφού έκανα δουλειά με την αλλαγή γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δοκίμασε τον οδηγό που έστειλε ο φίλος παραπάνω.Εμενα με το που έκανα το πρώτο βήμα που ήταν να αλλαξω τη γλώσσα δοκίμασα και κατέβηκε.Κάνε και τα υπόλοιπα βήματα να δεις μήπως ξεκολλήσει.Βασικά εγώ δεν παρατήρησα τι άλλο πρέπει να κάνουμε αφού έκανα δουλειά με την αλλαγή γλώσσας. Τα εχω ολα ελληνικα. Τιποτα Ανοιξα την Τοποθεσια. Τιποτα Εβαλα να κανει την εγκατασταση στην συσκευη και οχι στην καρτα μνημης. Τιποτα Soft Reset. Τιποτα Hard reset δεν θελω να κανω.Δεν εχω κανει ποτε γιατι βαριεμαι να το ξαναστησω και να ψαχνω τι εφαρμογες ειχα και να τις ξαναβρησκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts