Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσοι ειμαστε cosmote εχουμε καμια προσφορα?

Κατά καιρούς έπαιξαν διάφορες προσφορές. Καλύτερα να πας να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το παρακάτω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Είναι μία υπηρεσία για να ακούς μουσική μέσω streaming. Είναι είτε με συνδρομή, είτε δωρεάν αλλά που σου πετάει διαφημίσεις κάθε 4-5 τραγούδια.

Δυστυχώς το skype αν και είναι της microsoft πλέον δε δουλεύει και πολύ σωστά. Οι ειδοποιήσεις σχεδόν ποτέ δεν έρχονται αν έχεις ώρα να το ανοίξεις.

Έχει κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση του core player; Είναι δυο μέρες τώρα που προσπαθεί να κάνει update και δεν κατεβαίνει με τίποτα.

Έχει κανείς πρόβλημα με την ενημέρωση του core player; Είναι δυο μέρες τώρα που προσπαθεί να κάνει update και δεν κατεβαίνει με τίποτα.

Εμένα μου έκανε 2 update με διαφορά κάτι ημερών.

Καλά, αυτό με το Skype είναι γελοίο. Η ίδια η Microsoft δεν μπορεί να φέρει στα ίσα της δικές τις εφαρμογές. Άραγε πως θα το κάνουν τρίτοι devs;

Μας σπρώχνει να δουλεύουμε μόνο το WhatsApp!

Περί Skype ο λόγος,

είχα μια εισερχόμενη στο Skype ενόσω ήμουν online σε WP και Windows PC.

Κουδούνιζαν όλα μαζί.

Καλή φάση! :lol:

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Εγώ στο Skype έβαλα μια λάθος επαφή και δεν μπορώ να τη σβήσω με τίποτα!!!! Δεν πάει στη συνομιλία για να τη καταργησω όπως οι άλλες! :( Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τη σβήσω;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ στο Skype έβαλα μια λάθος επαφή και δεν μπορώ να τη σβήσω με τίποτα!!!! Δεν πάει στη συνομιλία για να τη καταργησω όπως οι άλλες! :( Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τη σβήσω;

Δυστυχώς όχι. Μόνο στο PC.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά το Skype καταλαβαίνει αν δουλεύεις στο PC ή στο τηλέφωνο και καλεί ανάλογα. Αυτο ειναι όντως πολυ καλό έως εντυπωσιακό. Αν πχ μιλάς γραπτά στο PC αλλα δεχτείς κλήση που θες να τη πάρεις απο το τηλέφωνο απλώς το ξεκλειδωνεις και αμέσως χτυπάει εκει.

Το κακό με το Skype ειναι ότι ειναι αργό. Δε βολεύει στα WP για άνοιξε κλείσε.

Το viber τα ίδια ειναι αργό. Το WhatsApp δουλεύει καλύτερα για text chat.

Ομως το skype ειναι πολυ μπροστά στη ποιότητα κλήσης και πλεον οπω; ενσωματώνεται με το Lync και οι δυνατοτητες του Skype for business δείχνουν οτι θα επενδύσει πολυ σ αυτο η ms.

Παμε για μεγάλα πράγματα..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ξέρει κανείς γιατι δεν εμφανίζεται τι wallpaper στην οθόνη γρήγορης ματιάς;

Έχει μια εφαρμογή (glance background beta) που ενεργοποιεί τα wallpaper στην glance. Εγώ την εβγαλα όμως γρήγορα από το 925 γιατί κολαγε ολο το κινητό, σε αντίθεση με το 920 που δουλεύει αψογα και το 930 που δεν υποστηρίζει καν glance.

Έχει μια εφαρμογή (glance background beta) που ενεργοποιεί τα wallpaper στην glance. Εγώ την εβγαλα όμως γρήγορα από το 925 γιατί κολαγε ολο το κινητό, σε αντίθεση με το 920 που δουλεύει αψογα και το 930 που δεν υποστηρίζει καν glance.

Mα την εχω απο την πρωτη μερα,χωρισ να την εχω βγαλει.Και την ειχα δοκιμασει και ημουν κομπλε αλλα τραβαγε μπαταρια.απλα μου την εδωσε σημερα και ηθελα να το βαλω,μπηκα διαλεξα 2 εικονες αλλα παλι τιποτα.μονο ωρα ημερομηνια κλπ.εικονα καθολου.

Εχω προβλημα την εφαρμογη Awesome Lock , δεν μου εμφανιζει τις ενημερωσεις απο το facebook και το twitter..

Επισης τον καιρο τον δειχνει μονο οταν ειναι συνδεμενο σε wi-fi !

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Mα την εχω απο την πρωτη μερα,χωρισ να την εχω βγαλει.Και την ειχα δοκιμασει και ημουν κομπλε αλλα τραβαγε μπαταρια.απλα μου την εδωσε σημερα και ηθελα να το βαλω,μπηκα διαλεξα 2 εικονες αλλα παλι τιποτα.μονο ωρα ημερομηνια κλπ.εικονα καθολου.

Περίεργο που σταματησε ... μόλις το δοκίμασα και αλλαξα εικόνα στο 920 και δουλεύει κανονικά. Έκανες κανένα soft reset ?

Εχω προβλημα την εφαρμογη Awesome Lock , δεν μου εμφανιζει τις ενημερωσεις απο το facebook και το twitter..

Επισης τον καιρο τον δειχνει μονο οταν ειναι συνδεμενο σε wi-fi !

Απενεργοποιήσε την τελευταια επιλογή στις ρυθμίσεις και κανε μια επανεκκίνηση

Zaxos, μήπως το δοκίμασες βράδυ; Τι εννοώ... Αν έχεις ρυθμίσει την γρήγορη ματιά με νυχτερινή λειτουργία, το βράδυ δεν εμφανίζεται εικόνα, μόνον η ημερομηνία - ώρα, τις υπόλοιπες ώρες εμφανίζεται και η εικόνα που θες.

Με τη glance beta είχα θέμα και εγώ με κολλήματα. Την ξαναδοκίμασα όμως μετά το update και πάει μια χαρά.

Zaxos, μήπως το δοκίμασες βράδυ; Τι εννοώ... Αν έχεις ρυθμίσει την γρήγορη ματιά με νυχτερινή λειτουργία, το βράδυ δεν εμφανίζεται εικόνα, μόνον η ημερομηνία - ώρα, τις υπόλοιπες ώρες εμφανίζεται και η εικόνα που θες.

Με τη glance beta είχα θέμα και εγώ με κολλήματα. Την ξαναδοκίμασα όμως μετά το update και πάει μια χαρά.

Όχι μεσημέρι.την είχα ενεργοποιημένη την βράδυ ή 12:00-7:00 αλλα και τώρα που το δοκίμασα με την βράδυ ή απενεργοποιημένη τίποτα.

Για δες πάλι στις ρυθμίσεις της γρήγορης ματιάς, μήπως δεν έχεις επιλεγμένο το "εμφάνιση εικόνας φόντου"...

Το candy crush έχει βγάλει ενημέρωση εδώ και 2 μέρες.προσπαθώ να την κάνω αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα.Σημερα το διέγραψα για να το ξανακατεβάσω αλλα τίποτα τώρα ούτε κατεβαίνει.Τι μπορεί να φταίει;

Το candy crush έχει βγάλει ενημέρωση εδώ και 2 μέρες.προσπαθώ να την κάνω αλλα δεν κατεβαίνει με τίποτα.Σημερα το διέγραψα για να το ξανακατεβάσω αλλα τίποτα τώρα ούτε κατεβαίνει.Τι μπορεί να φταίει;

Εμένα κανονικά μου έγινε το update πριν δύο μέρες. Κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εμένα κανονικά μου έγινε το update πριν δύο μέρες. Κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε.

Έκανα αλλα τίποτα.τωρα μου βγάζει αυτόν το κωδικό προβλήματος 80073cf9.Δεν έχω ιδέα!!

Έκανα αλλα τίποτα.τωρα μου βγάζει αυτόν το κωδικό προβλήματος 80073cf9.Δεν έχω ιδέα!!

Δοκίμασε τα παρακάτω:

How to Fix Windows Phone Error 80073cf9

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκίμασε τα παρακάτω:

How to Fix Windows Phone Error 80073cf9

Φίλε μου είσαι άρχοντας!!Σ'ευχαριστω πολύ.Από το πρώτο βήμα του οδηγού ξεμπλοκαρε.Ειχε αλλάξει η γλώσσα του κινητού,το γύρισα ξανά ελληνικά και όλα καλά.Κατέβηκε το παιχνίδι κανονικά.

Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.κολλαει στο κατεβασμα.Δεν μου αναφέρει κωδικό σφάλματος.όλα τα settings ειναι στα ελλαδα/ελληνικα.soft reset δεν έκανε τιποτα.

Edited by Zaxos7

Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.κολλαει στο κατεβασμα.Δεν μου αναφέρει κωδικό σφάλματος.όλα τα settings ειναι στα ελλαδα/ελληνικα.soft reset δεν έκανε τιποτα.

Δοκίμασε τον οδηγό που έστειλε ο φίλος παραπάνω.Εμενα με το που έκανα το πρώτο βήμα που ήταν να αλλαξω τη γλώσσα δοκίμασα και κατέβηκε.Κάνε και τα υπόλοιπα βήματα να δεις μήπως ξεκολλήσει.Βασικά εγώ δεν παρατήρησα τι άλλο πρέπει να κάνουμε αφού έκανα δουλειά με την αλλαγή γλώσσας.

Δοκίμασε τον οδηγό που έστειλε ο φίλος παραπάνω.Εμενα με το που έκανα το πρώτο βήμα που ήταν να αλλαξω τη γλώσσα δοκίμασα και κατέβηκε.Κάνε και τα υπόλοιπα βήματα να δεις μήπως ξεκολλήσει.Βασικά εγώ δεν παρατήρησα τι άλλο πρέπει να κάνουμε αφού έκανα δουλειά με την αλλαγή γλώσσας.

Τα εχω ολα ελληνικα. Τιποτα

Ανοιξα την Τοποθεσια. Τιποτα

Εβαλα να κανει την εγκατασταση στην συσκευη και οχι στην καρτα μνημης. Τιποτα

Soft Reset. Τιποτα

Hard reset δεν θελω να κανω.Δεν εχω κανει ποτε γιατι βαριεμαι να το ξαναστησω και να ψαχνω τι εφαρμογες ειχα και να τις ξαναβρησκω.