niotheros Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ούτε με reboot, ούτε με τα data. Η καλή η Google θα κάνει συντήρηση μάλλον. Περίεργο! Εμένα κανονικά το συγχρονίζει το Gmail αυτή τη στιγμή πάντως! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εγω απο χθες εχω προβλημα με το yahoo δεν ανανεωνει . Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Τα ίδια και εμένα το Gmail... Δεν ανανεώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Περίεργο! Εμένα κανονικά το συγχρονίζει το Gmail αυτή τη στιγμή πάντως! Τι να πω. Το μοναδικό, διαφορετικό που έκανα και σχετίζεται με το gmail, είναι η εγκατάσταση του kik messenger. Έφτιαξα προφίλ, χρησιμοποιώντας το gmail μου. Δείτε μήπως και σε εσάς που δε συγχρονίζει, φταίει η ίδια εφαρμογή. Edited October 13, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Τι να πω. Το μοναδικό, διαφορετικό που έκανα και σχετίζεται με το gmail, είναι η εγκατάσταση του kik messenger. Έφτιαξα προφίλ, χρησιμοποιώντας το gmail μου. Δείτε μήπως και σε εσάς που δε συγχρονίζει, φταίει η ίδια εφαρμογή. Μήπως εχεις ενεργοποιήσει το 2-step-verification στο gmail και τρώει σκάλωμα; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μήπως εχεις ενεργοποιήσει το 2-step-verification στο gmail και τρώει σκάλωμα; Όχι. Υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει ενεργοποιηθεί μόνο του; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Επίσης όχι. Δοκίμασε να καταργησεις τον λογαριασμό και τον ξαναπροσθεσεις. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επίσης όχι. Δοκίμασε να καταργησεις τον λογαριασμό και τον ξαναπροσθεσεις. Τελικά διορθώθηκε με την τελευταία πρότασή σου. Thanks!!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Καλησπέρα. Πριν από μερικές μέρες άλλαξα τη φωτο προφίλ μου στο facebook, πρώτα από την beta εφαρμογή και μετά από το tile Me. Η φωτο στο tile στη start screen άλλαξε κανονικά, αλλά η καινούρια φωτο δεν έμεινε και μετά από 1 μέρα τη θέση της πήρε η παλιά. Έτσι, σε κάθε εφαρμογή του facebook, έχω την καινούρια φωτο και στο tile Me την προηγούμενη.. Ξέρετε τι κάνω λάθος; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Χα!!! Να είσαι καλά φίλε μου που το ανέφερες. Δε μπορούσα κι εγώ να περάσω για τον ίδιο λόγο το Photosynth. Έκανα την ενημέρωση κι εγώ και όλα καλά. Ευχαριστώ. Ποια ενημέρωση εννοείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια καμια λυση με το Facebook ωστε να ερχονται ολες οι ειδοποιησεις υπαρχει?? Δηλαδη να στελνει καποιος μυνημα και να χτυπαει το τηλεφωνο κτλ κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ποια ενημέρωση εννοείτε; Μπες στο XBox Live και απλά ακολούθησε τα βήματα που σου λέει. Login κάνεις με τα στοιχεία του hotmail που δήλωσες το τηλέφωνο, έτσι κι αλλιώς. Στη συνέχεια, θα είσαι (λογικά) ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια καμια λυση με το Facebook ωστε να ερχονται ολες οι ειδοποιησεις υπαρχει?? Δηλαδη να στελνει καποιος μυνημα και να χτυπαει το τηλεφωνο κτλ κτλ... Αν εισαι online και εχεις συνδεσει το ΦΒ με τον λογαριασμο σου (hotmail/outlook.com) τοτε οποιο μνμ και να σου στειλουν στο ΦΒ εμφανιζεται στα μηνυματα σου !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Αν εισαι online και εχεις συνδεσει το ΦΒ με τον λογαριασμο σου (hotmail/outlook.com) τοτε οποιο μνμ και να σου στειλουν στο ΦΒ εμφανιζεται στα μηνυματα σου !!! Eννοεις να συνδεσω το λογαριασμο μου στο Peoples Hub??? Online να ειμαι που??? Σορρυ αλλα δεν τα επιασα σωστα...:wacko::wacko: ΕDIT. το βρηκα φιλε ευχαριστω ολα καλα...το μονο που δεν βγαζει ειναι τα γκρουπακια που εχουμε στο τσατ... Edited October 16, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά μια ερώτηση, γίνεται στα windows phone 8 (GDR2) το κινητό όταν είναι σε αναμονή το viber να λειτουργεί ? γιατί τώρα όταν παίρνουμε δεν βαράει (lumia 820), όταν το ξεκλειδώνουμε έρχεται κλήση φάντασμα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διπλοποστάρω γιατί θέλω να δω αν το πρόβλημα είναι μόνο στο 820 ή σε όλα γενικά EDIT: παρακαλώ κάποιος ας απαντήσει, αν είναι να στο στείλουμε πίσω όσο ειναι καιρός. ευχαριστώ. Edited October 16, 2013 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα! Τις αξιολογήσεις των εφαρμογών πως τις βλέπουμε? Πατάω επάνω & δεν κάνει τίποτα! help! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα! Τις αξιολογήσεις των εφαρμογών πως τις βλέπουμε? Πατάω επάνω & δεν κάνει τίποτα! help! Ευχαριστώ! swipe αριστερα στην εφαρμογη στο sore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω πρόβλημα..Εχω συνδέσει το FB με το window live αλλα μυνηματα δεν παίρνω,στην εφαρμογή του κινητού ,ούτε ειδοποίηση..πρεπει να τσεκάρω μόνος μου...Μιλαμε για Lumia 1020 και μου τι κάνει απο την πρώτη μέρα,παρόλο που το έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις..στο σπίτι μου σε 3 υπολογιστές με windows 8 δουλευουν κανονικά τα μηνύματα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση, γίνεται στα windows phone 8 (GDR2) το κινητό όταν είναι σε αναμονή το viber να λειτουργεί ? γιατί τώρα όταν παίρνουμε δεν βαράει (lumia 820), όταν το ξεκλειδώνουμε έρχεται κλήση φάντασμα.. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διπλοποστάρω γιατί θέλω να δω αν το πρόβλημα είναι μόνο στο 820 ή σε όλα γενικά EDIT: παρακαλώ κάποιος ας απαντήσει, αν είναι να στο στείλουμε πίσω όσο ειναι καιρός. ευχαριστώ. Εχεις συνδεση δεδομενων (data) απο τον παροχο ? Το wifi το εχεις ρυθμισει να ειναι παντα ΟΝ ? Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω πρόβλημα..Εχω συνδέσει το FB με το window live αλλα μυνηματα δεν παίρνω,στην εφαρμογή του κινητού ,ούτε ειδοποίηση..πρεπει να τσεκάρω μόνος μου...Μιλαμε για Lumia 1020 και μου τι κάνει απο την πρώτη μέρα,παρόλο που το έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις..στο σπίτι μου σε 3 υπολογιστές με windows 8 δουλευουν κανονικά τα μηνύματα Λιγο πιο πανω απαντησα στην ιδια ερωτηση ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Moνο τα γκρουπακια δεν βγαζει ****το...αμα τα εβγαζε θα ηταν τελειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εχεις συνδεση δεδομενων (data) απο τον παροχο ? Το wifi το εχεις ρυθμισει να ειναι παντα ΟΝ ? Λιγο πιο πανω απαντησα στην ιδια ερωτηση ...!!! Μα αυτο λέω..οτι το έχω κάνει..και στον υπολογιστή μου δουλευει κανονικα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Moνο τα γκρουπακια δεν βγαζει ****το...αμα τα εβγαζε θα ηταν τελειο... τι γκρουπακια? σε εμενα το viber δουλευει μια χαρα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Όχι αυτα στο peoples hub άμα συνδέσεις το φβ σου έρχονται ειδοποιήσεις για τα μηνύματα αλλα αμα έχεις κανα γκρουπ στο τσατ του φβ δεν τα εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά η εφαρμογή engadget δε δουλεύει με τίποτα, δεν ανοίγει καν...:mad::mad: Έχω lumia 920, δοκίμασα και με GDR2 και με GDR3, δοκίμασα κατάργηση και εγκατάσταση ξανά, χωρίς αποτέλεσμα... Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά η εφαρμογή engadget δε δουλεύει με τίποτα, δεν ανοίγει καν...:mad::mad: Έχω lumia 920, δοκίμασα και με GDR2 και με GDR3, δοκίμασα κατάργηση και εγκατάσταση ξανά, χωρίς αποτέλεσμα... Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα ? Ναι εχει λιγο καιρο που δεν παιζει και δεν ασχοληθηκα μαζι της καθολου Ισως εχουν κανει καμμια π@π@ρια Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts