montoya_42 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εγώ πάντως εχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook beta στα 8.1! Στις εικόνες που ανεβάζουν φίλοι, ενώ εχει likes και σχόλια, όταν πατάω επάνω ομως μου γράφει ότι δεν υπάρχουν σχόλια ούτε και likes! Συμβαίνει και σε σας; Βάλε τα 10ρια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 βγήκε η uwp του Facebook στα 8.1? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 βγήκε η uwp του Facebook στα 8.1? Στο store δεν υπάρχει η beta του Facebook. Την κατέβασα απο ενα λινκ εδώ στο myphone και λειτουργεί! Αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά απο την επίσημη των 8.1. :( Απλά γράφει Facebook beta μόνο και ενημερώνεται κι αυτή στα 8.1! Την κατέβασα νομίζοντας ότι θα δω διαφορά, αλλά μάταια! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Στο store δεν υπάρχει η beta του Facebook. Την κατέβασα απο ενα λινκ εδώ στο myphone και λειτουργεί! Αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά απο την επίσημη των 8.1. :( Απλά γράφει Facebook beta μόνο και ενημερώνεται κι αυτή στα 8.1! Την κατέβασα νομίζοντας ότι θα δω διαφορά, αλλά μάταια! :( Είναι άλλη αυτή και υπάρχει εδώ και χρόνια. Δεν είναι αυτή που λέει ο φίλος. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Το mTalk δεν υπάρχει στα 8.1;;;; Την κάτσαμε; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Στο store δεν υπάρχει η beta του Facebook. Την κατέβασα απο ενα λινκ εδώ στο myphone και λειτουργεί! Αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά απο την επίσημη των 8.1. :( Απλά γράφει Facebook beta μόνο και ενημερώνεται κι αυτή στα 8.1! Την κατέβασα νομίζοντας ότι θα δω διαφορά, αλλά μάταια! :( Δεν έχουν καμία σχέση αυτές που λέω εγώ. Αυτή που κατέβασες εσύ,δεν έχει καμία διαφορά με την κανονική,εδώ και καιρό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Δεν έχουν καμία σχέση αυτές που λέω εγώ. Αυτή που κατέβασες εσύ,δεν έχει καμία διαφορά με την κανονική,εδώ και καιρό. Τοτεγιατι την ονόμασαν... beta και δεν υπάρχει στο store; Επίσης εχει και άλλα νούμερα έκδοσης νομίζω. Ειναι πιο πάνω της κανονικής! ;) Edit: Λάθος, πιο κάτω της κανονικής ειναι η beta 8.3.9.1 έναντι 8.3.10.0! Αλλά η beta εχει καλύτερη αξιολόγηση 3.5 έναντι 2.4! Πως γίνετε αυτό εφόσον είναι ίδια; Edited June 29, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όταν βγήκαν τα Windows Phone 8, η εφαρμογή του Facebook ήταν έτσι : http://mspoweruser.com/wp-content/uploads/2013/07/Facebook-Windows-Phone-8-App.jpg. Μετά από καιρό, η beta αναβαθμιστηκε στη μορφή που έχει σήμερα και μόλις έγινε bug free, δόθηκε η "νεα" εμφάνιση και στην κανονικη. Επειδή, πλέον, οι εφαρμογές αυτές δεν ενημερώνονται, δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά! Επίσης, η αξιολόγηση της beta είναι καλύτερη γιατί έχει δεχθεί λιγότερες κριτικές λόγω του ότι ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω link και δεν εμφανιζόταν με αναζήτηση όπως η κανονική Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όταν βγήκαν τα Windows Phone 8, η εφαρμογή του Facebook ήταν έτσι : http://mspoweruser.com/wp-content/uploads/2013/07/Facebook-Windows-Phone-8-App.jpg. Μετά από καιρό, η beta αναβαθμιστηκε στη μορφή που έχει σήμερα και μόλις έγινε bug free, δόθηκε η "νεα" εμφάνιση και στην κανονικη. Επειδή, πλέον, οι εφαρμογές αυτές δεν ενημερώνονται, δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά! Επίσης, η αξιολόγηση της beta είναι καλύτερη γιατί έχει δεχθεί λιγότερες κριτικές λόγω του ότι ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω link και δεν εμφανιζόταν με αναζήτηση όπως η κανονική Μοιάζει περίπου με του i.e. αν εξαιρέσεις το αριστερό μέρος που δείχνει τα events κλπ. Πάντως ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι δείχνει και το χάλασαν! :( Προσωπικά δεν το πρόλαβα! Ήρθα στα Windows με τα 8.1 Denim. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Συσκευές με 8.1 όπως τα 530/535 το είχαν κανονικά (το παλιο). Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερη/χειρότερη όταν μιλάμε για τα Windows 8.1 μιας και έχουν τα ίδια bug/ελλείψεις, μόνο το UI αλλάζει Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν ξέρω τι ελλείψεις είχε η πρώτη έκδοση! Αλλά αυτο το UI δεν το είχα στο 830! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Έτυχε να αγοράσω μια συσκευή Lumia 435 που έχει 8αρια. Διάβασα ότι το Skype εγκαταλείπει τα w8. Το ίδιο άκουσα για το Viber. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει τις εφαρμογές, αυτές δε θα λειτουργούν πλέον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οι εφαρμογές θα λειτουργούν αλλά δεν θα αναβαθμίζονται... Πάντως το 435 αναβαθμίζεται σε Windows 10 και η άποψη μου είναι να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Διάβασα στις κριτικές όλων ότι ενώ στα w8 πήγαινε σφαίρα, στα 10άρια κόλλησε εντελώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Κύριοι δυο ερωτήσεις. Πως μπορώ να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες του uc browser μεταξύ του τηλεφώνου και του pc (firefox) ; Κατέβασα τον uc browser και στο pc, δημιούργησα λογαριασμό, αλλά συγχρονισμός δεν γίνεται. Εκτός από το data sense υπάρχει άλλη εφαρμογή για την παρακολούθηση του data mobile; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Στα 8.1 μπορεί να κλήση (έιτε κανονική, είτε video) μέσω Viber; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Στα 8.1 μπορεί να κλήση (έιτε κανονική, είτε video) μέσω Viber; Κλήση κανονική μόνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Κλήση κανονική μόνο! Ευτυχώς. Thnx. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 καλημέρα παιδια, στο 1020 μου με τα 8.1 οποτε παω να ρυθμισω το viber ,μου λεει 'invalid number" κανεις, ιδεα διορθωσης ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλημέρα παιδια, στο 1020 μου με τα 8.1 οποτε παω να ρυθμισω το viber ,μου λεει 'invalid number" κανεις, ιδεα διορθωσης ? Επειδή το έχω κι εγώ αυτό το θέμα, πρέπει να σου κάνουν reset το activation status [support mail @ Viber] ή... να πας σε 10. Υπ' όψιν, για να κάνουν το reset θα πρέπει να τους επισυνάψεις screenshots από το πρόβλημα και είναι πολύ αργοί στη διευθέτησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μετα το απντειτ, εχασε τους συγχρονισμους επαφων με φεισμπουκ .ελεος. το εκανε και σε κανεναν αλλον? τι πραγματα ειναι αυτα ****το.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 παιδια καλημερα, στα 8.1 denim, χρησιμοποιω το viber 4.5.5 εκδοση. εβαλα ρυθμιση γλωσσας, ελληνικα. αλλα δεν μου εμφανιζει τα ελληνικα γραμματα με την αλφαβητικη καταταξη οταν κλικαρουμε σε καποιο γραμμα, παρα μονο τα αγγλικα γραμμενα κι ολα τα αλλα μαζεμενα στο # συμβολο. εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει λαθος ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 χτες το φεισμπουκ τρωει ενα κολλημα, μου ξαναζηταει κωδικο, εχασε το συγχρονισμο, και τωρα θελει παααλι απο την αρχη σε καθε επαφη να περασω το φεισμπουκ τους. ελεος. τι ειναι αυτα? ετυχε και σε κανεναν αλλον? λες και το κανουν επιτηδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Το Skype ενσωμάτωσε την αποστολή μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής και στις κανονικές εκδόσεις (αρχικά είχε δοθεί μόνο σε Insiders). Στην ουσία αντικαθιστά την εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 παιδες εχω ρυθμισει συγχρονισμο και οι επαφες σωζονται sto gmail. Θελω τωρα να αλλαξω και να συγχρονιζω στο yahoo χωρις να χασω τις επαφες μου που ειναι ηδη στο ΓΛΟΥΓΚΛ...δηλ απο GOOGLE account να πανε οι υπαρχουσες επαφες στο YAHOO η εστω στο HOTMAIL μου account/s το κινητο μου ειναι NOKIA LUMIA 640 LTE DUAL 8.1 Για βοηθατε γιατι κολλησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts