lepes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά... αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα .... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά... αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα .... Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει. Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες... Sent from mTalk Ναι; Άλλος ένας τρόπος, δηλαδή. Καλό αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παλιότερα το έψαχνα και εγώ με cu μετά αφού δεν το έβρισκα το παράτησα,χθες το cu έδωσε 1g ίντερνετ δωρεάν και είπα να ξαναδοκιμάσω,έκλεισα το wi fi και είχα από cu για ίντερνετ αλλά τίποτα,σήμερα ξαναδοκίμασα και από μόνο του έβγαλε τρόπο πληρωμής Vodafone και μπορούσα να πάρω ότι ήθελα.Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο κλειστό wi fi και ιντερνέτ μόνο από cu,ίσως και ότι έκλεισε το τηλέφωνο και το ξανάνοιξα.w10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ίσως επειδή δεν προσπάθησα. Αλλά στα 8 μου εμφάνιζε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που είχα δηλώσει, χωρίς να επιχειρίσω αγορά Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία). Και στα 10 το ίδιο αφού έκανα ότι γράφω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Και στα 10 το ίδιο αφού έκανα ότι γράφω παραπάνω. Α, δεν το είδα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930) Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε. Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi. Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930) Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε. Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi. Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink: Υπαρχει γενικα ενα θεμα απο το viber (παντου) περιμενουμε αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξεις το Quizdom σε Windows Phone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξεις το Quizdom σε Windows Phone; Μέσω του browser νομίζω γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξεις το Quizdom σε Windows Phone; Μόνο μέσω browser. Αλλιώς αγοράζουμε ένα android.. :lol: Η πλάκα είναι πως δεν σκέφτονται (πάντα according των faq τους) να φτιάξουν μία UWP ή γενικότερα κάτι που να τρέχει σε Windows. :lol: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη μεχρι στιγμης το 6tag η το instagram??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη μεχρι στιγμης το 6tag η το instagram??? Στα 8.1 το 6tag! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 στα 10??το 6tag η το insta.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 στα 10??το 6tag η το insta.?? Δεν έχω τα 10 ακόμη, οπότε δεν ξερω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 στα 10??το 6tag η το insta.?? Το 6tag είναι κορυφαίο και με επιλογή να κατεβάζεις τις φωτογραφίες. Αλλά εγώ χρησιμοποιώ το Instagram το επίσημο, γιατί μου αρέσει σαν σχεδιασμό. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το 6tag είναι καλύτερο,αλλά έχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το 6tag είναι καλύτερο,αλλά έχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Στα 8.1 με ειδοποιεί εμένα πάντως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδια το 6tag ενα θεμα δεν εχει που εχει το ινσταγκραμ για τα 10.Ανεβαζει φωτογραφιες κανονικα με τοποθεσια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εγώ πάντως εχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook beta στα 8.1! Στις εικόνες που ανεβάζουν φίλοι, ενώ εχει likes και σχόλια, όταν πατάω επάνω ομως μου γράφει ότι δεν υπάρχουν σχόλια ούτε και likes! Συμβαίνει και σε σας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εγώ πάντως εχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook beta στα 8.1! Στις εικόνες που ανεβάζουν φίλοι, ενώ εχει likes και σχόλια, όταν πατάω επάνω ομως μου γράφει ότι δεν υπάρχουν σχόλια ούτε και likes! Συμβαίνει και σε σας; Το είχα κι εγώ στα 8.1. Κάνε το άλλο. Πάτησε την εικόνα να ανοίξει και μετά επίλεξε τα σχόλια ή τα likes. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts