Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι μπορεί και αλλιώς, ειδικά η Vodafone δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μπες στο λογαριασμό Microsoft, από το web, και θα κάπου λέει αγορές εφαρμογών ή κάτι τέτοιο. Εκεί έχει ιστορικό.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Κοίταξα και είδα ότι έχει αγοράσει coins αλλά δεν μπορώ να δω σε ποιο παιχνίδι.. Στην Vodafone που πήγε η μητέρα μου και ρώτησε, μου είπε ότι άκουσε όταν μίλαγαν με τα κεντρικά και είπαν ότι έγινε ακύρωση αλλά αφού πάτησε την αγορά πρέπει να το πληρώσει το ποσό.. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω κάποια φραγή στη χρέωση από την κάρτα του κινητού για να μην ξανασυμβεί;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Κοίταξα και είδα ότι έχει αγοράσει coins αλλά δεν μπορώ να δω σε ποιο παιχνίδι.. Στην Vodafone που πήγε η μητέρα μου και ρώτησε, μου είπε ότι άκουσε όταν μίλαγαν με τα κεντρικά και είπαν ότι έγινε ακύρωση αλλά αφού πάτησε την αγορά πρέπει να το πληρώσει το ποσό.. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω κάποια φραγή στη χρέωση από την κάρτα του κινητού για να μην ξανασυμβεί;

Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά λογικά αν μιλήσεις με την Vodafone κάποια λύση θα σου βρούνε. Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, υπάρχει η δυνατότητα πριν κάνεις κάποια αγορά, να βάζεις τον κωδικό από τον λογαριασμό σου. Μπορείς να αλλάξεις κωδικό και να τον ξέρεις μόνο εσύ..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Εγώ όταν ρώτησα για έναν φίλο που έχει Vodafone, σε έναν υπάλληλο που ανήκε και στην λεγόμενη ομάδα internet της Vodafone, αν μπορεί να αγοράσει εφαρμογές μέσω του λογαριασμού της Vodafone, μου απάντησε ότι δεν γίνετε κατι τέτοιο!

Τελικά γίνετε ή δεν γίνετε; :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ όταν ρώτησα για έναν φίλο που έχει Vodafone, σε έναν υπάλληλο που ανήκε και στην λεγόμενη ομάδα internet της Vodafone, αν μπορεί να αγοράσει εφαρμογές μέσω του λογαριασμού της Vodafone, μου απάντησε ότι δεν γίνετε κατι τέτοιο!

Τελικά γίνετε ή δεν γίνετε; :confused:

Φυσικά και γίνεται αρκεί η πρόσβαση στην εφαρμογή προς αγορά να γίνεται μέσω δεδομένων κι όχι μέσω WiFi (νομίζω ότι αν υπάρχει σύνδεση σε WiFi και το κινητό έχει σήμα, πάλι θα βρει το δίκτυο της VF).

Για τον φίλο παραπάνω, η μόνη λύση είναι αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile και επιλογή να εισάγεται ο κωδικός του MSFT Account της συσκευής κάθε φορά που πάει να γίνει αγορά.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Φυσικά και γίνεται αρκεί η πρόσβαση στην εφαρμογή προς αγορά να γίνεται μέσω δεδομένων κι όχι μέσω WiFi (νομίζω ότι αν υπάρχει σύνδεση σε WiFi και το κινητό έχει σήμα, πάλι θα βρει το δίκτυο της VF).

Για τον φίλο παραπάνω, η μόνη λύση είναι αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile και επιλογή να εισάγεται ο κωδικός του MSFT Account της συσκευής κάθε φορά που πάει να γίνει αγορά.

Αυτός εχει τα 8.1! Στα 8.1 δεν μπορεί να γίνει η αγορά μέσω Vodafone; Αυτό θες να πεις; Πρέπει να πάει στα 10;

Αυτός εχει τα 8.1! Στα 8.1 δεν μπορεί να γίνει η αγορά μέσω Vodafone; Αυτό θες να πεις; Πρέπει να πάει στα 10;

Και στα 8.1 και στα 10 παίζει η VF κανονικά.

Ο κωδικός στις αγορές είναι για τον προηγούμενο φίλο που δεν θέλει περίεργες χρεώσεις λόγω αγορών και αυτό γίνεται μόνο στα Windows 10 Moible.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά...

αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα ....

Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά...

αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα ....

Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει.

Huawei Nova 5T

Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει.

Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες...

Sent from mTalk

Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες...

Sent from mTalk

Ναι; Άλλος ένας τρόπος, δηλαδή. Καλό αυτό.

Huawei Nova 5T

Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής.

Παλιότερα το έψαχνα και εγώ με cu μετά αφού δεν το έβρισκα το παράτησα,χθες το cu έδωσε 1g ίντερνετ δωρεάν και είπα να ξαναδοκιμάσω,έκλεισα το wi fi και είχα από cu για ίντερνετ αλλά τίποτα,σήμερα ξαναδοκίμασα και από μόνο του έβγαλε τρόπο πληρωμής Vodafone και μπορούσα να πάρω ότι ήθελα.Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο κλειστό wi fi και ιντερνέτ μόνο από cu,ίσως και ότι έκλεισε το τηλέφωνο και το ξανάνοιξα.w10

Ίσως επειδή δεν προσπάθησα. Αλλά στα 8 μου εμφάνιζε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που είχα δηλώσει, χωρίς να επιχειρίσω αγορά

Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία).
Huawei Nova 5T

Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία).

Και στα 10 το ίδιο αφού έκανα ότι γράφω παραπάνω.

Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930)

Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε.

Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi.

Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink:

How Soon™ is now?

Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930)

Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε.

Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi.

Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink:

Υπαρχει γενικα ενα θεμα απο το viber (παντου) περιμενουμε αναβαθμιση

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξεις το Quizdom σε Windows Phone;

Μόνο μέσω browser. Αλλιώς αγοράζουμε ένα android.. :lol:

Η πλάκα είναι πως δεν σκέφτονται (πάντα according των faq τους) να φτιάξουν μία UWP ή γενικότερα κάτι που να τρέχει σε Windows. :lol:

How Soon™ is now?

• 2 weeks later...
ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη μεχρι στιγμης το 6tag η το instagram???

Στα 8.1 το 6tag!