Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά...

αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα ....

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω έλυσα το πρόβλημα με το wallet ...έβαλα έκει τη κάρτα έβαλα και κωδικό και εαν δεν έδινα κωδικό δεν γινόταν η αγορά...

αυτο με χρέωση απο provider δεν το ήξερα ....

Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει.

Huawei Nova 5T

Ναι, μόνο στα WP (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα στα 10), μπορείς να αγοράσεις apps, με χρέωση του υπολοίπου σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone. Έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές έτσι. Με cu ή σύνδεση, δεν έχω δοκιμάσει.

Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες...

Sent from mTalk

Εχω αγαρασει εγω με συνδεση και 10αρια αρκετες εφαρμογες...

Sent from mTalk

Ναι; Άλλος ένας τρόπος, δηλαδή. Καλό αυτό.

Huawei Nova 5T

Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Έχω αγοράσει εγώ με CU, στα 8.1 όμως. Στα 10 ακόμη δεν εμφανίζεται καμιά κάρτα ή γενικότερα κάποιος τρόπος πληρωμής.

Παλιότερα το έψαχνα και εγώ με cu μετά αφού δεν το έβρισκα το παράτησα,χθες το cu έδωσε 1g ίντερνετ δωρεάν και είπα να ξαναδοκιμάσω,έκλεισα το wi fi και είχα από cu για ίντερνετ αλλά τίποτα,σήμερα ξαναδοκίμασα και από μόνο του έβγαλε τρόπο πληρωμής Vodafone και μπορούσα να πάρω ότι ήθελα.Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι άλλο κλειστό wi fi και ιντερνέτ μόνο από cu,ίσως και ότι έκλεισε το τηλέφωνο και το ξανάνοιξα.w10

Ίσως επειδή δεν προσπάθησα. Αλλά στα 8 μου εμφάνιζε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που είχα δηλώσει, χωρίς να επιχειρίσω αγορά

Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία).
Huawei Nova 5T

Δε σας εμφανίζει τον τρόπο πληρωμής, μόνο με τα data στο on, γιατί με το update 2 των 8.1, κάτι άλλαξαν. Θέλει και mobile data και wifi on. Φαντάζομαι και στα 10 θα ισχύει το ίδιο (δεν έχω αγοράσει κάποιο app τώρα τελευταία).

Και στα 10 το ίδιο αφού έκανα ότι γράφω παραπάνω.

Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930)

Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε.

Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi.

Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink:

How Soon™ is now?

Σε 8.1 το Viber δεν θέλει να μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις. (L930)

Αλλωτε μου τις εμφανίζει κάνα δίωρο μετά (στα 10 μηνύματα το ένα εμφανίζεται σαν ειδοποιηση) και άλλες φορές απλά δεν μ'εμφανίζει τίποτε.

Δε γνωρίζω τί μπορεί να φταίει. Μου το κάνει και στα δεδομένα και στο wifi.

Φταίνε οι servers στο viber, κάποια ρύθμιση (κοιταξα και οικονομια μπαταριας, και ρυθμίσεις εφαρμογής και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) ή πρέπει να προβώ σε δραστικά μέτρα (πλζ ντιαρ Γκαντ νο χαρντ ρισετ!) :X όπως Unistall και φτου κι'απ'την αρχή; :blink:

Υπαρχει γενικα ενα θεμα απο το viber (παντου) περιμενουμε αναβαθμιση

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξεις το Quizdom σε Windows Phone;

Μόνο μέσω browser. Αλλιώς αγοράζουμε ένα android.. :lol:

Η πλάκα είναι πως δεν σκέφτονται (πάντα according των faq τους) να φτιάξουν μία UWP ή γενικότερα κάτι που να τρέχει σε Windows. :lol:

How Soon™ is now?

• 2 weeks later...
ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη μεχρι στιγμης το 6tag η το instagram???

Στα 8.1 το 6tag!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

στα 10??το 6tag η το insta.??

Το 6tag είναι κορυφαίο και με επιλογή να κατεβάζεις τις φωτογραφίες. Αλλά εγώ χρησιμοποιώ το Instagram το επίσημο, γιατί μου αρέσει σαν σχεδιασμό.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Το 6tag είναι καλύτερο,αλλά έχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις.

Στα 8.1 με ειδοποιεί εμένα πάντως.

Παιδια το 6tag ενα θεμα δεν εχει που εχει το ινσταγκραμ για τα 10.Ανεβαζει φωτογραφιες κανονικα με τοποθεσια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 1 month later...
Εγώ πάντως εχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook beta στα 8.1! Στις εικόνες που ανεβάζουν φίλοι, ενώ εχει likes και σχόλια, όταν πατάω επάνω ομως μου γράφει ότι δεν υπάρχουν σχόλια ούτε και likes! Συμβαίνει και σε σας;

Εγώ πάντως εχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Facebook beta στα 8.1! Στις εικόνες που ανεβάζουν φίλοι, ενώ εχει likes και σχόλια, όταν πατάω επάνω ομως μου γράφει ότι δεν υπάρχουν σχόλια ούτε και likes! Συμβαίνει και σε σας;

Το είχα κι εγώ στα 8.1. Κάνε το άλλο. Πάτησε την εικόνα να ανοίξει και μετά επίλεξε τα σχόλια ή τα likes.

Huawei Nova 5T