Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τι πρόβλημα εχει το Store και δεν ανοίγει τωρα; :(

Edit: Άνοιξε! :)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ αρκετές μέρες τώρα να κατεβάσω το mytube! αλλά μου βγάζει σφάλμα. Στης αδερφης μου το 930 το κατέβασα κανονικά. Το ίδιο και στο PC και ταμπλετ (με 10ρια αυτά). Καμία βοήθεια???

Μήπως έχεις βάλει τις νέες εφαρμογές να αποθηκεύονται σε κάρτα cd?? Η εφαρμογή αυτή αποθηκεύετε μόνο στο τηλέφωνο. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Αλλαξετο και ξαναπροσπαθησε.

Μήπως έχεις βάλει τις νέες εφαρμογές να αποθηκεύονται σε κάρτα cd?? Η εφαρμογή αυτή αποθηκεύετε μόνο στο τηλέφωνο. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα. Αλλαξετο και ξαναπροσπαθησε.

Δύσκολο να είναι αυτό το πρόβλημα στην περίπτωση του montoya_42 γιατί το 1020 δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Καλή χρυσή αυτή η εφαρμογή αλλά σε αρκετούς χρήστες έχει βγάλει πολλά προβλήματα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δύσκολο να είναι αυτό το πρόβλημα στην περίπτωση του montoya_42 γιατί το 1020 δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Καλή χρυσή αυτή η εφαρμογή αλλά σε αρκετούς χρήστες έχει βγάλει πολλά προβλήματα!

+1020......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πλέον έχω το tubecast. Αργεί λίγο να ανοίξει τα βίντεο αλλα τελευταία το mytube! δεν πήγαινε πίσω.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πλέον έχω το tubecast. Αργεί λίγο να ανοίξει τα βίντεο αλλα τελευταία το mytube! δεν πήγαινε πίσω.

Το έχω κι αυτό, το pro. Δεν είναι το ίδιο. Δυο απαραίτητα για μένα χαρακτηριστικά του mytube απουσιάζουν απο το tubecast. Το ανέβασμα βίντεο και να εμφανίζονται τα βίντεο που κατεβάζω στην εφαρμογή βίντεο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πιθανως off topic...

Προτίθεμαι να αντικαταστήσω το 920:( μάλλον με 640xl. Είναι εύκολη ,<αυτόματη> πώς να το πω η <μετακόμιση> του στημένου μου τηλεφώνου;

Πιθανως off topic...

Προτίθεμαι να αντικαταστήσω το 920:( μάλλον με 640xl. Είναι εύκολη ,<αυτόματη> πώς να το πω η <μετακόμιση> του στημένου μου τηλεφώνου;

Ναί όταν τα έχεις κάνει όλα back up!!! με το αaccount σου επαναφέρεις σχεδόν το καινούριο τηλέφωνο όπως ήταν στο προηγούμενο

Σε πολλά βίντεο δεν παίζει ποτέ το audio κομμάτι στο background και δεν έχει διορθωθεί εδώ και 2 updates... :down:

Η πλάκα είναι ότι έχω την πληρωμένη έκδοση και χρησιμοποιώ το Metrotube.......

Huawei Nova 5T

γεια σεολους και καλη χρονια. Προσφατα αναγκαστηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Το HERE drive εμφανιστκε προεγκατεστημενο στο τηλ, εκανα ληψη χαρτων, και ολες τις ενημερωσεις, ομως ενω ειναι επιλεγμενη η ελληνικη φωνη ,στο 30 η ενταση του ηχου πολυμεσων, φωνητικη υποστηριξη δεν εχω οπως ειχα πριν την επαναφορα. μου διαφευγει κατι? επισης εαν το διαγραψω για επαναγκατασταση , που υπαρχει στο store? σε μια αναζητηση που εκανα δεν το βρισκω

Ώρες ώρες οι σχεδιαστές (κυρίως) των WP είναι για ξύλο και μετά οι devs (που φταίνε λιγότερο).

Ναι μεν ξεκλείδωσαν από τα 8 τον αποθηκευτικό χώρο για μεταφορά προς και από την SD, αλλά οι εφαρμογές παραμένουν κλειδωμένες. Διάφορα apps είτε για download βίντεο από το YouTube είτε για κατέβασμα torrent κλειδώνουν τα βίντεο στην εφαρμογή τους και σε αναγκάζουν να δεις μια σειρά ή μια ταινία σε 5 ίντσες (στην πλειοψηφία) οθόνη ενώ τα ίδια τα Windows δεν δίνουν δυνατότητα κάποιες να τρέξουν στο background. :down:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το αν θα τρέξει στο background δεν είναι θέμα windows αλλά εφαρμογής όπως επίσης και το που θα αποθηκευτεί το αρχείο... Και στα δύο δεν έχει καμία σχέση το τμήμα σχεδίασης των Windows phone...

Τώρα στο θέμα μας για Torrents προτίμησε τον Torrex pro και για mp3 το musictube...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπερα παιδια...

εχω μια εφαρμογη (το sofa score συγκεκριμενα) και το εχω ορισει για καποιες ειδοποιησεις

εχω την εντυπωση οτι αν κλεισω και ανοιξω το κινητο δεν ερχοντε οι ειδοποιησεις...

αν τρεξω την εφαρμογη και την κλεισω μετα ολα κανονικα

ετσι ειναι η εφαρμογη? ολες ετσι λειτουργουν? λαθος εντυπωση εχω?

+bobb -=azor=-

Και εγώ το sofa score είχα πάντα, αλλά όταν λες "κλείνω το τηλέφωνο", τι εννοείς; Κλείνεις την οθόνη ή το σβήνεις τελείως; Πάντως, ποτέ δεν είχα θέμα με την εφαρμογή. Είναι η καλύτερη του είδους για μένα.

Και εγώ το sofa score είχα πάντα, αλλά όταν λες "κλείνω το τηλέφωνο", τι εννοείς; Κλείνεις την οθόνη ή το σβήνεις τελείως; Πάντως, ποτέ δεν είχα θέμα με την εφαρμογή. Είναι η καλύτερη του είδους για μένα.

εννοω το κλεινω το βραδυ εντελως... και το πρωι το ανοιγω... σημαινει οτι δεν τρεχει το service να με ενημερωνει απο πισω οταν το ανοιξω?

+bobb -=azor=-

Δεν κλείνω το τηλέφωνο ποτέ. Μερικές φορές το βάζω σε κατάσταση αεροπλάνου, που είναι το ίδιο περίπου. Όταν το βγάλω, έρχονται αρκετές ενημερώσεις από την εφαρμογή και φυσικά όλες από τις ομάδες που παρακολουθώ, σε διάφορα αθλήματα.

Τώρα βέβαια, δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα.

Το αν θα τρέξει στο background δεν είναι θέμα windows αλλά εφαρμογής όπως επίσης και το που θα αποθηκευτεί το αρχείο... Και στα δύο δεν έχει καμία σχέση το τμήμα σχεδίασης των Windows phone...

Τώρα στο θέμα μας για Torrents προτίμησε τον Torrex pro και για mp3 το musictube...

Το WPTorrent πάντως, αναφέρει ότι η παύση της λήψης ενός torrent όταν είμαι εκτός εφαρμογής, οφείλεται σε "περιορισμούς των Windows Phone". Βέβαια, αυτό μπορεί να ναι δικαιολογία από προγενέστερη έκδοση των 8 καθώς έχει ακόμα σαν υπενθύμιση ότι το WiFi μπορεί να κλείσει στην lock screen πράγμα που γινόταν μόνο στην πρώτη πρώτη έκδοση των WP8.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Πάντως και το Torrex Pro που έχω εγώ, κάνει ακριβώς το ίδιο. Με το που κλείνει η οθόνη σταματάει να κατεβάζει, όσο είναι ανοιχτή πάει σφαίρα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Γυρισα απο tp σε 8.1...οταν εκανα εγκατασταση εφαρμογων ειδα και το facebook beta που ειχα και στα 10αρια...εκανα εγκατασταση και δουλευει και στα 8.1,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι

ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη(στο θεμα οτι δεν δειχνει παλιες δημοσίευσης) το facebook η το beta?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Λίγες ώρες έμειναν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού....

Giveaway @ myphone.gr: 19 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Best Player

Powerd by OnePlus 7 Pro

Γυρισα απο tp σε 8.1...οταν εκανα εγκατασταση εφαρμογων ειδα και το facebook beta που ειχα και στα 10αρια...εκανα εγκατασταση και δουλευει και στα 8.1,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι

ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη(στο θεμα οτι δεν δειχνει παλιες δημοσίευσης) το facebook η το beta?

Εγώ ήμουν με 8.1 και έσβησα την Facebook και έβαλα κι εγώ την Facebook beta για καλύτερη δήθεν! Ενώ στην αρχή μου έδειχνε τα like και τα σχόλια όταν έβγαζα φωτογραφία και την ανεβαζα, τωρα δεν τα δείχνει παλι. Όπως και στην κανονική Facebook εφαρμογή! Γι αυτό το λόγο την άλλαξα μονο και μόνο, αλλά με απογοήτευσε κι αυτή! Δεν βλέπω καμια διαφορα από τη beta, πέρα του ότι είναι μια έκδοση πίσω απο την κανονική, η beta! :(

Στην κανονικη γράφει 8.3.7.0 και στην beta 8.3.6.2 νομίζω!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά ξέρει κανεις πως "αδειαζουμε" τα δεδομένα που κρατούν οι εφαρμογές; Πέρα από την απεγκατασταση και επανεγκατάσταση...

Παιδιά ξέρει κανεις πως "αδειαζουμε" τα δεδομένα που κρατούν οι εφαρμογές; Πέρα από την απεγκατασταση και επανεγκατάσταση...

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται κάτι τέτοιο στα windows phone. Όταν σβήνεις μια εφαρμογή δεν μένουν "σκουπιδάκια" όπως στα pc.

Σωστά. Εγώ δεν λέω γι αυτό. Λεω για τα δεδομένα που κρατούν οι εφαρμογές καθως τις χρησιμοποιείς. Πχ το tapatalk σε μένα τώρα καταλαμβάνει 320mb! Με δεδομένα 280mb