jimaras1926 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Παράθεση NOKIA LUMIA 520 WP 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Πόση ώρα στο κάνει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα σε ολη την παρεα του myphone . Εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη Messenger μαυρισε το εικονιδιο και οταν το ψαχνω δεν το βρίσκω πουθενα μεσα στο κιν αλλα το περιεργο ειναι οτι με ερχονται μονο ειδοποιεισεις χωρις να μπαινει στο Messenger Απεγκατασταση και επανεγκατάσταση κάνε! Το ίδιο πρόβλημα ειχα κι εγώ. Μονο έτσι λύθηκε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras1926 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 λυθηκε ευχαριστω πολυ φιλε μου το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα !!!! Παράθεση NOKIA LUMIA 520 WP 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Του το λέω, αλλά έχει καταντησει ανατριχιαστικός :) Γελανε και οι πετρες με αυτα που γραφεις. Παρε ενα g4 να ησυχασουμε. Ασε που δεν ξερεις να τραβας και φωτογραφιες. Τωρα που ο montoya αλλαξε και φακο θα σου ριξει στα αυτια...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 :!: Στο θέμα μας, το οποίο να υπενθυμίσω πως είναι οι απορίες για εφαρμογές των Windows Phone 8 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πήρε update το "Πληροφορίες και Πρόσθετα" τόσο στο 930 όσο και στο 1020. To Changelog ήταν "ετοιμασία για win10" ή κάτι τέτοιο. Κάποια απτή αλλαγή δεν είδα. : Και στο 920 πήρε update .τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Και στο 920 πήρε update .τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Το Πρόσθετα + Πληροφορίες σου δείχνει διάφορα σχετικά με το software και το hardware της συσκευής (Έκδοση, RAM etc). Αναβαθμίστηκε σαν προετοιμασία για τα Windows 10 που θα έρθουν, σιγά σιγά θα αναβαθμιστούν κι άλλες εφαρμογές. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σε 920 ήρθε κι εγώ με 830 δεν μου ήρθε τίποτα ακόμα!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτό δεν είναι παλιό update; Και κάτι δικό μου. Τώρα, για θερμίδες και μετρητή βημάτων, ποια εφαρμογή χρησιμοποιούμε; Τη Health & Fitness ή τη Microsoft Health; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Έτσι κι αλλιώς δε χρησιμοποιώ smartwatch (sic). Επειδή έγραφαν ότι η πρώτη θα σταματήσει στις 17(?)/11. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι το ρολόι, το άλλο, wrist band, smart band, κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι το ρολόι, το άλλο, wrist band, smart band, κάτι τέτοιο. Α, κατάλαβα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η δεύτερη δεν θέλει και εκείνο στον καρπό, πως το λένε δεν θυμάμαι; Microsoft Band και Microsoft Band 2. Στις συσκευές με motion sensor όμως (930-Icon και μάλλον το 1520) εξακολουθεί να λειτουργεί και να καταμετρά τα βήματα. Παρ'όλα αυτά έχω την εντύπωση πως τα μετράει λάθος. Δεδομένου όμως πως είναι πολύ πιο αργή και βαριά εφαρμογή από το health, δε τη χρησιμοποιώ. yikes! Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Έχει ακουστεί κάτι για το ote tv go για windows phones; Λέω να προχωρήσω στο 950 και κολλάω σε αυτό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Έχει ακουστεί κάτι για το ote tv go για windows phones; Λέω να προχωρήσω στο 950 και κολλάω σε αυτό. Οι ελληνικές εφαρμογές είναι κατά την γνώμη μου η μεγαλύτερη πληγή του λειτουργικού, μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα γιατί οι υπότιτλοι είναι απενεργοποιημένοι στην εφαρμογή βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Καλησπέρα γιατί οι υπότιτλοι είναι απενεργοποιημένοι στην εφαρμογή βίντεο; Κατέβασε την δωρεάν εφαρμογή ccplayer που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης πολύ καλός player επί πληρωμή είναι ο FLV. Edited November 28, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 εχω ενα προβλημα με το store,κανει ληψη μια ενημερωση η μια νεα εφαρμογη αλλα σ την εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα.εχω δοκιμασει αποθηκευση στο τηλεφωνο και στην sd αλλα παλι το ιδιο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ποια εφαρμογή είναι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 εχω ενα προβλημα με το store,κανει ληψη μια ενημερωση η μια νεα εφαρμογη αλλα σ την εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα.εχω δοκιμασει αποθηκευση στο τηλεφωνο και στην sd αλλα παλι το ιδιο.:( Είναι θέμα εφαρμογής. Περίμενε με το διορθώσει ο dev. Μου είχε παρουσιαστεί και σε μένα, στην oneshot και διορθώθηκε μετά από 3-4 ημέρες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Είναι θέμα εφαρμογής. Περίμενε με το διορθώσει ο dev. Μου είχε παρουσιαστεί και σε μένα, στην oneshot και διορθώθηκε μετά από 3-4 ημέρες. Καλά, η oneshot σε κάθε δεύτερο σχεδόν update το είχε αυτό το θέμα. Με το τελευταίο ευτυχώς διορθώθηκε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλά, η oneshot σε κάθε δεύτερο σχεδόν update το είχε αυτό το θέμα. Με το τελευταίο ευτυχώς διορθώθηκε! Την πέταξα από το κινητό μου και ηρέμησα! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Κατέβασε την δωρεάν εφαρμογή ccplayer που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης πολύ καλός player επί πληρωμή είναι ο FLV. Τέλεια, ευχαριστώ κατέβασα τον ccplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts