snapp Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Είχα και σχεδόν απόλυτη ησυχία. Απ' της 3 φορές, μόνο τη 3η φορά το βρήκε αμέσως! Το shazam αντίθετα ειναι πολύ πιο αργό απ' του Android! Ελπίζω να ειναι θέμα εφαρμογής και όχι συσκευής!!!! :confused: Στο 640 το βρίσκει πάντα με την πρώτη με shazam .Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι πρέπει να κανει κάποιος για να έχει την πλήρη έκδοση του mix radio ; Αλλάξαμε την χωρα στην συσκευή σε UK και την χωρα στο live account σε UK, αλλά δεν δίνει επιλογή για mixes κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ; Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Όλοι περιμένουμε το τι θα γίνει με την line που έχει στην κατοχή της πλέον την εφαρμογή. Εγώ ξέρω πως η κορυφαία στο είδος της εφαρμογή, έχει φύγει από τα WP. Δεν νομίζω πως έχει την πολυτέλεια το λειτουργικό να χάνει τέτοιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι πρέπει να κανει κάποιος για να έχει την πλήρη έκδοση του mix radio ; Αλλάξαμε την χωρα στην συσκευή σε UK και την χωρα στο live account σε UK, αλλά δεν δίνει επιλογή για mixes κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ; Μας ξανάρθες???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Τι πρέπει να κανει κάποιος για να έχει την πλήρη έκδοση του mix radio ; Αλλάξαμε την χωρα στην συσκευή σε UK και την χωρα στο live account σε UK, αλλά δεν δίνει επιλογή για mixes κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ; βαζεις χωρα uk γλωσσα uk και κατεβαζεις..πρην την ανοιξεις εχεις βγαλει σιμ..την ανοιγεις και απενεργοποιεις το location check. ξανα βαζεις καρτα και εισαι ετοιμος!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 βαζεις χωρα uk γλωσσα uk και κατεβαζεις..πρην την ανοιξεις εχεις βγαλει σιμ..την ανοιγεις και απενεργοποιεις το location check. ξανα βαζεις καρτα και εισαι ετοιμος!! Θεός!!!!!! Mix Radio is back!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 βαζεις χωρα uk γλωσσα uk και κατεβαζεις..πρην την ανοιξεις εχεις βγαλει σιμ..την ανοιγεις και απενεργοποιεις το location check. ξανα βαζεις καρτα και εισαι ετοιμος!! όταν κάνω skip τα κομμάτια μετά από τα 6 δεν με αφήνει άλλο με αυτή την διαδικασία που έγραψες αλλάζει αυτό φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Το γράφει νομίζω όταν ανοίγεις την εφαρμογή στην αρχή. Έτσι είναι στην δωρεάν έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Στο 930 βρίσκει σχεδόν όλα τα τραγούδια ακαριαία. Σε μερικά το πολύ μετά από ένα δυο δευτερόλεπτα. Το sounghound έρχεται δεύτερο και το musicxmatch που έχει στίχους από όλα τα τραγούδια, σταμάτησε να τα βρίσκει και συνέχεια βγάζει λάθος σύνδεσης. Στο 640 το βρίσκει πάντα με την πρώτη με shazam .Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Ωχ... Λέτε να φταίει η συσκευή μου; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ωχ... Λέτε να φταίει η συσκευή μου; :confused: Όχι, εγώ δεν το πιστεύω. Κάτι άλλο θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Shazam να μας βρίσκει το τραγούδι ενώ το ακούμε από το fm radio με τα ακουστικά? Αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές. 640 3g dual sim η συσκευή και τα hands free της Microsoft. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές. 640 3g dual sim η συσκευή και τα hands free της Microsoft. Και εγώ 640 έχω με microsoft hands free, μήπως μπορείς να βοηθήσεις, πως το κάνεις? Απλώς ανοίγεις Shazam και πατάς το S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και εγώ 640 έχω με microsoft hands free, μήπως μπορείς να βοηθήσεις, πως το κάνεις? Απλώς ανοίγεις Shazam και πατάς το S? Ναι. :) Βάζω να ακούω το σταθμό με τα hands free και πηγαίνω στην εφαρμογή και πατάω το S. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παρα πολλες καινουργιες εφαρμογες στα χρησιμα εργαλεια...δοκιμασε κανεις καποια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μια ερώτηση, η glance πως αναβαθμίζεται για να μπορεί να παίρνει και φωτογραφίες ή και τον καιρό ρε παιδιά. Πρέπει να είναι συγκεκριμένο το τηλέφωνο με glance για να το κάνει αυτό ή το κάνουν όλα. Έχω ένα 532 αλλά μόνο τα κλασικά έχεις στην οθόνη...Ώρα και ειδοποιήσεις από τηλέφωνα και ότι εχω βάλει στις ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 ΠΩς μπορω να στειλω μια επαφη μου, απο WIN8 mobile, σε αλλο κινητο χωρις να πληκτρολογω ξανα το νουμερο?...(πχ ο Γιωργος μου ζηταει να του δωσω τo νουμερο του Κωστα που το εχασε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μπαίνεις μέσα στην επαφή του Κώστα ( :p ) ανοίγεις το υπομενού στο κάτω μέρος και πατάς «Κοινοποίηση Επαφής»... Μετά επιλέγεις τον τρόπο... Αν δεν θες να στείλεις όλη την επαφή και απλά του νούμερο πάτα παρατεταμένα πάνω σε αυτό και μετά αντιγραφή και επικόλληση σε ένα μήνυμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μια ερώτηση, η glance πως αναβαθμίζεται για να μπορεί να παίρνει και φωτογραφίες ή και τον καιρό ρε παιδιά. Πρέπει να είναι συγκεκριμένο το τηλέφωνο με glance για να το κάνει αυτό ή το κάνουν όλα. Έχω ένα 532 αλλά μόνο τα κλασικά έχεις στην οθόνη...Ώρα και ειδοποιήσεις από τηλέφωνα και ότι εχω βάλει στις ρυθμίσεις. Δεν γίνετε σε όλα! Ούτε το 640 πχ μπορει να περάσει τον καιρό στη glance! Στο 830 γίνετε που εχω εγώ! Το 930 πχ δεν εχει καν glance! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το θέμα με τον browser το έχει εντοπισει κανένας; γενικά είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Τον explorer χρησιμοποιείς ή κάποιον άλλο; Τι θέμα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 ναι,πολλές φορές ο browser δεν φορτώνει τις σελίδες. Γενικά ο explorer δε με καλύπτει. Πολλές σελίδες μου τις ανοίγει μισες-κομμένες. Δεν μ αφήνει να τις δω ολόκληρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 glance? Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 glance? Τι είναι αυτό? Είναι οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος, όπως το ρολόι που φαίνεται. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ περισσότερα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Γιατι δεν δοκιμαζετε καποιον αλλο broaser .. Εγω χρησιμοποιω τον uc browser..και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ναι,πολλές φορές ο browser δεν φορτώνει τις σελίδες. Γενικά ο explorer δε με καλύπτει. Πολλές σελίδες μου τις ανοίγει μισες-κομμένες. Δεν μ αφήνει να τις δω ολόκληρες. Μήπως αυτο συμβαίνει όταν συνδέεσαι με δεδομένα; Έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση δεδομένων; Αυτο το βρίσκεις μεσα στον browser, στις ρυθμίσεις. Σε μένα ο uc browser κρασαρει δίχως αύριο. Ο internet explorer συγχρονίζεται άψογα με τα w8.1 και παίρνει αυτόματα καρτέλες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts