Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημέρωση για Here maps & Lumia Refocus.

Αυτό το refocus ποτέ δεν το χρησιμοποίησα! Τι κάνεις μ' αυτό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια φορά το άνοιξα και εγώ.Νομίζω ότι ζουμάρεις μέσα στην φωτό που έχεις βγάλει χωρίς να χαλάσει η ανάλυση ή κάτι παρόμοιο.

Xiaomi 12 Pro

Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία από την εφαρμογή και μετά πατώντας πάνω της να αλλάζεις το που εστιάζει.

Γκουρού των windows ξέρουμε αν προβλέπεται να υπάρξει η εφαρμογη top eleven για τα windows 10;;σκέφτομαι την μετάβαση και είναι το μοναδικό παιχνιδι που ασχολούμαι:cool:

Γκουρού των windows ξέρουμε αν προβλέπεται να υπάρξει η εφαρμογη top eleven για τα windows 10;;σκέφτομαι την μετάβαση και είναι το μοναδικό παιχνιδι που ασχολούμαι:cool:

Αν εννοείς αυτήν:

http://www.windowsphone.com/s?appid=5525a18f-b300-47d4-af1e-46002ebd78f5

Την συγκεκριμένη εννοώ. Βρέθηκα σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικών ειδών οπου χειριστηκα για λίγο ενα xl 640.δοκιμασα να κατεβασω την εφαρμογή αλλά το πιθανότερο δεν υπήρχε mail στην συσκευή και δεν μπόρεσα.έτσι βρήκα γνωστό με wp και του είπα να δοκιμάσει και εκείνος.εν κατακλείδι μου είπε οτι δεν τα καταφερε (δεν ήμουν παρών για να το δω ο ίδιος όμως)

Την συγκεκριμένη εννοώ. Βρέθηκα σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικών ειδών οπου χειριστηκα για λίγο ενα xl 640.δοκιμασα να κατεβασω την εφαρμογή αλλά το πιθανότερο δεν υπήρχε mail στην συσκευή και δεν μπόρεσα.έτσι βρήκα γνωστό με wp και του είπα να δοκιμάσει και εκείνος.εν κατακλείδι μου είπε οτι δεν τα καταφερε (δεν ήμουν παρών για να το δω ο ίδιος όμως)

Τι δεν κατάφερε; Να παίξει ή να τη κατεβάσει;

Τι δεν κατάφερε; Να παίξει ή να τη κατεβάσει;

Καταρχάς είναι επι πληρωμή μου είπε.επομένως δεν το δοκιμασε καν.έπειτα εκατσα και το εψαξα λίγο και απο καποιες αναφορές χρηστών κατάλαβα οτι είναι fake και δεν ανταποκρίνεται σαν την κανονική εφαρμογή.αν γνωρίζεις κάτι παραπανω καλοδεχουμενο.γιατί ενω σε laptop μια χαρά παίζω το παιχνίδι σε κινητό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο οτι φαίνεται.

Καταρχάς είναι επι πληρωμή μου είπε.επομένως δεν το δοκιμασε καν.έπειτα εκατσα και το εψαξα λίγο και απο καποιες αναφορές χρηστών κατάλαβα οτι είναι fake και δεν ανταποκρίνεται σαν την κανονική εφαρμογή.αν γνωρίζεις κάτι παραπανω καλοδεχουμενο.γιατί ενω σε laptop μια χαρά παίζω το παιχνίδι σε κινητό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο οτι φαίνεται.

Δεν ξέρω κατι παραπάνω, αλλα είδα κι άλλες εφαρμογές top eleven με το ίδιο εικονίδιο, αλλά δεν είχαν καμία κριτική! Ίσως κάποια απ' αυτές να παίζει και στο κινητό! Υπήρχε και ακόμα μια ή δύο δεν θυμάμαι ακριβώς, που το έγραφαν έτσι "top 11" και όχι "top eleven"! Δεν ξέρω αν είναι ίδια όμως γιατί δεν τα παίζω.

Μπορείς να δεις αν ο 'Εκδότης' της συγκεκριμένης εφαρμογής ταιριάζει με αυτόν στο laptop σου.

Μπορείς να δεις αν ο 'Εκδότης' της συγκεκριμένης εφαρμογής ταιριάζει με αυτόν στο laptop σου.

Θα το κοιτάξω αν και νομιζω οτι δεν θα ταιριάζει..πάντως κάθε βοήθεια για οποιαδήποτε πληροφορία μάθετε καλοδεχούμενη..

Γεια σας έχω κατεβάσει μια σειρά με εξωτερικούς υπότιτλους και όταν την βάζω να παίξει τους δείχνει με σύμβολα επειδή δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες υπάρχει τρόπος μέσα από την συσκευή να αλλάξω την κωδικοποίηση του SRT νομίζω utf-8 ότι πρέπει να γίνει σωστά?μπορώ να κάνω κάτι???

spacer.png

Καλημέρα παιδιά. Η αδελφή μου αγόρασε ένα Lumia 640 XL. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι σε αναλογία 16:9 και ενώ στο κινητό φαίνονται κανονικά όταν κάνει κοινή χρήση μέσω viber οι φωτογραφίες φαίνονται μικρότερες μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Εγώ στο Lumia 1020 δεν έχω κανένα πρόβλημα .

Καλημέρα παιδιά. Η αδελφή μου αγόρασε ένα Lumia 640 XL. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι σε αναλογία 16:9 και ενώ στο κινητό φαίνονται κανονικά όταν κάνει κοινή χρήση μέσω viber οι φωτογραφίες φαίνονται μικρότερες μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Εγώ στο Lumia 1020 δεν έχω κανένα πρόβλημα .

Σε landscape όταν βγάζεις έτσι έρχονται! Να της βγάζει σε portrait! Δεν ειναι θέμα συσκευής!

Επειδή ψάχνω εδώ και ώρα και δεν το βρίσκω, πώς διαλέγουμε ανάμεσα από τις φωτογραφίες που βγάζουμε με την επιλογή living images;
Huawei Nova 5T

Υπάρχει τρόπος στο Shazam να μας βρίσκει το τραγούδι ενώ το ακούμε από το fm radio με τα ακουστικά? Υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που να μπορείς να επιτυγχάνεις το ίδιο?

Υπάρχει τρόπος στο Shazam να μας βρίσκει το τραγούδι ενώ το ακούμε από το fm radio με τα ακουστικά? Υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που να μπορείς να επιτυγχάνεις το ίδιο?

Το Shazam χρησιμοποιεί το μικρόφωνο για να καταγράψει ότι ακούει. Αυτό που ζητάς θα μπορούσε να γίνει ίσως αν γινόταν εσωτερική εγγραφή μέσα από το τηλέφωνο, πράγμα που δεν γίνεται στα 8.1

Τώρα με την έλευση των 10, θα μπορεί να γίνεται call recording, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν κι άλλες εφαρμογές όπως το Shazam.

Το Shazam χρησιμοποιεί το μικρόφωνο για να καταγράψει ότι ακούει. Αυτό που ζητάς θα μπορούσε να γίνει ίσως αν γινόταν εσωτερική εγγραφή μέσα από το τηλέφωνο, πράγμα που δεν γίνεται στα 8.1

Τώρα με την έλευση των 10, θα μπορεί να γίνεται call recording, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν κι άλλες εφαρμογές όπως το Shazam.

Πάντως σε μένα το shazam σπάνια βρίσκει το τραγούδι με τη πρώτη! Για να μη πω ότι ορισμένες φορές θέλει και 3,4,5 και 6 φορές ακόμα, για να το βρει! Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η συσκευή μου ή η ίδια η εφαρμογή ή είναι θέμα λογισμικού!

Πάντως σε μένα το shazam σπάνια βρίσκει το τραγούδι με τη πρώτη! Για να μη πω ότι ορισμένες φορές θέλει και 3,4,5 και 6 φορές ακόμα, για να το βρει! Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η συσκευή μου ή η ίδια η εφαρμογή ή είναι θέμα λογισμικού!

Δοκίμασε το SoundHound.

Δοκίμασε το SoundHound.

Και το SoundHound με τη δεύτερη φορά βρίσκει το τραγούδι! Δεν το βγάζει όμως σε lyrics όπως το shazam, που ακολουθεί και τα λόγια του τραγουδιού! Μάλλον σαν το shazam δεν εχει. Ελπίζω στα 10 να το διορθώσουν!

Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Σε συγκριτικό μάλιστα με android το βρήκε γρηγορότερα (ίσως έτυχε).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Σε συγκριτικό μάλιστα με android το βρήκε γρηγορότερα (ίσως έτυχε).

Είχα και σχεδόν απόλυτη ησυχία. Απ' της 3 φορές, μόνο τη 3η φορά το βρήκε αμέσως! Το shazam αντίθετα ειναι πολύ πιο αργό απ' του Android!

Ελπίζω να ειναι θέμα εφαρμογής και όχι συσκευής!!!! :confused:

Edited by evris2013

Στο 930 βρίσκει σχεδόν όλα τα τραγούδια ακαριαία. Σε μερικά το πολύ μετά από ένα δυο δευτερόλεπτα. Το sounghound έρχεται δεύτερο και το musicxmatch που έχει στίχους από όλα τα τραγούδια, σταμάτησε να τα βρίσκει και συνέχεια βγάζει λάθος σύνδεσης.