evris2013 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ενημέρωση για Here maps & Lumia Refocus. Αυτό το refocus ποτέ δεν το χρησιμοποίησα! Τι κάνεις μ' αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αυτό το refocus ποτέ δεν το χρησιμοποίησα! Τι κάνεις μ' αυτό; Μια φορά το άνοιξα και εγώ.Νομίζω ότι ζουμάρεις μέσα στην φωτό που έχεις βγάλει χωρίς να χαλάσει η ανάλυση ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αυτό το refocus ποτέ δεν το χρησιμοποίησα! Τι κάνεις μ' αυτό; Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία από την εφαρμογή και μετά πατώντας πάνω της να αλλάζεις το που εστιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Γκουρού των windows ξέρουμε αν προβλέπεται να υπάρξει η εφαρμογη top eleven για τα windows 10;;σκέφτομαι την μετάβαση και είναι το μοναδικό παιχνιδι που ασχολούμαι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Γκουρού των windows ξέρουμε αν προβλέπεται να υπάρξει η εφαρμογη top eleven για τα windows 10;;σκέφτομαι την μετάβαση και είναι το μοναδικό παιχνιδι που ασχολούμαι:cool: Αν εννοείς αυτήν: http://www.windowsphone.com/s?appid=5525a18f-b300-47d4-af1e-46002ebd78f5 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αν εννοείς αυτήν: http://www.windowsphone.com/s?appid=5525a18f-b300-47d4-af1e-46002ebd78f5 Την συγκεκριμένη εννοώ. Βρέθηκα σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικών ειδών οπου χειριστηκα για λίγο ενα xl 640.δοκιμασα να κατεβασω την εφαρμογή αλλά το πιθανότερο δεν υπήρχε mail στην συσκευή και δεν μπόρεσα.έτσι βρήκα γνωστό με wp και του είπα να δοκιμάσει και εκείνος.εν κατακλείδι μου είπε οτι δεν τα καταφερε (δεν ήμουν παρών για να το δω ο ίδιος όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Την συγκεκριμένη εννοώ. Βρέθηκα σε μεγαλο καταστημα ηλεκτρονικών ειδών οπου χειριστηκα για λίγο ενα xl 640.δοκιμασα να κατεβασω την εφαρμογή αλλά το πιθανότερο δεν υπήρχε mail στην συσκευή και δεν μπόρεσα.έτσι βρήκα γνωστό με wp και του είπα να δοκιμάσει και εκείνος.εν κατακλείδι μου είπε οτι δεν τα καταφερε (δεν ήμουν παρών για να το δω ο ίδιος όμως) Τι δεν κατάφερε; Να παίξει ή να τη κατεβάσει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τι δεν κατάφερε; Να παίξει ή να τη κατεβάσει; Καταρχάς είναι επι πληρωμή μου είπε.επομένως δεν το δοκιμασε καν.έπειτα εκατσα και το εψαξα λίγο και απο καποιες αναφορές χρηστών κατάλαβα οτι είναι fake και δεν ανταποκρίνεται σαν την κανονική εφαρμογή.αν γνωρίζεις κάτι παραπανω καλοδεχουμενο.γιατί ενω σε laptop μια χαρά παίζω το παιχνίδι σε κινητό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο οτι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καταρχάς είναι επι πληρωμή μου είπε.επομένως δεν το δοκιμασε καν.έπειτα εκατσα και το εψαξα λίγο και απο καποιες αναφορές χρηστών κατάλαβα οτι είναι fake και δεν ανταποκρίνεται σαν την κανονική εφαρμογή.αν γνωρίζεις κάτι παραπανω καλοδεχουμενο.γιατί ενω σε laptop μια χαρά παίζω το παιχνίδι σε κινητό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο οτι φαίνεται. Δεν ξέρω κατι παραπάνω, αλλα είδα κι άλλες εφαρμογές top eleven με το ίδιο εικονίδιο, αλλά δεν είχαν καμία κριτική! Ίσως κάποια απ' αυτές να παίζει και στο κινητό! Υπήρχε και ακόμα μια ή δύο δεν θυμάμαι ακριβώς, που το έγραφαν έτσι "top 11" και όχι "top eleven"! Δεν ξέρω αν είναι ίδια όμως γιατί δεν τα παίζω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καταρχάς είναι επι πληρωμή μου είπε.επομένως δεν το δοκιμασε καν.έπειτα εκατσα και το εψαξα λίγο και απο καποιες αναφορές χρηστών κατάλαβα οτι είναι fake και δεν ανταποκρίνεται σαν την κανονική εφαρμογή.αν γνωρίζεις κάτι παραπανω καλοδεχουμενο.γιατί ενω σε laptop μια χαρά παίζω το παιχνίδι σε κινητό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα απο οτι φαίνεται. Μπορείς να δεις αν ο 'Εκδότης' της συγκεκριμένης εφαρμογής ταιριάζει με αυτόν στο laptop σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μπορείς να δεις αν ο 'Εκδότης' της συγκεκριμένης εφαρμογής ταιριάζει με αυτόν στο laptop σου. Θα το κοιτάξω αν και νομιζω οτι δεν θα ταιριάζει..πάντως κάθε βοήθεια για οποιαδήποτε πληροφορία μάθετε καλοδεχούμενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Γεια σας έχω κατεβάσει μια σειρά με εξωτερικούς υπότιτλους και όταν την βάζω να παίξει τους δείχνει με σύμβολα επειδή δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες υπάρχει τρόπος μέσα από την συσκευή να αλλάξω την κωδικοποίηση του SRT νομίζω utf-8 ότι πρέπει να γίνει σωστά?μπορώ να κάνω κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Η αδελφή μου αγόρασε ένα Lumia 640 XL. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι σε αναλογία 16:9 και ενώ στο κινητό φαίνονται κανονικά όταν κάνει κοινή χρήση μέσω viber οι φωτογραφίες φαίνονται μικρότερες μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Εγώ στο Lumia 1020 δεν έχω κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Η αδελφή μου αγόρασε ένα Lumia 640 XL. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι σε αναλογία 16:9 και ενώ στο κινητό φαίνονται κανονικά όταν κάνει κοινή χρήση μέσω viber οι φωτογραφίες φαίνονται μικρότερες μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Εγώ στο Lumia 1020 δεν έχω κανένα πρόβλημα . Σε landscape όταν βγάζεις έτσι έρχονται! Να της βγάζει σε portrait! Δεν ειναι θέμα συσκευής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Νομίζω και στο αντρόιντ έχει θέμα το viber. Είναι θέμα γενικά του viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Επειδή ψάχνω εδώ και ώρα και δεν το βρίσκω, πώς διαλέγουμε ανάμεσα από τις φωτογραφίες που βγάζουμε με την επιλογή living images; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Shazam να μας βρίσκει το τραγούδι ενώ το ακούμε από το fm radio με τα ακουστικά? Υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που να μπορείς να επιτυγχάνεις το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Shazam να μας βρίσκει το τραγούδι ενώ το ακούμε από το fm radio με τα ακουστικά? Υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή που να μπορείς να επιτυγχάνεις το ίδιο? Το Shazam χρησιμοποιεί το μικρόφωνο για να καταγράψει ότι ακούει. Αυτό που ζητάς θα μπορούσε να γίνει ίσως αν γινόταν εσωτερική εγγραφή μέσα από το τηλέφωνο, πράγμα που δεν γίνεται στα 8.1 Τώρα με την έλευση των 10, θα μπορεί να γίνεται call recording, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν κι άλλες εφαρμογές όπως το Shazam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Το Shazam χρησιμοποιεί το μικρόφωνο για να καταγράψει ότι ακούει. Αυτό που ζητάς θα μπορούσε να γίνει ίσως αν γινόταν εσωτερική εγγραφή μέσα από το τηλέφωνο, πράγμα που δεν γίνεται στα 8.1 Τώρα με την έλευση των 10, θα μπορεί να γίνεται call recording, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να το χρησιμοποιήσουν κι άλλες εφαρμογές όπως το Shazam. Πάντως σε μένα το shazam σπάνια βρίσκει το τραγούδι με τη πρώτη! Για να μη πω ότι ορισμένες φορές θέλει και 3,4,5 και 6 φορές ακόμα, για να το βρει! Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η συσκευή μου ή η ίδια η εφαρμογή ή είναι θέμα λογισμικού! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Πάντως σε μένα το shazam σπάνια βρίσκει το τραγούδι με τη πρώτη! Για να μη πω ότι ορισμένες φορές θέλει και 3,4,5 και 6 φορές ακόμα, για να το βρει! Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η συσκευή μου ή η ίδια η εφαρμογή ή είναι θέμα λογισμικού! Δοκίμασε το SoundHound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δοκίμασε το SoundHound. Και το SoundHound με τη δεύτερη φορά βρίσκει το τραγούδι! Δεν το βγάζει όμως σε lyrics όπως το shazam, που ακολουθεί και τα λόγια του τραγουδιού! Μάλλον σαν το shazam δεν εχει. Ελπίζω στα 10 να το διορθώσουν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πάντως σε μένα το shazam σπάνια βρίσκει το τραγούδι με τη πρώτη! Για να μη πω ότι ορισμένες φορές θέλει και 3,4,5 και 6 φορές ακόμα, για να το βρει! Δεν ξέρω αν εχει πρόβλημα η συσκευή μου ή η ίδια η εφαρμογή ή είναι θέμα λογισμικού! Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Σε συγκριτικό μάλιστα με android το βρήκε γρηγορότερα (ίσως έτυχε). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Σε συγκριτικό μάλιστα με android το βρήκε γρηγορότερα (ίσως έτυχε). Είχα και σχεδόν απόλυτη ησυχία. Απ' της 3 φορές, μόνο τη 3η φορά το βρήκε αμέσως! Το shazam αντίθετα ειναι πολύ πιο αργό απ' του Android! Ελπίζω να ειναι θέμα εφαρμογής και όχι συσκευής!!!! :confused: Edited October 20, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Στο 930 βρίσκει σχεδόν όλα τα τραγούδια ακαριαία. Σε μερικά το πολύ μετά από ένα δυο δευτερόλεπτα. Το sounghound έρχεται δεύτερο και το musicxmatch που έχει στίχους από όλα τα τραγούδια, σταμάτησε να τα βρίσκει και συνέχεια βγάζει λάθος σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σε landscape όταν βγάζεις έτσι έρχονται! Να της βγάζει σε portrait! Δεν ειναι θέμα συσκευής! Σε ευχαριστώ πολύ θα της το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts