MadMaxS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Το πρώτο ίσως να είναι που πουλήθηκαν οι HERE στις αυτοκινητοβιομηχανίες, λέω εγώ τώρα.... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Το δεύτερο κι εγώ θέλω να το μάθω, γιατί με της κάρτες εχω θέμα! Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, οι εφαρμογές που κατεβάζουμε τωρα στα 8.1 για ορισμένα αυτονόητα πράγματα, όπως πχ. τα "Αρχεία", θα μας ειναι περιττές με τα 10 ή ορισμένες θα μας χρειαστούν και στα 10; Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να μη μας χρειαστούν πλέον! Ελπίζω να έκανα στο σωστό thread την ερώτηση.... :confused: Μακάρι να επανέλθουν, γιατί θα είναι βαρύ να μην έχουμε αυτούς τους χάρτες. Με κάρτες εννοείς debit/ πιστωτική; Προσπάθησες να κάνεις register την κάρτα από υπολογιστή στο account σου στη microsoft? Από κινητό δεν την δέχεται. :wacko: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μακάρι να επανέλθουν, γιατί θα είναι βαρύ να μην έχουμε αυτούς τους χάρτες. Με κάρτες εννοείς debit/ πιστωτική; Προσπάθησες να κάνεις register την κάρτα από υπολογιστή στο account σου στη microsoft? Από κινητό δεν την δέχεται. :wacko: Ελπίζω στα 10 να τους έχουμε ξανά στο store! Όσο για το άλλο, κάρτα δεν έχω καν και δεν μπορώ να βγάλω! Οπότε θα περιμένω μπας και με την αναβάθμιση λειτουργήσει ο λογαριασμός κινητής, πέραν της Vodafone! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα, εχω μια συσκευη gps οπου δεχεται καρτα sim (για βουνα κυριως, κυνηγι κτλ..) και ψαχνω εαν υπαρχει καποια εφαρμογη στα WP ωστε να λαμβανω την τοποθεσια οποτε θελω. Εαν χρησιμοποιει καποιος κατι παρομοιο ας μου πει την γνωμη του :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα, πληροφοριακά περισσότερο και επειδή θέλω να εκφράσω το παράπονο μου, όχι προς τη microsoft, αλλά προς την google, γράφω αυτό το post. Έχω αγοράσει από το store την πολύ καλή και βολική, για μένα τουλάχιστον, εφαρμογή enpass όπου και έχω αποθηκεύσει όλους τους κωδικούς πιστωτικών καρτών και λογαριασμούς τράπεζας, καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα. Επειδή όμως χρησιμοποιώ παράλληλα και ένα android tablet, έψαξα στο google play μήπως έχει και εκεί αυτή την εφαρμογή, ώστε να μπορώ να έχω και από το tablet πρόσβαση στους κωδικούς αυτούς. Όντως υπάρχει και στο play η ίδια εφαρμογή και μάλιστα από μία γρήγορη αρχική ματιά είδα, έκπληκτος είδα ότι είναι δωρεάν. Την κατέβασα κανονικά, έβαλα και τον κωδικό και αφού μου κατέβασε μερικές από τις εγγραφές που έχω κάνει, μου βγάζει μήνυμα πως για να έχω πλήρη πρόσβαση σε όλες τις καταχωρίσεις μου, πρέπει να αγοράσω την έκδοση pro. Προχώρησα κανονικά στην αγορά και τότε μου έβγαλε το ποσό 11,23 ευρώ!! Στο microsoft store είχα δώσει 4,99€. Γιατί αυτή η τόση διαφορά στην τιμή; Βέβαια το περιβάλλον στην android έκδοση, μοιάζει αρκετά με την έκδοση για υπολογιστές. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 1ον) οι τιμες ΔΕΝ καθοριζονται απο την google αλλα απο τον εκαστοτε dev. 2ον) μονο σαν αστειο μπορω να παρω την αποψη οτι καποιοι χρησημοποιουν (και πληρωνουν) για να δινουν αριθμους και κωδικους πιστωτικων καρτων σε καποιους .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 1ον) οι τιμες ΔΕΝ καθοριζονται απο την google αλλα απο τον εκαστοτε dev. 2ον) μονο σαν αστειο μπορω να παρω την αποψη οτι καποιοι χρησημοποιουν (και πληρωνουν) για να δινουν αριθμους και κωδικους πιστωτικων καρτων σε καποιους .... Οκ, το καταλαβαίνω, αν και περισσότερο σαν παράπονο το εξέφρασα και δεν εναντιώνομαι προς την google, ή τη microsoft που στο κάτω κάτω τη δουλειά τους κάνουν και όποιος θέλει αγοράζει τις υπηρεσίες τους. Όσο για την πληρωμή, ή όχι για την αγορά τέτοιων εφαρμογών, δεν το θεωρώ τόσο παράξενο, ή «χαζό», αρκεί το ποσό αγοράς μιας τέτοιας εφαρμογής να μην είναι υπερβολικό. Χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή γιατί θέλω να έχω κάπου καταχωρημένους τους κωδικούς/passwords διαφόρων sites και τραπεζών/καρτών. Πλήρης ασφάλεια δεν υπάρχει, απλώς από τα έγγραφα στο word όπου και τα είχα αποθηκευμένα, το να δώσω 5 ευρώ για την αγορά μίας τέτοιας εφαρμογής, δεν το θεωρώ υπερβολικό προσωπικά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χαζό δεν είπα ότι είναι, αλλά για μένα δεν είναι ασφαλές, άρα το θεωρώ περιττό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Χαζό δεν είπα ότι είναι, αλλά για μένα δεν είναι ασφαλές, άρα το θεωρώ περιττό. +1020...... Κι εγώ το φοβάμαι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Χαζό δεν είπα ότι είναι, αλλά για μένα δεν είναι ασφαλές, άρα το θεωρώ περιττό. Εντάξει, το χαζό το έγραψα χαριτολογώντας, γι' αυτό και το έβαλα και σε ομοιωματικά. Όπως έγραψα, ασφάλεια πλήρης δεν υπάρχει, απλώς από να τα έχω χύμα σε έγγραφα word, έψαχνα μία εφαρμογή που να τα έχω μαζεμένα και να συγχρονίζεται με κάποιο «σύννεφο» για να τα έχω και σε υπολογιστή, ή tablet. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, που μου την πρότεινε μάλιστα μέλος εδώ στο myphone, με έχει βολέψει πάρα πολύ, όχι τόσο από θέμα ασφάλειας, αλλά από άποψη οργάνωσης. Έτσι κι αλλιώς κάπου θα έπρεπε να τους έχω μαζεμένους όλους τους κωδικούς μου και πάντα μαζί για άμεση πρόσβαση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μόλις πριν δοκίμασα να αλλάξω έναν ήχο ειδοποίησης εφαρμογής(whatsapp)και έστειλα το mp3 από το onedrive του η/υ στο κινητό το κατέβασα από εκεί στην μνήμη τηλεφώνου(πολύ μικρο 54kb)και το έβαλα στον φάκελο ringtones..μόλις πήγα να τον ορίσω ήχο όμως δεν το έβλεπε καθόλου,restart και πάλι τίποτα..τελικά συνδεσα το κινητό με τον η/υ και έκανα αντιγραφή επικόλληση τον ήχο από τον η/υ και τον είδε...δηλαδή αν μου στείλουν ήχο μέσω onedrive δεν θα μπορώ να τον βάλω πχ για ήχο κλήσης θα θέλω η/υ οπωσδήποτε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μόλις πριν δοκίμασα να αλλάξω έναν ήχο ειδοποίησης εφαρμογής(whatsapp)και έστειλα το mp3 από το onedrive του η/υ στο κινητό το κατέβασα από εκεί στην μνήμη τηλεφώνου(πολύ μικρο 54kb)και το έβαλα στον φάκελο ringtones..μόλις πήγα να τον ορίσω ήχο όμως δεν το έβλεπε καθόλου,restart και πάλι τίποτα..τελικά συνδεσα το κινητό με τον η/υ και έκανα αντιγραφή επικόλληση τον ήχο από τον η/υ και τον είδε...δηλαδή αν μου στείλουν ήχο μέσω onedrive δεν θα μπορώ να τον βάλω πχ για ήχο κλήσης θα θέλω η/υ οπωσδήποτε? Μπορείς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή Ringtone Maker. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μπορείς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή Ringtone Maker. και ας έρχεται έτοιμο ringtone? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 και ας έρχεται έτοιμο ringtone? Με έτοιμο ringtone δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Απλά δεν θα χρειαστεί να το κόψεις και στο σημείο που θέλεις (πχ αν θέλεις μόνο το ρεφραίν) μιας και θα είναι έτοιμο. Μια δοκιμή πιστεύω θα μας την έλυνε την απορία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Με έτοιμο ringtone δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Απλά δεν θα χρειαστεί να το κόψεις και στο σημείο που θέλεις (πχ αν θέλεις μόνο το ρεφραίν) μιας και θα είναι έτοιμο. Μια δοκιμή πιστεύω θα μας την έλυνε την απορία. αυτο εκανα με ετοιμο ετσι οπως το περιγραφω και δεν μου το εδειχνε στους διαθεσιμους ηχους.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτο εκανα με ετοιμο ετσι οπως το περιγραφω και δεν μου το εδειχνε στους διαθεσιμους ηχους.. Δοκίμασε την εφαρμογή ZEDGE που τα έχει έτοιμα κομμένα και τα κατεβάζεις και τα ορίζεις ως ringtone! Έχει ότι θέλεις, μέχρι και ελληνικά!!!! Αλλιώς περιμένουμε τα 10 που θα μπαίνουν όλα σαν ringtone θέλω να πιστεύω! Γι αυτό και δεν πέρασα ούτε ένα mp3 στο Lumia μου ακόμα! Ότι θέλω το κατεβαζω απ' το ZEDGE προς το παρόν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δε ξέρω αν το γράφω στο σωστό τόπικ βασικά αλλά... Έχω δει εικόνες από κινητά με glance screen,λέγε με 640κλπ που φαίνεται ο καιρός.Σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να βρω το πως. Κάποιο βοήθεια μήπως; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δοκίμασε την εφαρμογή ZEDGE που τα έχει έτοιμα κομμένα και τα κατεβάζεις και τα ορίζεις ως ringtone! Έχει ότι θέλεις, μέχρι και ελληνικά!!!! Αλλιώς περιμένουμε τα 10 που θα μπαίνουν όλα σαν ringtone θέλω να πιστεύω! Γι αυτό και δεν πέρασα ούτε ένα mp3 στο Lumia μου ακόμα! Ότι θέλω το κατεβαζω απ' το ZEDGE προς το παρόν! Καλημέρα ,απ το zedge δεν σε αφήνει να βάλεις ήχο κλήσης ,και στα 10αρια τι τροποποιημενο σε wav τι κομμένο mp3 τι αλλαγμένο σε ringtone...τιποτα . Τώρα μπορεί λόγο της TP να μην γίνετε ,λογικα θελω να πιστεύω οτι official οταν τα δωσουν θα μπορει κάποιος να βάλει ενα mp3 για ηχο κλήσης χωρίς να χρειάζεται να κανει μετατροπές ,κοψίματα ,ραψίματα , δεν ειναι λογικό να μην μπορείς να βάλεις ενα κομμάτι που σου αρέσει στο κινητό σου και απλά να το επιλέξεις ως ηχο κλήσεων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δε ξέρω αν το γράφω στο σωστό τόπικ βασικά αλλά... Έχω δει εικόνες από κινητά με glance screen,λέγε με 640κλπ που φαίνεται ο καιρός.Σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να βρω το πως. Κάποιο βοήθεια μήπως; Νομιζω οτι το μονο που δεν εχει ειναι ο καιρος στην σειρα 640 στην glance screen αν δεν κανω λαθος..το ειχαν επισημανει πολλοι στα review τους Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δε ξέρω αν το γράφω στο σωστό τόπικ βασικά αλλά... Έχω δει εικόνες από κινητά με glance screen,λέγε με 640κλπ που φαίνεται ο καιρός.Σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να βρω το πως. Κάποιο βοήθεια μήπως; Στο 640 δεν γίνεται, θα ήταν καλό να αλλάξει αυτό με την έλευση των 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Microsoft updates the official Facebook app on Windows Phone Έγινε καλύτερο και πιο γρήγορο,ή μου φαίνεται...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα ,απ το zedge δεν σε αφήνει να βάλεις ήχο κλήσης ,και στα 10αρια τι τροποποιημενο σε wav τι κομμένο mp3 τι αλλαγμένο σε ringtone...τιποτα . Τώρα μπορεί λόγο της TP να μην γίνετε ,λογικα θελω να πιστεύω οτι official οταν τα δωσουν θα μπορει κάποιος να βάλει ενα mp3 για ηχο κλήσης χωρίς να χρειάζεται να κανει μετατροπές ,κοψίματα ,ραψίματα , δεν ειναι λογικό να μην μπορείς να βάλεις ενα κομμάτι που σου αρέσει στο κινητό σου και απλά να το επιλέξεις ως ηχο κλήσεων . Στο δικό μου lumia 640, έχω βάλει ήχο κλίσης από την εφαρμογή ZEDGE. Έχω κατεβάσει όποιο ringtone μου αρέσει και μετά από τις ρυθμίσεις>ήχοι κλήσεων, όπου και έχει αποθηκευτεί, το επιλέγω για κλίση, ή και από τις επαφές για κλίση συγκεκριμένης επαφής. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Microsoft updates the official Facebook app on Windows Phone Έγινε καλύτερο και πιο γρήγορο,ή μου φαίνεται...; Ναι είναι αισθητά γρηγορότερο.Αλλα πέρα απο αυτό καμία αλλαγή δεν παρατηρώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Στο δικό μου lumia 640, έχω βάλει ήχο κλίσης από την εφαρμογή ZEDGE. Έχω κατεβάσει όποιο ringtone μου αρέσει και μετά από τις ρυθμίσεις>ήχοι κλήσεων, όπου και έχει αποθηκευτεί, το επιλέγω για κλίση, ή και από τις επαφές για κλίση συγκεκριμένης επαφής. Υπάρχει και το audiko για ήχους κλήσης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Στο δικό μου lumia 640, έχω βάλει ήχο κλίσης από την εφαρμογή ZEDGE. Έχω κατεβάσει όποιο ringtone μου αρέσει και μετά από τις ρυθμίσεις>ήχοι κλήσεων, όπου και έχει αποθηκευτεί, το επιλέγω για κλίση, ή και από τις επαφές για κλίση συγκεκριμένης επαφής. Τι να πω ? περίεργα πράγματα ,σε εμένα στο zedge οταν επιλέγω ενα κομμάτι να κατέβει κ καλά.... δείχνει οτι κατέβηκε αλά όταν πας να το δηλώσεις σαν ηχο τρως άκυρο , και ενα mp3 το βάζω στο κινητό στον φάκελο ringtones παω στα settings /εξατομίκευση/ηχοι και δεν ειναι πουθενά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τι να πω ? περίεργα πράγματα ,σε εμένα στο zedge οταν επιλέγω ενα κομμάτι να κατέβει κ καλά.... δείχνει οτι κατέβηκε αλά όταν πας να το δηλώσεις σαν ηχο τρως άκυρο , και ενα mp3 το βάζω στο κινητό στον φάκελο ringtones παω στα settings /εξατομίκευση/ηχοι και δεν ειναι πουθενά . οι ήχοι απο την εφαρμογή εμφανίζονται μαζί με τα ringtone του κινητού... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts