Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξερω ρε ****το παντως μεχρι χθες το πρωι μπορουσα κανονικα

Έκανες κάποιο update στην εφαρμογή;

Δες αν μπορείς να κάνεις το άλλο, σαν προσωρινή λύση. Copy/paste το link που θέλεις, στη συζήτηση στο viber.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα!Δοκιμασα το telegram ωραιο ειναι βολεύει πολύ αλλα εχει και αυτό λίγο τα θέματα του με τις ειδοποιήσεις σε σχέση με το whatsapp.αυτο που θελω να ρωτησω και σε εσας αργουν να ερθουν ειδοποιησεις και πρεπει καποιες φορες να μπειτε να τις δειτε?Επισης υπαρχει ηχος ειδοποιησεις οταν ηδη μιλας με καποιον και σου απανταει να κανει καποιου ειδους ηχο?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Μπορουμε με το messenger να κανουμε βιντεοκληση οπως στα android;:)

Μπορουμε με το messenger να κανουμε βιντεοκληση οπως στα android;:)

όχι δεν γίνεται.

Xiaomi 12 Pro

Έχει κανείς θέμα με την αγορά εφαρμογών; Έχω αρκετά χρήματα στην κάρτα (vodafone), έχω ξαναγοράσει πολλές εφαρμογές με τον ίδιο τρόπο και ενώ μου χρέωσε το 1€, για το daily pass, στο store μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση στο δίκτυο (ενώ είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi) και δε μπορώ να αγοράσω την εφαρμογή. :worry:
Huawei Nova 5T

Θα τα πω εδώ λιγάκι, να ξεσκάσω. Αν είναι για άλλη ενότητα, ας με αναλάβουν οι mods.

Λοιπόν, εδώ και κάποιους μήνες έχουν ξεκινήσει θεματάκια-θεματάρες στο 8Χ μου.

Το κυριότερο, αφορά στο Whatsapp, αφού τις μισές και πλέον φορές που πατάω να ανοίξει, βλέπω για μερικά δεύτερα τις τελίτσες και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. Μάλιστα, πρέπει να περάσουν αρκετά λεπτά για να μπορέσω να το ανοίξω. Αν δοκιμάσω νωρίτερα, τα ίδια ξανά και ξανά.

Τον τελευταίο καιρό, εντάθηκε το θέμα όταν χρησιμοποιώ τη 9gag εφαρμογή (του Rudy, όχι την επίσημη). Πλέον, αν θέλω να κοινοποιήσω link, πολύ απλά δεν μπορώ. Αντιγράφω στο πρόχειρο, παω να μεταπηδήσω στο Whatsapp κι αυτό απλά κλείνει. Ταυτόχρονα, δεν παραμένει αποθηκευμένο στο "πρόχειρο" το link, αφού όταν τελικά ανοίξει η εφαρμογή δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα κι αν κλείσω το 9gag, δεν μπορώ να ανοίξω το Whatsapp για αρκετή ώρα.

Το ίδιο ζήτημα (να μη μπορεί να ανοίξει εφαρμογές) το συναντώ σε τυχαία διαστήματα και σε όλες σχεδόν τις υπολοιπες (αλλά σαφώς πιο σπάνια).

Θυμίζει λίγο τη συμπεριφορά του UC browser όταν ξεμένει από μνήμη και απλά "σβήνει" και με πετάει στην αρχική.

Για τηλέφωνο με 1giga ram, δεν το περίμενα.

Soft reset, uninstall/reinstall κλπ απλά διορθώνουν το θέμα για μερικές ώρες.

Hard reset περιμένω να κάνω όταν με το καλό έρθουν τα 10ρια και ελπίζω να διορθωθούν αυτά τα ζητήματα.

Τέλος, να πω πως αυτή τη στιγμή είμαι με <2γίγα ελεύθερο χώρο και πως όταν είχα πέσει <700ΜΒ, το τηλέφωνο πραγματικά δεν λειτουργούσε.

Ιδέες?

Ευχαριστώ.

Αυτό με το WhatsApp δεν έχει υπάρξει συσκευή που να μην το χω συναντήσει με τελευταία τα 530/35, 640. Το χρησιμοποιώ συνέχεια και για πολλές ώρες και πολλές φορές μόλις πάω να γράψω, τερματίζει η εφαρμογή και τα έχει χάσει όλα, ενώ αν παίζω και με άλλες εφαρμογές την ίδια ώρα ή είμαι απλά στην επιφάνεια, βλέπω το "συνεχίζεται..." το οποίο δεν συνεχίζεται ποτέ και με ξαναπετάει. Το ίδιο γίνεται και στον Internet Explorer και μου το κάνει με πολλές ειδησεογραφικές σελίδες (με βαρύ και μεγάλο περιεχόμενο) και μόλις τις φορτώσει κλείνει! Και να πω ότι το 530 έχει 512 Ram και είναι μικρό, τα άλλα δύο?

Επίσης, κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν με πετάνε οι εφαρμογές, μετά πρέπει είτε να το αφήσω για κάνα λεπτό είτε να πατήσω 5-6 φορές πάνω στο tile για να ανοίξει το εκάστοτε app. Κάνει το εφέ προς τα μέσα το tile τις πρώτες φορές αλλά η εφαρμογή δεν ανοίγει ποτέ.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα στο 1020 αλλά ούτε στο 720 (512 ram) που χρησιμοποιώ εδώ και δυο ημέρες....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Απο περιέργεια και μόνο, κάθισα χτες και ξεφορτώθηκα κάπου 500ΜΒ φωτό/video και διακρίνω βελτίωση στη συμπεριφορά (όχι εξάλειψη του φαινομένου, όμως) του τηλεφώνου.

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω και τι να υποθέσω.

Έχει κανείς θέμα με την αγορά εφαρμογών; Έχω αρκετά χρήματα στην κάρτα (vodafone), έχω ξαναγοράσει πολλές εφαρμογές με τον ίδιο τρόπο και ενώ μου χρέωσε το 1€, για το daily pass, στο store μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση στο δίκτυο (ενώ είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi) και δε μπορώ να αγοράσω την εφαρμογή. :worry:

Και σήμερα συνεχίζει να μη θέλει να προχωρήσει σε αγορά το store, με κάρτα της vodafone. Το ευρώ, όμως, για την πρόσβαση στο internet, μια χαρά το χρεώνει και χωρίς να έρθει μήνυμα, για τη χρέωση αυτή. :down:

Huawei Nova 5T

Και σήμερα συνεχίζει να μη θέλει να προχωρήσει σε αγορά το store, με κάρτα της vodafone. Το ευρώ, όμως, για την πρόσβαση στο internet, μια χαρά το χρεώνει και χωρίς να έρθει μήνυμα, για τη χρέωση αυτή. :down:

Πάρε ένα τηλεφωνο και ρώτα τους ή πέρνα απο κανένα κατάστημα. Ίσως σε διαφωτίσουν..! :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πάρε ένα τηλεφωνο και ρώτα τους ή πέρνα απο κανένα κατάστημα. Ίσως σε διαφωτίσουν..! :D

Αυτό βλέπω να κάνω.. :)

Huawei Nova 5T

Αν μιλάς για την preview δεν δουλεύει ακόμη η αγορά μέσω Vodafone. Σε 8.1 δουλεύει κανονικα

Αν μιλάς για την preview δεν δουλεύει ακόμη η αγορά μέσω Vodafone. Σε 8.1 δουλεύει κανονικα

Όχι, σε 8.1. Κι έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές στο παρελθόν, με τον ίδιο τρόπο. Το παρακάτω μήνυμα μου βγάζει. Έχω κανονικά σύνδεση και μέσω Wi-Fi, αλλά και μέσω 3G.

Huawei Nova 5T

Όχι, σε 8.1. Κι έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές στο παρελθόν, με τον ίδιο τρόπο. Το παρακάτω μήνυμα μου βγάζει. Έχω κανονικά σύνδεση και μέσω Wi-Fi, αλλά και μέσω 3G.

Για δοκίμασε μόνο με 3g. Και κλειστο το Wifi.

Δεν σου λέω να κανεις soft reset γιατί υποθέτω ότι έχεις κανει.

Επίσης αν βάζεις και βγάζεις την κάρτα σιμ στο τηλ συχνά καθαρισε την λίγο μήπως εχει κάποιο σκουπιδακι και εχει θέμα.

Για δοκίμασε μόνο με 3g. Και κλειστο το Wifi.

Δεν σου λέω να κανεις soft reset γιατί υποθέτω ότι έχεις κανει.

Επίσης αν βάζεις και βγάζεις την κάρτα σιμ στο τηλ συχνά καθαρισε την λίγο μήπως εχει κάποιο σκουπιδακι και εχει θέμα.

Τελικά, έκανα και τα 2. Έβγαλα την κάρτα την καθάρισα και έκανα όλη τη διαδικασία μόνο με 3g και λειτούργησε. Ευτυχώς, το download ήταν μικρό. Είναι κάτι καινούριο αυτό για τις αγορές;

P.S.: Και κάτι περίεργο. Τις πρώτες φορές, με 3G και Wi-Fi ταυτόχρονα, μου εμφάνιζε την εφαρμογή με τιμή 3€. Με 3G μόνο, μου έδειξε 1€ τιμή (επειδή εδώ γραφτεί στο news letter του dev). Γι' αυτό και η ερώτησή μου παραπάνω.

Huawei Nova 5T

Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία σε φόρουμ απευθείας απο το tapatalk. Φορτώνει χωρίς τέλος. Ξέρει κανείς τον τρόπο; Ή είναι bug της εφαρμογής;

Είναι θέμα των server του tapatalk ή της εφαρμογής....

Κατέβασε το imgur uploader και είσαι κομπλέ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχω τρόπο να πετάω φωτογραφίες. Μέσω OneDrive κάνω κοινοποίηση, αλλά δεν φαίνεται η φωτογραφία στην σελίδα, πρέπει να πατηθεί ο σύνδεσμος.

Θέλω μια εφαρμογή που να βγάζει απευθείας την φωτογραφία στην σελίδα.

Θα δοκιμάσω αυτή που είπες. Thanks.

Αν εννοείς φωτογραφία στο φόρουμ μέσα στο κείμενο που γράφεις πρέπει να βάλεις το λινκ έτσι link

Αλλιώςαπό bBrowser μέσω της mobile έκδοσης του myphone...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Με τις εφαρμογές της Here γνωρίζει κανείς τί παίζει; Δεν εμφανίζονται πουθενά στο store.

Με το νέο Store, γνωρίζουμε αν θα γίνονται αγορές και μέσω άλλων παρόχων εκτός της Voda?

How Soon™ is now?

Με τις εφαρμογές της Here γνωρίζει κανείς τί παίζει; Δεν εμφανίζονται πουθενά στο store.

Με το νέο Store, γνωρίζουμε αν θα γίνονται αγορές και μέσω άλλων παρόχων εκτός της Voda?

Το πρώτο ίσως να είναι που πουλήθηκαν οι HERE στις αυτοκινητοβιομηχανίες, λέω εγώ τώρα.... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!

Το δεύτερο κι εγώ θέλω να το μάθω, γιατί με της κάρτες εχω θέμα!

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, οι εφαρμογές που κατεβάζουμε τωρα στα 8.1 για ορισμένα αυτονόητα πράγματα, όπως πχ. τα "Αρχεία", θα μας ειναι περιττές με τα 10 ή ορισμένες θα μας χρειαστούν και στα 10; Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να μη μας χρειαστούν πλέον!

Ελπίζω να έκανα στο σωστό thread την ερώτηση.... :confused:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂