Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να εγκαταστήσω το candy crush μετά από hard reset. Παταω εγκατάσταση και μου λέει ότι είναι σε εκκρεμότητα χωρίς να κατεβαίνει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να εγκαταστήσω το candy crush μετά από hard reset. Παταω εγκατάσταση και μου λέει ότι είναι σε εκκρεμότητα χωρίς να κατεβαίνει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;

Πάτα παρατεταμένα πάνω στην λήψη και επίλεξε ακύρωση. Μετά ξαναπροσπάθησε να το κατεβάσεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά το έχω δοκιμάσει και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα

Μήπως δεν έχεις αρκετή μνήμη;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω το Lumia 532 και θέλω ή ν' αλλάξω το μέγεθος της γραμματοσειράς κυρίως για τα SMS ή να βάλω καμιά καλή εφαρμογή SMS.

Γίνεται το πρώτο και πώς; Όσο για το δεύτερο, προτείνετε κάτι καλό, όχι whatsapp ή viber γιατί αυτά δεν τα έχουν όλοι.

Για τη γραμματοσειρά πας Settings, Ease of access και εκεί επιλέγεις το μέγεθός της. Για τα SMS, αν δεν έχουν WhatsApp/Viber, τότε κοίτα τον Messenger του Facebook. Αν δεν έχουν και αυτό, δύσκολα να έχουν κάποιο άλλο πχ Telegram

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το mytube δείχνει σαν να "παραδίδει πνεύμα"... Το touch του είναι άθλιο... Κάνω swipe και αργεί 1-2 δευτερόλεπτα να το κάνει register, ομοίως και το tap. Το έχω αγοράσει σχεδόν από τη μέρα που εμφανίστηκε στο store και τέτοια άθλια συμπεριφορά δεν έχει εμφανίσει παλιότερα. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Huawei Nova 5T

Δεν έχω κάποιο θέμα με το mytube. Μια φορά έφαγε ένα σκαλωματάκι αλλά έφτιαξε με μια επανεκκίνηση. Το μόνο που παρατηρώ τελευταία είναι πως όταν ανοίγω την εφαρμογή, στο πρώτο βίντεο που θα πατήσω αναπαραγωγή έχει μία μικρή καθυστέρηση. Έπειτα στρώνει.

Ούτε εγώ έχω θέμα με το mytube. Το μόνο σφάλμα είναι ότι δείχνει λανθασμένο αριθμό παρακολουθήσεων των βίντεο που ανέβασα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και σε εμένα επίσης δουλεύει μια χαρά το myTube, αγορασμένο από την πρώτη μέρα δεν έχει φάει ούτε ένα σκάλωμα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Και σε εμένα επίσης δουλεύει μια χαρά το myTube, αγορασμένο από την πρώτη μέρα δεν έχει φάει ούτε ένα σκάλωμα.

Δωρεάν δεν είναι;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι να πω.. :worry: Θα δοκιμάσω και σήμερα και θα επανέλθω.

Έκλεισα και άνοιξα τη συσκευή μου και δείχνει εντάξει... Αλλά, αφού το έκανε μια φορά, τώρα θα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου... :worry:

Δωρεάν δεν είναι;

Η δωρεάν στο store είναι trial. :) Κι εγώ την έχω αγοράσει. 1,3€ είχε, αν θυμάμαι καλά...

Huawei Nova 5T

παιδιά μπορώ να κλειδώσω εφαρμογές όπως μηνύματα, facebook κλπ ώστε όταν τις ανοίγω να μου ζητάει κωδικό? όπως γίνεται και στο android δηλαδή αν κατεβάσεις εφαρμογή
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

γεια χαρα σε ολους. κατεβασα την εφαρμογη youtube και στην κοινη χρηση (στο εικονιδιο) δεν μου εχει share with viber μου εχει share with fb google+ και τα λοιπα. γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη share on viber? εχει κανεις δει το ιδιο προβλημα?

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με το πρόβλημα λήψης που έχω αναφέρει;;

Στο μήνυμα, που σου λέει ότι "πρεπει να δώσεις προσοχή", τι είναι το άλλο που σου γράφει; Μήπως πρέπει να αλλάξεις το πού εγκαθιστάς τις εφαρμογές;

Huawei Nova 5T

Στο μήνυμα, που σου λέει ότι "πρεπει να δώσεις προσοχή", τι είναι το άλλο που σου γράφει; Μήπως πρέπει να αλλάξεις το πού εγκαθιστάς τις εφαρμογές;

Δεν μου λέει ότι πρέπει να δώσω προσοχή απλά δεν κατεβαίνει

Δεν μου λέει ότι πρέπει να δώσω προσοχή απλά δεν κατεβαίνει

Δοκίμασες και με 3g και με Wi-Fi;

Huawei Nova 5T

γεια χαρα σε ολους. κατεβασα την εφαρμογη youtube και στην κοινη χρηση (στο εικονιδιο) δεν μου εχει share with viber μου εχει share with fb google+ και τα λοιπα. γιατι δεν μου βγαζει την επιλογη share on viber? εχει κανεις δει το ιδιο προβλημα?

μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο? ποιο παλια παρουσιαζοταν η εντολη share with viber (το εικονιδιο του viber δηλαδη)

μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο? ποιο παλια παρουσιαζοταν η εντολη share with viber (το εικονιδιο του viber δηλαδη)

Μήπως άλλαξε η Google τα api της και επηρεάστηκε και η εφαρμογή της Microsoft;

Huawei Nova 5T

Μήπως άλλαξε η Google τα api της και επηρεάστηκε και η εφαρμογή της Microsoft;

συγνωμη αλλα τι ειναι τα api?

συγνωμη αλλα τι ειναι τα api?

Είναι κομμάτια κώδικα, που χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές και το browser, έτσι ώστε να λειτουργούν οι διάφορες υπηρεσίες τους. Π.χ., το share with viber, που γράφεις, χρησιμοποιεί κάποια api. :) Τώρα, τι έκανε η google με τα συγκεκριμένα, θα σε γελάσω...

Huawei Nova 5T

Είναι κομμάτια κώδικα, που χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές και το browser, έτσι ώστε να λειτουργούν οι διάφορες υπηρεσίες τους. Π.χ., το share with viber, που γράφεις, χρησιμοποιεί κάποια api. :) Τώρα, τι έκανε η google με τα συγκεκριμένα, θα σε γελάσω...

δεν ξερω ρε ****το παντως μεχρι χθες το πρωι μπορουσα κανονικα