mr_47 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπήκα πριν από λίγο στο Store και είδα 2 εφαρμογές Lumia Camera. Μία με μωβ tile, από Microsoft Corporation και μία με μπλε tile, από Microsoft Mobile. Εγκατεστημένη έχω την πρώτη και στη δεύτερη μου γράφει owned και μου δίνει και τη δυνατοτήτα να την εγκαταστήσω. Τι παίζει; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν κουράζεις φίλε, για αυτό είμαστε εδώ... Λοιπόν το back up από τις ρυθμίσεις του κινητού δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής... Δηλαδή θα σου επαναφέρει την εφαρμογή αλλά όχι τα δεδομένα της... Κυρίως χρησιμεύει στο ότι σου γλιτώνει χρόνο να στήνεις το τηλ από την αρχή... Δηλαδή αποθηκεύει τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και τις ξαναεγκαθιστά μόνο του, καθώς και το όλο στήσιμο της αρχικής και των ρυθμίσεων που έχεις κάνει... Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει δικαίωμα να συγκρατήσει δεδομένα εφαρμογών όπως πχ ο κωδικός σου στο FB καθώς αυτό απαγορεύεται... Πραγματικά ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 στο black for facebook δεν με αφηνει να αγορασω την αναβαθμιση για να αξαφανιστουν οι διαφημισεις. ξερει κανεις αν παιζει προβλημα με την εφαρμογη? Εγώ την αγόρασα κανονικά. Έχω βάλει πιστωτική της Eurobank και πριν από λίγο, αγόρασα κανονικά 1,99 ευρώ την «full version NO Ads». Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Μπήκα πριν από λίγο στο Store και είδα 2 εφαρμογές Lumia Camera. Μία με μωβ tile, από Microsoft Corporation και μία με μπλε tile, από Microsoft Mobile. Εγκατεστημένη έχω την πρώτη και στη δεύτερη μου γράφει owned και μου δίνει και τη δυνατοτήτα να την εγκαταστήσω. Τι παίζει; :confused: Πες μας αν είναι ίδιες ακριβώς ή έχουν κάποια διαφορά; πέραν του χρώματος..... Edit: Η μπλε έχει στις ρυθμίσεις απευθείας επιλογής της μπροστινής κάμερας, ενώ η άλλη σε παραπέμπει στη "Lumia selfie" εφαρμογή απ' ότι είδα!!!!! Edited August 21, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πες μας αν είναι ίδιες ακριβώς ή έχουν κάποια διαφορά; πέραν του χρώματος..... Edit: Η μπλε έχει στις ρυθμίσεις απευθείας επιλογής της μπροστινής κάμερας, ενώ η άλλη σε παραπέμπει στη "Lumia selfie" εφαρμογή απ' ότι είδα!!!!! Θα κοιτάξω σε λίγο και θα επιστρέψω. Σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει που έχω μια 2η συσκευή με W10tp, γι' αυτό βλέπω και κάποιες άλλες εφαρμογές. Μια ακόμα απορία. Στο Viber, αν μπλοκάρω κάποιον, λειτουργεί όπως στο facebook; Δηλαδή, θα με βλέπει στις επαφές του; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Θα κοιτάξω σε λίγο και θα επιστρέψω. Σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει που έχω μια 2η συσκευή με W10tp, γι' αυτό βλέπω και κάποιες άλλες εφαρμογές Εγώ τη μπλε Lumia camera τη βλέπω και με τα 8.1 στο store!!!! Edited August 21, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Και σε μένα. Φαντάζομαι όπως και σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδιά δεν μπορώ να βρω με τίποτα την εφαρμογή της COSMOTE "Υπηρεσίες COSMOTE" Γνωρίζετε τι έχει γίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Νομίζω την είχαν αποσύρει πριν από λίγο καιρό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wewus Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πίσω αλλά έχω πάρει πριν από μερικές μέρες το Lumia 640 και έχω δυο προβλήματα με το viber... Ενώ είμαι συνδεμένος δεν με βλέπουν οι άλλοι online αλλά βλέπουν την τελευταία φορά που "είδα" την εφαρμογή καθώς επίσης ενώ ο άλλος έχει δει το μηνυμα μου, γράφει "παραδόθηκε" και όχι "θεάθηκε"... Στο android αλλά ούτε στο iOS παλιότερα δεν είχα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited August 21, 2015 by wewus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πίσω αλλά έχω πάρει πριν από μερικές μέρες το Lumia 640 και έχω δυο προβλήματα με το viber... Ενώ είμαι συνδεμένος δεν με βλέπουν οι άλλοι online αλλά βλέπουν την τελευταία φορά που "είδα" την εφαρμογή καθώς επίσης ενώ ο άλλος έχει δει το μηνυμα μου, γράφει "παραδόθηκε" και όχι "θεάθηκε"... Στο android αλλά ούτε στο iOS παλιότερα δεν είχα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για το "θεαθηκε" πάνε στις ρυθμίσεις και στο "απόρρητο". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Επιστρέφω, σχετικά με τις 2 εφαρμογές Lumia Camera. Η μεγάλη διαφορά που βλέπω είναι ότι σε αυτή με το μπλε tile, υπάρχει η επιλογή για Living Images (από τα screenshots στο store). Σε αυτή με το μωβ tile, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή (στη συσκευή μου). Αυτή με το μπλε tile έχει πάρει πιο πρόσφατα update (20/8), από αυτή με το μωβ (1/7). Αυτή με το μωβ tile είναι η πρώην Lumia Camera 5. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Επιστρέφω, σχετικά με τις 2 εφαρμογές Lumia Camera. Αυτή με το μωβ tile είναι η πρώην Lumia Camera 5. Γιατί αυτή που έχουμε ήδη ποια ειναι τότε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Συνεχίζεται η σαλάτα με τις εφαρμογές Lumia camera. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Γιατί αυτή που έχουμε ήδη ποια ειναι τότε; Η Lumia Camera 5. Συνεχίζεται η σαλάτα με τις εφαρμογές Lumia camera. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Αυτό μου φαίνεται κι εμένα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Μόλις σήμερα το πρωί ανακάλυψα κι αυτήν: http://www.windowsphone.com/s?appid=a2d73725-e0b1-40fc-9b56-4846e418183f Δεν τη κατέβασα ακόμα γιατι δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει με τα 8.1! Edit: Τελικά δεν λειτουργεί! Με παραπέμπει στη μπλε Lumia camera!!!! Edited August 23, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα σχετικά με την lumia camera αν έχετε το lumia 830 η 930 βάζετε την camera με το μωβ tile αν έχετε οποιοδήποτε άλλο lumia βάζετε το το άλλο lumia camera και αυτό γιατί έβαλα χθες στο 930 το δεύτερο όχι αυτό με το μωβ tile και δεν είχε πολλά όπως το hdr και το 4k στο video ααα υπάρχει και η lumia camera beta που είναι λίγο πιο αναβαθμισμένη από την lumia camera με το μωβ tile δηλαδή για το lumia 830 και 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα σχετικά με την lumia camera αν έχετε το lumia 830 η 930 βάζετε την camera με το μωβ tile αν έχετε οποιοδήποτε άλλο lumia βάζετε το το άλλο lumia camera και αυτό γιατί έβαλα χθες στο 930 το δεύτερο όχι αυτό με το μωβ tile και δεν είχε πολλά όπως το hdr και το 4k στο video ααα υπάρχει και η lumia camera beta που είναι λίγο πιο αναβαθμισμένη από την lumia camera με το μωβ tile δηλαδή για το lumia 830 και 930 Στο 640 είχε την μωβ περασμένη από το κουτί πάντως. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Στο 640 είχε την μωβ περασμένη από το κουτί πάντως. λογικό γιατί απότι είδα το 640 υποστηρίζει hdr για αυτό είχε την μωβ ενώ η άλλη εφαρμογή δεν υποστηρίζει hdr δοκίμασε και την beta για περισσότερα εδώ http://www.windowscentral.com/heres-whats-new-lumia-camera-beta-version-521 Edited August 23, 2015 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 λογικό γιατί απότι είδα το 640 υποστηρίζει hdr για αυτό είχε την μωβ ενώ η άλλη εφαρμογή δεν υποστηρίζει hdr δοκίμασε και την beta για περισσότερα εδώ http://www.windowscentral.com/heres-whats-new-lumia-camera-beta-version-521 Για το 830 δεν κάνει δηλαδή; Αν τη κατεβάσω κι εγώ δε θα λειτουργεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Για το 830 δεν κάνει δηλαδή; Αν τη κατεβάσω κι εγώ δε θα λειτουργεί; Αν κατεβάσεις την lumia camera με το μωβ tile θα λειτουργεί κανονικά αυτή είναι άλλωστε η εφαρμογή για το κινητό σου αν βάλεις την άλλη που δεν έχει μωβ tile πάλι θα λειτουργήσει αλλα έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από αυτά που υποστηρίζει η συσκευή σου 830 τώρα από ότι βλέπω η beta έκδοση δεν είναι λέει για το 830 αλλα δεν χάνεις τίποτα να την δοκιμάσεις H διαφορα τις beta με τις άλλης είναι ότι η beta στις ρυθμίσεις του video έχει να πειράξεις και τα hz του ήχου 100 και 200 Edited August 23, 2015 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Αν κατεβάσεις την lumia camera με το μωβ tile θα λειτουργεί κανονικά αυτή είναι άλλωστε η εφαρμογή για το κινητό σου αν βάλεις την άλλη που δεν έχει μωβ tile πάλι θα λειτουργήσει αλλα έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από αυτά που υποστηρίζει η συσκευή σου 830 τώρα από ότι βλέπω η beta έκδοση δεν είναι λέει για το 830 αλλα δεν χάνεις τίποτα να την δοκιμάσεις H διαφορα τις beta με τις άλλης είναι ότι η beta στις ρυθμίσεις του video έχει να πειράξεις και τα hz του ήχου 100 και 200 Τα hz του ήχου τα έχει και η μπλε Lumia camera που κατέβασα! Κατέβασα επίσης και τη beta και είχε της παρακάτω επιλογές που βλέπεις στο 830: http://i.imgur.com/tukXwOW.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τα hz του ήχου τα έχει και η μπλε Lumia camera που κατέβασα! Κατέβασα επίσης και τη beta και είχε της παρακάτω επιλογές που βλέπεις στο 830: http://i.imgur.com/tukXwOW.jpg Εγώ που έβαλα την μπλε lumia camera χθες τα hz δεν τα είχε στο 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εγώ που έβαλα την μπλε lumia camera χθες τα hz δεν τα είχε στο 930 Στις ... και μετά στις ρυθμίσεις θα το βρεις! Στο 830 της βλέπω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Στις ... και μετά στις ρυθμίσεις θα το βρεις! Στο 830 της βλέπω! δεν έχει όμως και το hdr αυτά που δείχνεις στην φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts