Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εχθές έχει σταματήσει να δουλεύει το blue skies.

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

Αν είναι μόνο σε μένα να κάνω απεγκατάσταση-εγκατάσταση, αλλά αν είναι γενικευμένο να περιμένω κανένα update (γιατί βαριέμαι τη διαδικασία).

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ shazam και shazam encore;

Το δεύτερο δεν έχει διαφημίσεις. Νομίζω ότι μόνο αυτή είναι η διαφορά τους.

Ούτε στο πρώτο έχω δει διαφημίσεις τις τρεις μέρες που το έχω.

Επίσης δεν βλέπω να "ακολουθούν" οι στίχοι την μουσική, τουλάχιστον όχι σε όλα τα τραγούδια αλλά σε λίγα.

Ούτε στο πρώτο έχω δει διαφημίσεις τις τρεις μέρες που το έχω.

Επίσης δεν βλέπω να "ακολουθούν" οι στίχοι την μουσική, τουλάχιστον όχι σε όλα τα τραγούδια αλλά σε λίγα.

Διαφημίσεις δεν έχει ούτε σε μένα που το έχω πολύ καιρό!

Ναι δεν ακολουθούν όλα, αυτό ειναι αλήθεια! Σε Android ούτε τους στοίχους βγάζει πάντως!

Εμένα πάντως σε ορισμένα τραγούδια αργεί να βρει το τραγούδι και σε άλλα πρέπει 3 και 4 φορές να πατήσω πάνω για να το βρει! Μερικές φορές βγάζει και άλλο τραγούδι αντί γι αυτό που παίζει εκείνη τη στιγμή!!!!

Καλημέρα υπάρχει μετρητής κλήσεων και SMS στο Nokia Lumia 735 η κάποια εφαρμογή

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε όλα τα Lumia προς το παρόν, στα 8.1!!! Ελπίζω στα 10 να εχει.

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Με το office σε κινητα microsoft-lumia τι ισχυει; Διαβαζω οτι σου δινει το office 365 για ενα χρονο. Μετα το χρονο τι γινεται; Εψαξα και στο internet δεν βρηκα ενναλακτικο προγραμμα για εφαρμογες office.

Με το office σε κινητα microsoft-lumia τι ισχυει; Διαβαζω οτι σου δινει το office 365 για ενα χρονο. Μετα το χρονο τι γινεται; Εψαξα και στο internet δεν βρηκα ενναλακτικο προγραμμα για εφαρμογες office.

Αν δεν κάνω λάθος ήταν προσφορά για ένα χρονικό διάστημα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ήταν προσφορά. Μόνο για όσους αγόραζαν τα 640 και 640XL και ενεργοποιούσαν την προσφορά μέχρι και 31/7.

Huawei Nova 5T

Δηλαδη δεν υπαρχει δωρεαν office για windows 8.1 mobile;

Φυσικά και υπάρχει. To word, excel powerpoint preview και το onenote. Θα έρχονται προ εγκατεστημένα με τα Windows Mobile 10 λογικά.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δηλαδη δεν υπαρχει δωρεαν office για windows 8.1 mobile;

Με τα Windows Phone 8 έρχεται προεγκατεστημένη η εφαρμογή Office.

στο black for facebook δεν με αφηνει να αγορασω την αναβαθμιση για να αξαφανιστουν οι διαφημισεις. ξερει κανεις αν παιζει προβλημα με την εφαρμογη?

στο black for facebook δεν με αφηνει να αγορασω την αναβαθμιση για να αξαφανιστουν οι διαφημισεις. ξερει κανεις αν παιζει προβλημα με την εφαρμογη?

Μήπως παίζει capital control;;; Δεν ξέρω με ποιον τρόπο κάνεις αγορές, αλλά αυτό φαντάζει αρκετά πιθανό...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Φυσικά και υπάρχει. To word, excel powerpoint preview και το onenote. Θα έρχονται προ εγκατεστημένα με τα Windows Mobile 10 λογικά.

Εγώ έχω το 640 σε 8.1 όμως το μενού του excel είναι κουτσουρεμένο. Βλέπω πχ στο YouTube πώς γίνεται copy down σε mobile excel, πάω να το εφαρμόσω στο δικό μου αλλά τα μενού δεν είναι εκεί, η μορφοποίηση έχει ελάχιστες επιλογές κτλ. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα εγώ έχω την έκδοση office 15.

Έκανα hard reset σε Nokia 625.....αλλά δυστυχώς σε μια εφαρμογή (my notes) είχα κάτι κωδικούς που τούς χρειάζομαι.....υπάρχει κάποιος τρόπος να τούς ανακτήσω??

Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος

Αν δεν ειχες συγχρονισει την εφαρμογή είτε cloud είτε με κάποιο accont/mail σου, όχι... Το Hard Reset διαγράφει όλα τα δεδομένα της συσκευής...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Είχες συνδέσει την εφαρμογή σε κάποιο cloud εννοείς??? Αν ναι, πρέπει να συνδεθείς μέσα από την εφαρμογή...

Αν εννοείς το back up από τις ρυθμίσεις του κινητού, δεν αποθηκεύει τα δεδομένα των εφαρμογών καθώς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Από τις ρυθμίσεις του κινητού......λέει ότι κρατάει back up και τις εφαρμογές σε cloud!!

Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι λίγο άσχετος

Από τις ρυθμίσεις του κινητού......λέει ότι κρατάει back up και τις εφαρμογές σε cloud!!

Κατέβασε ξανά την εφαρμογή, σύνδεσέ την με το one drive και δες στις επιλογές (πάντα μέσα από την εφαρμογή) εν υπάρχει επιλογή restore

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κατέβασε ξανά την εφαρμογή, σύνδεσέ την με το one drive και δες στις επιλογές (πάντα μέσα από την εφαρμογή) εν υπάρχει επιλογή restore

Πως θα τη σύνδεση με το one drive??

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έκανα....αλλα δυστυχώς μου εμφάνισε μόνο τα καινούρια δεδομένα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Μήπως παίζει capital control;;; Δεν ξέρω με ποιον τρόπο κάνεις αγορές, αλλά αυτό φαντάζει αρκετά πιθανό...
ποντους στο λογαριασμο μου χβοχ ειχα (οκ ειχαν μετατραπει σε λεφτα το ιδιο ειναι)

Δεν κουράζεις φίλε, για αυτό είμαστε εδώ... Λοιπόν το back up από τις ρυθμίσεις του κινητού δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής... Δηλαδή θα σου επαναφέρει την εφαρμογή αλλά όχι τα δεδομένα της... Κυρίως χρησιμεύει στο ότι σου γλιτώνει χρόνο να στήνεις το τηλ από την αρχή... Δηλαδή αποθηκεύει τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και τις ξαναεγκαθιστά μόνο του, καθώς και το όλο στήσιμο της αρχικής και των ρυθμίσεων που έχεις κάνει... Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει δικαίωμα να συγκρατήσει δεδομένα εφαρμογών όπως πχ ο κωδικός σου στο FB καθώς αυτό απαγορεύεται...

Powerd by OnePlus 7 Pro

ποντους στο λογαριασμο μου χβοχ ειχα (οκ ειχαν μετατραπει σε λεφτα το ιδιο ειναι)

Εγώ πάντως σήμερα έβαλα δέκα ευρώ στο Skype μέσω ελληνικής πιστωτικής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δέχτηκε, αλλά ίσως να φταίει ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!