Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry:

Αυτό το μήνυμα και σε μένα το βγάζει, αλλά οπότε πάω να το κάνω κολλάει πάντα! Πέρα απ' το 23% δεν ανέβηκε ποτέ!!!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψαχνω μια εφαρμογη (αμφιβαλω αν υπαρχει ισως και σε αλλα λειτουργικα) οπου το κινητο θα σκαναρει barcodes και θα βγαζει αποτελεσματα

απο δικια μου λιστα. π.χ απο αρχειο .txt

Εργαλειο για δουλεια που θα με διευκολυνε αφανταστα, οπως τα windows mobile που εχουν παρομοιες εφαρμογες

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry:

Το έχω και εγώ ενεργό και το αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών και των ρυθμίσεων. Πήγα στη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας και είδα ότι υπήρχε αντίγραφο χωρίς να έχω κάνει εγώ κάτι από πριν. Δοκίμασα να το διαγράψω και το διέγραψε. Μετά από μία ημέρα πήγα να δω εάν είχε γίνει αυτόματα άλλο, αλλά δεν υπήρχε, οπότε τώρα που γράφω έκανα χειροκίνητα αντίγραφο και περιμένω να δω εάν ολοκληρωθεί. Όντως και εγώ είχα την εντύπωση ότι γίνεται αυτόματα, από τη στιγμή που είναι ενεργά. Μήπως γίνονται την πρώτη φορά που ενεργοποιούμε τη συσκευή, ή μετά από το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής; Μετά το back up μπορούμε να το δούμε στο onedrive και που πηγαίνουμε;

Edited by giachtas

Το έχω και εγώ ενεργό και το αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών και των ρυθμίσεων. Πήγα στη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας και είδα ότι υπήρχε αντίγραφο χωρίς να έχω κάνει εγώ κάτι από πριν. Δοκίμασα να το διαγράψω και το διέγραψε. Μετά από μία ημέρα πήγα να δω εάν είχε γίνει αυτόματα άλλο, αλλά δεν υπήρχε, οπότε τώρα που γράφω έκανα χειροκίνητα αντίγραφο και περιμένω να δω εάν ολοκληρωθεί. Όντως και εγώ είχα την εντύπωση ότι γίνεται αυτόματα, από τη στιγμή που είναι ενεργά. Μήπως γίνονται την πρώτη φορά που ενεργοποιούμε τη συσκευή, ή μετά από το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής; Μετά το back up μπορούμε να το δούμε στο onedrive και που πηγαίνουμε;

Μπορείς να το δείς στο onedrive αν εισέλθεις στην σελίδα από τον υπολογιστή σου αλλά δεν μπορείς να δεις τι περιλαμβάνει. Για να το βρεις θα πας στο γρανάζι πάνω δεξιά και μετά θα πατήσεις "Επιλογές". Από το αριστερό κάθετο μενού της σελίδας θα επιλέξεις "Αντίγραφα ασφαλείας ρυθμίσεων συσκευής".

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδες θέλω να ενωσω δυο ξεχωριστές φωτογραφίες προσώπων σε μια. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω;

Παιδιά τελικά τι γίνεται με το AccuWeather; Έχει σταματήσει την υποστήριξη; Το Live Tile έχει πάνω από 10 μέρες να ανανεωθεί. Ξέρει κανείς κάτι;

Παιδιά τελικά τι γίνεται με το AccuWeather; Έχει σταματήσει την υποστήριξη; Το Live Tile έχει πάνω από 10 μέρες να ανανεωθεί. Ξέρει κανείς κάτι;

Εμένα λειτουργεί κανονικά πάντως!

Παιδες θέλω να ενωσω δυο ξεχωριστές φωτογραφίες προσώπων σε μια. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω;

Αν θέλεις να τις κανεις κολλάζ (τη μια διπλα/πανω από την άλλη πχ) δοκίμασε το phototastic collage.

Αν θες να τις "αναμίξεις" instablender (είναι κι από Έλληνα developer) :)

Σε ευχαριστώ για το photostatic. Θυμάμαι κ ή micrisoft είχε μια τέτοια εφαρμογή αλλά δεν την βρισκω

Έχεις δίκιο. Κάτι θυμάμαι κι εγώ και μάλιστα έχω αποθηκευμένη μια τέτοια διπλή φωτογραφία...Νομίζω ότι τις είχα "κολλήσει" με το Creative Studio αλλά τώρα δε βλέπω να υπάρχει η δυνατότητα.

Έχω την εντύπωση οτι όταν ανοίγεις τη συσκευή πρώτη φορά σου ζητάει να κάνεις backup μετά απο κάποιες ρυθμίσεις που κάνει με τα updates. Στο onedrive βλέπεις τα φωτογραφίες/βίντεο/μουσική και τις σημειώσεις. Τα υπόλοιπα δε νομίζω οτι μπορείς να τα δεις

Εγώ την τελευταία φορά που έκανα backup απεγκατέστησα πολλά βαριά παιχνίδια που είχα (asphalt και τέτοια) επανεκκίνησα και έβγαλα για λίγο τη μπαταρία του

Έχω την εντύπωση οτι όταν ανοίγεις τη συσκευή πρώτη φορά σου ζητάει να κάνεις backup μετά απο κάποιες ρυθμίσεις που κάνει με τα updates. Στο onedrive βλέπεις τα φωτογραφίες/βίντεο/μουσική και τις σημειώσεις. Τα υπόλοιπα δε νομίζω οτι μπορείς να τα δεις

Εγώ την τελευταία φορά που έκανα backup απεγκατέστησα πολλά βαριά παιχνίδια που είχα (asphalt και τέτοια) επανεκκίνησα και έβγαλα για λίγο τη μπαταρία του

Εμένα σήμερα μου έβγαλε πάλι αυτό:

http://i.imgur.com/yXcG2BR.jpg

Το πάτησα, άρχισε και σταμάτησε αυτή τη φορά στο 17%!!!!!!

Χθες και σήμερα πάλι σκούραινε το messenger και δεν λειτουργούσε! Συνεβει και σε σας;

Χθες και σήμερα πάλι σκούραινε το messenger και δεν λειτουργούσε! Συνεβει και σε σας;

Μου είχε συμβεί πιο παλιά. Απλά την έκανα απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση..! Δεν ξέρω γιατί γινόταν όμως..! :/ Δύο ή τρείς φορές μου έτυχε..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Όχι. Κανένα πρόβλημα με τον messenger.

Huawei Nova 5T

Σε ξαναρώτησα. Μήπως εκείνη την στιγμή παίρνει back up η συσκευή?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μου είχε συμβεί πιο παλιά. Απλά την έκανα απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση..! Δεν ξέρω γιατί γινόταν όμως..! :/ Δύο ή τρείς φορές μου έτυχε..

Εμένα και παλιά και τώρα! Ειδικά τη δεύτερη φορά 10 προσπάθειες έκανα για να την εγκαταστήσω πάλι!!!! Ενώ χθες έγινε με τη μια η επανεγκατάσταση!!!!

Εμένα και παλιά και τώρα! Ειδικά τη δεύτερη φορά 10 προσπάθειες έκανα για να την εγκαταστήσω πάλι!!!! Ενώ χθες έγινε με τη μια η επανεγκατάσταση!!!!

??????????

Εμένα σήμερα μου έβγαλε πάλι αυτό:

http://i.imgur.com/yXcG2BR.jpg

Το πάτησα, άρχισε και σταμάτησε αυτή τη φορά στο 17%!!!!!!

Αν σβήσατε το παλιό back up, τότε θα κολλήσει κάπου και θα κάνει αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει στο 100%, σε εμένα είχε κολλήσει στο 34% για πάνω από μισή και συνολικά τελείωσε σε πάνω από μια ώρα το back up.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σε εμένα μου το έκανε το Twitter αυτές τις μέρες.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν και έχω σβήσει όλα τα buck up μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα και ενώ έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος.

http://i.imgur.com/rePVZvB.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά μπαίνω στην διαχείριση αρχείων και βλέπω πως υπάρχει buck up ένα τα είχα σβήσει λα και ήταν 0mb. Δεν ξέρω όμως αν είναι ολοκληρωμένο και κυρίως αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω......

http://i.imgur.com/SDlFN0l.jpg

Τελικά μόλις πριν λίγο ολοκληρώθηκε στο 100% το backup!!! :)

Όμως που πήγαν; Στο OneDrive δεν μου δείχνει τίποτα!!!!!

Το backup των ρυθμίσεων δε νομίζω να μπορείς να το δεις, απλά βλέπεις τα "χειρωπιαστά" όπως φώτο/βίντεο και τέτοια.

Εμένα συχνά-πυκνά μου μαυρίζει το media locker pro. Δε πιστεύω οτι κάνει update εκείνη τι στιγμή κάτι άλλο παίζει:frog:

Άσχετο αλλά καμιά κάλη εφαρμογή για μουσική σε στυλ winamp που να φτιάχνεις δικές σου λίστες υπάρχει?