Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να μπορούμε να αγοράζουμε και να κατεβάζουμε τραγούδια; Νόμιμα θα είναι καλά και να μπορώ να αγοράζω ανά κομμάτι και όχι ανά άλμπουμ.

Δοκίμασε xbox music. Νομίζω μπορείς.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε xbox music. Νομίζω μπορείς.

Το δοκίμασα, αλλά δε μου έβγαλε την επιλογή. Άλλαξα region συσκευής και χώρα στα στοιχεία του outlook, αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να φταίει που το mail, με το οποίο "δένω" τη συσκευή, είναι hotmail.gr.

Huawei Nova 5T

Το δοκίμασα, αλλά δε μου έβγαλε την επιλογή. Άλλαξα region συσκευής και χώρα στα στοιχεία του outlook, αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να φταίει που το mail, με το οποίο "δένω" τη συσκευή, είναι hotmail.gr.

Αυτό παίζει μάλλον, γιατί και εμένα λέει ότι δεν υποστήριζεται στην περιοχή μου...!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έχω φτιάξει ένα αρχείο στο OneNote, σχετικά με τις "χειρότερες" άδειες που ζητούν, εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας. Αν το ανεβάσω εδώ, θα παρουσιάζεται σωστά το κείμενο;
Huawei Nova 5T

αντιμετωπζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής του twitter.έκανα κάμποσες φορες uninstall reinstall και χθες έκανα hard reset αλλά τίποτα.υπάρχει κάποια λύση;

αντιμετωπζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής του twitter.έκανα κάμποσες φορες uninstall reinstall και χθες έκανα hard reset αλλά τίποτα.υπάρχει κάποια λύση;

Το έχεις σίγουρα να επιτρέπεται στο παρασκήνιο;

Huawei Nova 5T

Το έχεις σίγουρα να επιτρέπεται στο παρασκήνιο;

ναι σίγουρα.είναι κάποιες μέρες που μου το κάνει.εντωμεταξύ viber WhatsApp κλπ όλα ρόλοι πάνε.τι να πω....;

ναι σίγουρα.είναι κάποιες μέρες που μου το κάνει.εντωμεταξύ viber WhatsApp κλπ όλα ρόλοι πάνε.τι να πω....;

Ε, ίσως να άλλαξε η εταιρεία Twitter (?) κάτι στα api της και έχεις αυτό το πρόβλημα. Αν το έχουν πολλοί, θα βγάλει update, που το διορθώνει. Μπορείς πάντα να στείλεις mail, που να ενημερώνεις για το θέμα που έχεις. :) Δωρεάν είναι.

Huawei Nova 5T

Μετά το reset που έκανα στο 930 (επιστροφή από 10αρια) και εγώ εχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν ασχοληθηκα και πολύ αλλά μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω. (Ελπίζω να μην είναι θέμα με την αλλαγή της ιδιοκτησίας)

Ωραία, αν έχεις νεότερα πες μας σε παρακαλώ.

Και εγώ από επιστροφή σε 8.1 απο 10 έχω κάνει, στο 635 όμως.

http://www.ibtimes.com/messaging-app-line-launches-yet-another-music-service-mixradio-goes-global-android-1929713

Νομίζω αυτό θα μας λύσει κάποιες απορίες. Η εφαρμογή, απ'ότι καταλαβαίνω ΞΑΝΑβγαίνει σε android και iOS, και στα windows την έχουνε αφήσει ως έχει. Εξαλλού έχει πωλήθει στην LINE και την διαχείριζεται αυτή πλέον.

http://discussions.nokia.com/t5/MixRadio/MixRadio-requiring-a-Nokia-Account-to-sign-in-How-do-you-work/m-p/3085928

Διαβάστε και εδώ. Εάν κάποιος έχει κάποιο σχετικά νέο android ή iOS, ας δοκιμάσει την αντίστοιχη εφαρμογή και αν μπορεί να φτιάξει mix offline. Γιατί λογικά περίμενουμε κάποιο update προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε Login με νέους κωδικούς απο λογαριασμό της LINE.

Εγώ πάλι απορώ, πως γίνετε το Facebook στο iOS να είναι ακριβώς ίδιο με την έκδοση των desktops που τρέχουν και Windows, και τα Windows phones να μη μπορούν να τρέξουν την ίδια έκδοση του Facebook και βάζουν μια άλλη εκδοση, που ορισμένες φορές δεν μπορείς να κανεις ούτε like!!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ πάλι απορώ, πως γίνετε το Facebook στο iOS να είναι ακριβώς ίδιο με την έκδοση των desktops που τρέχουν και Windows, και τα Windows phones να μη μπορούν να τρέξουν την ίδια έκδοση του Facebook και βάζουν μια άλλη εκδοση, που ορισμένες φορές δεν μπορείς να κανεις ούτε like!!!!!

Ας ελπίσουμε με τα Windows (Phone) 10 να αλλάξει αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ συστηματικά iOS ήταν έτη φωτός μπροστά και πλέον οι δικαιολογίες "είναι καινούργιο OS" δεν μετράνε. Το πιο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορείς μέσω της εφαρμογής να κάνεις ούτε τα πιο βασικά πχ σ'ένα post δεν μπορείς να κάνεις τροποποίηση παρά μόνο διαγραφή. :down:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

τι επιλογές έχουμε για touch friendly browser πλην του explorer?

Δοκίμασε τον Surfy.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Για να έχω πρόσβαση στο office 365, από το smartphone, πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ή μόνο μέσω browser;
Huawei Nova 5T

Δεν υπάρχουν.

αν βάλω τις desktop εκδόσεις θα είναι δύσκολος ο χειρισμός; ρωτάω γιατί θα πάρω ταμπλετ και είμαι μεταξύ Windows και android! κινητό android και ένα κλασικό desktop με οσονούπω Windows 10 τα υπόλοιπα.

αν βάλω τις desktop εκδόσεις θα είναι δύσκολος ο χειρισμός; ρωτάω γιατί θα πάρω ταμπλετ και είμαι μεταξύ Windows και android! κινητό android και ένα κλασικό desktop με οσονούπω Windows 10 τα υπόλοιπα.

Εσύ μιλάς για tablet; Σε αυτό το thread συζητάμε μόνο για τις συσκευές με Windows Phone 8. Για απορίες σχετικά με Windows Tablet μπορείς να απευθυνθείς εδώ.

Ας ελπίσουμε με τα Windows (Phone) 10 να αλλάξει αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ συστηματικά iOS ήταν έτη φωτός μπροστά και πλέον οι δικαιολογίες "είναι καινούργιο OS" δεν μετράνε. Το πιο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορείς μέσω της εφαρμογής να κάνεις ούτε τα πιο βασικά πχ σ'ένα post δεν μπορείς να κάνεις τροποποίηση παρά μόνο διαγραφή. :down:

Αυτό ελπίζω κι εγώ με τα 10αρια, να έχουμε ένα Facebook ανάλογα των προσδοκιών!

Μόνο από τον IE αν μπεις στο Facebook μπορείς να κάνεις τροποποίηση και αλλα πολλά! Από την εφαρμογή όντως μόνο διαγραφή!!!!! Αυτό πρέπει να αλλάξει στα W10 λογικά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Θα έχουμε στα 10άρια Cortana και mixradio κανονικά, χωρίς αλχημείες; (αλλαγή region)
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σας δουλεύει το Nokia MixRadio; (ή σας δουλεύει κανονικά;)

Θα έχουμε στα 10άρια Cortana και mixradio κανονικά, χωρίς αλχημείες; (αλλαγή region)

Το mixradio δεν δουλεύει το τελευταίο καιρο ... κατά πασα πιθανότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι αγοράστηκε από άλλη εταιρία.

Η Cortana κάποια στιγμή θα υποστηρίζει και Ελληνικά (σύντομα ελπιζω)

Το mixradio δεν νομίζω πως είναι θέμα έκδοσης λειτουργικού όπως λέει και colossus_r. Ίσως εκτός του ότι πέρασε στην Line, υπάρχουν και περιορισμοί δικαιωμάτων κλπ. Η Cortana είναι καθαρά θέμα της Microsoft.

Ευτυχώς το mixRadio δουλεύει στο 930 που δεν το πείραξα καθόλου. Το 635 το έκανα πέρα ούτως ή άλλως. Στο android πάντως δεν δουλεύει η εφαρμογή λόγω περιοχής.