AgelosMo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να μπορούμε να αγοράζουμε και να κατεβάζουμε τραγούδια; Νόμιμα θα είναι καλά και να μπορώ να αγοράζω ανά κομμάτι και όχι ανά άλμπουμ. Δοκίμασε xbox music. Νομίζω μπορείς. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δοκίμασε xbox music. Νομίζω μπορείς. Το δοκίμασα, αλλά δε μου έβγαλε την επιλογή. Άλλαξα region συσκευής και χώρα στα στοιχεία του outlook, αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να φταίει που το mail, με το οποίο "δένω" τη συσκευή, είναι hotmail.gr. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το δοκίμασα, αλλά δε μου έβγαλε την επιλογή. Άλλαξα region συσκευής και χώρα στα στοιχεία του outlook, αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να φταίει που το mail, με το οποίο "δένω" τη συσκευή, είναι hotmail.gr. Αυτό παίζει μάλλον, γιατί και εμένα λέει ότι δεν υποστήριζεται στην περιοχή μου...! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Έχω φτιάξει ένα αρχείο στο OneNote, σχετικά με τις "χειρότερες" άδειες που ζητούν, εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας. Αν το ανεβάσω εδώ, θα παρουσιάζεται σωστά το κείμενο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 αντιμετωπζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής του twitter.έκανα κάμποσες φορες uninstall reinstall και χθες έκανα hard reset αλλά τίποτα.υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 αντιμετωπζω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής του twitter.έκανα κάμποσες φορες uninstall reinstall και χθες έκανα hard reset αλλά τίποτα.υπάρχει κάποια λύση; Το έχεις σίγουρα να επιτρέπεται στο παρασκήνιο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το έχεις σίγουρα να επιτρέπεται στο παρασκήνιο; ναι σίγουρα.είναι κάποιες μέρες που μου το κάνει.εντωμεταξύ viber WhatsApp κλπ όλα ρόλοι πάνε.τι να πω....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 ναι σίγουρα.είναι κάποιες μέρες που μου το κάνει.εντωμεταξύ viber WhatsApp κλπ όλα ρόλοι πάνε.τι να πω....; Ε, ίσως να άλλαξε η εταιρεία Twitter (?) κάτι στα api της και έχεις αυτό το πρόβλημα. Αν το έχουν πολλοί, θα βγάλει update, που το διορθώνει. Μπορείς πάντα να στείλεις mail, που να ενημερώνεις για το θέμα που έχεις. :) Δωρεάν είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μετά το reset που έκανα στο 930 (επιστροφή από 10αρια) και εγώ εχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν ασχοληθηκα και πολύ αλλά μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω. (Ελπίζω να μην είναι θέμα με την αλλαγή της ιδιοκτησίας) Ωραία, αν έχεις νεότερα πες μας σε παρακαλώ. Και εγώ από επιστροφή σε 8.1 απο 10 έχω κάνει, στο 635 όμως. http://www.ibtimes.com/messaging-app-line-launches-yet-another-music-service-mixradio-goes-global-android-1929713 Νομίζω αυτό θα μας λύσει κάποιες απορίες. Η εφαρμογή, απ'ότι καταλαβαίνω ΞΑΝΑβγαίνει σε android και iOS, και στα windows την έχουνε αφήσει ως έχει. Εξαλλού έχει πωλήθει στην LINE και την διαχείριζεται αυτή πλέον. http://discussions.nokia.com/t5/MixRadio/MixRadio-requiring-a-Nokia-Account-to-sign-in-How-do-you-work/m-p/3085928 Διαβάστε και εδώ. Εάν κάποιος έχει κάποιο σχετικά νέο android ή iOS, ας δοκιμάσει την αντίστοιχη εφαρμογή και αν μπορεί να φτιάξει mix offline. Γιατί λογικά περίμενουμε κάποιο update προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε Login με νέους κωδικούς απο λογαριασμό της LINE. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εγώ πάλι απορώ, πως γίνετε το Facebook στο iOS να είναι ακριβώς ίδιο με την έκδοση των desktops που τρέχουν και Windows, και τα Windows phones να μη μπορούν να τρέξουν την ίδια έκδοση του Facebook και βάζουν μια άλλη εκδοση, που ορισμένες φορές δεν μπορείς να κανεις ούτε like!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εγώ πάλι απορώ, πως γίνετε το Facebook στο iOS να είναι ακριβώς ίδιο με την έκδοση των desktops που τρέχουν και Windows, και τα Windows phones να μη μπορούν να τρέξουν την ίδια έκδοση του Facebook και βάζουν μια άλλη εκδοση, που ορισμένες φορές δεν μπορείς να κανεις ούτε like!!!!! Ας ελπίσουμε με τα Windows (Phone) 10 να αλλάξει αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ συστηματικά iOS ήταν έτη φωτός μπροστά και πλέον οι δικαιολογίες "είναι καινούργιο OS" δεν μετράνε. Το πιο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορείς μέσω της εφαρμογής να κάνεις ούτε τα πιο βασικά πχ σ'ένα post δεν μπορείς να κάνεις τροποποίηση παρά μόνο διαγραφή. :down: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μπορεί τώρα η δικαιολογία να είναι ότι το βάρος εχει πέσει στα 10αρια. Όταν θα βγουν όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 τι επιλογές έχουμε για touch friendly browser πλην του explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τι διαφορές υπάρχουν στα κλασικά office που είναι που ειναι προεγκατεστημένα στα κινητά μας με τα office 365? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 τι επιλογές έχουμε για touch friendly browser πλην του explorer? Δοκίμασε τον Surfy. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δοκίμασε τον Surfy. chrome, firefox δεν παίζει,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για να έχω πρόσβαση στο office 365, από το smartphone, πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ή μόνο μέσω browser; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 chrome, firefox δεν παίζει,ε; Δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν υπάρχουν. αν βάλω τις desktop εκδόσεις θα είναι δύσκολος ο χειρισμός; ρωτάω γιατί θα πάρω ταμπλετ και είμαι μεταξύ Windows και android! κινητό android και ένα κλασικό desktop με οσονούπω Windows 10 τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 αν βάλω τις desktop εκδόσεις θα είναι δύσκολος ο χειρισμός; ρωτάω γιατί θα πάρω ταμπλετ και είμαι μεταξύ Windows και android! κινητό android και ένα κλασικό desktop με οσονούπω Windows 10 τα υπόλοιπα. Εσύ μιλάς για tablet; Σε αυτό το thread συζητάμε μόνο για τις συσκευές με Windows Phone 8. Για απορίες σχετικά με Windows Tablet μπορείς να απευθυνθείς εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ας ελπίσουμε με τα Windows (Phone) 10 να αλλάξει αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες που χρησιμοποιώ συστηματικά iOS ήταν έτη φωτός μπροστά και πλέον οι δικαιολογίες "είναι καινούργιο OS" δεν μετράνε. Το πιο απαράδεκτο είναι ότι δεν μπορείς μέσω της εφαρμογής να κάνεις ούτε τα πιο βασικά πχ σ'ένα post δεν μπορείς να κάνεις τροποποίηση παρά μόνο διαγραφή. :down: Αυτό ελπίζω κι εγώ με τα 10αρια, να έχουμε ένα Facebook ανάλογα των προσδοκιών! Μόνο από τον IE αν μπεις στο Facebook μπορείς να κάνεις τροποποίηση και αλλα πολλά! Από την εφαρμογή όντως μόνο διαγραφή!!!!! Αυτό πρέπει να αλλάξει στα W10 λογικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σας δουλεύει το Nokia MixRadio; (ή σας δουλεύει κανονικά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Θα έχουμε στα 10άρια Cortana και mixradio κανονικά, χωρίς αλχημείες; (αλλαγή region) Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σας δουλεύει το Nokia MixRadio; (ή σας δουλεύει κανονικά;) Θα έχουμε στα 10άρια Cortana και mixradio κανονικά, χωρίς αλχημείες; (αλλαγή region) Το mixradio δεν δουλεύει το τελευταίο καιρο ... κατά πασα πιθανότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι αγοράστηκε από άλλη εταιρία. Η Cortana κάποια στιγμή θα υποστηρίζει και Ελληνικά (σύντομα ελπιζω) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Το mixradio δεν νομίζω πως είναι θέμα έκδοσης λειτουργικού όπως λέει και colossus_r. Ίσως εκτός του ότι πέρασε στην Line, υπάρχουν και περιορισμοί δικαιωμάτων κλπ. Η Cortana είναι καθαρά θέμα της Microsoft. Ευτυχώς το mixRadio δουλεύει στο 930 που δεν το πείραξα καθόλου. Το 635 το έκανα πέρα ούτως ή άλλως. Στο android πάντως δεν δουλεύει η εφαρμογή λόγω περιοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts