Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στης γυναίκα μου βάζω χρόνο σε κατάστημα της wind. Βάζω 12€ ώστε να μείνουν "καθαρά" 10€+ ώστε να μπορώ να ενεργοποιήσω δύο φορές το blender

Και εγώ το blender χρησιμοποιώ σαν πακέτο, αλλά στην εφαρμογή του F2G για android μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, είτε χρησιμοποιώντας το paypal, είτε και με κάρτα ακόμη, πληκτρολογώντας το 16-ψήφιο κωδικό, αντί να κάνεις κλίση από το κινητό. Η δεύτερη απορία μου είναι εάν εκεί που λέει top-up, στη δεύτερη καρτέλα δεξιά μετά από την πρώτη με το menu, λέει «γράψε τον 16-ψήφιο κωδικό σου», εννοεί τον κωδικό από κάρτα για ανανέωση χρόνου ομιλίας;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ το blender χρησιμοποιώ σαν πακέτο, αλλά στην εφαρμογή του F2G για android μπορείς να κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, είτε χρησιμοποιώντας το paypal, είτε και με κάρτα ακόμη, πληκτρολογώντας το 16-ψήφιο κωδικό, αντί να κάνεις κλίση από το κινητό. Η δεύτερη απορία μου είναι εάν εκεί που λέει top-up, στη δεύτερη καρτέλα δεξιά μετά από την πρώτη με το menu, λέει «γράψε τον 16-ψήφιο κωδικό σου», εννοεί τον κωδικό από κάρτα για ανανέωση χρόνου ομιλίας;

Αυτό είναι. Βάζεις τον κωδικό και ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Το Gameloft hub έχει κάποια προσφορά ή το διαγράφουμε, όπως παίρνουμε το κινητό; :p Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γεια σας, στον explorer υπάρχει η δυνατότητα όταν κάνεις zoom σε μία σελίδα το κείμενο να προσαρμόζεται στην οθόνη όπως έχουν οι browsers στο Android; Και εάν δεν έχει τη δυνατότητα αυτή ο internet explorer,μήπως την έχει κάποιος άλλος, ή δεν γίνεται γενικά στα windows phones; Ακόμη η χρήση antivirus έχει νόημα, ή όπως στο Android δεν χρειάζεται και εδώ;

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Το viber λειτουργεί απροβλημάτιστα τώρα; διότι από χρήση του 820 Όταν είχε πρωτοβγει δεν μ ερχόντουσαν ενημερώσεις και κολλούσε πολύ και στην συνομιλία όλο χανόταν το σημα..είναι το μόνο που με φρεναρει στην αγορά .έχει βελτιωθεί;
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Γεια σας, στον explorer υπάρχει η δυνατότητα όταν κάνεις zoom σε μία σελίδα το κείμενο να προσαρμόζεται στην οθόνη όπως έχουν οι browsers στο Android; Και εάν δεν έχει τη δυνατότητα αυτή ο internet explorer,μήπως την έχει κάποιος άλλος, ή δεν γίνεται γενικά στα windows phones; Ακόμη η χρήση antivirus έχει νόημα, ή όπως στο Android δεν χρειάζεται και εδώ;

Εννοείς να κάνει ανακατανομή στο κείμενο και να το στοιχίζει, ανάλογα το zoom; Στον IE δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω πως υπάρχει στον UC, χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν τον χρησιμοποιώ. Antivirus δεν έχει νόημα και επειδή είναι κλειστό το λειτουργικό και επειδή έχει μικρό ποσοστό η MS στα smartphones.

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Το viber λειτουργεί απροβλημάτιστα τώρα; διότι από χρήση του 820 Όταν είχε πρωτοβγει δεν μ ερχόντουσαν ενημερώσεις και κολλούσε πολύ και στην συνομιλία όλο χανόταν το σημα..είναι το μόνο που με φρεναρει στην αγορά .έχει βελτιωθεί;

Σε Lumia 640 dual sim, με WP8.1 update 2, λειτουργεί άψογα. Επειδή έχω και το 820, όταν είχε πρωτοβγεί, ούτε τα WP είχαν πάρει τα updates που έχουν τώρα, ούτε και το viber. Με το σήμα τι εννοείς; Το σήμα του δικτύου του κινητού;

Και μια δική μου ερώτηση. Αν διαγράψω το Gameloft Hub, αν ποτέ θέλω να το ξαναεγκαταστήσω, μπορώ να το κάνω;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω πιο είναι το gameloft hub, αλλά είχα διαβάσει πως στα WP μπορούν να απεγκατασταθούν όλες οι εφαρμογές που έρχονται εγκατεστημένες στο τηλέφωνο. Μην σε πάρω και στον λαιμό μου όμως.

Text wrapping δεν έχω δει σε browser σε WP.

Edited by cb600f

Δεν ξέρω πιο είναι το gameloft hub, αλλά είχα διαβάσει πως στα WP μπορούν να απεγκατασταθούν όλες οι εφαρμογές που έρχονται εγκατεστημένες στο τηλέφωνο. Μην σε πάρω και στον λαιμό μου όμως.

Text wrapping δεν έχω δει σε browser σε WP.

Δες στο συνημμένο ποιο εννοώ. Προεγκατεστημένο ήρθε, αλλά μπορώ να το διαγράψω. Όμως, δεν υπάρχει στο store, με μια αναζήτηση που έκανα.

Huawei Nova 5T

Δες στο συνημμένο ποιο εννοώ. Προεγκατεστημένο ήρθε, αλλά μπορώ να το διαγράψω. Όμως, δεν υπάρχει στο store, με μια αναζήτηση που έκανα.

https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gamehub/e73da7d7-0a9b-4b8c-a494-497f1ce78546

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας, όπως έγραψα και πιο πάνω, ψάχνω να βρω έναν browser που να κάνει αναδίπλωση κειμένου, αν το γράφω σωστά. Κάτι ανάλογο με τους browsers for android, όπου μεγενθύνεις ένα κείμενο και αυτό προσαρμόζεται στην οθόνη. Ο internet explorer δεν το κάνει αυτό και ψάνχοντας λίγο στο store, είδα τον EDGE browser. Τον έχει δοκιμάσει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις; Απ' ότι είδα στις εφαρμογές επί πληρωμή, μπορείς να τις δοκιμάσεις πρώτα πριν τις αγοράσεις;

Γεια σας, όπως έγραψα και πιο πάνω, ψάχνω να βρω έναν browser που να κάνει αναδίπλωση κειμένου, αν το γράφω σωστά. Κάτι ανάλογο με τους browsers for android, όπου μεγενθύνεις ένα κείμενο και αυτό προσαρμόζεται στην οθόνη. Ο internet explorer δεν το κάνει αυτό και ψάνχοντας λίγο στο store, είδα τον EDGE browser. Τον έχει δοκιμάσει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις; Απ' ότι είδα στις εφαρμογές επί πληρωμή, μπορείς να τις δοκιμάσεις πρώτα πριν τις αγοράσεις;

Μπορείς να τον δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις, έχει η έκδοση δοκιμή.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο browser, αλλά έχει και free έκδοση.

Huawei Nova 5T

Υπάρχει κάπου το WhatsApp beta;

WhatsApp beta.

Είναι closed beta όμως, οπότε αν δεν είχες εγγραφεί όταν ήταν ανοιχτες οι εγγραφές δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εχω θεμα με το Messenger , μολις εκλεισα το κινητο και οταν το ξανανοιξα δεν μπορω να μπω και το εικονιδιο στην αρχικη οθονη ειναι γκρι.

Στο Store δεν εχει επιλογη κατω "προβολη" και "κοινοποιηση"

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Εχω θεμα με το Messenger , μολις εκλεισα το κινητο και οταν το ξανανοιξα δεν μπορω να μπω και το εικονιδιο στην αρχικη οθονη ειναι γκρι.

Στο Store δεν εχει επιλογη κατω "προβολη" και "κοινοποιηση"

Απεγκάτασταση και ξανα εγκατάσταση. Νομίζω ότι συμβαίνει λόγω συγχρονισμού αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μου το κάνει και εμένα συχνά. Δεν ξέρω αν το αφήσεις καμμιά μέρα αν φτιάξει, αλλά εμένα έτσι μόνο επανερχόταν.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλησπέρα σε όλους

Υπάρχει τρόπος όταν μιλάω στο τηλ να ψάξω για να βρώ κάποια επαφή απο τις επαφές μου βάζοντας σε αναμονή η ανοιχτή ακρόαση ( ακόμη καλύτερα ) τον συνομιλητή μου ?

Στο android ήταν πολύ εύκολο στα windows δεν μπορώ να το βρώ ( έχω microsoft lumia 535 dual ) και είναι πολύ εύχρηστο διότι δίνεις το τηλ που ψάχνει ο συνομιλητής σου κατευθείαν χωρίς '' κλείσε να σε πάρω '' κλπ .

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαβ/κο

Απεγκάτασταση και ξανα εγκατάσταση. Νομίζω ότι συμβαίνει λόγω συγχρονισμού αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μου το κάνει και εμένα συχνά. Δεν ξέρω αν το αφήσεις καμμιά μέρα αν φτιάξει, αλλά εμένα έτσι μόνο επανερχόταν.

Δουλεψε, σε ευχαριστω :)

Ελπιζω ομως να μην ξαναγινει

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

WhatsApp beta.

Είναι closed beta όμως, οπότε αν δεν είχες εγγραφεί όταν ήταν ανοιχτες οι εγγραφές δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις.

Ναι δυστυχώς δεν με αφήνει να την κατεβάσω. Θα περιμένω την αναβάθμιση της επίσημης εφαρμογής.

Καλησπέρα σε όλους

Υπάρχει τρόπος όταν μιλάω στο τηλ να ψάξω για να βρώ κάποια επαφή απο τις επαφές μου βάζοντας σε αναμονή η ανοιχτή ακρόαση ( ακόμη καλύτερα ) τον συνομιλητή μου ?

Στο android ήταν πολύ εύκολο στα windows δεν μπορώ να το βρώ ( έχω microsoft lumia 535 dual ) και είναι πολύ εύχρηστο διότι δίνεις το τηλ που ψάχνει ο συνομιλητής σου κατευθείαν χωρίς '' κλείσε να σε πάρω '' κλπ .

Δεν κατάλαβα, γιατί δεν υπάρχει;

Μιλάς, ταυτόχρονα ανοίγεις επαφές-email-μηνύματα-εφαρμογές κλπ κλπ.

Την ίδια στιγμή έχεις το συνομιλητή στο ακουστικό-στο ηχείο-σε αναμονή, ό,τι θες.

Ποιό είναι το δύσκολο;

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ερώτηση

Στους χάρτες της Nokia Here η και στο Drive μπορώ να δω τις συντεταγμένες μου ?

Αυτό με ενδιαφέρει και μένα και δεν βρήκα πως.ξέρει κανείς?

Καλησπέρα, θα ήθελα εάν γίνεται, να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες στο Internet Explorer στο pc με τον Internet Explorer στο Lumia 640 που έχω. Είχα ρωτήσει πάλι, όχι σε αυτό το νήμα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει και ο υπολογιστής να έχει Windows 8.1 για να μπορέσει να γίνει συγχρονισμός. Έχω Windows 7 στο laptop, οπότε γίνεται με κάποιον τρόπο να συγχρονίζω τους σελιδοδείκτες μεταξύ υπολογιστή και smartphone;

Καλησπέρα σε όλους

Καθώς μιλάς, πάτησε το πλήκτρο των windows που σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη. Μετά κάνε ότι θέλεις (βρες επαφές, έγγραφα, φωτογραφίες κλπ) ενω ταυτόχρονα μιλάς. Το μόνο κακό είναι πως αν το βάλεις στο αφτί σου βγαίνεις απο το μενού που βρισκόσουν. Οπότε χρησιμοποιείς είτε ανοιχτή ακρόαση είτε hands free ή δεν το φέρνεις κοντά στο αφτί σου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg