takglos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Music import Ευχαριστώ για την απάντηση.Φαίνεται καλή εφαρμογή..Κάτι σε δωρεάν δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Audiko......ότι καλύτερο για ringtones Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση.Φαίνεται καλή εφαρμογή..Κάτι σε δωρεάν δεν υπάρχει? Music+ δωρεάν αλλα ένα κλικ πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παλικάρια,για κάποιο λόγο το Viber όταν πάω να στείλω φωτό δεν μου δείχνει πλέον τις φωτό όταν ψάχνω στα άλμπουμ. Φαίνεται μόνο ένα άσπρο πλαίσιο και δεν μπορώ να διαλέξω κάποια για να την στείλω....:cry: Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Δεν έχω κάνει uninstall-install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τι ακριβώς είναι το office 365 και τι προσφέρει σαν υπηρεσία; Με λίγα λόγια ότι και το Office που ξέρεις αλλά με ετήσια συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παλικάρια,για κάποιο λόγο το Viber όταν πάω να στείλω φωτό δεν μου δείχνει πλέον τις φωτό όταν ψάχνω στα άλμπουμ. Φαίνεται μόνο ένα άσπρο πλαίσιο και δεν μπορώ να διαλέξω κάποια για να την στείλω....:cry: Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Δεν έχω κάνει uninstall-install. Ένα soft reset δοκίμασες να κάνεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ένα soft reset δοκίμασες να κάνεις; Τίποτα δεν έχω κάνει,ήθελα να ξέρω πρώτα αν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Επειδή έχω καιρό να το κάνω, όταν ανεβάζουμε μια φωτό στο facebook, με ποιο τρόπο δεν πέφτει το μέγεθός της; 1. Με ανέβασμα μέσω της official εφαρμογής του; 2. Ή μέσω του facebook, όταν μπαίνουμε από IE; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Επειδή έχω καιρό να το κάνω, όταν ανεβάζουμε μια φωτό στο facebook, με ποιο τρόπο δεν πέφτει το μέγεθός της; 1. Με ανέβασμα μέσω της official εφαρμογής του; 2. Ή μέσω του facebook, όταν μπαίνουμε από IE; Από το 0.facebook.com ανεβάζει τις φωτογραφίες προφίλ σε πλήρες μέγεθος, στο m. και στην εφαρμογή κάνει τρελό ζουμ και κόψιμο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Από το 0.facebook.com ανεβάζει τις φωτογραφίες προφίλ σε πλήρες μέγεθος, στο m. και στην εφαρμογή κάνει τρελό ζουμ και κόψιμο. Thank you! :) Edit: Μόνο με 3g δουλεύει το 0.facebook.com; Γιατί με wifi και από ie, μου βγάζει μήνυμα λάθους. Edit 2: Απαντάω στον εαυτό μου και με 3g όλα ok. Edited May 25, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γεια σας, πάλι εδώ. Οργανώνω σιγά-σιγά το lumia μου, μιας και η μετάβαση από google και δεδομένου ότι έχω αρκετά αρχεία στο σύννεφο της google, είναι λίγο χρονοβόρα. Τα αρχεία μου τα μετέφερα από την safe in cloud εφαρμογή, στο google drive όπου και κατέβασα και στο lumia την ίδια εφαρμογή, οπότε τα έχω και στο 640, αλλά δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποιο. Απ' ότι είδα όμως, μπορώ να τα αποθηκεύσω ένα ένα στο OneDrive. Τι κάνουμε όμως με τις φωτογραφίες; Στο google fotos όταν πάω να τις αντιγράψω, δεν μου τις κάνει επικόλληση αλλού, αλλά μόνο για να δημιουργήσω νέο λεύκωμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος με συγχρονισμό να τις μεταφέρω στο OneDrive; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γεια σας, πάλι εδώ. Οργανώνω σιγά-σιγά το lumia μου, μιας και η μετάβαση από google και δεδομένου ότι έχω αρκετά αρχεία στο σύννεφο της google, είναι λίγο χρονοβόρα. Τα αρχεία μου τα μετέφερα από την safe in cloud εφαρμογή, στο google drive όπου και κατέβασα και στο lumia την ίδια εφαρμογή, οπότε τα έχω και στο 640, αλλά δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποιο. Απ' ότι είδα όμως, μπορώ να τα αποθηκεύσω ένα ένα στο OneDrive. Τι κάνουμε όμως με τις φωτογραφίες; Στο google fotos όταν πάω να τις αντιγράψω, δεν μου τις κάνει επικόλληση αλλού, αλλά μόνο για να δημιουργήσω νέο λεύκωμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος με συγχρονισμό να τις μεταφέρω στο OneDrive; Δε μπορείς να κάνεις το ίδιο με τ' αρχεία σου; Να τις κατεβάσεις στο 640 και από εκεί να τις ανεβάσεις στο OneDrive; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Thank you! :) Edit: Μόνο με 3g δουλεύει το 0.facebook.com; Γιατί με wifi και από ie, μου βγάζει μήνυμα λάθους. Edit 2: Απαντάω στον εαυτό μου και με 3g όλα ok. Σήμερα παρατήρησα το εξής: Φτιάχνοντας μια φωτογραφία προφίλ με το Instasize ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα για το Instagram, στην εφαρμογή του Facebook ούτε μου έκοψε τίποτα, ούτε μου έκανε κανένα zoom. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα WP αλλά από Android που το έκανα, όπως την ανέβασα έτσι φαίνεται. :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γεια σας, πάλι εδώ. Οργανώνω σιγά-σιγά το lumia μου, μιας και η μετάβαση από google και δεδομένου ότι έχω αρκετά αρχεία στο σύννεφο της google, είναι λίγο χρονοβόρα. Τα αρχεία μου τα μετέφερα από την safe in cloud εφαρμογή, στο google drive όπου και κατέβασα και στο lumia την ίδια εφαρμογή, οπότε τα έχω και στο 640, αλλά δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποιο. Απ' ότι είδα όμως, μπορώ να τα αποθηκεύσω ένα ένα στο OneDrive. Τι κάνουμε όμως με τις φωτογραφίες; Στο google fotos όταν πάω να τις αντιγράψω, δεν μου τις κάνει επικόλληση αλλού, αλλά μόνο για να δημιουργήσω νέο λεύκωμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος με συγχρονισμό να τις μεταφέρω στο OneDrive; Με συγχρονισμό απευθείας δεν νομίζω, λόγω του γνωστού εμπάργκο της google στην microsoft. Όπως και να έχει όμως δες μήπως μπορείς να το κάνεις μέσω υπολογιστή. Δηλαδή να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή απο το google drive και μετά μέσω του onedrive για τον υπολογιστή (στα win8.1 είναι deafault), να τα συγχρονίσεις κατευθείαν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γνωρίζει κανείς πως μέσω της προ εγκατεστημενης εφαρμογής Google Mail μπορώ να δω τα απεσταλμένα μηνύματα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Tρεις τελίτσες κάτω δεξιά>Φάκελοι>Νάτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σήμερα παρατήρησα το εξής: Φτιάχνοντας μια φωτογραφία προφίλ με το Instasize ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα για το Instagram, στην εφαρμογή του Facebook ούτε μου έκοψε τίποτα, ούτε μου έκανε κανένα zoom. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα WP αλλά από Android που το έκανα, έτσι όπως την ανέβασα έτσι φαίνεται. :) Ωραία εναλλακτική. Θα τη δοκιμάσω! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παιδιά αγόρασα τον ccplayer αλλα δεν μου παίζει τους χωριστούς υπότιτλους...ξερει κανεις τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πως μπορω να σβησω τις εφαρμογες τις οποιες εχω διαγραψει απο το store?γιατι οποτε παω στο store->οι εφαρμογες μου βγαζει μη εγκατεστημενες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει και απεγκαταστισει,αυτες πως τις σβηνω? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πως μπορω να σβησω τις εφαρμογες τις οποιες εχω διαγραψει απο το store?γιατι οποτε παω στο store->οι εφαρμογες μου βγαζει μη εγκατεστημενες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει και απεγκαταστισει,αυτες πως τις σβηνω? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από τον gmail λογαριασμό μου στο outlook ώστε να απαγκιστρωθώ έτσι σιγά σιγά από την google. Βρίσκω αυτό τον οδηγό για να τις μεταφέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά, προσπάθησα και πιο παλιά να τις μεταφέρω με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν το κατάφερα και δεν τις έβλεπα κανονικά. Μέσα από το smarthone μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Να σημειώσω ότι στο pc έχω το outlook 2007, αλλά για κάποιον λόγο δεν μου δουλεύει σωστά και το είχα παρατήσει μιας και είχα ανοίξει «παρτίδες» με τη google και δεν μου χρειαζόταν. Τώρα χρησιμοποιώ το windows life mail. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από τον gmail λογαριασμό μου στο outlook ώστε να απαγκιστρωθώ έτσι σιγά σιγά από την google. Βρίσκω αυτό τον οδηγό για να τις μεταφέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά, προσπάθησα και πιο παλιά να τις μεταφέρω με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν το κατάφερα και δεν τις έβλεπα κανονικά. Μέσα από το smarthone μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Να σημειώσω ότι στο pc έχω το outlook 2007, αλλά για κάποιον λόγο δεν μου δουλεύει σωστά και το είχα παρατήσει μιας και είχα ανοίξει «παρτίδες» με τη google και δεν μου χρειαζόταν. Τώρα χρησιμοποιώ το windows life mail. Για δες μήπως βοηθάει http://www.windowscentral.com/transfer-your-gmail-contacts-outlook ( για εισαγωγή επαφών στο λογαριασμό *@outlook.com ) https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/moving-from-android-to-windows-phone ΥΓ: Υπάρχει κι αυτό https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD/dc08943b-7b3d-4ee5-aa3c-30f1a826af02 Edited May 26, 2015 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γεια σας, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή του f2g; Έρχομαι από android και θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής. Από την εφαρμογή μπορώ να κάνω ανανέωση όπως έκανα και στου android; Από το λίγο που το έψαξα, είδα ότι όταν πάω χρήσιμα> ανανέωση χρόνου ομιλίας με παραπέμπει σε κλίση στο 1268 για ανανέωση. Δεν έχει όπως η εφαρμογή android τρόπο ανανέωσης μέσω paypal, ή και με καταχώρηση του 16-ψήφιου κωδικού ηλεκτρονικά; Στην αρχική σελίδα, πηγαίνοντας δεξιά γράφει top-up και από κάτω «γράψτε το 16-ψήφιο κωδικό σου». Εννοεί τον αριθμό της κάρτας ανανέωσης για χρόνο ομιλίας; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γεια σας, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή του f2g; Έρχομαι από android και θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής. Από την εφαρμογή μπορώ να κάνω ανανέωση όπως έκανα και στου android; Από το λίγο που το έψαξα, είδα ότι όταν πάω χρήσιμα> ανανέωση χρόνου ομιλίας με παραπέμπει σε κλίση στο 1268 για ανανέωση. Δεν έχει όπως η εφαρμογή android τρόπο ανανέωσης μέσω paypal, ή και με καταχώρηση του 16-ψήφιου κωδικού ηλεκτρονικά; Στην αρχική σελίδα, πηγαίνοντας δεξιά γράφει top-up και από κάτω «γράψτε το 16-ψήφιο κωδικό σου». Εννοεί τον αριθμό της κάρτας ανανέωσης για χρόνο ομιλίας; Τωρα που το ειδα και εγω λογικα ναι.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Γεια σας, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή του f2g; Έρχομαι από android και θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής. Από την εφαρμογή μπορώ να κάνω ανανέωση όπως έκανα και στου android; Από το λίγο που το έψαξα, είδα ότι όταν πάω χρήσιμα> ανανέωση χρόνου ομιλίας με παραπέμπει σε κλίση στο 1268 για ανανέωση. Δεν έχει όπως η εφαρμογή android τρόπο ανανέωσης μέσω paypal, ή και με καταχώρηση του 16-ψήφιου κωδικού ηλεκτρονικά; Στην αρχική σελίδα, πηγαίνοντας δεξιά γράφει top-up και από κάτω «γράψτε το 16-ψήφιο κωδικό σου». Εννοεί τον αριθμό της κάρτας ανανέωσης για χρόνο ομιλίας; Στης γυναίκα μου βάζω χρόνο σε κατάστημα της wind. Βάζω 12€ ώστε να μείνουν "καθαρά" 10€+ ώστε να μπορώ να ενεργοποιήσω δύο φορές το blender Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts