andreas443 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα κατέβασα το vlc και έβαλα ένα video με υπότιτλους srt ενώ το xbox video το παίζει μια χαρά και δείχνει τα γράμματα το vlc τίποτα δεν δείχνει τους υπότιτλους γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Όλα χρυσά και άγια με την εφαρμογή perfect note, αλλά σε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό ημερών που μένει για την υπενθύμιση στο live tile, τα κάνει σαλάτα. Δυο μέρες πριν το γεγονός μου γράφει 220 μέρες μέχρι..., σήμερα έβαλα νέα υπενθύμιση και μου γράφει 330 μέρες μέχρι.... Θα φάει σουτ κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 μην περιμένεις να δεις τεράστιες διαφορές από την official στη beta μιας και μόνο μικρές προσθήκες έχει η δεύτερη έναντι της πρώτης. ελπίζω σε ένα καλό port αν είναι από android ή iOS μπας και σταματήσουν να δείχνουν τόσες πολλές σελίδες και καθόλου δημοσιεύσεις από φίλους. :down: Ποιες είναι οι μικρές προσθήκες; Δεν έχω δει καμία! Ολόιδιο μου φάνηκε!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ποιες είναι οι μικρές προσθήκες; Δεν έχω δει καμία! Ολόιδιο μου φάνηκε!!!!! εμφανισιακά είναι ίδιες, αλλά νομίζω πως η beta εμφανίζει λίγο περισσότερες ενημερώσεις από φίλους πάρα από σελίδες, ένα μεγάλο πρόβλημα της official. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μία ερώτηση σχετικά το Skype διότι δεν το πολυχρησιμοποιώ και δεν ξέρω πως ακριβώς συμπεριφέρεται. Όταν είμαι στην δουλειά και έχω ανοιχτό το Skype στον υπολογιστή, όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα εμφανίζεται στον υπολογιστή αλλά στο κινητό δεν χτυπάει καμία ειδοποίηση. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι; Επίσης στο Viber υπάρχουν κάποια θεματάκια. Για παράδειγμα χθες υπήρχε ειδοποίηση στο notification centre αλλά ούτε μπάνερ εμφανίστηκε, ούτε ήχος ακούστηκε, ούτε το live tile έδειχνε κάτι. Εννοείται ότι τα έχω ενεργοποιημένα όλα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εγώ στο facebook έχω μπλοκάρει τις σελίδες και μου έρχονται οι ενημερώσεις των φίλων κανονικά, όπως στον υπολογιστή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα,Ειμαι νέος στα windowsphone προερχόμενος από android,αυτό που θέλω να ρωτήσω πρέπει και εδώ να κάνουμε καθαρισμό μνήμης cache ή και γενικά άχρηστων αρχείων;Αν ναι υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή γι'αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα,Ειμαι νέος στα windowsphone προερχόμενος από android,αυτό που θέλω να ρωτήσω πρέπει και εδώ να κάνουμε καθαρισμό μνήμης cache ή και γενικά άχρηστων αρχείων;Αν ναι υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή γι'αυτο; Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε μου, αν και δεν χρειάζεται να καθαρίσεις κάτι στα Windows, μπορείς να ελέγχεις κατά διαστήματα πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις μετά έλεγχο αποθήκευσης και πατάς επάνω εκεί που λέει τηλέφωνο να δεις αν υπάρχουν άχρηστα αρχεία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κατάλαβα..ωραια μια χαρά!!Να φανταστώ ούτε με τη ram χρειάζεται να ασχοληθώ σωστά;Απλά ότι τρέχει στο παρασκήνιο το κλείνω με το γνωστό τρόπο του παρατεταμένου πατήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κατάλαβα..ωραια μια χαρά!!Να φανταστώ ούτε με τη ram χρειάζεται να ασχοληθώ σωστά;Απλά ότι τρέχει στο παρασκήνιο το κλείνω με το γνωστό τρόπο του παρατεταμένου πατήματος. Έτσι ακριβώς, ξεχνάς τα πάντα με τα Windows.....δουλεύουν γαζί!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κατάλαβα..ωραια μια χαρά!!Να φανταστώ ούτε με τη ram χρειάζεται να ασχοληθώ σωστά;Απλά ότι τρέχει στο παρασκήνιο το κλείνω με το γνωστό τρόπο του παρατεταμένου πατήματος. Με παρατεταμένο πάτημα κλείνεις τις εφραρμογές που μπορεί να τρέχουν ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή αλλά για να κλείσεις μια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο πας από τις ρυθμίσεις στην οικονομία μπαταρίας όπου επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα εκτελούνται στο παρασκήνιο και ποιες όχι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τέλεια!!Αν και είχα ενδοιασμούς για να φυγω από το android τελικά ειμαι πολύ ευχαριστημένος!!Κάποιες λίγες εφαρμογές μου λείπουν αλλά η σταθερότητα του λειτουργικού με κάνει να τις ξεχνάω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τέλεια!!Αν και είχα ενδοιασμούς για να φυγω από το android τελικά ειμαι πολύ ευχαριστημένος!!Κάποιες λίγες εφαρμογές μου λείπουν αλλά η σταθερότητα του λειτουργικού με κάνει να τις ξεχνάω!! Η μετάβαση είναι λίγο δύσκολη αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσεις να δουλεύεις το λειτουργικό ξεχνάς πολύ εύκολα Android και IOS. Μέχρι τώρα νιώθω σούπερ που έκανα αυτή τη μετάβαση και δεν το μετανιώνω με τίποτα. Εν αναμονή των 10 λοιπόν και όλων των καινοτομιών που θα φέρουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μία ερώτηση σχετικά το Skype διότι δεν το πολυχρησιμοποιώ και δεν ξέρω πως ακριβώς συμπεριφέρεται. Όταν είμαι στην δουλειά και έχω ανοιχτό το Skype στον υπολογιστή, όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα εμφανίζεται στον υπολογιστή αλλά στο κινητό δεν χτυπάει καμία ειδοποίηση. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι; Επίσης στο Viber υπάρχουν κάποια θεματάκια. Για παράδειγμα χθες υπήρχε ειδοποίηση στο notification centre αλλά ούτε μπάνερ εμφανίστηκε, ούτε ήχος ακούστηκε, ούτε το live tile έδειχνε κάτι. Εννοείται ότι τα έχω ενεργοποιημένα όλα. Τις τελευταίες μέρες όντως έτσι συμπεριφέρεται το viber. Και παλαιότερα υπήρχαν διάφορα προβληματάκια αλλά με τον καιρό λύνονται. Ελπίζουμε σε καινούριο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα κατέβασα το vlc και έβαλα ένα video με υπότιτλους srt ενώ το xbox video το παίζει μια χαρά και δείχνει τα γράμματα το vlc τίποτα δεν δείχνει τους υπότιτλους γιατί? Κανε μια δοκιμή να ανοίξεις με το notepad στο pc το αρχείο των υποτίτλων (srt) και κανε save as και εκεί βαλε κωδικοποίηση Unicode Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Κανε μια δοκιμή να ανοίξεις με το notepad στο pc το αρχείο των υποτίτλων (srt) και κανε save as και εκεί βαλε κωδικοποίηση Unicode Καλημέρα αυτό έχω κάνει γιατί στην αρχή το έβαλα να παίξει με το xbox video και τα γράμματα ήταν με σύμβολα μόλις το έκανα αυτό παίζει μια χαρά αλλα το vlc αδυνατεί να εμφανίσει τα γράμματα δεν τα δείχνει ούτε καν χαλασμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτό με το viber είναι πολύ εκνευριστικό..Βασικα όσο η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις αλλά αν καταλαθος με το κουμπί του back πας πίσω σταματάει να τρέχει και σταματανε και οι ειδοποιήσεις..Δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;Εννοειτε στις ρυθμησεις το εχω να τρεχει παντα στο παρασκηνιο.Ειμαι νέος στα windows και μου αρέσει πολύ η απλότητα του λειτουργικού αλλά θεωρώ απαράδεκτο να αγχώνεσαι μην χάσεις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτό με το viber είναι πολύ εκνευριστικό..Βασικα όσο η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις αλλά αν καταλαθος με το κουμπί του back πας πίσω σταματάει να τρέχει και σταματανε και οι ειδοποιήσεις..Δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;Εννοειτε στις ρυθμησεις το εχω να τρεχει παντα στο παρασκηνιο.Ειμαι νέος στα windows και μου αρέσει πολύ η απλότητα του λειτουργικού αλλά θεωρώ απαράδεκτο να αγχώνεσαι μην χάσεις ειδοποιήσεις. Εγώ την έχω απλά να τρέχει στις διεργασίες, και με το back που λες μονίμως κλειστό. Δεν χάνω ειδοποίηση, μόνο αν έρθουν πολλά μηνύματα μαζί, κάπου μπλοκάρει και χάνει μερικά γιατί δεν προλαβαίνει να τα δείξει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ την έχω απλά να τρέχει στις διεργασίες, και με το back που λες μονίμως κλειστό. Δεν χάνω ειδοποίηση, μόνο αν έρθουν πολλά μηνύματα μαζί, κάπου μπλοκάρει και χάνει μερικά γιατί δεν προλαβαίνει να τα δείξει. Όταν λες με το back μονίμως κλειστό τι εννοείς;γίνεται να το έχουμε κλειστό με κάποιο τρόπο η απλά δεν το πατάς;Συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά τώρα μαθαίνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όταν λες με το back μονίμως κλειστό τι εννοείς;γίνεται να το έχουμε κλειστό με κάποιο τρόπο η απλά δεν το πατάς;Συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά τώρα μαθαίνω :) Όχι κανένα πρόβλημα. Εννοώ ότι αν το κρατάς πατημένο δεν υπάρχει ποτέ ανοιχτό. Αλλά απο τις διεργασίες είναι μονίμως ανοιχτό (1 απο τις 4 που έχω). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Spotify παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι και πως λειτουργεί?ειμαι λίγο άσχετος.το ακούω συνέχεια γιαυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όταν λες με το back μονίμως κλειστό τι εννοείς;γίνεται να το έχουμε κλειστό με κάποιο τρόπο η απλά δεν το πατάς;Συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά τώρα μαθαίνω :) Με αλλα λόγια, το κλείνει όπως ανέφερες κι εσυ με το πλήκτρο "πίσω". Το έχει μόνο στην οικονομια μπαταρίας να τρέχει (όπως εσυ) και δεν χάνει ειδοποίηση. Ούτε κι εγώ έχω θέμα, ακομα και με 2g. Δοκίμασε μια επανεγκατάσταση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καμια φορα το viber φαραει κατι φρικες για 1-2 μερες...Πριν κανενα μηνα εμενα δεν μου ερχοταν τιποτα,(το εχω μονιμα στο παρασκηνιο να τρεχει) αλλα μετα απο 2 μερες εστρωσε μονο του και δεν χανω ειδοποιηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με το παρακάτω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Μία ερώτηση σχετικά το Skype διότι δεν το πολυχρησιμοποιώ και δεν ξέρω πως ακριβώς συμπεριφέρεται. Όταν είμαι στην δουλειά και έχω ανοιχτό το Skype στον υπολογιστή, όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα εμφανίζεται στον υπολογιστή αλλά στο κινητό δεν χτυπάει καμία ειδοποίηση. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι; Spotify παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι και πως λειτουργεί?ειμαι λίγο άσχετος.το ακούω συνέχεια γιαυτο... Είναι μία υπηρεσία για να ακούς μουσική μέσω streaming. Είναι είτε με συνδρομή, είτε δωρεάν αλλά που σου πετάει διαφημίσεις κάθε 4-5 τραγούδια. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με το παρακάτω μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Είναι μία υπηρεσία για να ακούς μουσική μέσω streaming. Είναι είτε με συνδρομή, είτε δωρεάν αλλά που σου πετάει διαφημίσεις κάθε 4-5 τραγούδια. οσοι ειμαστε cosmote εχουμε καμια προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts