Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφαρμογή όπου να κλειδώνει εφαρμογές υπάρχει ? Πχ θέλω να βάλω κωδικό για πρόσβαση στο messenger.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει τρόπος να δούμε τον αριθμό έκδοσης μιας εφαρμογής, για ποιες εφαρμογές υπάρχει ενημέρωση και ποιες εφαρμογές ενημερώθηκαν όταν κάνουμε έλεγχο ενημερώσεων και γίνει αυτόματη ενημέρωσή τους;

toliosd said:
υπάρχει τρόπος να δούμε τον αριθμό έκδοσης μιας εφαρμογής, για ποιες εφαρμογές υπάρχει ενημέρωση και ποιες εφαρμογές ενημερώθηκαν όταν κάνουμε έλεγχο ενημερώσεων και γίνει αυτόματη ενημέρωσή τους;

Μπαίνεις store>λήψεις>swipe δεξιά ή αριστερά για να πας στο ιστορικό και σου λέει ποιές εφαρμογές ενημερώθηκαν, πότε και σε ποιά έκδοση.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

niotheros said:
Μπαίνεις store>λήψεις>swipe δεξιά ή αριστερά για να πας στο ιστορικό και σου λέει ποιές εφαρμογές ενημερώθηκαν, πότε και σε ποιά έκδοση.

ευχαριστώ για την απάντηση... αυτό με το swipe δεξιά ή αριστερά πότε θα το συνηθίσω δεν ξέρω... :lol:

Nirvana19 said:
Εφαρμογή όπου να κλειδώνει εφαρμογές υπάρχει ? Πχ θέλω να βάλω κωδικό για πρόσβαση στο messenger.

Δυστυχώς φίλε μου, νομίζω δεν υπάρχει, το έχω ρωτήσει και εγώ. Είναι το μόνο μείον -για εμένα- του λειτουργικού. Όπως είπα "νομίζω", μην το "δέσεις" κιόλας, πιθανόν εγώ να μην έχω βρει κάτι τόσο καιρό.

3>4

Nirvana19 said:

Stoupi said:
Δυστυχώς φίλε μου, νομίζω δεν υπάρχει, το έχω ρωτήσει και εγώ. Είναι το μόνο μείον -για εμένα- του λειτουργικού. Όπως είπα "νομίζω", μην το "δέσεις" κιόλας, πιθανόν εγώ να μην έχω βρει κάτι τόσο καιρό.

Για δοκιμάστε αυτό ... και πείτε μας αν δουλεύει

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/app-locker/ab34b368-1c7d-448d-b849-4d9dc654de4f

Καλημερα σας κυριοι, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με την εφαρμογη ''Βιντεο''που εχει το lumia 1520 8.1 που μολις αγορασα.

Εκανα μεταφορα δυο φακελων ενα με βιντεο και ενα με φωτογραφιες απο το παλιο μου κινητο (android) σε μια sd card και την εβαλα στο lumia.

Ολα οκ, οι φωτογραφιες και τα βιντεο μεταφερθηκαν μια χαρα, οι φωτογραφιες στην ομονυμη εφαρμογη και τα βιντεο στην αντιστοιχη εφαρμογη βιντεο μου εχει το κινητο.

Το θεμα ειναι οτι βγαζοντας μια photo με το κινητο την μεταφερω μια χαρα στην καρτα sd (μεσω της εφαρμογης ''ΑΡΧΕΙΑ'' που κατεβασα απο το store) και φαινετε στα αλμπουμ, αλλα κανοντας το ιδιο και με καποιο βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο μεταφερετε μεν στην καρτα sd αλλα δεν φαινεται στην εφαρμογη ''βιντεο'' και για να το δω πρεπει να μπω στην καρτα sd και να το επιλεξω για να αρχισει η αναπαραγωγη.

Εχει καποιος το ιδιο προβλημα ; υπαρχει κατι που δεν κανω καλα ;

Σας ευχαριστω.

οταν τα μεταφερεις απο το τηλεφωνο στην sd σβηνονται απο τις φωτογραφιες αλλα δεν φαινονται στην εφαρμογη ''ΒΙΝΤΕΟ''

Dinos_ said:
Καλημερα σας κυριοι, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με την εφαρμογη ''Βιντεο''που εχει το lumia 1520 8.1 που μολις αγορασα.

Εκανα μεταφορα δυο φακελων ενα με βιντεο και ενα με φωτογραφιες απο το παλιο μου κινητο (android) σε μια sd card και την εβαλα στο lumia.

Ολα οκ, οι φωτογραφιες και τα βιντεο μεταφερθηκαν μια χαρα, οι φωτογραφιες στην ομονυμη εφαρμογη και τα βιντεο στην αντιστοιχη εφαρμογη βιντεο μου εχει το κινητο.

Το θεμα ειναι οτι βγαζοντας μια photo με το κινητο την μεταφερω μια χαρα στην καρτα sd (μεσω της εφαρμογης ''ΑΡΧΕΙΑ'' που κατεβασα απο το store) και φαινετε στα αλμπουμ, αλλα κανοντας το ιδιο και με καποιο βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο μεταφερετε μεν στην καρτα sd αλλα δεν φαινεται στην εφαρμογη ''βιντεο'' και για να το δω πρεπει να μπω στην καρτα sd και να το επιλεξω για να αρχισει η αναπαραγωγη.

Εχει καποιος το ιδιο προβλημα ; υπαρχει κατι που δεν κανω καλα ;

Σας ευχαριστω.

Μήπως να δοκίμαζες να μεταφέρεις τα βίντεο, μέσα από την εφαρμογή Έλεγχος Αποθήκευσης;

Huawei Nova 5T

colossus_r said:
Για δοκιμάστε αυτό ... και πείτε μας αν δουλεύει

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/app-locker/ab34b368-1c7d-448d-b849-4d9dc654de4f

Τίποτα. Μπαίνοντας από το tile only σου ζητά κωδικό. Από τις εφαρμογές μπάτε σκύλοι....

3>4

Stoupi said:
Τίποτα. Μπαίνοντας από το tile only σου ζητά κωδικό. Από τις εφαρμογές μπάτε σκύλοι....

Αυτο που κανει ειναι να βαζει ενα νεο tile της εφαρμογης (πχ whatsapp) και μετα μπορεις να σβησεις το original tile

Αν μπεις απο το tile Που φτιαχνει τοτε ζηταει κωδικο ...

Αν πας ομως απο την λιστα εφαρμογων θα ανοιξει κανονικα την εφαμρογη χωρις κωδικο

Ρε παιδιά βοήθεια!! Κατέβασα αυτο το Gmail Δείτε την εφαρμογή "Gmail" για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=51bd99f9-41a8-4dda-95fe-1aad48d36bf6 και μια φωτογραφία που είχα σε ένα μήνυμα πάτησα αποθηκεύσει και μου έγραψε οτι αποθηκεύτηκε στους φακέλους.που ειναι οι φακελοι;τι εννοεί και δεν μπορώ να την βρω με τιποτα;

Κατέβασε την εφαρμογή "Αρχεία" από το Store για να μπορείς να δεις τους φακέλους του τηλεφώνου.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δοκίμασε κανείς το #TileArt;

Όλο αυτό για να βάλουμε μια φωτογραφία στην αρχική οθόνη και να μας "φάει" το χώρο όλο; Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι; Πέρα από την εμφάνιση μιλάμε για "νεκρά" tiles έτσι δεν είναι;

3>4

duc said:
Κατέβασε την εφαρμογή "Αρχεία" από το Store για να μπορείς να δεις τους φακέλους του τηλεφώνου.

Εξαιρετικός .... ούφ ... είχα σκάσει πως θα βρίσκω τα αρχεία /// :D

duc said:

Σε ευχαριστώ πολύ.καθε φορα όταν δεν έβρισκα κατι έμπαινα από τον υπολογιστή να το ψάξω.δεν το ήξερα ο χαζός

zakailiou said:
Εξαιρετικός .... ούφ ... είχα σκάσει πως θα βρίσκω τα αρχεία /// :D

pazu said:
Σε ευχαριστώ πολύ.καθε φορα όταν δεν έβρισκα κατι έμπαινα από τον υπολογιστή να το ψάξω.δεν το ήξερα ο χαζός

Σαν καινούριος και εγώ είχα χαθεί, με την βοηθεια του niotherou και του alex_tz μπήκα στο κλίμα, έχει πολλές εξαιρετικές εφαρμογές να φτιάξετε το τηλ σάς όπως θέλετε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Alex_tz said:
Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κόβει μέρη ενός τραγουδιού;

Ringtone maker. Είναι της Microsoft κιόλας αν δε κάνω λαθος.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

AgelosMo said:
Ringtone maker. Είναι της Microsoft κιόλας αν δε κάνω λαθος.

Κρατάει μόνο ένα λεπτό από το τραγούδι όμως.

Stoupi said:
Δοκίμασε κανείς το #TileArt;

Όλο αυτό για να βάλουμε μια φωτογραφία στην αρχική οθόνη και να μας "φάει" το χώρο όλο; Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι; Πέρα από την εμφάνιση μιλάμε για "νεκρά" tiles έτσι δεν είναι;

Ναι ειναι νεκρα tiles και είναι για αυτούς που βαριούνται εύκολα την home screen τους.τσέκαρε την σελίδα του στο YouTube http://m.youtube.com/user/tileartguy

έχει φτιάξει μερικά πολυ ωραία.

Zaxos7 said:
Ναι ειναι νεκρα tiles και είναι για αυτούς που βαριούνται εύκολα την home screen τους.τσέκαρε την σελίδα του στο YouTube http://m.youtube.com/user/tileartguy

έχει φτιάξει μερικά πολυ ωραία.

Ρε φίλε καταπληκτική δουλειά. Δεν έχω καταλάβει όμως πως το κάνεις με background και τις φωτο μπροστά με διαφάνεια.

Μάλλον πρέπει να το δουλέψω λίγο.

Κανένα tutorial video παίζει;

3>4

Stoupi said:
Ρε φίλε καταπληκτική δουλειά. Δεν έχω καταλάβει όμως πως το κάνεις με background και τις φωτο μπροστά με διαφάνεια.

Μάλλον πρέπει να το δουλέψω λίγο.

Κανένα tutorial video παίζει;

και γω ψαχνω.

το μονο ποθ βρηκα ειναι αυτο https://tileartguy.wordpress.com/category/tips-tricks/

αλλα δεν εχω προλαβει να το κοιταξω.μακαρι να τα ανεβαζε αυτα που εχει φτιαξει στην εφαρμογη γιατι τα 4-5 που εχει μεσα δεν λενε και πολλα.ή τουλαχιστον αν υπηρχε τροπος να ανεβαζουν αλλοι χρηστες δικα τους.