montoya_42 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Το tubecast αναπαράγει στο παρασκήνιο μουσική; Ναι. Ακόμα και αν παίζει βίντεο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σε εμένα το myTube δουλεύει κανονικά, το έχω αγοράσει αν έχει σημασία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά εχει κανεις θέμα με το blue sky ;; Δεν μου φορτώνει η εφαρμογή ούτε από την λίστα εφαρμογών ούτε από το live tile :( Πατάω στο tile και τίποτα !!! Μόνο αν κάνω επανεκκίνηση δουλεύει αλλα μετά πάλι το ίδιο !! Έκανα και μια απεγκατασταση και το ξανά εγκατέστησα αλλα τίποτα ;; Συνηθως εχει προβλημα ενημερωσης οταν κανει update αλλα οταν μπεις και το ρυθμισεις δουλευει καλα ... Κανε μια επαννεκινηση του τηλ με soft reset ισως εχει κολησει κατι Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο του YouTube στην τηλεόραση (smart tv) εκτός i.e; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για αναπαραγωγή βίντεο του YouTube στην τηλεόραση (smart tv) εκτός i.e; Tubecast.. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Tubecast.. Καλά δεν υπάρχει...! Κορυφαία εφαρμογή. Ευχαριστώ. Πάει το my tube... αποσύρεται. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δοκίμασε την tube cast μακράν η καλύτερη!εχω και τα δυο και εκεί που έλεγα ότι το mytube είναι ο καλύτερο...ήρθε το tube cast και τα έσβησε όλα!!! Ε ναι!! Τελικά όντως από τις καλύτερες εφαρμογές. Την δωρεάν που έβαλα και δεν της λείπει τίποτα από τα βασικά. Και κάτι πολύ σημαντικό ότι παίζει ο ήχος στο παρασκήνιο με σβηστή οθόνη χωρίς να επιλέξεις κάτι άλλο εξ' αρχής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Και σε έμενα δουλεύει μια χαρά το mytube και εγώ την είχα αγοράσει μήπως κάτι παίχτηκε με αυτούς που την πήραν από προσφορά δεν ξέρω. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να πω κι εγώ πως το TubeCast τις άφησε πίσω του τις υπόλοιπες. Μια ερωτησούλα, μόνο: Όσοι το δοκιμάσατε και στείλατε βίντεο από το κινητό σε συμβατή τηλεόραση, είχατε πρόβλημα μόλις κλείδωσε η οθόνη του κινητού ή τυχαίο συμβάν ήταν σε εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ πάλι δεν βρήκα πως να στείλω το βίντεο στο chromcast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ πάλι δεν βρήκα πως να στείλω το βίντεο στο chromcast. Καθώς παίζει το βίντεο πάτησε το σύμβολο πάνω δεξιά γωνία. Μεταξύ άλλων θα σου εμφανίζει και την tv Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καθώς παίζει το βίντεο πάτησε το σύμβολο πάνω δεξιά γωνία. Μεταξύ άλλων θα σου εμφανίζει και την tv Το έκανα, αλλά οι μόνες επιλογές που μου εμφανίζει είναι windows phone και media windows ή κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω το chromecast. Φυσικά λειτουργεί κανονικά και δουλεύει με το nexus 5. Αν το βρω πως δουλεύει, εννοείτε πως το αγοράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Το έκανα, αλλά οι μόνες επιλογές που μου εμφανίζει είναι windows phone και media windows ή κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω το chromecast. Φυσικά λειτουργεί κανονικά και δουλεύει με το nexus 5. Αν το βρω πως δουλεύει, εννοείτε πως το αγοράζω. Μου δουλευει κανονικοτατα και αψογα....εισαι στο ιδιο δικτυο με το Chromecast ? δε το βλεπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Κάποια στιγμή το βρήκε, μετά το έχασε πάλι, οποτε θυμάται εμφανίζει αποτελέσματα και τις πιο πολλές φορές μου βγάζει σφάλμα δικτύου. Την έχω σβήσει και περάσει ξανά περισσότερες από δέκα φορές. Απο ότι φαίνεται, ειμαι ίσως ο καναδικός που εχει τέτοια προβλήματα. Την έχω αγοράσει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το mytube. Ο dev έχει την ευθύνη να διορθώσει το σφάλμα. Προσωπικά τον περιμανα αρκετά. Τώρα του έριξα την σχετική βαθμολογία και πήγα στο tubecast. Η αδερφη μου έκανε το update (Lumia 720) και τώρα πια δεν της ανοίγει καν...... Δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται ο dev. Και σίγουρα δε θα του έβαζα χαμηλή βαθμολογία για αυτό, για η εφαρμογή που χρησιμοποιούσα ως τώρα ήταν άψογη. Δυστυχώς όμως τέτοιες συγκυρίες είναι που σε κάνουν να χάνεις πελατεία και να πας σε κάτι άλλο. Ίσως θα έπρεπε να το κυνηγήσει περισσότερο ο dev με κάποιο τρόπο. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται ο dev. Και σίγουρα δε θα του έβαζα χαμηλή βαθμολογία για αυτό, για η εφαρμογή που χρησιμοποιούσα ως τώρα ήταν άψογη. Δυστυχώς όμως τέτοιες συγκυρίες είναι που σε κάνουν να χάνεις πελατεία και να πας σε κάτι άλλο. Ίσως θα έπρεπε να το κυνηγήσει περισσότερο ο dev με κάποιο τρόπο. Κοίτα, ο dev είπε πως είναι δυσλειτουργία του store και συνεπώς ευθύνεται η ms. Κι έτσι "καθάρισε". Εγω θα δεχτώ ότι είναι έτσι. Είναι όμως δική του ευθύνη να πιέσει την ms για μια λύση. Αν δεν τα καταφέρει, ας την κάνει απο τα WP ώστε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην ms. Αντί αυτού εισπράττουμε μια αδιαφορία και μια παγίωση της καταστασης. Ε λοιπόν, προσωπικα δεν το αφήνω έτσι. Προσωπική άποψη πάντα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εφαρμογή όπου να κλειδώνει εφαρμογές υπάρχει ? Πχ θέλω να βάλω κωδικό για πρόσβαση στο messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 υπάρχει τρόπος να δούμε τον αριθμό έκδοσης μιας εφαρμογής, για ποιες εφαρμογές υπάρχει ενημέρωση και ποιες εφαρμογές ενημερώθηκαν όταν κάνουμε έλεγχο ενημερώσεων και γίνει αυτόματη ενημέρωσή τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 υπάρχει τρόπος να δούμε τον αριθμό έκδοσης μιας εφαρμογής, για ποιες εφαρμογές υπάρχει ενημέρωση και ποιες εφαρμογές ενημερώθηκαν όταν κάνουμε έλεγχο ενημερώσεων και γίνει αυτόματη ενημέρωσή τους; Μπαίνεις store>λήψεις>swipe δεξιά ή αριστερά για να πας στο ιστορικό και σου λέει ποιές εφαρμογές ενημερώθηκαν, πότε και σε ποιά έκδοση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μπαίνεις store>λήψεις>swipe δεξιά ή αριστερά για να πας στο ιστορικό και σου λέει ποιές εφαρμογές ενημερώθηκαν, πότε και σε ποιά έκδοση. ευχαριστώ για την απάντηση... αυτό με το swipe δεξιά ή αριστερά πότε θα το συνηθίσω δεν ξέρω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εφαρμογή όπου να κλειδώνει εφαρμογές υπάρχει ? Πχ θέλω να βάλω κωδικό για πρόσβαση στο messenger. Δυστυχώς φίλε μου, νομίζω δεν υπάρχει, το έχω ρωτήσει και εγώ. Είναι το μόνο μείον -για εμένα- του λειτουργικού. Όπως είπα "νομίζω", μην το "δέσεις" κιόλας, πιθανόν εγώ να μην έχω βρει κάτι τόσο καιρό. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εφαρμογή όπου να κλειδώνει εφαρμογές υπάρχει ? Πχ θέλω να βάλω κωδικό για πρόσβαση στο messenger. Δυστυχώς φίλε μου, νομίζω δεν υπάρχει, το έχω ρωτήσει και εγώ. Είναι το μόνο μείον -για εμένα- του λειτουργικού. Όπως είπα "νομίζω", μην το "δέσεις" κιόλας, πιθανόν εγώ να μην έχω βρει κάτι τόσο καιρό. Για δοκιμάστε αυτό ... και πείτε μας αν δουλεύει http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/app-locker/ab34b368-1c7d-448d-b849-4d9dc654de4f Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημερα σας κυριοι, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με την εφαρμογη ''Βιντεο''που εχει το lumia 1520 8.1 που μολις αγορασα. Εκανα μεταφορα δυο φακελων ενα με βιντεο και ενα με φωτογραφιες απο το παλιο μου κινητο (android) σε μια sd card και την εβαλα στο lumia. Ολα οκ, οι φωτογραφιες και τα βιντεο μεταφερθηκαν μια χαρα, οι φωτογραφιες στην ομονυμη εφαρμογη και τα βιντεο στην αντιστοιχη εφαρμογη βιντεο μου εχει το κινητο. Το θεμα ειναι οτι βγαζοντας μια photo με το κινητο την μεταφερω μια χαρα στην καρτα sd (μεσω της εφαρμογης ''ΑΡΧΕΙΑ'' που κατεβασα απο το store) και φαινετε στα αλμπουμ, αλλα κανοντας το ιδιο και με καποιο βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο μεταφερετε μεν στην καρτα sd αλλα δεν φαινεται στην εφαρμογη ''βιντεο'' και για να το δω πρεπει να μπω στην καρτα sd και να το επιλεξω για να αρχισει η αναπαραγωγη. Εχει καποιος το ιδιο προβλημα ; υπαρχει κατι που δεν κανω καλα ; Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Τα βίντεο φαίνονται κι αυτά στις "φωτογραφίες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 οταν τα μεταφερεις απο το τηλεφωνο στην sd σβηνονται απο τις φωτογραφιες αλλα δεν φαινονται στην εφαρμογη ''ΒΙΝΤΕΟ'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts