filkatsxlt Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καλο το οτι εχει,κακο οτι ειναι unibody δηλ αν παθει κατι η μπαταρια αναγκαστηκα τρεχιμο σε nokia και επιπλεον κοστος... Τι να πάθει η μπαταρία? Εδώ και 4 χρόνια τα κινητά μου ήταν unibody και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άμα κολλήσει το κινητό κάνεις ένα soft reset που είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία και είσαι οκ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τι να πάθει η μπαταρία? Εδώ και 4 χρόνια τα κινητά μου ήταν unibody και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άμα κολλήσει το κινητό κάνεις ένα soft reset που είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία και είσαι οκ. Μην παίρνεις όρκο ότι ξέρουν όλοι τι είναι το soft reset και το hard reset, ακόμα μαθαίνουν...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τι να πάθει η μπαταρία? Εδώ και 4 χρόνια τα κινητά μου ήταν unibody και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άμα κολλήσει το κινητό κάνεις ένα soft reset που είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία και είσαι οκ. Το πρόβλημα, δεν είναι το soft reset τόσο, αλλά προβληματικές μπαταρίες που θέλουν αλλαγή ή που μπορεί μετά από κάποια χρονική διάρκεια χρήσης να φουσκώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Το πρόβλημα, δεν είναι το soft reset τόσο, αλλά προβληματικές μπαταρίες που θέλουν αλλαγή ή που μπορεί μετά από κάποια χρονική διάρκεια χρήσης να φουσκώσουν. Αυτό.μου χε τύχει πιο παλιά σε σονυ προβληματική μπαταρία και σε ένα νοκια (ν73 αν θυμάμαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ξέρει κανείς γιατί η εφαρμογή Lumia camera δεν μου κάνει face tracking? Ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εξήγησε λίγο τι ακριβως δεν σιυ κανει ; Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Εξήγησε λίγο τι ακριβως δεν σιυ κανει ; Όταν προσπαθώ να βγάλω μια φωτογραφία δεν μου εμφανίζει τον κύκλο/τετράγωνο γύρω από το πρόσωπο το οποίο σημαδεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 lumia 730 dual sim με denim κ us region λογω cortana υπαρχει τροπος το app νεα και ειδησεις της ms να δειχνει ειδησεις απο ελλαδα? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εφαρμογές τύπου clean master που υπάρχουν στο android, υπάρχουν και στο wp; και αν ναι χρειάζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εφαρμογές τύπου clean master που υπάρχουν στο android, υπάρχουν και στο wp; και αν ναι χρειάζονται; http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/clean-master-tapplex/904f30c1-46f9-4796-a07b-3a76f4e88f16 Υπάρχει αυτή, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται φίλε μου. Διάβασε τις κριτικές πριν προχωρήσεις στο κατέβασμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliosd Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/clean-master-tapplex/904f30c1-46f9-4796-a07b-3a76f4e88f16 Υπάρχει αυτή, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται φίλε μου. Διάβασε τις κριτικές πριν προχωρήσεις στο κατέβασμα. Αυτήν είδα στο store και επειδή είμαι πολύ φρέσκος στο wp και είχα την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο είπα να κάνω μια ερώτηση... ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα σας!! γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει τα δευτερόλεπτα των εξερχομένων κλήσεων από την στιγμή που ο καλούμενος απαντήσει μέχρι το τέλος της κλήσεις? και κατά προτίμηση να έχει και live tile με το γενικό σύνολο των δευτερολέπτων και όχι ανά κλήση? το θέλω γιατί πχ ενεργοποιώ ένα πακέτο Q 100 λεπτά και για να βλέπω μετά τα υπολειπόμενα λεπτά/δευτερόλεπτα πρέπει να ψάχνω internet και να κάνω login στο myq Σας ευχαριστώ! Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλησπέρα σας!! γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει τα δευτερόλεπτα των εξερχομένων κλήσεων από την στιγμή που ο καλούμενος απαντήσει μέχρι το τέλος της κλήσεις? και κατά προτίμηση να έχει και live tile με το γενικό σύνολο των δευτερολέπτων και όχι ανά κλήση? το θέλω γιατί πχ ενεργοποιώ ένα πακέτο Q 100 λεπτά και για να βλέπω μετά τα υπολειπόμενα λεπτά/δευτερόλεπτα πρέπει να ψάχνω internet και να κάνω login στο myq Σας ευχαριστώ! Δεν υπάρχει. Καρφίτσωσε την σελίδα του is σαν tile και μπες απο εκεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επειδή έχω κατεβάσει άπειρες εφαρμογές οι οποιες έχουν φάει σουτ μπορεί στο ιστορικό να κρατάμε όσες πραγματικά αξίζουν και υπάρχει πιθανότητα να τις επανεγκαταστησω, παρα να εμφανίζονται όλες; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επειδή έχω κατεβάσει άπειρες εφαρμογές οι οποιες έχουν φάει σουτ μπορεί στο ιστορικό να κρατάμε όσες πραγματικά αξίζουν και υπάρχει πιθανότητα να τις επανεγκαταστησω, παρα να εμφανίζονται όλες; Δεν υπάρχει αύτη η δυνατότητα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει ή έστω να κρύβει μια εφαρμογή; Nokia Lumia 830 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γενικά το marketplace θέλει σοβαρή αναβάθμιση. Τώρα με τα 10άρια ελπίζω να το φτιάξουν. Λογικά πολλά πράγματα πρέπει να φτιαχτούν με τα 10αρια!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα; Πρέπει να έχεις 830, 930 η 1520 . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 830 εχω το ξερω ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να έχεις 830, 930 η 1520 . . . Το 830 έχω . Κατεβαζουμε την Lumia camera σωστά; μόλις πάω ντην ανοίξω μου λέει να αναβαθμισω σε denim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) 830 εχω το ξερω ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 830 έχω . Κατεβαζουμε την Lumia camera σωστά; μόλις πάω ντην ανοίξω μου λέει να αναβαθμισω σε denim Μήπως πριν αναβαθμίσεις είχες κάνει απεγκατάσταση κάποια κάμερα; Επειδή στην (Lumia Camera) της denim άλλαξαν τις λειτουργίες και αφαίρεσαν(αντικατέστησαν) κάποιες όπως το burst mode έδωσαν και την Lumia Camera Classic που είναι ουσιαστικά η Nokia Camera στην cyan για όσους προτιμούν τον παλιό τρόπο λειτουργίας. Οπότε για να σου απαντήσω όχι η classic δεν είναι καλύτερη. Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά την Lumia Camera της denim με το rich capture σχεδόν πάντα ενεργοποιημένο. υ.γ. Η lumia camera αντικαθιστά την nokia camera αν κάποιος την έχει βγάλει πριν το update δεν ξέρω τι γίνεται. Για να σε βοηθήσω αυτό είναι από το δικό μας νήμα (930), σε ερώτηση φίλου. Edited January 21, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μήπως πριν αναβαθμίσεις είχες κάνει απεγκατάσταση κάποια κάμερα; Λίγο που το έψαξα πρέπει η συσκευή που πήρα μεταχειρισμένη.. Να είχε πέρασε ο άλλος μέσα preview της denim αν κατάλαβα καλά. Καμια ιδέα πως μπορω να το δω; κ πως να το επαναφερω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Λίγο που το έψαξα πρέπει η συσκευή που πήρα μεταχειρισμένη.. Να είχε πέρασε ο άλλος μέσα preview της denim αν κατάλαβα καλά. Καμια ιδέα πως μπορω να το δω; κ πως να το επαναφερω ; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να επαναφέρω τη συσκευή μου σε επίσημη έκδοση του λογισμικού αφού έχω περάσει την Developer Preview; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Είχα αγοράσει την εφαρμογή Εορτές στις 2 Ιανουαρίου και σήμερα βλέπω ότι έχω ξανά διαφημίσεις, τι μπορώ να κάνω για δω για ποιο λόγο έχει συμβεί αυτό; Έστειλα ήδη email στην εταιρεία που έχει βγάλει την εφαρμογή. Edited January 22, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα; Πρέπει να έχεις την επίσημη denιm για να δουλεύει η lumnia camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts