Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλο το οτι εχει,κακο οτι ειναι unibody δηλ αν παθει κατι η μπαταρια αναγκαστηκα τρεχιμο σε nokia και επιπλεον κοστος...

Τι να πάθει η μπαταρία? Εδώ και 4 χρόνια τα κινητά μου ήταν unibody και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άμα κολλήσει το κινητό κάνεις ένα soft reset που είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία και είσαι οκ.

:respect:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να πάθει η μπαταρία? Εδώ και 4 χρόνια τα κινητά μου ήταν unibody και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άμα κολλήσει το κινητό κάνεις ένα soft reset που είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία και είσαι οκ.

Μην παίρνεις όρκο ότι ξέρουν όλοι τι είναι το soft reset και το hard reset, ακόμα μαθαίνουν......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το πρόβλημα, δεν είναι το soft reset τόσο, αλλά προβληματικές μπαταρίες που θέλουν αλλαγή ή που μπορεί μετά από κάποια χρονική διάρκεια χρήσης να φουσκώσουν.

Το πρόβλημα, δεν είναι το soft reset τόσο, αλλά προβληματικές μπαταρίες που θέλουν αλλαγή ή που μπορεί μετά από κάποια χρονική διάρκεια χρήσης να φουσκώσουν.

Αυτό.μου χε τύχει πιο παλιά σε σονυ προβληματική μπαταρία και σε ένα νοκια (ν73 αν θυμάμαι).

Εξήγησε λίγο τι ακριβως δεν σιυ κανει ;

Όταν προσπαθώ να βγάλω μια φωτογραφία δεν μου εμφανίζει τον κύκλο/τετράγωνο γύρω από το πρόσωπο το οποίο σημαδεύω.

lumia 730 dual sim με denim κ us region λογω cortana

υπαρχει τροπος το app νεα και ειδησεις της ms να δειχνει ειδησεις απο ελλαδα?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Εφαρμογές τύπου clean master που υπάρχουν στο android, υπάρχουν και στο wp; και αν ναι χρειάζονται;

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/clean-master-tapplex/904f30c1-46f9-4796-a07b-3a76f4e88f16

Υπάρχει αυτή, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται φίλε μου. Διάβασε τις κριτικές πριν προχωρήσεις στο κατέβασμα.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/clean-master-tapplex/904f30c1-46f9-4796-a07b-3a76f4e88f16

Υπάρχει αυτή, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται φίλε μου. Διάβασε τις κριτικές πριν προχωρήσεις στο κατέβασμα.

Αυτήν είδα στο store και επειδή είμαι πολύ φρέσκος στο wp και είχα την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο είπα να κάνω μια ερώτηση...

ευχαριστώ για την απάντηση

Καλησπέρα σας!!

γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει τα δευτερόλεπτα των εξερχομένων κλήσεων από την στιγμή που ο καλούμενος απαντήσει μέχρι το τέλος της κλήσεις? και κατά προτίμηση να έχει και live tile με το γενικό σύνολο των δευτερολέπτων και όχι ανά κλήση?

το θέλω γιατί πχ ενεργοποιώ ένα πακέτο Q 100 λεπτά και για να βλέπω μετά τα υπολειπόμενα λεπτά/δευτερόλεπτα πρέπει να ψάχνω internet και να κάνω login στο myq

Σας ευχαριστώ!

Τα Χανιά Online! chaniatown.gr

Καλησπέρα σας!!

γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει τα δευτερόλεπτα των εξερχομένων κλήσεων από την στιγμή που ο καλούμενος απαντήσει μέχρι το τέλος της κλήσεις? και κατά προτίμηση να έχει και live tile με το γενικό σύνολο των δευτερολέπτων και όχι ανά κλήση?

το θέλω γιατί πχ ενεργοποιώ ένα πακέτο Q 100 λεπτά και για να βλέπω μετά τα υπολειπόμενα λεπτά/δευτερόλεπτα πρέπει να ψάχνω internet και να κάνω login στο myq

Σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει. Καρφίτσωσε την σελίδα του is σαν tile και μπες απο εκεί.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επειδή έχω κατεβάσει άπειρες εφαρμογές οι οποιες έχουν φάει σουτ μπορεί στο ιστορικό να κρατάμε όσες πραγματικά αξίζουν και υπάρχει πιθανότητα να τις επανεγκαταστησω, παρα να εμφανίζονται όλες;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Επειδή έχω κατεβάσει άπειρες εφαρμογές οι οποιες έχουν φάει σουτ μπορεί στο ιστορικό να κρατάμε όσες πραγματικά αξίζουν και υπάρχει πιθανότητα να τις επανεγκαταστησω, παρα να εμφανίζονται όλες;

Δεν υπάρχει αύτη η δυνατότητα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Γενικά το marketplace θέλει σοβαρή αναβάθμιση. Τώρα με τα 10άρια ελπίζω να το φτιάξουν.

Λογικά πολλά πράγματα πρέπει να φτιαχτούν με τα 10αρια!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα;

Πρέπει να έχεις 830, 930 η 1520 . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

830 εχω το ξερω

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να έχεις 830, 930 η 1520 . . .

Το 830 έχω . Κατεβαζουμε την Lumia camera σωστά; μόλις πάω ντην ανοίξω μου λέει να αναβαθμισω σε denim

830 εχω το ξερω

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το 830 έχω . Κατεβαζουμε την Lumia camera σωστά; μόλις πάω ντην ανοίξω μου λέει να αναβαθμισω σε denim

Μήπως πριν αναβαθμίσεις είχες κάνει απεγκατάσταση κάποια κάμερα;

Επειδή στην (Lumia Camera) της denim άλλαξαν τις λειτουργίες και αφαίρεσαν(αντικατέστησαν) κάποιες όπως το burst mode έδωσαν και την Lumia Camera Classic που είναι ουσιαστικά η Nokia Camera στην cyan για όσους προτιμούν τον παλιό τρόπο λειτουργίας.

Οπότε για να σου απαντήσω όχι η classic δεν είναι καλύτερη.

Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά την Lumia Camera της denim με το rich capture σχεδόν πάντα ενεργοποιημένο.

υ.γ. Η lumia camera αντικαθιστά την nokia camera αν κάποιος την έχει βγάλει πριν το update δεν ξέρω τι γίνεται.

Για να σε βοηθήσω αυτό είναι από το δικό μας νήμα (930), σε ερώτηση φίλου.

Edited by duc

Μήπως πριν αναβαθμίσεις είχες κάνει απεγκατάσταση κάποια κάμερα;

Λίγο που το έψαξα πρέπει η συσκευή που πήρα μεταχειρισμένη.. Να είχε πέρασε ο άλλος μέσα preview της denim αν κατάλαβα καλά. Καμια ιδέα πως μπορω να το δω; κ πως να το επαναφερω ;

Λίγο που το έψαξα πρέπει η συσκευή που πήρα μεταχειρισμένη.. Να είχε πέρασε ο άλλος μέσα preview της denim αν κατάλαβα καλά. Καμια ιδέα πως μπορω να το δω; κ πως να το επαναφερω ;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να επαναφέρω τη συσκευή μου σε επίσημη έκδοση του λογισμικού αφού έχω περάσει την Developer Preview;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Είχα αγοράσει την εφαρμογή Εορτές στις 2 Ιανουαρίου και σήμερα βλέπω ότι έχω ξανά διαφημίσεις, τι μπορώ να κάνω για δω για ποιο λόγο έχει συμβεί αυτό;

Έστειλα ήδη email στην εταιρεία που έχει βγάλει την εφαρμογή.

Edited by duc

Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά. Για την lumia camera μου ζητάει denim την οποία ήδη έχω. Καμία ιδέα;

Πρέπει να έχεις την επίσημη denιm για να δουλεύει η lumnia camera.