Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μια δική μου:

Το viber μετά από μερικά λεπτά παύει να λαμβάνει ειδοποιήσεις και πρέπει να το ανοίγεις να δεις τι σου γράψαν

Ισχύει και σε άλλους ;

Και αν ναι, τι λύση έχουμε;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μια δική μου:

Το viber μετά από μερικά λεπτά παύει να λαμβάνει ειδοποιήσεις και πρέπει να το ανοίγεις να δεις τι σου γράψαν

Ισχύει και σε άλλους ;

Και αν ναι, τι λύση έχουμε;

Δυστυχώς είναι σύνηθες πρόβλημα των windows phone σε εφαρμογές im. Το ίδιο μου συμβαίνει και σε άλλες (whatsapp, skype) τόσο με wifi, όσο και με data.

Ένα άλλο, αν προσπαθήσετε να κάνετε κοινοποίηση μια φωτογραφία στο fb (από την εφαρμογή της κάμερας, όχι μέσω του app) και πάτε στις ρυθμίσεις με το back (τις έχετε ανοίξει από πριν , δεν πατάτε το home) και ξαναγυρίσετε στην κοινοποίηση, θα σας κρατήσει το fb ή θα σας δείξει τη φωτογραφία και θα έχετε χάσει όλα τα δεδομένα με την εφαρμογή (δηλαδή tag, τοποθεσία κτλ);

Αν ηταν συνηθες προβλημα των windows phone γιατι εγω δεν το εχω; Μην λεμε αυθαιρετα πραγματα.

Απο την εμπειρια μου σε ολα τα λογισμικα τις περισσοτερες φορες φταιει η εφαρμογη και οχι το λογισμικο. Και δεν αναφερομαι μονο στα windows phone αλλα και στο android.

@espin_eco Δες ποσες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο απο την οικονομια μπαταριας και κλεισε οσες δεν χρειαζεσαι μηπως ειναι εκει το προβλημα.

Είναι όλα στο on

Σήμερα μου έρχονται ειδοποιήσεις

Με 930 είμαι δεν ξέρω αν παίζει και αυτό τον ρόλο του...

Είναι με τις μέρες του το Viber. Πότε έρχονται κανονικά, πότε όχι. Έτσι είναι και στις άλλες πλατφόρμες όχι μόνο στα WP.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα μου σπάσει τα νεύρα ώσπου να το στήσω πραγματικά

Έχω ringtones ετοιμα τα οποία έχω εγκαταστήσει το metro file manager για να τα βρω κάπως μέσα στο κινητό (παρόλο που τα έβαλα μόνος μ από το laptop στον φάκελο ringtones)

Επίσης έβαλα και εικόνες τις οποίες μου εμφάνισε αμέσως

Με το Metro file manager βρίσκω τα πάντα, pdf, word, mp4 όλα όσα έβαλα.

Λοιπόν στα ringtones& sounds ψάχνω και πουθενά τα custom sounds που έχω βάλει!

Υπόψιν έχω κάποια ringtones εδώ και 4 χρόνια σε mp3 και δεν είναι παραπάνω από 15''

Έχει καμιά επιλογή το κινητό να τα εμφανίσει γενικότερα; Πραγματικά σπάω το κεφάλι μου δεν βγαίνουν στα custom

Απο το app "Αρχεια" δεν τα βλεπει μεσα στον φακελο Ringtones;

Ή στο Onedrive οταν μπαινεις, τα εχει μεσα στον φακελο Ringtones τα αρχεια σου;

LG G8s Black

Νικόλας

Μόνο ένα ολόκληρο κομμάτι mp3 βρίσκει

Αλλά και τα ringtones είναι σπασμένα mp3 έτοιμα, μάλιστα κάποιο από αυτά το έχω από την εποχή που είχα ;ena Νοκια slider και έπαιζε και το βρισκαν 2 κινητά android και εκείνο! :lol::lol:

Τώρα μόνο το ολόκληρο κομμάτι των Gorillaz βρήκε που έβαλα μέσα

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν τα ολόκληρα κομμάτια ναι τα βρίσκει

Ανεξαρτήτως αν έχουν όλα τα στοιχεία του άλμπουμ ή τα έχω κατεβάσει απομονώνοντας τον ήχο από το youtube

οι μανίσιες εφαρμογές που καθορίζουν ήχους και ειδοποιήσεις τις καστομιές που έχω σπάσει εγώ Mp3 δεν τις βρίσκουν, μολονότι παίζουν κανονικότατα με το metro που τα βρίσκω και μου εμφανίζονται

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως κάποια μου αρέσουν τόσο πολύ που αλλάζοντας 3 κινητά ουδέποτε είχα πρόβλημα μεταφοράς του αρχείου mp3 από το ένα στο άλλο..

Τρελοκομείο! :p:lol::lol:

Είναι όλα στο on

Σήμερα μου έρχονται ειδοποιήσεις

Με 930 είμαι δεν ξέρω αν παίζει και αυτό τον ρόλο του...

Φίλε μου εχω το ίδιο πρόβλημα με το messenger μόνο με Wi-Fi χτυπάει κανονικά.με ίντερνετ του παροχου ποτέ!! Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό και τα νεύρα μου εχουν σπάσει.εχω κάνει τα πάντα ανοίγω κλείνω σβήνω ξανά κατεβάζω και ξανά στήνω από την αρχη αλλα τίποτα!!!

Για budget control εγώ χρησιμοποιώ το MoneyControl και η δωρεάν έκδοσή του είναι άψογη!! Edited by takthetank

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το φβ έχω το 920 και εδώ και αρκετό καιρό παλεύω να το συνδέσω αλλά τίποτα αρνείται πισματικα όταν βάζω τα στοιχεία μου μου λει ότι παρουσιάζει πρόβλημα και δεν ανοίγει έχω κάνη σοφτ ρεσετ αλλά πάλι τίποτα καμια απάντηση κανεις?

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το φβ έχω το 920 και εδώ και αρκετό καιρό παλεύω να το συνδέσω αλλά τίποτα αρνείται πισματικα όταν βάζω τα στοιχεία μου μου λει ότι παρουσιάζει πρόβλημα και δεν ανοίγει έχω κάνη σοφτ ρεσετ αλλά πάλι τίποτα καμια απάντηση κανεις?

Δοκίμασε αυτό: http://www.windowsphone.com/s?appid=93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τίποτα φίλε μου μου γράφει και στα 2 να ελέγξω τις πληροφορίες του λογαριασμού μου δεν κατάλαβα όμως τι εννοεί!

τίποτα φίλε μου μου γράφει και στα 2 να ελέγξω τις πληροφορίες του λογαριασμού μου δεν κατάλαβα όμως τι εννοεί!

Μήπως δίνεις λάθος στοιχεία. Πρόσεχε τα κεφαλαία και τα μικρά. Κάνε μια δοκιμή και στο PC. Κάνε log out και ξανασυνδέσου αλλα βάζοντας εσυ τα στοιχεία (σε περίπτωση που τα έχει αποθηκεμένα το PC).

Μήπως δίνεις λάθος στοιχεία. Πρόσεχε τα κεφαλαία και τα μικρά. Κάνε μια δοκιμή και στο PC. Κάνε log out και ξανασυνδέσου αλλα βάζοντας εσυ τα στοιχεία (σε περίπτωση που τα έχει αποθηκεμένα το PC).

Όχι φίλε όλα σωστά,αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με τον λογαριασμό του τηλ.

Όχι φίλε όλα σωστά,αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με τον λογαριασμό του τηλ.

Δεν μπορεί. Είσαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα.

Κάνε την δοκιμή στο pc

Μήπως με τα mp3 κομμάτια ειμαι εγώ μόνο που έχω πρόβλημα στα ringtones;

Μάλλον. :P Με ό,τι mp3 και να έχω δοκιμάσει, χωρίς να τα έχω κόψει ( όση διάρκεια "χρειάζεται" χρησιμοποιείται αυτόματα ), δεν έχω θέμα να το χρησιμοποιήσω σαν ήχο.

Huawei Nova 5T

Για παράδειγμα θέλω ένα ρεφρέν από ένα τραγούδι

είχα ένα πρόγραμμα και το έβαζα, το κοβα εκεί που ήθελα, μετά έπαιζε

Πώς έχεις ονομάσει τον φάκελο που έχεις μέσα τα ringtones και τα βγάζει μετά στα custom?

το μεγάλο ανέκδοτο είναι πως ενώ δεν τα βρίσκει, το metro τα εμφανίζει και το κινητό τα παίζει κανονικότατα

Τα ίδια μου έκανε με αρχεία pdf excel word :lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για budget control εγώ χρησιμοποιώ το MoneyControl και η δωρεάν έκδοσή του είναι άψογη!!

φαίνεται πολύ καλό αν και περιορίζει τις καταχωρήσεις στις 20 τον μήνα

Αλλά πολύ καλοστημένη εφαρμογή εκ πρώτης όψεως

Ευχαριστώ

Δεν εχω λυση να προτεινω, ωστοσο αν τα θες τοσο πολυ μπορεις να τα ξανακοψεις πανευκολα με το Ringtone Maker.

LG G8s Black

Νικόλας

Πώς έχεις ονομάσει τον φάκελο που έχεις μέσα τα ringtones και τα βγάζει μετά στα custom?

το μεγάλο ανέκδοτο είναι πως ενώ δεν τα βρίσκει, το metro τα εμφανίζει και το κινητό τα παίζει κανονικότατα

Τα ίδια μου έκανε με αρχεία pdf excel word :lol::lol:

Το πρόγραμμα που λες, θα είναι το Ringtone Maker, της Microsoft Mobile, στην κατηγορία Lumia Collection.

Αν σου πω ότι δεν έχω φτιάξει φάκελο; :P Πάντως, μέσω της εφαρμογής Files της Microsoft, η διαδρομή είναι: Files -> Phone -> Ringtones.

Στη λίστα με τους ήχους, είσαι σίγουρος ότι δεν εμφανίζονται; Γιατί, οι "δικοί" σου ήχοι, δεν είναι στο τέλος της λίστας, αλλά στην κορυφή, πάνω από όλους τους υπόλοιπους.

Huawei Nova 5T

To πρόβλημα λύθηκε

Η λύση ήταν να τα αντιγράψω πρώτα από το παλιό smartphone στα windows και από εκεί στο lumia

Μάλλον ήθελε να μου την πει το Lumia που είχα android πιο πριν κ γι αυτό δεν τα βρισκε

Είχα συνδέσει τα δυο τηλέφωνα ταυτόχρονα στο pc και μετέφερα από το ένα στο άλλο

:lol::lol:

Πρόλαβε κανείς να δηλώσει συμμετοχή για την beta του VLC; Ήταν ανοιχτές οι δηλώσεις αλλά το μεσημεράκι έκλεισαν!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

To πρόβλημα λύθηκε

Η λύση ήταν να τα αντιγράψω πρώτα από το παλιό smartphone στα windows και από εκεί στο lumia

Μάλλον ήθελε να μου την πει το Lumia που είχα android πιο πριν κ γι αυτό δεν τα βρισκε

Είχα συνδέσει τα δυο τηλέφωνα ταυτόχρονα στο pc και μετέφερα από το ένα στο άλλο

:lol::lol:

Μα καλά, απευθείας από Android κι εσύ; Τι πράγματα είναι αυτά; :lol: Χαχαχα

Huawei Nova 5T