Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον χώρο για εφαρμογές.

Για παράδειγμα το 630 δίνει 8GB.Το κινητό πόσο χώρο δίνει για εγκατάσταση εφαρμογών από αυτά. Είναι χωρισμένη η μνήμη σε partitions όπως γίνεται με το android ή είναι εννιαία η μνήμη; Γιατί αν είναι εννιαία τότε φαντάζομαι είναι υπεραρκετή.

Φαντάζομαι ο ίδιος τρόπος ακολουθείται σε όλες τις lumia συσκευές. Δεν γνωρίζω αν ισχύει για όλες τις WP συσκευές!

Ρωτάω γιατί το partitioning στο android με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ. Και δεν πάνε όλες οι εφαρμογές την SD άσε που γενικά δεν είναι ότι καλύτερο...

Όχι φίλε μου αυτο το ανέκδοτο που λέγεται partitions στο android δεν υφίσταται στα WP. Όση μνήμη ελεύθερη έχει το κινητό είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση εφαρμογών. Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές και στην sd αν υπάρχει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα παιδιά!!!Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το shazam ή το,soundhound;Δεν μου ανοίγει κανένα από τα 2!Με το που πάνε να ανοίξουν με πετάνε έξω...Και έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση πάρα πολλές φορές!!Έχω το 1020 με cyan και pfd 8.1.1!!!Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για την ίδια δουλειά;

Καλημέρα παιδιά!!!Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το shazam ή το,soundhound;Δεν μου ανοίγει κανένα από τα 2!Με το που πάνε να ανοίξουν με πετάνε έξω...Και έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση πάρα πολλές φορές!!Έχω το 1020 με cyan και pfd 8.1.1!!!Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για την ίδια δουλειά;

Χρησιμοποίησα το shazam μόλις τώρα χωρίς πρόβλημα. Το soundhound το είχα στο Symbiann....:p

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τι να πω!!Λέτε να φταίει η ρομ που έχω βάλει;Θα μπορούσε...

Άκυρο...Το ξαναεγκατέστησα πάλι για πολλοστή φορά και επιτέλους δούλεψε!!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Edited by hatzisnik

Βλέπω αρχίζουν μικρό προβλήματα, εμένα με πετάει εξω ο καιρός. Μετά από σοφτ έκανα και hard, χωρίς επαναφορά. Στήσιμο τελείως από την αρχή. Αλλά πάλι με πετάει ο καιρός... Ρώτησα εδω αλλά απάντηση κανεις. Μάλλον δεν θα έχουν :P το μόνο θετικό η μπαταρία έχει γίνει όπως παλιά. Ειμαι τρεις ώρες με 100%. Πριν θα ήταν είδη στο 88%

Τι να πω!!Λέτε να φταίει η ρομ που έχω βάλει;Θα μπορούσε...

Άκυρο...Το ξαναεγκατέστησα πάλι για πολλοστή φορά και επιτέλους δούλεψε!!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Πάντως σαν γενικη αρχή να ξέρεις ότι όταν μια εφαρμογή σε πετάει έξω κάτι εχει κολλήσει. Πρώτα κανεις ενα ρεσταρτ και αν δεν φτιάξει κανεις απεγκατασταση και εγκατάσταση ...

Αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα που για κάποιο λόγο ξαφνικά σε πετάνε έξω.

Βλέπω αρχίζουν μικρό προβλήματα, εμένα με πετάει εξω ο καιρός. Μετά από σοφτ έκανα και hard, χωρίς επαναφορά. Στήσιμο τελείως από την αρχή. Αλλά πάλι με πετάει ο καιρός... Ρώτησα εδω αλλά απάντηση κανεις. Μάλλον δεν θα έχουν :P το μόνο θετικό η μπαταρία έχει γίνει όπως παλιά. Ειμαι τρεις ώρες με 100%. Πριν θα ήταν είδη στο 88%

Για ποιον Καιρο λες ;

Πάντως σαν γενικη αρχή να ξέρεις ότι όταν μια εφαρμογή σε πετάει έξω κάτι εχει κολλήσει. Πρώτα κανεις ενα ρεσταρτ και αν δεν φτιάξει κανεις απεγκατασταση και εγκατάσταση ...

Αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα που για κάποιο λόγο ξαφνικά σε πετάνε έξω.

Για ποιον Καιρο λες ;

Msn καιρός

Βλέπω αρχίζουν μικρό προβλήματα, εμένα με πετάει εξω ο καιρός. Μετά από σοφτ έκανα και hard, χωρίς επαναφορά. Στήσιμο τελείως από την αρχή. Αλλά πάλι με πετάει ο καιρός...

Δεν εχω παρομοιο προβλημα.

Απο την αρχη του hard reset σου κολλαγε;

Υποθετω δοκιμασες να το απεγκαταστησεις και ξαναεγκαταστησεις;

Στην μπαταρια το εχεις να επιτρεπεται να τρεχει στο background;

Μηπως bugαρει με καποια αλλη συγκεκριμενη εφαρμογη που εχεις εγκαταστησει παει το μυαλο μου...

LG G8s Black

Νικόλας

Δεν εχω παρομοιο προβλημα.

Απο την αρχη του hard reset σου κολλαγε;

Υποθετω δοκιμασες να το απεγκαταστησεις και ξαναεγκαταστησεις;

Στην μπαταρια το εχεις να επιτρεπεται να τρεχει στο background;

Μηπως bugαρει με καποια αλλη συγκεκριμενη εφαρμογη που εχεις εγκαταστησει παει το μυαλο μου...

Α) ναι β) ναι 10 φορές γ) ναι δ) μετά το hard πρώτα έτρεξα αυτο

Ευχαριστώ που ασχολήθηκε έκανα τα πάντα, έψαξα παντού εδώ και δύο μέρες αλλά δεν βρήκα παρόμοιο ππρόβλημα, αλλά σήμερα επισκέφτηκα το store από τον υπολογιστή όπου φαίνονται όλατα comments και υυπάρχουν3-4 που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβαθμιση, οπότε μάλλον κάποιο bug θα ειναι. Το περίεργο είναι οτι δεν συμβαίνει σε όλους.

Μήπως έχει σχέση επειδή εείναι eu λέω εγω... προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται.

Εφαρμογές όπως ο καιρός ή η οικονομία ενω έχω επιλέξει να μην τρέχουν στο παρασκήνιο,όταν τις ανοιξω αυτή η επιλογή απενεργοποιείται.Στις ρυθμίσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών ο,τι και να δοκιμάσω πάλι γίνεται το ίδιο.

Μηνύματα που αφορούν εφαρμογές πλοήγησης μεταφέρθηκαν στο θέμα Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8 όπου και συγκεντρώνουμε απορίες και προβλήματα για τέτοιου είδους εφαρμογές!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στο mytube υπάρχει η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις, να φαίνονται τα βίντεο που κατεβάζω στο τηλέφωνο μέσα από τις εφαρμογες βιντεο και μουσική. Παρόλα αυτα δεν εμφανίζονται. Ξέρεις κάνει κάτι????

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στο mytube υπάρχει η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις, να φαίνονται τα βίντεο που κατεβάζω στο τηλέφωνο μέσα από τις εφαρμογες βιντεο και μουσική. Παρόλα αυτα δεν εμφανίζονται. Ξέρεις κάνει κάτι????

Όντως δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο, αλλά μόνο στο mytube στο φάκελο "saved"

Έχω ένα αρχείο excel στο dropbox που καθημερινά πρέπει να του περνάω πληροφορίες.

Μπορώ να το ανοίγω και να κάνω ότι θέλω από το PC αλλά όταν το ανοίγω με το office του 630 δε με αφήνει να του κάνω τίποτα.

Μου γράφει ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στο .xls

Υπάρχει κάποια λύση;

Οταν απενεργοποιουμε την χρηση δεδομενων γενικα στην συσκευη, απενεργοποιειται η χρηση της ακομα και αν οι εφαρμογες που εχουν αυτονομη ρυθμιση γι αυτο, ειναι ρυθμισμενες στο να χρησιμοποιουν δεδομενα;

Υπαρχει κατι σε εφαρμογη που να μοιαζει με τα προφιλ ηχου που ειχαμε στο symbian;

Βασικα μου εχει λειψει η δυνατοτητα να θετω αθορυβο ή χαμηλο για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

Τωρα οταν ειναι αναγκη να το θεσω αθορυβο, μονιμως το ξεχναω εκει και χανω κλησεις :(

(α ρε αειμνηστο symbian)

LG G8s Black

Νικόλας

Οταν απενεργοποιουμε την χρηση δεδομενων γενικα στην συσκευη, απενεργοποιειται η χρηση της ακομα και αν οι εφαρμογες που εχουν αυτονομη ρυθμιση γι αυτο, ειναι ρυθμισμενες στο να χρησιμοποιουν δεδομενα;

Ναι.απαξ και κλεινεις τα δεδομενα τιποτα δεν τα "ανοιγει" μονο του πχ εφαρμογη.απλα δεν ανανεωνονται οι εφαρμογες και τα tiles τους

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Υπαρχει κατι σε εφαρμογη που να μοιαζει με τα προφιλ ηχου που ειχαμε στο symbian;

Βασικα μου εχει λειψει η δυνατοτητα να θετω αθορυβο ή χαμηλο για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

Τωρα οταν ειναι αναγκη να το θεσω αθορυβο, μονιμως το ξεχναω εκει και χανω κλησεις :(

(α ρε αειμνηστο symbian)

Νομίζω μπορείς να το κάνεις με τα quiet hours της Cortana. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί έχω κρατήσει Ελλάδα στο region.

Δοκιμάζω το prognoza, αλλα μου φαίνεται οτι δεν ενημερώνεται αυτόματα μόλις συνδεθω στο ίντερνετ. Πρέπει να πατήσω στο tile, να ανοίξει η εφαρμογή και μετά.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δοκιμάζω το prognoza, αλλα μου φαίνεται οτι δεν ενημερώνεται αυτόματα μόλις συνδεθω στο ίντερνετ. Πρέπει να πατήσω στο tile, να ανοίξει η εφαρμογή και μετά.

Ενημερωνεται αλλα οχι αμεσως, θελει κανα 10-15λεπτο.

Ποιες οι διαφορές στο demo με τη full έκδοση του prognoza;

Νομίζω πως το λέει και στο Store κιόλας. Η δοκιμαστική έκδοση είναι πρακτικά η full αλλά για 4 μέρες μόνο.

Το σχόλιό μου στο store δεν εμφανίζεται, θέλει κάποιο χρόνο για να εμφανιστεί; Edited by Alex_tz

Το σχόλιό μου στο store δεν εμφανίζεται, θέλει κάποιο χρόνο για να εμφανιστεί;

Nαι δεν εμφανίζεται αμέσως.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.