Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδία όταν το Spotify δεν παίζει μουσική και αυξομειώνω την ένταση στο κινητό, βγαίνει μαζί με την μπάρα έντασης και το τραγούδι που βρίσκεται σε παύση.έτσι λειτουργεί η εφαρμογή;φευγει με κάποιο τρόπο αυτό;

Έτσι κάνουν γενικότερα τα τραγούδια στα WP. Φαίνονται στην μπάρα σε περίπτωση που θέλεις να συνεχίσεις την αναπαραγωγή του κομματιού αλλά μετά από λίγο χάνονται αν μείνουν στην παύση.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας!

Μου στέλνουν ένα email το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο word κ ένα PDF. Αποθηκεύω το word στο one drive. Το PDF για να το αποθηκεύσω έπρεπε να κατεβάσω την εφαρμογή adobe reader. Την κατέβασα κ βλέπω το αρχείο από κει. Οι ερωτήσεις μου τώρα:

1/ Πως μπορώ να στείλω με email το PDF; Από το mail δε μπορώ να το επισυνάψω ούτε από την εφαρμογή adobe reader.

2/Πως μπορώ να αποθηκεύσω στο one drive το PDF ή στο τηλέφωνο; Δε μου βγάζει επιλογή τέτοια.

Ευχαριστώ πολύ!

Samsung S8

Πια ειναι η πιο σφαιρατη και smooth εφαρμογη για streetview σε windows phone?

Εχω ativ s και σε ολες τις εφαρμογες που εχω δοκιμασει, ολες οσες εχω βρει εγω τουλαχιστον σερνετε στη περιηγηση στη πολη και τη google maps που κατεβασα παλι σερνετε εκτος απο μια μοναδικη αυτη εδω που μου παει σφαιρα, θελω να μου πειτε αν αξιζει να την αγορασω, αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη και αν σερνετε ετσι και σε εσας στη περιηγηση.

Edited by navi55

Χθες ανακάλυψα ότι στην εφαρμογή facebook δεν υπάρχει η δυνατότητα να στείλεις pm σε fan page.

Μήπως δεν είδα καλά ρε παιδιά?

καλημερα .. σιγουρα εχει ερωτηθει ξανα αλλα ειμαι νέο μελος των wp .

τι μπορει να γινει για να αφαιρεθουν οι διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες ή εστω απο τον browser ?

Ως γνωστόν όταν το κινητό είναι σε εξοικονόμηση ενέργειας και έρθει μια ειδοποίηση ορθώς δεν σου εμφανίζεται εκείνη την στιγμή, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Από ότι θυμάμαι όμως από τα WP8 όταν απενεργοποιούσα την εξοικονόμηση έρχονταν αναδρομικά οι ειδοποιήσεις (μηνύματα Skype, live score eBay, κλπ). Στο Cyan όμως παρατήρησα ότι ενώ μου ήρθαν δυο μηνύματα στο messenger του Facebook αργά το βράδυ, το πρωί που απενεργοποίησα την εξοικονόμηση το κινητό δεν εμφάνισε τίποτα και θυμάμαι ότι το έκανε και στο Live Score προχτές (νόμιζα ότι ήταν τυχαίο). Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι πλέον τα πράγματα λειτουργούν έτσι ή κάνω κάποιο λάθος; Νομίζω ότι ήταν καλύτερα στα 8 πάντως...Ευτυχώς στο Skype που με ενδιαφέρει περισσότερο μπορώ να το κάνω να λειτουργεί συνέχεια αλλά αυτό δε γίνεται με το messenger.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δεν σε πετάει... Τα ανεβάζει... Απλά όταν δεν πας απευθείας από την εφαρμογή αλλά πχ από το Άλμπουμ Κάμερας είναι προγραμματισμένο να κλείνει και να κάνει το ανέβασμα στο παρασκήνιο....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν σε πετάει... Τα ανεβάζει... Απλά όταν δεν πας απευθείας από την εφαρμογή αλλά πχ από το Άλμπουμ Κάμερας είναι προγραμματισμένο να κλείνει και να κάνει το ανέβασμα στο παρασκήνιο....

Τίποτα δεν ανεβάζει, δεν γίνεται αποστολή. Και στο "προβολή προόδου" όταν πηγαίνω στο onedrive μου βγάζει όλες τις εικόνες στάσιμες με πρόβλημα. Εκτός της εφαρμογής, από το μενού των φωτογραφιών, εμφανίζεται σαν να μην υπάρχει τίποτα προς αποστολή. Μετά την ενημέρωση σε 8.1 το έπαθε.

Η σύνδεση σου στο ίντερνετ είναι καλή???

Αν ναι δοκίμασε ένα soft reset...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το έχει κάνει και σε μένα αρκετές φορές όταν έκανα χειροκίνητα αποστολή φωτογραφιών στο OneDrive. Με έστελνε στην εφαρμογή του OneDrive και τρεις φορες εκανε επανεκινηση μονο του!Στο τέλος τα κατάφερα βέβαια αλλά έχει θέμα συχνά. Αντίθετα δείχνει να λειτουργεί απροβλημάτιστα όταν κάνει αυτόματη αποθήκευση γι αυτο και την ενεργοποίησα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Να ρωτήσω λίγο κάτι...στο 520 της κοπέλας μου με 8.1 dp update 1 είχα εφαρμογές και προγράμματα στην κάρτα sd...όλα καλά...τωρα άλλαξα κάρτα sd για πιο μεγάλη ,αντέγραψα τα πάντα από την μια κάρτα στην άλλη,την βάζω στο κινητό την αναγνωρίζει σαν καινούργια .φωτογραφίες βίντεο τα βλέπω όλα κανονικά αλλά τις εφαρμοεμου είναι γκριζαρισμενες και μου λέει μη διαθέσιμες...και αν πάω στο store. Μου γράφει ότι είναι εγκατάεστημενες και μου εμφανίζει μόνο προβολή και κοινοποιηση
KTLK

Να ρωτήσω λίγο κάτι...στο 520 της κοπέλας μου με 8.1 dp update 1 είχα εφαρμογές και προγράμματα στην κάρτα sd...όλα καλά...τωρα άλλαξα κάρτα sd για πιο μεγάλη ,αντέγραψα τα πάντα από την μια κάρτα στην άλλη,την βάζω στο κινητό την αναγνωρίζει σαν καινούργια .φωτογραφίες βίντεο τα βλέπω όλα κανονικά αλλά τις εφαρμοεμου είναι γκριζαρισμενες και μου λέει μη διαθέσιμες...και αν πάω στο store. Μου γράφει ότι είναι εγκατάεστημενες και μου εμφανίζει μόνο προβολή και κοινοποιηση

Φυσιολογικό είναι αυτό που περιγράφεις.

Κάθε κάρτα μνήμης λαμβάνει χωριστό κωδικό για το λειτουργικό, με τον οποίο εγκαθίστανται κι οι εφαρμογές.

Οι εφαρμογές με τον κωδικό της παλιάς κάρτας, δε θα παίξουν στην καινούρια γιατί αυτή έχει καινούριο κωδικό.

Αν δεν ήταν έτσι, θα έπαιρνες αρχεία από εφαρμογές από ένα WP πχ, και θα τις λειτουργούσες σε άλλο WP με διαφορετικό λογαριασμό.

Λύση: Σβήνεις όλα τα αρχεία των εφαρμογών που αντέγραψες στην καινούρια κάρτα, και τις εγκαθιστάς ξανά.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Θα μπορούσες να τις μεταφέρεις στο τηλ. και μετά πάλι στην καινούργια κάρτα μνήμης...

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους.εχω ενα θεματακι με το ραδιο fm της συσκευης μου.1520 cyan.σε τακτικα διαστηματα και ενω ακου κανονικα κανει μεγαλες παυσεις μερικων δευτερολεπτων εως και λεπτων.και ξαναδουλευει μονοτου.συμβαινει και σε αλλους;ειναι καποιο bug?????ευχαριστω πολυ παιδια.....,

Παιδιά σε νοκια lumia 635 τι hands free χρειάζεται για να παίξει το ραδιόφωνο? Στη συσκευασία δεν υπήρχε hands free...
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Απλά συνηθισμένα ακουστικά , όχι απαραιτήτως hands free.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Απλά συνηθισμένα ακουστικά , όχι απαραιτήτως hands free.

εχω ακουστικα απο ενα παλιοτερο νοκια και δεν κανουν...τι φταιει?δεν ειναι συμβατα με windows phone?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

εχω ακουστικα απο ενα παλιοτερο νοκια και δεν κανουν...τι φταιει?δεν ειναι συμβατα με windows phone?

Και σε μένα τα ακουστικά του N8 δε τα αναγνώρισε το Lumia. Τωρα χρησιμοποιώ κάτι άσχετα απο ένα κινέζικο android που αγόρασε φίλος απο εξωτερικό (παρεπιπτωντος τούμπανο η κινεζια με 5000mah μπαταρία να τα βλέπουν αυτά μερικοί) και δεν τα χρειάζονταν. Αυτά τα αναγνωρίζει μια χαρά. Απο οτι μου είπε αυτός ο φίλος μου θα πρέπει τα ακουστικά να υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο πρωτοκόλλο για να αναγνωρίζονται απο τα σύγχρονα κινητά. Αν βάλεις κάποιο σχετικά καινούριο hands free λογικά δε θα έχεις θέμα.

Αν θες ραδιόφωνο, τότε κάνουν οποιαδήποτε 3,5" κοινά ακουστικά του εμπορίου.

Από τα ίδια ακουστικά που ταιριάζουν στις περισσότερες συσκευές .

(Φαντάζομαι ότι και το μοντέλο σου έχει υποδοχή 3,5" που έχουν και άλλα Lumia.)

Τα πολύ παλιά Nokia μπορεί να είχαν περίεργα βύσματα,

τα τελευταία πολλά πολλά χρόνια όμως η Nokia έχει γυρίσει σε συμβατές λύσεις.

Υποδοχή και βύσμα 3,5" .

Στο calendar υπαρχει τροπος να βαλουμε custom επαναλαμβανομενες ειδοποιήσεις ?

Ενω π.χ εχει ετοιμη την επαναλαμβανομενη ειδοποιηση συμβαντος καθε 12 μηνες , θα ηθελα να προσθεσω και καθε 6 μηνες .

Γινεται ?

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Παιδια sos!!!!το ραδιο μετα απο λιγο κλεινει.........καποτε ξανα λειτουργουσε.τωρα τιποτα!!!!!μπορω να κανω κατι;

Φανταζομαι εννοεις το Fm ραδιοφωνο; τι συσκευη εχεις; Αν κλεισεις και ανοιξεις ξανα την συσκευη δεω λειτουργει; τι ακριβως σου κανει;

Φανταζομαι εννοεις το Fm ραδιοφωνο; τι συσκευη εχεις; Αν κλεισεις και ανοιξεις ξανα την συσκευη δεω λειτουργει; τι ακριβως σου κανει;

1520 cyan.ενω λειτουργει κανονικα σε μερικα δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος ενω στην οθονη δειχνει να λειτουργει.οταν το σβησω και το ξανα ανοιξω δουλευει κανονικα.για δευτερολεπτα εως μερικα λεπτα φυσικα.εννοω το fm ραδιο βεβαια.