Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε κάτι που έχει ειπωθεί από την έλευση της dp τον Απρίλιο και είναι ήδη γνωστό!

Στα 8.0 υπήρχει επιλογή να μένει ή όχι ανοικτό το wifi οταν κλειδώνει η οθόνη, στα 8.1 το βγάλανε (για μένα καλά κάνανε) γιατί απλά μένει ΠΑΝΤΑ ανοιχτό. Τόσο απλά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:!: Ενημέρωση :!:

Στο παρόν θέμα συζητάμε για απορίες εφαρμογών. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος.

Διαγράφηκαν μηνύματα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κατι σχετικο με το συγχρονισμο καποιων games, αν για παραδειγμα εχει προχωρησει καποιος το asphalt κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη οταν το ξανακατεβασει απο το strore θα τον βγαζει απο το σημειο που ειχε μεινει πχ με το ταδε αμαξι κτλπ? δηλαδη θα τον θυματε απο το λογαριασμο του?

Γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο?

Κατι σχετικο με το συγχρονισμο καποιων games, αν για παραδειγμα εχει προχωρησει καποιος το asphalt κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη οταν το ξανακατεβασει απο το strore θα τον βγαζει απο το σημειο που ειχε μεινει πχ με το ταδε αμαξι κτλπ? δηλαδη θα τον θυματε απο το λογαριασμο του?

Γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο?

Ναι το βρίσκει κανονικότατα.

Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι όταν άλλαξα κινητό επειδή δεν έχω fb για να το συνδέσω δεν μπόρεσα να βρω τον παλιό μου λογαριασμό.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε κάτι που έχει ειπωθεί από την έλευση της dp τον Απρίλιο και είναι ήδη γνωστό!

Στα 8.0 υπήρχει επιλογή να μένει ή όχι ανοικτό το wifi οταν κλειδώνει η οθόνη, στα 8.1 το βγάλανε (για μένα καλά κάνανε) γιατί απλά μένει ΠΑΝΤΑ ανοιχτό. Τόσο απλά.

Ακριβως αυτο...!!!!

τωρα ειναι ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ και οταν το κλεινεις ανοιγει αυτοματα σε επιλεξιμο χρονο

:!: Ενημέρωση :!:

Στο παρόν θέμα συζητάμε για απορίες εφαρμογών. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος.

Διαγράφηκαν μηνύματα!

Εσενα δεν σε προλαβαινω πια ... τα σβηνεις και τα χανω ....λολ :p:p:p

Στο android η εφαρμογή είναι 1 με 2 επίπεδα πιο πάνω

Δεν είναι θέμα κακογραμμένης εφαρμογής που σταματά το download με κλειδωμένο τηλέφωνο.

Είναι θέμα ότι πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή σε πρώτο πλάνο, για να είναι ενεργή στα WP (τουλάχιστον έτσι συμβαίνει με τις εφαρμογές που δεν είναι γραμμένες για να έχουν δικαιώματα αυξημένης πρόσβασης στο λειτουργικό).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Όχι... Αν έχει κατέβει από το store η εφαρμογή (αυτό σημαίνει το μην που σου βγάζει) δεν γίνεται να την εγκαταστήσεις πάλι...

Δηλαδη τους πληρωνεις και μετα τους καπνιζει να σταματησουν την εφαρμοδη?ελεος .

Και αντε τα τα order and chaos ,brain chalange ,lets golf τα ειχα παρει δωρεαν την μερα που τα εδινε.

Αλλα το earthworm jim και αλλα 2 τα ειχα πληρωσει.

Δεν είναι θέμα κακογραμμένης εφαρμογής που σταματά το download με κλειδωμένο τηλέφωνο.

Είναι θέμα ότι πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή σε πρώτο πλάνο, για να είναι ενεργή στα WP (τουλάχιστον έτσι συμβαίνει με τις εφαρμογές που δεν είναι γραμμένες για να έχουν δικαιώματα αυξημένης πρόσβασης στο λειτουργικό).

Άρα δηλαδή εγώ αν θέλω να ανεβάσω 300mb πρέπει να ακουμπάω την οθόνη ανά 30 δευτερόλεπτα για να μην σβήσει η να μην μπορώ να κάνω αλλά δουλεια με την συσκευή όταν ανέβαζω αρχεία.

Πραγματικά πολύ έξυπνο !!

Huawei Honor 8 32GB

Άρα δηλαδή εγώ αν θέλω να ανεβάσω 300mb πρέπει να ακουμπάω την οθόνη ανά 30 δευτερόλεπτα για να μην σβήσει η να μην μπορώ να κάνω αλλά δουλεια με την συσκευή όταν ανέβαζω αρχεία.

Είναι από τους συμβιβασμούς που κάνεις για να μην κολλάει το λειτουργικό.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

όχι δεν ισχύει αυτό

παιδια σος. οταν κανουμε ριστορ, δεν περναει αυτοματα ολες τις εφαρμογες που ειχαμε το κινητο? και τους λογαριασμους ιμειλ μας? συνδεθηκα μετα απο ρισετ στο λογαριασμο μου μαικροσοφτ και δεν κατεβαζει εφαρμογες... φταιει μηπως το οτι το μπακ απ μου ηταν απο 8.1 dp ενω τωρα εχω 8αρια? ευχαριστω

Είναι από τους συμβιβασμούς που κάνεις για να μην κολλάει το λειτουργικό.

Τραγικοοοοοοό....

Huawei Honor 8 32GB

παιδια σος. οταν κανουμε ριστορ, δεν περναει αυτοματα ολες τις εφαρμογες που ειχαμε το κινητο? και τους λογαριασμους ιμειλ μας? συνδεθηκα μετα απο ρισετ στο λογαριασμο μου μαικροσοφτ και δεν κατεβαζει εφαρμογες... φταιει μηπως το οτι το μπακ απ μου ηταν απο 8.1 dp ενω τωρα εχω 8αρια? ευχαριστω

Δεν ισχύει το back up για τα 8 νομίζω....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν ισχύει το back up για τα 8 νομίζω....

Δηλαδή όταν τα έρθει η cyan κι αν μέχρι τότε δε λυθεί το πρόβλημα με τα dp (οπότε πάμε στα 8) θα στήσουμε τα πάντα απο την αρχή?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό δεν ξέρω ακριβώς πως θα γίνει.. Αλλά το back up δεν είναι σχεδιασμένο για 8άρια...

Από εκεί και πέρα μόλις πάρεις τη Cyan αν σε ρωτήσει για back up και πατήσεις Ναι θα το κάνει και ας έχεις κάνει downgrade σε 8 πριν...

Απλά στα 8 δεν γίνεται back up εφαρμογών και αρχικής οθόνης...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Απλά στα 8 δεν γίνεται back up εφαρμογών και αρχικής οθόνης...

το είχα κάνει στα 8 και μου έφερε κανονικά εφαρμογές και αρχική οθόνη και μάλιστα επι amber εποχής :blink:

Χμ.. Δηλαδή, δε μπορεί να κάνει κάποιος backup στα 8.1 DP, να κάνει downgrade στα 8, μετά update στη Cyan και στη Cyan να επαναφέρει το backup απ' τα DP; Αφού και οι 2 εκδόσεις στα 8.1 βασίζονται. Μια ιδέα έγραψα, δεν το έχω δοκιμάσει.
Huawei Nova 5T

Χμ.. Δηλαδή, δε μπορεί να κάνει κάποιος backup στα 8.1 DP, να κάνει downgrade στα 8, μετά update στη Cyan και στη Cyan να επαναφέρει το backup απ' τα DP; Αφού και οι 2 εκδόσεις στα 8.1 βασίζονται. Μια ιδέα έγραψα, δεν το έχω δοκιμάσει.

Απ τη στιγμη που ειδικα θα κανεις downgrade ειναι αδυνατον.

Γιατί? To back up αποθηκεύεται στο OneDrive... Θα κάνεις ένα back up πριν κάνεις downgrade και μόλις περάσεις τη Cyan μόλις το ανοίξεις θα σε ρωτήσει αν θες να κάνει restore... Αλλά και να μην σε ρωτήσει (επειδή είναι OTA update), μπορείς κάνεις αμέσως ένα hard reset με τη Cyan οπότε σίγουρα θα σε ρωτήσει αν θες να κάνει restore... Αν το τελευταίο back up αρχείο είναι από τα 8.1 δεν θα έχει θέμα να κάνει restore...

Όλα αυτά θεωρητικά στέκουν και λογικά γίνονται... ΔΕΝ τα έχω δοκιμάσει όμως (δεν έχω πάρει Cyan ακόμα :p ) για να πω με σιγουριά...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρε παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω σε ενα θεμα που προεκυψε, μεχρι προχθες ειχα 8.1 developer στο ativ μου και οταν ειχα εγκατεστημενες τις εφαρμογες onedrive και facebook πατουσα σε μια φωτο επελεγα κοινοπιηση και μου εβγαζε τις επιλογες fb και onedrive για να τις ανεβασω, μετα το downgrade που εκανα και πηγα παλι στα επισημα 8 που ξερουμε αυτες τις επιλογες δεν μου τις βγαζει πια και ας εχω το fb και το onedrive εγκατεστημενο και πρεπει να ανεβαζω απο τα ιδια προγραμματα οτι θελω αναγκαστικα, στη κοινοπιηση μου βγαζει μονο αυτη τη βλακεια το onenote και κατι αλλες βλακειες, μηπως υπαρχει καποια ρυθμηση που πρεπει να κανω?

Η αληθεια ειναι πως οταν ειχα τα 8 πριν παω στη dev νομιζω πως μου τις εβγαζε τις επιλογες αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν θυμαμε καλα.

Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο το θεμα.

Edited by giorgosmc

Καλησπέρα ,

Έχω 2-3 ερωτήσεις κάνω και sorry αν φανούν χαζές . Γενικά στην δουλειά μου έχει αρκετό dl αρχείων kai πολλά e-mail .

Ξεκινάω λοιπόν ,

1. File explorer έχουν τα 8.1 ? .

Σκέφτομαι να αγοράσω το 1520 ( έχω ξετρελαθεί με την συσκευή ) . Πήγα σήμερα σε ένα puplic να παίξω λίγο με το 930 που φοράει την 8.1 επίσημα . Μετά από λίγη ώρα ψαξίματος ( μόνος μου ) λέω , ας ρωτήσω. Ρωτάω 2-3 πωλητές αν έχει file explorer , και δεν ήξεραν την τύφλα τους ... ο ένας μου έδειξε τον internet explorer και ο άλλος είπε την φράση " File τι ? " και καλά ότι δεν άκουσε ... Τελικά απάντηση δεν πήρα.

Σήμερα στο android που έχω η κάθε εφαρμογή αποθηκεύει στο δικό της φάκελο, κάποιες από αυτές όπου τους δηλώσει ο χρήστης και γενικά δεν είναι δύσκολο να βάλεις μία τάξη . Ακόμα και ο μαμά explorer που έχει το samsung παίζει μία χαρά .

Τι ισχύει στα 8,1 ?

2. Μπορώ όλους τους τύπους των αρχείων να τους κάνω share ή attach σε mail ? ( ap;o ton explorer , πατώντας παρατεταμένα για παράδειγμα επάνω στο αρχείο ? )

3. Όταν γράφω mail και θέλω να ανεβάσω αρχείο πως το βρίσκω ? ( εδώ κολλάει επίσης η 1η ερώτηση για τον file explorer ) και μπορώ να ανεβάσω ότι τύπο αρχείου θέλω π.χ. xls , jpeg , pdf και διάφορους άλλους τύπους αρχείων ακόμα και ορισμένους που για ανοίξουν να απαιτούν ειδική εφαρμογή ? .

4. Στο Android έχωμ π.χ. το "airdroid" στο κινητό για χρήση και διαχείριση του κινητού. Κάνει τα πάντα μέσα από μία απλή wifi σύνδεση , με την χρήση του explorer π.χ. chrome ( δηλαδή χωρίς εγκατάσταση προγράμματος ) . Εδώ πιο πρόγραμμα κάνει την αντίστοιχη δουλειά ?

Και σαν πιο γενική αλλά εξίσου ουσιαστική ερώτηση . Τι δεν μπορώ να κάνω από αυτά που κάνω σήμερα στο android .

Ευχαριστώ και sorry αν κούρασα.

Zakailiou, με την 8.1 μπορείς να κατεβάσεις τον File explorer της μαμάς Microsoft. Τα άλλα δεν ξέρω να στα απαντήσω. Edited by Alex_tz

Υπαρχει ο επισημος file manager αλλα να δεις και τον Pocket file manager, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα wp.

Επειδη βλεπω οτι τα email ειναι αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο, η μαμα εφαρμογη για τα email δεν ειναι πολυ καλη. Υπαρχουν εναλλακτικες εφαρμογες στο store οπως το Metromail που ειναι αρκετα καλυτερες.

Και παντα υπαρχει η λυση να μπαινεις στο mail σου μεσω internet explorer και να κανεις attach/download και οτι αλλο κανεις απο τον browser του pc σου. Με τον τροπο αυτο μπορεις να σωσεις τα αρχεια απο το email οπου θες στο κινητο και αντιστοιχα να στειλεις και οτι θες απο το κινητο σου.

Δεν εχω δει κατι αντιστοιχο με το airdroid για γενικη διαχειριση του κινητου. Εχει εφαρμογες ομως για μεταφορα αρχειων μεσω wifi απο το κινητο στο pc μεσω http.