junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πάντως σε θέμα εφαρμογών η Microsoft έχει μείνει πίσω ! Οκ έχει τις βασικές εφαρμογές και εμένα με καλύπτουν απόλυτα (πλην κάποιων παιχνιδιών που τα έχει το android ) το δικό μου πρόβλημα είναι όμως ότι είναι κακογραμμένες ακόμα και απο την ίδια την Microsoft όπως το onedrive ! Έχω έρθει διακοπές και προτιμώ να περνάω τις φωτογραφίες πρώτα στα Android τηλέφωνο και μετά απο εκεί με την εφαρμογή του onedrive στο android να της ανεβάζω στο λογαριασμό μου. Στο lumia πολλές φορές δεν τις στέλνει και κλείσω το τηλέφωνο ( κλειδώσω ) αυτό μετά σταματάει να τις ανεβάζει και φέξε μου και γλίστρησε ! Πρέπει να το προσέξει λίγο αυτό το θέμα με τις εφαρμογές αν θέλει να προσελκύσει κόσμο Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξέρει κάποιος εφαρμογή για ενεργοποιηση του bit locker στο τηλέφωνο; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 δεν θα έλεγα το onedrive κακογραμμένο , το αντίθετο μάλιστα είναι αρκετά προσεγμένο και έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό μιας και όπως είπε ο Nadella "mobile first , cloud first " Στο android η εφαρμογή είναι 1 με 2 επίπεδα πιο πάνω Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θα σου πρότεινα να μην το βάλεις τώρα το bit locker, καθώς προκαλεί ένα προβλημα από την αναβαθμίση σε Cyan από dp... Περίμενε λίγες μέρες να δούμε τι γίνεται με αυτό... Το ξέρω αυτο. Απλά δεν ξέρω πως ενεργοποιείται; το έχω στο tablet με win8 που εχω και το θέλω και στο τηλέφωνο. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τώρα το πρόσεξα (!) ότι στα 8.1 δεν υπάρχει σαν επιλογή η ρύθμιση να διατηρείται η όχι το wi fi ενεργό με την οθόνη κλειδωμένη. Στο δικό μου διατηρείται πάντως, δηλαδή συνεχίζεται το ανέβασμα και με κλειδωμένη οθόνη (έβγαλα μια φωτογραφία, το κλείδωσα και σε λίγο την είδα στο onedrive). Αλλα όχι το ανάποδο δηλαδή να αποσυνδέεται το wifi αν κλειδώσει η οθόνη. ξεχάσανε να την περάσουν? Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Απο οσο γνωριζω στα 8.1 αν δε κανω λαθος το wifi απενεργοποιητε κανονικα οταν κλειδωνεις τη συσκευη και μονο στη περιπτωση που εχεις βαλει να κατεβαινει οτιδηποτε μενει ανοιχτο και με κλειδωμενη οθονη και συνεχιζει το κατεβασμα, τουλαχιστον σε 'μενα ετσι γινοταν. έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 έχει επιλογή για να είναι συνέχεια ανοικτό Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ? Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Που ακριβως ειναι αυτη η επιλογη στα ativ? Ειχα ψαξει αλλα δεν ειχα βρει κατι, επισης και στα 8 υπαρχει τετοια επιλογη? :blink: στα 8.0 ήταν στις θυμίσεις του wifi , τώρα στα 8.1 που κοίταξα για πρώτη φορά δεν το βρίσκω εκεί :blink: πάντως στο 925 μου είναι ανοικτό και με κλειστή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Ναι το βρηκα, αν και παντα ξεκλικαρισμενο το ειχα και παρ' όλα αυτα το wifi στη περιπτωση που κατεβαζε κατι η συσκευη δεν εκλεινε και με σβηστη οθονη μεχρι να το κατεβασει και αυτο ειναι και θετικο θα ελεγα, στα 8.1 εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει επιλογη? Αν εχεις τη preview λογικο αλλα στην επισημη δε νομιζω να μην υπαρχει. Edited July 29, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 στα 8.1 εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει επιλογη? Nope it is lost in space! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε κάτι που έχει ειπωθεί από την έλευση της dp τον Απρίλιο και είναι ήδη γνωστό! Στα 8.0 υπήρχει επιλογή να μένει ή όχι ανοικτό το wifi οταν κλειδώνει η οθόνη, στα 8.1 το βγάλανε (για μένα καλά κάνανε) γιατί απλά μένει ΠΑΝΤΑ ανοιχτό. Τόσο απλά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Και για μένα κακο κάνανε που το βγαλανε Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 :!: Ενημέρωση :!: Στο παρόν θέμα συζητάμε για απορίες εφαρμογών. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος. Διαγράφηκαν μηνύματα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κατι σχετικο με το συγχρονισμο καποιων games, αν για παραδειγμα εχει προχωρησει καποιος το asphalt κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη οταν το ξανακατεβασει απο το strore θα τον βγαζει απο το σημειο που ειχε μεινει πχ με το ταδε αμαξι κτλπ? δηλαδη θα τον θυματε απο το λογαριασμο του? Γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κατι σχετικο με το συγχρονισμο καποιων games, αν για παραδειγμα εχει προχωρησει καποιος το asphalt κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη συσκευη οταν το ξανακατεβασει απο το strore θα τον βγαζει απο το σημειο που ειχε μεινει πχ με το ταδε αμαξι κτλπ? δηλαδη θα τον θυματε απο το λογαριασμο του? Γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο? Ναι το βρίσκει κανονικότατα. Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι όταν άλλαξα κινητό επειδή δεν έχω fb για να το συνδέσω δεν μπόρεσα να βρω τον παλιό μου λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε κάτι που έχει ειπωθεί από την έλευση της dp τον Απρίλιο και είναι ήδη γνωστό! Στα 8.0 υπήρχει επιλογή να μένει ή όχι ανοικτό το wifi οταν κλειδώνει η οθόνη, στα 8.1 το βγάλανε (για μένα καλά κάνανε) γιατί απλά μένει ΠΑΝΤΑ ανοιχτό. Τόσο απλά. Ακριβως αυτο...!!!! τωρα ειναι ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ και οταν το κλεινεις ανοιγει αυτοματα σε επιλεξιμο χρονο :!: Ενημέρωση :!: Στο παρόν θέμα συζητάμε για απορίες εφαρμογών. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος. Διαγράφηκαν μηνύματα! Εσενα δεν σε προλαβαινω πια ... τα σβηνεις και τα χανω ....λολ :p:p:p Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στο android η εφαρμογή είναι 1 με 2 επίπεδα πιο πάνω Δεν είναι θέμα κακογραμμένης εφαρμογής που σταματά το download με κλειδωμένο τηλέφωνο. Είναι θέμα ότι πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή σε πρώτο πλάνο, για να είναι ενεργή στα WP (τουλάχιστον έτσι συμβαίνει με τις εφαρμογές που δεν είναι γραμμένες για να έχουν δικαιώματα αυξημένης πρόσβασης στο λειτουργικό). Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όχι... Αν έχει κατέβει από το store η εφαρμογή (αυτό σημαίνει το μην που σου βγάζει) δεν γίνεται να την εγκαταστήσεις πάλι... Δηλαδη τους πληρωνεις και μετα τους καπνιζει να σταματησουν την εφαρμοδη?ελεος . Και αντε τα τα order and chaos ,brain chalange ,lets golf τα ειχα παρει δωρεαν την μερα που τα εδινε. Αλλα το earthworm jim και αλλα 2 τα ειχα πληρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν είναι θέμα κακογραμμένης εφαρμογής που σταματά το download με κλειδωμένο τηλέφωνο. Είναι θέμα ότι πρέπει η εφαρμογή να είναι ανοιχτή σε πρώτο πλάνο, για να είναι ενεργή στα WP (τουλάχιστον έτσι συμβαίνει με τις εφαρμογές που δεν είναι γραμμένες για να έχουν δικαιώματα αυξημένης πρόσβασης στο λειτουργικό). Άρα δηλαδή εγώ αν θέλω να ανεβάσω 300mb πρέπει να ακουμπάω την οθόνη ανά 30 δευτερόλεπτα για να μην σβήσει η να μην μπορώ να κάνω αλλά δουλεια με την συσκευή όταν ανέβαζω αρχεία. Πραγματικά πολύ έξυπνο !! Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Άρα δηλαδή εγώ αν θέλω να ανεβάσω 300mb πρέπει να ακουμπάω την οθόνη ανά 30 δευτερόλεπτα για να μην σβήσει η να μην μπορώ να κάνω αλλά δουλεια με την συσκευή όταν ανέβαζω αρχεία. Πραγματικά πολύ έξυπνο !! Είναι από τους συμβιβασμούς που κάνεις για να μην κολλάει το λειτουργικό. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Άρα δηλαδή εγώ αν θέλω να ανεβάσω 300mb πρέπει να ακουμπάω την οθόνη ανά 30 δευτερόλεπτα για να μην σβήσει η να μην μπορώ να κάνω αλλά δουλεια με την συσκευή όταν ανέβαζω αρχεία. Πραγματικά πολύ έξυπνο !! όχι δεν ισχύει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 παιδια σος. οταν κανουμε ριστορ, δεν περναει αυτοματα ολες τις εφαρμογες που ειχαμε το κινητο? και τους λογαριασμους ιμειλ μας? συνδεθηκα μετα απο ρισετ στο λογαριασμο μου μαικροσοφτ και δεν κατεβαζει εφαρμογες... φταιει μηπως το οτι το μπακ απ μου ηταν απο 8.1 dp ενω τωρα εχω 8αρια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts