Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mr_47 said:
Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :blink: Μήπως έχεις κι άλλη εφαρμογή ημερολογίου;

Τώρα που άλλαξε η ημέρα,ήρθε στα συγκαλά του.Καποιο κόλλημα είχε φάει.

Βρε η κανονική εφαρμογή ήταν.

Λεπτομέρεια:

Δεν το είχα καρφιτσωμενο.Σημερα έκανα pin to start και έδειχνε παρασκευή 4ιουλιου.Επισης και το prognoza κάνα δυο μέρες δεν ανανεωνόταν κανονικά.Το έβγαλα και το ξαναβαλα και εδω και κάνα δυο ώρες ανανεώνεται κανονικά.

Υποψιάζομαι ότι το goal live κάτι έκανε γιατι το άνοιγα να δω αποτελέσματα του μουντιάλ και μόλις έβγαινα αρχικη οθόνη έτρωγα κάτι κολλήματα και φαινόντουσαν τα tiles κενά για μερικά δευτερολεπτα

Edited by glofiish

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

venoos said:
Ειναι υποκειμενικο το ποσο φωτιζει στο "χαμηλο" παντως και γω συμφωνω με τα παιδια.ειναι αρκετα χαμηλα.οσο χρειαζεται για να βλεπεις και να μην ενοχλεις το/τη διπλανο/η...

Όταν μιλάμε γενικά για φωτεινότητα ναι είναι υποκειμενικό. Όταν όμως βλέπεις μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε 2 συσκευές αυτό είναι αντικειμενικό.

mobiuser said:
Να το πω και διαφορετικά.

Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο να έχει παραχωρηθεί API για πολύ χαμηλή φωτεινότητα οθόνης χαμηλότερη κι από τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας του λειτουργικού.

Αν τη δυνατότητα αυτή τη δίνει η google στους developer και δεν τη δίνει στον απλό χρήστη να επιλέγει μόνος του, τότε λάθος και στραβό της οποιασδήποτε google.

Κι όμως σε κάποιες εφαρμογές υποστηρίζεται. Για παράδειγμα στην εφαρμογή uc browser υπάρχει επιλογή night mode που κατεβάζει την φωτεινότητα πολύ πιο χαμηλά!

Και όμως.

Το night mode στο uc browser δε μεταβάλλει τη φωτεινότητα της οθόνης,

αυτό που κάνει είναι να γκριζάρει ολόκληρη την εικόνα ώστε να δίνει μια πλαστή εντύπωση.

Διαπίστωσέ το μόνος σου, αρκεί πχ να δοκιμάσεις copy σε κείμενο: θα δεις ότι το κυκλάκι μια χαρά λευκό φωτίζεται σε night mode του uc browser.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

glofiish said:
Τώρα που άλλαξε η ημέρα,ήρθε στα συγκαλά του.Καποιο κόλλημα είχε φάει.

Βρε η κανονική εφαρμογή ήταν.

Λεπτομέρεια:

Δεν το είχα καρφιτσωμενο.Σημερα έκανα pin to start και έδειχνε παρασκευή 4ιουλιου.Επισης και το prognoza κάνα δυο μέρες δεν ανανεωνόταν κανονικά.Το έβγαλα και το ξαναβαλα και εδω και κάνα δυο ώρες ανανεώνεται κανονικά.

Υποψιάζομαι ότι το goal live κάτι έκανε γιατι το άνοιγα να δω αποτελέσματα του μουντιάλ και μόλις έβγαινα αρχικη οθόνη έτρωγα κάτι κολλήματα και φαινόντουσαν τα tiles κενά για μερικά δευτερολεπτα

Χμμ.. Σε 'μένα, το Bing Weather, αν μπω στην εφαρμογή, κάνει μόνη της refresh και βγω με το βελάκι, δεν κάνει πάντα update το tile..

Huawei Nova 5T

Τι αρχείο είναι αυτό? Κάποιο πρόγραμμα πχ εκτός του store ή κατέβασες κάποια εφαρμογή από το store στον Η/Υ σε μορφή .xap
Powerd by OnePlus 7 Pro

aggelosrg said:
Μήπως ξέρετε πως να κάνω install ένα αρχείο .xap μέσα από το κινητό; (το αρχείο το έχω ήδη μεταφέρει)

Ανοίγεις το store app, εκεί σου βγάζει το αρχείο με την εφαρμογή που επιλέγεις, κάνει την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για το τελευταίο update του app (ειδάλλως θα το κάνει download από μόνο του), και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Καλημέρα σας παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή του facebook. Να αναφέρω ότι έχω το facebook beta και μετά την ενημέρωση που πήρε είναι αρκετά καλό. Του λείπει όμως κάτι (ή δεν έχω καταφέρει εγώ να το βρω) σημαντικό. Από το λογαριασμό μου στον υπολογιστή έχω ρυθμίσει να πατάω accept ή όχι στο αν θα εμφανίζονται στο προφίλ μου τα tags και τα check in που με κάνουν. Αυτό δε μπορώ να το κάνω όταν είμαι από το κινητό! Ενώ στην ειδοποίηση μου γράφει πχ ότι κάποιος "added a photo with you, to add this to your timeline, go to timeline review". Πατάω επάνω και με πάει στο προφίλ μου χωρίς να φαίνεται το ποστ στο οποίο έχω αναφερθεί και χωρίς να υπάρχει κάπου επιλογή για να το εμφανίσω.

Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά;

Just because I rock Doesn't mean I'm made of stone...

mobiuser said:
Ανοίγεις το store app, εκεί σου βγάζει το αρχείο με την εφαρμογή που επιλέγεις, κάνει την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για το τελευταίο update του app (ειδάλλως θα το κάνει download από μόνο του), και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο αρχείο δεν το βλέπει η εφαρμογή store. Το κατέβασα στον υπολογιστή και το μετέφερα στο τηλέφωνο. Από εκεί φαίνεται μόνο στην εφαρμογή Αρχεία και Metro File Manager. Το icon του παιχνιδιού είναι γκρι. Δεν απεικονίζει τίποτα (Pes2012)

Εάν το αρχείο δεν είναι εφαρμογή από το store νομίζω δεν γίνεται να το εγκαταστήσεις... Δηλ να κατεβάσεις ένα τέτοιο από ίντερνετ και τρέξει στα WP...
Powerd by OnePlus 7 Pro

alex_gate_7 said:
Εάν το αρχείο δεν είναι εφαρμογή από το store νομίζω δεν γίνεται να το εγκαταστήσεις... Δηλ να κατεβάσεις ένα τέτοιο από ίντερνετ και τρέξει στα WP...

Ωχ!

Αλλά βρήκα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400451

Λέω να το προσπαθήσω....

Υπάρχει μία εφαρμογή της cosmote για android που κάνει online ενημέρωση όλων των υπολοίπων (ομιλία, sms, MB). Ξέρει κανείς αντίστοιχη στο Windows market? Ευχαριστώ!!!!!

aggelosrg said:
Ωχ!

Αλλά βρήκα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400451

Λέω να το προσπαθήσω....

Για να εγκαταστησεις ενα xap κατεβασμενο απο το store πρεπει να εχεις κινητο με sd οπου και το αντιγραφεις ( Δεν ξερω αν αλλαξε κατι). αλλιως αν εχεις κατεβασει "σπασμενη " εφαρμογη θες το tool-sdk (οπως λεει και το αρθρο στο xda) που το εγκαθιστα στο dev unlock Κινητο σου. Ειχα δοκιμασει και εγω κανα δυο εφαρμογες παλια για να δω αν αξιζουν και μετα να της αγορασω. Αλλα επειδη το store πλεον διαθετει τοσες δοκιμαστικες εκδοσεις πλεον δεν χρειαστηκα.

micflats said:
Υπάρχει μία εφαρμογή της cosmote για android που κάνει online ενημέρωση όλων των υπολοίπων (ομιλία, sms, MB). Ξέρει κανείς αντίστοιχη στο Windows market? Ευχαριστώ!!!!!

Προς το παρόν υπάρχει μία που σε ενημερώνει άλλα στέλνοντας μόνο δωρεάν μηνύματα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

καλησπέρα παιδιά, να σας ρωτήσω

έχεις κανείς άλλος πρόβλημα με το ξυπνητήρι στα windows phone?

συγκεκριμένα έχω το lumia 820

κάθε φορά χτυπάει το ξυπνητήρι και αφού χτυπήσει για κανένα τέταρτο μετά σταματάει να χτυπάει και έχω αργήσει αρκετές φορές στη δουλειά

παλιότερα είχα ένα samsung galaxy και όταν έβαζα ξυπνητήρι, πέρα από το ότι για να απενεργοποιηθεί ήθελε να κάνεις μαθηματικές πράξεις, βάραγε εως ότου το απενεργοποιήσεις

δεν ζητάω να θέλει μαθηματικές πράξεις, αλλά δεν θέλω να απενεργοποίεται αν δεν το κλείνω εγώ, όση ώρα και να βαράει...

δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και σε άλλες μάρκες samsung, htc κτλ

αν γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο ώστε να μην απενεργοποιείται ή έστω κάποια άλλη εφαρμογή που να έχει αυτά που ζητάω θα ήμουν ευγνώμων

ευχαριστώ

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

suspect21 said:

κάθε φορά χτυπάει το ξυπνητήρι και αφού χτυπήσει για κανένα τέταρτο μετά σταματάει να χτυπάει και έχω αργήσει αρκετές φορές στη δουλειά

παλιότερα είχα ένα samsung galaxy και όταν έβαζα ξυπνητήρι, πέρα από το ότι για να απενεργοποιηθεί ήθελε να κάνεις μαθηματικές πράξεις, βάραγε εως ότου το απενεργοποιήσεις

δεν ζητάω να θέλει μαθηματικές πράξεις, αλλά δεν θέλω να απενεργοποίεται αν δεν το κλείνω εγώ, όση ώρα και να βαράει...

αν γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο ώστε να μην απενεργοποιείται ή έστω κάποια άλλη εφαρμογή που να έχει αυτά που ζητάω θα ήμουν ευγνώμων

ευχαριστώ

Φίλε αν δε ξυπνας ένα τέταρτο να βαράει το ξυπνητήρι, τότε δεν είναι θέμα λειτουργικού αλλά γιατρού :D

- There is no place like 127.0.0.1 -

suspect21 said:

ευχαριστώ

αυτή την περίοδο δοκιμάζω αυτή την εφαρμογή και είμαι ευχαρηστημένος αλλά δεν ξέρω μετά από πόση ώρα σταματάει το κλείνω αμέσως

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/627-am/d19a5abb-3f65-490a-98bc-c11e278dfddd

:respect:

Η πιο απλή λύση είναι να βάλεις και ένα δεύτερο ξυπνητήρι να χτυπάει ένα τέταρτο μετά.δόξα το θεό μπορείς να βάλεις οσα θες...

Ρε παιδιά βοήθεια παρακαλω.βλεπω λέτε συνέχεια για το moliplayer.πως δουλεύει δεν μπορώ να καταλάβω καν.θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας μιας και βλεπω κάθε μέρα ταινίες στο κινητό μου.

Που λέει ποτε λήγει το κουπόνι;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά την εφαρμογή facebook beta πώς την εγκαθιστάτε στο κινητό σας? Γιατί εμένα στο Windows Store δεν μου την εμφανίζει...
--- Sony Xperia 5 II ---

babis200sx said:
Παιδιά την εφαρμογή facebook beta πώς την εγκαθιστάτε στο κινητό σας? Γιατί εμένα στο Windows Store δεν μου την εμφανίζει...

επειδή είναι beta δεν φαίνεται στο store

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

pazu said:
Ρε παιδιά βοήθεια παρακαλω.βλεπω λέτε συνέχεια για το moliplayer.πως δουλεύει δεν μπορώ να καταλάβω καν.θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας μιας και βλεπω κάθε μέρα ταινίες στο κινητό μου.

Που εχεις προβλημα?