Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω ότι είναι εξαιρετικό (αν και έχει ακόμα ελλείψεις) αλλα αν δεν μπορει να επεξεργαστεί αρχείο του Skydrive τότε είναι... άχρηστο. Αυτό εννοούσα. :)

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το αποθήκευσα ως xlsx, ως xls. Το αποθήκευσα σε office 2007 και μετά σε office 2010. Τα άνοιξα στο web app. Έκανα ότι μπορούσα και ακόμη παραπάνω.

Δοκίμασα σε πάνω από 4 αρχεία. Είτε φορτωμένα είτε και απλά με λίγα κελιά.

Ένα από τα αρχεία είναι αυτό: http://sdrv.ms/1a4O8ye . Αν θέλεις κάνε και εσύ μια δοκιμή. Βάλε το στο skydrive σου και δοκίμασε να το ανοίξεις από εκεί. Ίσως βρούμε κάποια άκρη. :)

To θέμα πάντως υπάρχει σε αρκετό κόσμο. Απλά ίσως δεν έχει γίνει ακόμη ευρέως γνωστό γιατί στην Ελλάδα δεν πολυχρησιμοποιούμε ακόμη το σύννεφο.

https://www.google.gr/search?q=can't+edit+workbook+windows+phone+8&oq=can&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i60j0l2j69i60.6090j0j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

EDIT: τελικά το πρόβλημα λύνεται δια της μπακαλικής. Δημιουργούμε από το τηλέφωνο στο Skydrive ένα κενό φάκελο. Πηγαίνουμε μετά στον υπολογιστη και κάνουμε ένα αντιγραφή-επικόλληση από το παλιό αρχείο στο άδειο. Και βουαλά πλέον γίνεται επεξεργασία από το τηλέφωνο. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται περί bug καραμπινάτου και ευελπιστώ να λυθεί στην 8.1.

http://www.errordetails.com/116956/windows-phone-8-cant-edit-workbook-excel-spreadsheet

Χαιρομαι που βρηκες λυση! Πηγα να το δοκιμασω το αρχειο αλλα δεν υπαρχει πλεον. Τι να πω, το θετικο ειναι οτι βρεθηκε λυση εστω και με λιγη ταλαιπωρια :)

Η αληθεια ειναι οτι συνηθως με word δουλευω απο skydrive και δεν εχω συναντησει προβλημα, τα excel λογω μικρης οθονης ειναι λιγο βασανο..

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην νεα beta του facebook 5.2.0.3 ενω ερχονται ειδοποιήσεις στο live tile (αριθμό εννοώ ) δεν μου δείχνει κατι άλλο. Το κανει και σε εσας?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

στην νεα beta του facebook 5.2.0.3 ενω ερχονται ειδοποιήσεις στο live tile (αριθμό εννοώ ) δεν μου δείχνει κατι άλλο. Το κανει και σε εσας?

εχεις ενεργοποιήσει τα toast notifications ;

εχεις ενεργοποιήσει τα toast notifications ;

ναι το έχω κάνει αυτο.

edit: θέλει μόνο το toast notifications h και τα δυο μαζι?

Edited by steliosk

επανέρχομαι στην εφαρμογή του facebook. Αμα θα πάτε εδω http://www.wpcentral.com/facebook-beta-windows-phone-updated-improved-notifications δείτε τις εικόνες των live tiles, σε εσας έτσι δουλέυει? γιατί εμενα μου βγάζει μόνο τον αριθμό.

επανέρχομαι στην εφαρμογή του facebook. Αμα θα πάτε εδω http://www.wpcentral.com/facebook-beta-windows-phone-updated-improved-notifications δείτε τις εικόνες των live tiles, σε εσας έτσι δουλέυει? γιατί εμενα μου βγάζει μόνο τον αριθμό.

έχεις τα μεγάλα tiles ; γιατι αριθμούς βγάζει μόνο στα μικρά . Δες στα settings μήπως έχει κάποια επιλογή αλλίως κλασσικά uninstall/install

Eγω δοκιμασα το τσατ του φβ...στο μικρο και στο μεσαιο tile δειχνει αριθμο και στο μεγαλο απο ποιον ειναι το μυνημα κτλ...

Στο tile του ΦΒ στο μικρο δειχνει αριθμο και στο μεσαιο και το μεγαλο δειχνει αριθμο και εικονα στο τι εκανε καποιος πχ comment κοινοποιηση κτλ κτλ...

έχεις τα μεγάλα tiles ; γιατι αριθμούς βγάζει μόνο στα μικρά . Δες στα settings μήπως έχει κάποια επιλογή αλλίως κλασσικά uninstall/install

εχω τα μεγάλα, στο μονο που μου δουλεύει ειναι αν βάλω σε tile καποια σελιδα του facebook

εχω τα μεγάλα, στο μονο που μου δουλεύει ειναι αν βάλω σε tile καποια σελιδα του facebook

αν δοκιμάσεις να το κάνεις uninstall/reinstall ; :wacko:

αν δοκιμάσεις να το κάνεις uninstall/reinstall ; :wacko:

τα ιδια μου κανει...

Edited by steliosk

Δεν ξέρω εαν είναι το κατάλληλο Thread για την ερώτησή μου αλλά η whats up με online ανανέσωση δίνει 500mb δώρο.

Εμείς απο πού μπορούμε να το κάνουμε για το εκμεταλευτούμε αυτό μιας και δεν υπάρχει διαθέσιμο app..???

Δεν ξέρω εαν είναι το κατάλληλο Thread για την ερώτησή μου αλλά η whats up με online ανανέσωση δίνει 500mb δώρο.

Εμείς απο πού μπορούμε να το κάνουμε για το εκμεταλευτούμε αυτό μιας και δεν υπάρχει διαθέσιμο app..???

Απο την σελίδα της cosmote φαντάζομαι. Έχω wind οπότε δεν είμαι σίγουρος αλλα αυτό λέει η λογική

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Απο την σελίδα της cosmote φαντάζομαι. Έχω wind οπότε δεν είμαι σίγουρος αλλα αυτό λέει η λογική

Δεν βγάζει κάτι. Υποθέτω θα γίνει, αναγκαστικά, απο άλλη συσκευή. :(:(

Δεν βγάζει κάτι. Υποθέτω θα γίνει, αναγκαστικά, απο άλλη συσκευή. :(:(

Οχι δεν χρειαζεται να εχεις app, απο την σελιδα του whatsup το κανεις (οχι της cosmote). Κανε εγγραφη στο site και θα τα βρεις τα υπολοιπα.

Eγω δοκιμασα το τσατ του φβ...στο μικρο και στο μεσαιο tile δειχνει αριθμο και στο μεγαλο απο ποιον ειναι το μυνημα κτλ...

Στο tile του ΦΒ στο μικρο δειχνει αριθμο και στο μεσαιο και το μεγαλο δειχνει αριθμο και εικονα στο τι εκανε καποιος πχ comment κοινοποιηση κτλ κτλ...

Καλημέρα

να κάνω μια ερώτηση? Έχεις την GDR3 περασμένη?

ναι φίλε αυτή έχω

δεν ξερω γιατι δεν δουλευει, οπως λες το facebook σε μενα....

δεν ξερω γιατι δεν δουλευει, οπως λες το facebook σε μενα....

Δοκίμασε την beta

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να ρωτήσω λίγο το εξής: με το viber μπορώ να καλέσω στο κινητό και κάποιον που είναι εκτός Ελλάδος; Αν ναι χρειάζεται κάτι άλλο πχ εμπρόθετο αριθμού όταν καλώ;

Να ρωτήσω λίγο το εξής: με το viber μπορώ να καλέσω στο κινητό και κάποιον που είναι εκτός Ελλάδος; Αν ναι χρειάζεται κάτι άλλο πχ εμπρόθετο αριθμού όταν καλώ;

Μπορείς να καλεσεις οπουδήποτε αρκεί ο άλλος να έχει viber και internet ανοιχτό.

Έχω περάσει 2 προσωπικά email που έχω.Έχω όμως και ένα email της δουλειάς μου που αρχίζει από info@----------.gr το οποίο διαχειρίζομαι μόνον εγώ.Σκέφτηκα μήπως θα μπορούσα να έλεγχα το ταχυδρομείο της δουλειά μου ανά πάσα στιγμή βλέποντας το Lumia 820.Κάτι διάβασα στις οδηγίες για τα email αλλά φοβήθηκα μην κάνω καμιά ξερή.Υπ' όψιν μπορώ να μπαίνω μέσω του παρόχου μου ----------.gr/webmail και βάζοντας κωδικούς να βλέπω το ταχυδρομείο μου.Αυτό όμως έχει κάποια διαδικασία.Φοβάμαι επίσης τα επιβλαβή email,λόγω info@--- έρχονται συχνά,μπλοκάρονται όμως από τα συστήματα προστασίας του υπολογιστή.Εάν τα παίρνω από το κινητό υπάρχει φόβος ζημιάς στο λογισμικό του κινητού;

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δεν έχω ακούσει τίποτα μέχρι στιγμής για αρχεία με ιούς για windows phone. Πέρα από το κινητό, και στον υπολογιστή να βλέπεις τα email με απλή ανάγνωση δεν υπάρχει πρόβλημα παρά μόνο αν πατήσεις σε κάποιο link.

Παιδιά, ξέρουμε γιατί το BING είναι τόσο χάλια; Μιλάμε, δεν βγάζει τίποτα, είναι απίστευτο το πόσο κακή μηχανή αναζήτησης είναι (τουλάχιστον στο 920, στο λαπτοπ δεν το χρησιμοποιώ καν). Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις; Πραγματικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η μηχανή αναζήτησης της ΜΣ είναι τόσο άθλια.