spyridop Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Υπάρχει τρόπος να μην μπλοκάρονται οι φωτογραφίες στα e-mails ? Δε μ' αρέσει που όποτε έρχεται mail πρέπει να πατάω "λήψη εικόνων"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Εχεις συνδεση δεδομενων (data) απο τον παροχο ? Το wifi το εχεις ρυθμισει να ειναι παντα ΟΝ ? Τελικά αυτό ήτανε, το wifi ενεργό σε κατάσταση αναμονής, τώρα χαζοδουλεύει άλλες φορές βαράει αλλες όχι τεσπα δουλεύει ας πούμε Edited October 19, 2013 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλησπέρα. Πριν από μερικές μέρες άλλαξα τη φωτο προφίλ μου στο facebook, πρώτα από την beta εφαρμογή και μετά από το tile Me. Η φωτο στο tile στη start screen άλλαξε κανονικά, αλλά η καινούρια φωτο δεν έμεινε και μετά απο 1 μέρα τη θέση της πήρε η παλιά. Έτσι, σε κάθε εφαρμογή του facebook, έχω την καινούρια φωτο και στο tile Me την προηγούμενη.. Ξέρετε τι κάνω λάθος; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλησπερα παιδια, καινουργιος στα WP8 προσπαθω να σεταρω ενα lumia 620 ενος γνωστου. Εφτιαξα λοιπον ενα λογαριασμο στο outlook τον εβαλα στο τηλεφωνο σαν MS Account αλλα στις επιλογες για συγχρονισμό εμφανίζει μονο τα email. Μετα πηγα στις επαφες και εκανα προσθηκη λογαριασμου και εβαλα παλι τον ιδιο και τοτε συγχρόνισε κανονικα και τις επαφες αλλα πλεον τους βλεπει σαν 2 διαφορετικούς λογαριασμούς. Outlook & Outlook 2 Τι εχω κανει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Καλησπερα παιδια, καινουργιος στα WP8 προσπαθω να σεταρω ενα lumia 620 ενος γνωστου. Εφτιαξα λοιπον ενα λογαριασμο στο outlook τον εβαλα στο τηλεφωνο σαν MS Account αλλα στις επιλογες για συγχρονισμό εμφανίζει μονο τα email. Μετα πηγα στις επαφες και εκανα προσθηκη λογαριασμου και εβαλα παλι τον ιδιο και τοτε συγχρόνισε κανονικα και τις επαφες αλλα πλεον τους βλεπει σαν 2 διαφορετικούς λογαριασμούς. Outlook & Outlook 2 Τι εχω κανει λαθος? Κανονικα οταν βαζεις τον MS account και πας επαφες θα στα συγχρονισει! Δεν χρειαζεται να το ξαναβαλεις. Απλα πιθανον να ηθελε λιγη ωρα να κατεβασει τις επαφες, δεν θυμαμαι. Σβησε το 2ο account και λογικα θα τις εχει κρατησει τις επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σβησε το 2ο account και λογικα θα τις εχει κρατησει τις επαφες. Οντως θα ειχε αργησει την πρωτη φορα, εσβησα τον 2ο λογαριασμό και ειναι ΟΚ τωρα. Παντως συνεχίζει να μην δινει καμια αλλη επιλογη για συγχρονισμό στις ρυθμίσεις εκτος απο τα email, μαλλον το θεωρει αυτονόητο οτι θα συγχρονίσει επαφες και ημερολογιο...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Οντως θα ειχε αργησει την πρωτη φορα, εσβησα τον 2ο λογαριασμό και ειναι ΟΚ τωρα. Παντως συνεχίζει να μην δινει καμια αλλη επιλογη για συγχρονισμό στις ρυθμίσεις εκτος απο τα email, μαλλον το θεωρει αυτονόητο οτι θα συγχρονίσει επαφες και ημερολογιο...:confused: Ναι στο outlook δεν σου εχει επιλογη, αν κανεις gmail σου εχει επιλογη για επαφες και ημερολογιο. Μπορεις ομως ευκολα να το κλεισεις, για τις επαφες πας ρυθμισεις φιλτραρισμα επαφων και το ξετικαρεις και αντιστοιχα στις ρυθμισεις ημερολογιου κλεινεις το ημερολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ωραια, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 γεια σας,υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαβαζει τα ηδη υπαρχουσα mp3 και να τα κανει ringotones?εκτος το ringtone maker της nokia. βρισκω πολλες που κατεβαζουν τα τραγουδια που θελω και μετα μπορω να τα αποθηκευσω σαν ringtones. εγω θελω καποια,που να μην χρειαζετε να το κατεβασω απο την αρχη,και χωρις την χρηση υπολογιστη. επισης,θελω καποιον Player που να διαβαζει ολα τα τραγουδια απο ολους του φακελους(εκτος ringtones). ο λογος ειναι οτι κατεβασα το mp3 tube,αλλα παιζει μονο οσα εχω κατεβασει με αυτο.καθως και στο στοκ Player,& στο free mp3 δεν φαινονται αυτα που εχω κατεβασει με το mp3 tube. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 γεια σας,υπαρχει καποια εφαρμογη που να διαβαζει τα ηδη υπαρχουσα mp3 και να τα κανει ringotones?εκτος το ringtone maker της nokia. βρισκω πολλες που κατεβαζουν τα τραγουδια που θελω και μετα μπορω να τα αποθηκευσω σαν ringtones. εγω θελω καποια,που να μην χρειαζετε να το κατεβασω απο την αρχη,και χωρις την χρηση υπολογιστη. επισης,θελω καποιον Player που να διαβαζει ολα τα τραγουδια απο ολους του φακελους(εκτος ringtones). ο λογος ειναι οτι κατεβασα το mp3 tube,αλλα παιζει μονο οσα εχω κατεβασει με αυτο.καθως και στο στοκ Player,& στο free mp3 δεν φαινονται αυτα που εχω κατεβασει με το mp3 tube. ευχαριστω Για τα ringtones δεν γνωριζω. Η καθε εφαρμογη που κατεβαζει ενα αρχειο το αποθηκευει σε δικο της χωρο με αποτελεσμα μια αλλη εφαρμογη ιδιου τυπου να μην μπορει να εχει προσβαση. Ειναι περιορισμος του λειτουργικου. Υπαρχουν εφαρμογες που οταν κατεβαζεις ενα mp3 εχει επιλογη να το κανει export στο music library. Με αυτον τον τροπο μπορεις να το ακουσεις με τον stock player. Πχ το Music Import κανει αυτην την δουλεια, δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 1) Υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζονται στα εισερχόμενα emails οι εικόνες αυτόματα, χωρίς να είμαι αναγκασμένος να πατάω κάθε φορά "λήψη εικόνων"; 2) υπάρχει κάποια δυνατότητα στον Internet explorer ή σε κάποιον άλλο (ποιόν όμως;) που να αποθηκεύονται τα passwords αυτόματα σε ιστοσελίδες που μπαίνω και να μην είμαι αναγκασμένος να τα γράφω κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μα ο ie (όπως και οι αλλοι) κρατάει τον κωδικό...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μα ο ie (όπως και οι αλλοι) κρατάει τον κωδικό...... εμένα ο δικός μου μάλλον με εκδικείται που τόσα χρόνια δούλευα τον safari στο IOS...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 εμένα ο δικός μου μάλλον με εκδικείται που τόσα χρόνια δούλευα τον safari στο IOS...... Μηπως εχεις στις ρυθμισεις του ie αποκλεισμο των cookies; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μηπως εχεις στις ρυθμισεις του ie αποκλεισμο των cookies; Το τσέκαρα, όχι! Ενώ σε σαφάρι (όταν τον δούλευα) ή σε chrome μέσω iOS και πάλι, πάντα με ρωτούσε αν θέλω να αποθηκευτούν τα συνθηματικά και την επόμενη φορά η σελίδα άνοιγε και "θυμόταν" τα συνθηματικά. Τώρα εδώ γιατι δεν γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρύθμισα να αποθηκεύονται κάποια δεδομένα μου στο cloud. Όταν αλλάξω συσκευή πώς τα ανακτώ? Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρύθμισα να αποθηκεύονται κάποια δεδομένα μου στο cloud. Όταν αλλάξω συσκευή πώς τα ανακτώ? Απλά βάζοντας το ιδιο account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ένα σχεδόν χρόνο πριν είχα για λίγο ένα Lumia 920. Αυτό που με εκνεύριζε πολύ ήταν ότι όταν στην εφαρμογή του Facebook πατούσα πάνω σε ένα post στο newsfeed μου ή στον τοίχο κάποιου για να το δω, μόλις πατούσα back, το βελάκι δηλαδή, τότε αντί να επιστρέψω στο σημείο,του newsfeed που ήμουν πριν, επέστρεφα στην κορυφή. Συμβαίνει ακόμα αυτό ή διορθώθηκε; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ένα σχεδόν χρόνο πριν είχα για λίγο ένα Lumia 920. Αυτό που με εκνεύριζε πολύ ήταν ότι όταν στην εφαρμογή του Facebook πατούσα πάνω σε ένα post στο newsfeed μου ή στον τοίχο κάποιου για να το δω, μόλις πατούσα back, το βελάκι δηλαδή, τότε αντί να επιστρέψω στο σημείο,του newsfeed που ήμουν πριν, επέστρεφα στην κορυφή. Συμβαίνει ακόμα αυτό ή διορθώθηκε; Διορθώθηκε, μπορείς να επιστρέψεις.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κατι αλλο δεν ξερω αν συμβαινει σε αλλους...μιλαω πχ με εναν φιλο στο τσατ του ΦΒ... Αφηνω το τηλεφωνο γιατι κανω καποια δουλεια και μολις το ξεκλειδωνω με παει στις νεες δημοσιευσεις...:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Απλά βάζοντας το ιδιο account. τις φωτογρταφίες δεν τις μεταφέρει ούτε τα apps... Μόνο επαφές και ημερολόγιο νομίζω...:worry: Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 τις φωτογρταφίες δεν τις μεταφέρει ούτε τα apps... Μόνο επαφές και ημερολόγιο νομίζω...:worry: οι φωτογραφίες είναι στο skydrive ,οι εφαρμογές κατεβαίνουν ξανά απο το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Διαθέσιμο στο Marketplace Nokia Camera, και updates για Here Maps & Transit. Στις επόμενες εβδομάδες έρχεται Intragram... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Δε βλεπω πουθενά το camera.(ειμαι απο PC αλογκαριστος οποτε δεν παίζει θέμα κινητού) Άκυρο,το κατέβασα Edited October 22, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Από κινητό μια χαρά μου το 'βγαλε. Επίσης δεν νομίζω να είναι διαθέσιμο για μη PureView συσκευες... :what: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts