montoya_42 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Νομίζω πως αν εμφανιστούν τα γραμματα δεν ξαναφευγουν κι ας πέσει ο αριθμός των εφαρμογών...... Μόνο με hard reset Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για uninstall αλλων εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν νομίζω πως τη χρειάζεσαι... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για uninstall αλλων εφαρμογων; Αμφιβαλλω αν θα επιτρεπεται και απο το ιδιο το λειτουργικο κατι τετοιο. Γενικα στα WP η καθε εφαρμογη εχει τον δικο της "χωρο" και δεν επιτρεπονται πολλες αλληλεπιδρασεις. Αυτο φυσικα εχει τα θετικα του (smooth λειτουργια, ασφαλεια) και τα αρνητικα του (περιοριζει τους dev). Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα, επειδή έψαξα να βρω εφαρμογή για το Napster στα WP8 αλλά δεν βρήκα, υπάρχει κάποια εφαρμογή; Αν όχι, υπάρχει δυνατότητα μέσω της εφαρμογής του Rhapsody (που είναι το ίδιο πράγμα αλλά για χώρες εκτός Ευρώπης) να συνδεθώ στον λογαριασμό του Napster; Ευχαριστώ http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/rhapsody/0b1ca794-884e-e011-854c-00237de2db9e Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Νομίζω πως αν εμφανιστούν τα γραμματα δεν ξαναφευγουν κι ας πέσει ο αριθμός των εφαρμογών...... Μόνο με hard reset Ετσι ειναι ... Στην GDR3 θα εχει και αλλους τροπους ταξινομησης εφαρμογων (πχ με συχνοτητα χρησης) Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για uninstall αλλων εφαρμογων; Δεν νομίζω πως τη χρειάζεσαι... Αμφιβαλλω αν θα επιτρεπεται και απο το ιδιο το λειτουργικο κατι τετοιο. Γενικα στα WP η καθε εφαρμογη εχει τον δικο της "χωρο" και δεν επιτρεπονται πολλες αλληλεπιδρασεις. Αυτο φυσικα εχει τα θετικα του (smooth λειτουργια, ασφαλεια) και τα αρνητικα του (περιοριζει τους dev). Ετσι ακριβως ... Το λειτουργικο δεν επιτρεπει σε καμμια εφαρμογη προσβαση σε αλλα σημεια εκτος απο το δικο της φακελλο ... Απεγκατασταση της σημαινει απλα σβησιμο του φακελου ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλημερα σας.Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε live streaming?Εχω εγκαταστηση αυτη την εφαρμογη FlashVideo ομως δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλημερα σας.Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε live streaming?Εχω εγκαταστηση αυτη την εφαρμογη FlashVideo ομως δεν γινεται τιποτα. Καλημερα, σε ποια site δεν σου δουλεύει; Στα περισσότερα αθλητικά όπως και αυτά με ταινίες λειτουργεί σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλημερα, σε ποια site δεν σου δουλεύει; Στα περισσότερα αθλητικά όπως και αυτά με ταινίες λειτουργεί σε μενα. Βαλε μας 1-2 απο αυτα που σου δουλεύουν ώστε να δοκιμάσουμε κι εμείς. Υ.Γ. Σου δουλεύει το zoo.gr? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Βαλε μας 1-2 απο αυτα που σου δουλεύουν ώστε να δοκιμάσουμε κι εμείς. Υ.Γ. Σου δουλεύει το zoo.gr? Το zoo ειναι για παιχνιδια, η εφαρμογη ειναι για να στριμαρεις video. Δεν εχουν σχεση. Ειναι για site οπως Justin/Twitch.tv, putlocker, sportlemon.tv, tube+ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το zoo ειναι για παιχνιδια, η εφαρμογη ειναι για να στριμαρεις video. Δεν εχουν σχεση. Ειναι για site οπως Justin/Twitch.tv, putlocker, sportlemon.tv, tube+ κλπ. sportlemon είχα δοκιμάσει τη προηγούμενη βδομάδα και μου σπάμαρε διαφημίσεις και από βίντεο τίποτα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 sportlemon είχα δοκιμάσει τη προηγούμενη βδομάδα και μου σπάμαρε διαφημίσεις και από βίντεο τίποτα! Εχεις δικιο, εχω καιρο να μπω απο το κινητο για να δω ματς και ενω οταν εμπαινα δουλευε σφαιρα τωρα απο sportlemon εβαλα τορινο-γιουβε και ενω στο pc παιζει στο κινητο μου βγαζει κατι για copyrights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Την προηγουμενη εβδομαδα παντως ειχα δει το Man City - Man Utd μεσω του sportlemon χρησιμοποιωντας την συγκεκριμενη εφαρμογη. Υποθετω πως θα εξαρταται και απο το stream. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδια στην λιστα εφαρμογων εχει του κινητου και αυτες που εχω κατεβασει... Και πλεον τις εχει αλφαβητικα...Ξερει καποιος πως μπορω να το βγαλω αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδια στην λιστα εφαρμογων εχει του κινητου και αυτες που εχω κατεβασει... Και πλεον τις εχει αλφαβητικα...Ξερει καποιος πως μπορω να το βγαλω αυτο??? Αυτη πρεπει να ειναι με διαφορα η ερωτηση που εχει γινει περισσοτερες φορες απο οποιαδηποτε αλλη οσον αφορα τα WP :) Συμβαινει απο καποιο αριθμο εφαρμογων και μετα .. δεν αλλαζει .. το πιο πιθανο ειναι να το βρεις και πρακτικο αφου πρωτα το συνηθισεις ;) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση... Παντως αλλαξα απο Αντροιντ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και εχει καποιες χαζες ελειψεις για εμενα... Πχ ενα ΦΒ της προκοπης δεν εχει...ουτε Ταγκ μπορεις να κανεις ουτε να στειλεις φωτο...ΕΛΕΟΣ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση... Παντως αλλαξα απο Αντροιντ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και εχει καποιες χαζες ελειψεις για εμενα... Πχ ενα ΦΒ της προκοπης δεν εχει...ουτε Ταγκ μπορεις να κανεις ουτε να στειλεις φωτο...ΕΛΕΟΣ :p Τι εννοείς δεν μπορείς να στείλεις φωτογραφία; Εμένα όταν πάω στη συνομιλία εκεί που πατάς να γράψεις το μήνυμά σου ακριβώς αριστερά έχει την επιλογή για να στείλεις φωτογραφίες! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τι εννοείς δεν μπορείς να στείλεις φωτογραφία; Εμένα όταν πάω στη συνομιλία εκεί που πατάς να γράψεις το μήνυμά σου ακριβώς αριστερά έχει την επιλογή για να στείλεις φωτογραφίες! Η εφαρμογη το ΦΒ??? Εμενα δεν εχει τπτ διπλα μηπως θελει καμια ενημερωση?? η παιζει να εχεις αλλη εφαρμογη... To FB Messenger που κατεβασα εχει εικονιδιο Attach file αλλα ειναι θολο δεν μπορεις να το πατησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Η εφαρμογη το ΦΒ??? Εμενα δεν εχει τπτ διπλα μηπως θελει καμια ενημερωση?? η παιζει να εχεις αλλη εφαρμογη... To FB Messenger που κατεβασα εχει εικονιδιο Attach file αλλα ειναι θολο δεν μπορεις να το πατησεις... Κατέβασε την beta. Παίρνει συνεχώς updates και έχει περισσότερες επιλογές από την κανονική! http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Thanks :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει το πέρασμα επαφών και sms από Android σε windows mobile? Aν όχι υπάρχει κάποιο νήμα που συζητιούνται αυτά τα θέματα γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εφόσον έχεις Android σημαίνει φαντάζομαι πως έχεις τις επαφές σου στο Gmail....οποτε συγχρονίζονται και στα wp κατευθείαν απο το Gmail. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει το πέρασμα επαφών και sms από Android σε windows mobile? Aν όχι υπάρχει κάποιο νήμα που συζητιούνται αυτά τα θέματα γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω? Εφόσον έχεις Android σημαίνει φαντάζομαι πως έχεις τις επαφές σου στο Gmail....οποτε συγχρονίζονται και στα wp κατευθείαν απο το Gmail. Και αν εχεις Νοκια εχει ειδικη εφαρμογη για μεταφορα με BT Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε παιδιά πήγαμε να κάνουμε επαναφορά τηλεφώνου σε ένα lumia 920 κόλλησε και έκτοτε δεν ανοίγει. Κολλάει στην έναρξη στο nokia logo. Επιχειρούμε εδώ και ώρα να κάνουμε όλα τα γνωστά κόλπα με τα κουμπιά volume down-power κλπ. αλλά τίποτα κλείνει και μετά στο άνοιγμα, ξανακολλάει. Καμιά ιδέα?:blink: Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε παιδιά πήγαμε να κάνουμε επαναφορά τηλεφώνου σε ένα lumia 920 κόλλησε και έκτοτε δεν ανοίγει. Κολλάει στην έναρξη στο nokia logo. Επιχειρούμε εδώ και ώρα να κάνουμε όλα τα γνωστά κόλπα με τα κουμπιά volume down-power κλπ. αλλά τίποτα κλείνει και μετά στο άνοιγμα, ξανακολλάει. Καμιά ιδέα?:blink: Πατήσατε και το κουμπί της κάμερας ή μονο volume down+power; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts