Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά δεν υπάρχει μια εφαρμογή στο STORE που να σου δείνει αυτή τη δυνατότητα;

Πολύ κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν λέτε η ΝΟΚΙΑ το έχει δώσει τι εννοείτε; Δουλεύει με σίγαση και για ομάδες επαφών όπως ξέραμε από τα symbian; Ρωτώ γιατί θα είναι ίσως ο καθοριστικοτερος παράγοντας αγοράς νέου τηλεφώνου

Δεν θυμαμαι καθολου πως ηταν στο symbian, στα lumia απλη εφαρμογη ειναι που μπορεις να αποκλεισεις οποιον αριθμο θες (κληση & μηνυμα) και εχει και live tile που σε ενημερωνει.

Καλά δεν υπάρχει μια εφαρμογή στο STORE που να σου δείνει αυτή τη δυνατότητα;

Πολύ κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι ηλιθιος περιορισμος της microsoft, γι αυτο δεν υπαρχει εφαρμογη στο store. Μονο οι κατασκευαστες μπορουν να δωσουν την συγκεκριμενη δυνατοτητα.

Όταν λέτε η ΝΟΚΙΑ το έχει δώσει τι εννοείτε; Δουλεύει με σίγαση και για ομάδες επαφών όπως ξέραμε από τα symbian; Ρωτώ γιατί θα είναι ίσως ο καθοριστικοτερος παράγοντας αγοράς νέου τηλεφώνου

τι ρωτάς ακριβως? Να μη χτυπάει στο κινητό σου ή να βγαζει κατειλημμένος σε αυτόν που σε καλεί?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να μη χτυπάει το κινητό

Γίνεται (μέσα απο τις ρυθμίσεις) όπως ΚΑΙ για τα sms. Απλα αυτος που σε καλεί προλαβαίνει να ακούσει ένα "τουρ" πριν σε δείξει κατηλλημενο. Κάτι που συνέβαινε και στο Symbian μετά την belle αν δεν κάνω λάθος.

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι.

απαραδεκτοι και εταιρια που φτιαχνει και player...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μία απορία. Υπάρχει πουθενά καμιά λίστα με τις Nokia exclusive εφαρμογές για WP? Στο internet βρήκα αρκετές αναφορές αλλά τίποτα το συγκεντρωτικό.

Είμαι κοντά στο να αγοράσω ένα WP κινητό και με την τιμή του Ativ S να φλερτάρει τα 200 ευρώ (203 αυτήν τη στιγμή) θα ήθελα να δω αν όντως αξίζει (σε επίπεδο εφαρμογών) να προτιμίσω μία Lumia συσκευή.

(Πλοήγηση GPS και camera δεν με πολυενδιαφέρουν)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μία απορία. Υπάρχει πουθενά καμιά λίστα με τις Nokia exclusive εφαρμογές για WP? Στο internet βρήκα αρκετές αναφορές αλλά τίποτα το συγκεντρωτικό.

Είμαι κοντά στο να αγοράσω ένα WP κινητό και με την τιμή του Ativ S να φλερτάρει τα 200 ευρώ (203 αυτήν τη στιγμή) θα ήθελα να δω αν όντως αξίζει (σε επίπεδο εφαρμογών) να προτιμίσω μία Lumia συσκευή.

(Πλοήγηση GPS και camera δεν με πολυενδιαφέρουν)

Αν δεν σε ενδιαφερουν GPS και camera τοτε απο εφαρμογες δεν θα υπαρχει μεγαλη διαφορα. Οι πιο σημαντικες ειναι οι υπηρεσιες HERE (drive, map, transit κλπ) και οι πολλες εφαρμογες που εχει για καμερα. Τα υπολοιπα ή ειναι εφαρμογες που βρισκεις ευκολα εναλλακτικες (πχ καιρος) ή αφορουν καποια παιχνιδια επι πληρωμη.

Παντως υπαρχουν και αλλες διαφορες που δεν ειναι εφαρμογες αλλα στοιχεια που η Nokia εχει ενσωματωσει στο λειτουργικο ενω οι αλλοι οχι οπως το data sense, η δυνατοτητα sms 160 χαρακτηρων, η glance screen, το double tap to wake κλπ κλπ

Ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη του Ativ S πλεον οποτε ειναι οντως δυσκολη η επιλογη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Γίνεται να πληρωσω για κάποια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι με τις μονάδες του καρτοκινητου; Γιατί δε βλέπω τέτοια επιλογή ενώ στα wm7.8 ήταν η πρώτη επιλογή που μου έβγαζε.

Γίνεται να πληρωσω για κάποια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι με τις μονάδες του καρτοκινητου; Γιατί δε βλέπω τέτοια επιλογή ενώ στα wm7.8 ήταν η πρώτη επιλογή που μου έβγαζε.

Νομιζω εχει να κανει με τον παροχο. Στην Vodafone υπαρχει η δυνατοτητα με χρεωση της καρτας ή και σε κανονικο λογαριασμο συμβολαιου.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Τζίφος τελικά :( Γιατι να μη γίνεται κάτι τόσο απλό ρε γ....το.

@sbergman Εδώ ούτε τα γαλλικά δεν την έχουν ακομα...τρεχα γύρευε.Παντως προσωπικά ζουσα και χωρίς αυτη,και ίσως και την επόμενη.Πρεπει να φτιάξουν τίποτα σοβαρό και όχι μόνο τις λεπτομέρειες με τις οποίες ασχολούνται (αν και μερικές είναι χρήσιμες)

Επιστρέφοντας στο θέμα.Αν έχει πληρώσει κανείς για κάποια εφαρμογή με μονάδες του κινητού του,παρακαλώ να μου πει λεπτομέρειες γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη και άλλη κάρτα δεν έχω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Καλά ρε παιδιά, με 920 Αγγλίας ακόμα περιμένω την ενημέρωση, τι στον δαίμονα; :worry:

1) Εκτός θέματος !!!

2) Σύμφωνα με την παρακάτω λίστα πέρα απ' την ΕΕ όλα τα άλλα έχουν πάρει την Amber στην Αγγλία !!!

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

:rtfm:

Παιδιά πως κλείνει μια εφαρμογή που τρέχω στο lumia 620;

Συγκεκριμένα μια εφαρμογή που έχω για να ακούω ράδιο, για να την κλείσω αναγκάζομαι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το τηλέφωνο.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Η εφαρμογή insider κάνει πολλά πράγματα και ένα απο αυτα κάνει και αυτο που θες. Είναι απο αυτεςπου δεν πρέπει να λείπουν απο τησυδκευη μας. Υπάρχουν κι αλλες όπως η stop music.

Καλημέρα.Κατεβασα την εφαρμογή Bing news αλλα δεν λειτουργεί.Οταν την ανοιγω δεν φορτώνει αλλα γραφει ελέγξτε την σύνδεση του δικτύου και δοκιμάστε ξανά.

Στο λαπτοπ λειτουργεί κανονικά και επίσης δεν φταίει το ίντερνετ μου γιατι και αλλου να συνδεθώ το ίδιο μου βγαζει.

Τι μπορεί να φταίει;Παλιότερα που την είχα ξανακατεβάσει λειτουργούσε κανονικά.Σε εσάς λειτουργεί;

Καλησπέρα. Έχει κατεβάσει κάποιος βίντεο, μέσω της εφαρμογής YouTube HD; Είχε κανένα "θέμα" μετά; Στα DRMs αναφέρομαι...
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα,

επειδή έψαξα να βρω εφαρμογή για το Napster στα WP8 αλλά δεν βρήκα, υπάρχει κάποια εφαρμογή;

Αν όχι, υπάρχει δυνατότητα μέσω της εφαρμογής του Rhapsody (που είναι το ίδιο πράγμα αλλά για χώρες εκτός Ευρώπης) να συνδεθώ στον λογαριασμό του Napster;

Ευχαριστώ

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

Θυμίστε μου λίγο,στις πόσες εφαρμογές εμφανίζει τα γραμματα;

Διέγραψα αρκετες μιας και δεν τις χρησιμοποιούσα και κάποιες που μπορούσα να τις βαλω στα αγαπημενα στον explorer και ξεμπουκωσε το κινητό :D .

Θυμίστε μου λίγο,στις πόσες εφαρμογές εμφανίζει τα γραμματα;

Διέγραψα αρκετες μιας και δεν τις χρησιμοποιούσα και κάποιες που μπορούσα να τις βαλω στα αγαπημενα στον explorer και ξεμπουκωσε το κινητό :D .

Περίπου από τις 40 και πάνω;

Huawei Nova 5T