pados1002 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 montoya_42 ευχαριστω για την απαντηση...:D Τελικα το βρηκα!!! Απλα εχει ενα θεμα στην αλλαγη γραμμης... την κανει κανονικα αλλα μετα βγαζει σφαλμα και εξαφανιζονται οι Εφαρμογες Sim... Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να γινεται ομαλα η εναλλαγη και να μη χρειαζεται reboot για να στρωσει;; :!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 για σας έχω το skype στο κινητό μπορείτε να μου πείτε πως θα σβήσω το ιστορικό κλήσεων, τα μηνύματα που έχω γράψει σε φίλους έχω γεμίσει ένα καρο??? Σβήνει μόνο του με τι πέρασμα κάποιων ημερών (νομίζω 7). Δυστυχως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι αλλο. pados1006 δεν είχα ποτέ δυο γραμμές οπότε δε μπορώ να σε βοηθησω. Ίσως κάποιος άλλος φιλος Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Γεια σε ολους,υπαρχει counter για τα wp8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Κάπου διάβασα ότι λόγω των live tiles, τα windows καταναλώνουν πολλά mb. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο κάποιες εφαρμογές να λειτουργούν μέσω 3g, για να περιορίσεις την κατανάλωση αυτή?! Για παράδειγμα, να τρέχει μόνο το whats up και viber την ώρα που είναι κάποιος με 3g και όχι ενημερωτικά live tiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Κάπου διάβασα ότι λόγω των live tiles, τα windows καταναλώνουν πολλά mb. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο κάποιες εφαρμογές να λειτουργούν μέσω 3g, για να περιορίσεις την κατανάλωση αυτή?! Για παράδειγμα, να τρέχει μόνο το whats up και viber την ώρα που είναι κάποιος με 3g και όχι ενημερωτικά live tiles. Αν και δε νομίζω πως υπάρχει θέμα στη κατανάλωση mb, μπορείς να πας ρυθμίσεις, εφαρμογες (swipe δεξια), εργασίες στο παρασκήνιο. Εκεί επιλέγεις ποιες θέλεις να τρεχουν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Προσωπικά δεν με ικανοποιεί καμία εφαρμογή για καιρό. Αλλά δεν βλέπω το πρόβλημα: καρφιτσώνω στην έναρξη μια διεύθυνση της ΕΜΥ και με ένα κλικ τα βλέπω όλα τέλεια. Τι να την κάνεις την εφαρμογή, για το εφέ; Το ίδιο και για το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος, κάθε πόση ώρα γίνεται ανανέωση των δεδομένων καιρού στην εφαρμογή της HTC που έχει το HTC 8X; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ποτε θα κυκλοφορισει ο opera mini; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καμία εφαρμογή για μένα που δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί σε αυτό το store? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καμία εφαρμογή για μένα που δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί σε αυτό το store? :P Ριξε μια ματια στο μπλογκ μου για να παρεις μια πρωτη ιδεα ... http://colossusr.blogspot.gr/2012/05/20-windows-phone-1.html Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 ωραίος, θα του ρίξω μιά ματιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλησπερα στην παρεα... Η απορεια ειναι σημερα η εξης... Πως μπορεις να βρεις to username kai password που εχεις αποθηκευσει στον browser για auto login σε σελιδες οπως π.χ. email, facebook...;;; Στο pc πηγαινεις στη διαχειρηση αποθηκευμενων κωδικων, στα WP που;;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπερα στην παρεα... Η απορεια ειναι σημερα η εξης... Πως μπορεις να βρεις to username kai password που εχεις αποθηκευσει στον browser για auto login σε σελιδες οπως π.χ. email, facebook...;;; Στο pc πηγαινεις στη διαχειρηση αποθηκευμενων κωδικων, στα WP που;;;; :worry: Νομίζω πως υπάρχει εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Νομίζω πως υπάρχει εφαρμογή. Κατι πιο συγκεκριμενο μηπως;;;; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Κάτι είχα δει τυχαία αλλα δεν το έψαξα γιατι δεν με ενδιέφερε. Κάνε μια αναζήτηση για password κι αν δεν βρεις τα ξαναλέμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια χρησιμοποιεί κανεις την εφαρμογή ProShot? Έχω ένα προβληματάκι για να κάνω κάποιες λειτουργίες όπως burst,self-timer και κάποιες άλλες μου λέει press+hold action για να γίνει αυτή η λειτουργία τι πρέπει να πατήσω δεν καταλαβαίνω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια χρησιμοποιεί κανεις την εφαρμογή ProShot? Έχω ένα προβληματάκι για να κάνω κάποιες λειτουργίες όπως burst,self-timer και κάποιες άλλες μου λέει press+hold action για να γίνει αυτή η λειτουργία τι πρέπει να πατήσω δεν καταλαβαίνω Ευχαριστώ Δεν την ξερω την εφαρμογη αλλα το press+hold σημανει να πατησεις και να κρατησεις πατημενο ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη για την ενδειξη μπαταριας με live tile που να ανανεωνεται αυτοματα χωρις να χρειαζεται να μπεις στην εφαρμογη ? Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη για την ενδειξη μπαταριας με live tile που να ανανεωνεται αυτοματα χωρις να χρειαζεται να μπεις στην εφαρμογη ? battery status Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 battery status Ευχαριστω πολυ ... αναφερεται και αυτο στο application: "tile is refreshing every 30 minutes, it's not real-time, Microsoft doesn't allow for real-time refreshing" Μια χαρα ειναι και η ανανεωση ανα μισαωρο ;) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπερα παρεακι. Υπαρχει λυση ωστε να μπορω να βλεπω βιντεο σε live streaming;;; Συγκεκριμενα για sites οπως http://www.firstrow1.eu και http://www.sportlemon.tv... Απ οτι καταλαβα τα sites αυτου του τυπου δεν εχουν HTML5 support... Καποια ιδεα να δουλεψουν στο 920;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια χρησιμοποιεί κανεις την εφαρμογή ProShot? Έχω ένα προβληματάκι για να κάνω κάποιες λειτουργίες όπως burst,self-timer και κάποιες άλλες μου λέει press+hold action για να γίνει αυτή η λειτουργία τι πρέπει να πατήσω δεν καταλαβαίνω Ευχαριστώ κρατάς το δάχτυλο στην οθόνη και ταυτόχρονα πατάς το κουμπί της καμερας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Σε ευχαριστώ παρα πολύ έλεος δηλαδή και νόμιζα ότι δεν δούλευε και το είχα σβήσει τώρα το δοκίμασα και είναι τέλεια η εφαρμογή την αγόρασα κιόλας γιατί είναι καλύτερη και από την εργοστασιακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 το έχω βάλει ήδη στο section του 620 αλλά δεν βλέπω καμιά απάντηση άρα ποστάρω και εδώ για καμιά ιδέα. Στης γυναίκας μου το 620 έχω ένα μικρό πρόβλημα.Το live tile του store δεν μου βγάζει ενημερώσεις ποτέ..Πρέπει να πάω σε κάθε μια εφαρμογή να την ανοίξω και μετά να μου δείξει ότι θέλει ενημέρωση..Πολύ ενοχλητικό.Το αφαίρεσα το ξανά έβαλα αλλά τπτ..καμιά ιδέα?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 το έχω βάλει ήδη στο section του 620 αλλά δεν βλέπω καμιά απάντηση άρα ποστάρω και εδώ για καμιά ιδέα. Στης γυναίκας μου το 620 έχω ένα μικρό πρόβλημα.Το live tile του store δεν μου βγάζει ενημερώσεις ποτέ..Πρέπει να πάω σε κάθε μια εφαρμογή να την ανοίξω και μετά να μου δείξει ότι θέλει ενημέρωση..Πολύ ενοχλητικό.Το αφαίρεσα το ξανά έβαλα αλλά τπτ..καμιά ιδέα?? :) Θα παρει μπρος μονο του με την μια ..Το κανει μερικες φορες και δεν εχει να κανει με το τηλ ... Ειναι θεμα store και εφαρμογων !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts