sisipos22gr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Θα ήθελα να αγοράσω Το Sony mw1 εαν το έχει κάποιος ας γραψει εαν έχει παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας με το nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 έχει βρει κανείς σε λογική τιμή εντός ευρώπης ( για γρήγορη παράδοση ) tempered glass για το τηλέφωνο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εντος Ευρωπης οχι.. Πριν μια εβδομαδα πηρα απο Κινα. Ειναι μπελαλιδικο αλλα εχει πλακα. :lol: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εντος Ευρωπης οχι.. Πριν μια εβδομαδα πηρα απο Κινα. Ειναι μπελαλιδικο αλλα εχει πλακα. :lol: για πε, για πε προιόν, πωλητή, χρόνος παράδοσης , κλπ κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πηρα αυτο. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Explosion-Proof-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Phones-Tablets-/221374622274?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=520249260249&hash=item338af4aa42 Ειναι ολοιδιο με τα πιο ακριβα. Το ειχα ξεχασει, ηρθε απο Birmingham, οχι απο Κινα, μου ηρθε σε δυο εργασιμες στο Λονδινο. Ειναι οντως γυαλι. Η βλακεια ειναι οτι λογω το οτι εχουμε curved glass στις ακρες το protector δεν κολλαει. Και αυτο γινεται παροτι ειναι κομμενο ακριβως στο μεγεθος της οθονης, οποτε εχεις ενα μικρο rainbow effect περιμετρικα της οθονης. Εκτος αυτου δεν εχεις περιθωριο ουτε μισο χιλιοστο να πεσεις εξω στο κεντραρισμα γιατι ειναι ακριβως στο μεγεθος της οθονης. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πηρα αυτο. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Explosion-Proof-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Phones-Tablets-/221374622274?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=520249260249&hash=item338af4aa42 Ειναι ολοιδιο με τα πιο ακριβα. Το ειχα ξεχασει, ηρθε απο Birmingham, οχι απο Κινα, μου ηρθε σε δυο εργασιμες στο Λονδινο. Ειναι οντως γυαλι. Η βλακεια ειναι οτι λογω το οτι εχουμε curved glass στις ακρες το protector δεν κολλαει. Και αυτο γινεται παροτι ειναι κομμενο ακριβως στο μεγεθος της οθονης, οποτε εχεις ενα μικρο rainbow effect περιμετρικα της οθονης. Εκτος αυτου δεν εχεις περιθωριο ουτε μισο χιλιοστο να πεσεις εξω στο κεντραρισμα γιατι ειναι ακριβως στο μεγεθος της οθονης. αποτρεπτικός παράγοντας αυτός για μένα , όπως και η τιμή αποστολής στην Ελλάδα ( το είχα τσεκάρει σήμερα το πρωί ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τοτε πρεπει να πας σε x-gear. Το βρισκω ασχημο βεβαια και ειναι πιο μεγαλο αλλα δεν εχει καμια σημασια αφου ουτε αυτο κολλαει στην ακρη της οθονης. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα. Επειδή θα επισκευάσω ένα nexus 4 που μου χάρισαν σε λίγες μέρες, ψάχνω να βρω θήκη pouch από δερματίνη και tempered glass μπρος πίσω. Προτιμώ από Ευρώπη για να έρθουν σε καμιά εβδομάδα (και από Αμερική, δεν έχω θέμα αν έρχονται γρήγορα). Τι προτείνεται; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Επειδη θελω να βαλω προστασια οθονης και επειδη δεν μπορω να περιμενω μεσω αμαζον / εμπαυ , επιθυμω να αγορασω απο το σκρουτζ..... http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=autocomplete&keyphrase=nexus+4+screen+protector απο αυτες εδω γνωριζει κανεις αν αξιζει καμια ? Να ναι καλη να κανει τη δουλεια της...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημερα, έχει κάποιος να προτείνει καμία ultra thin θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3Lt3D Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημερα, έχει κάποιος να προτείνει καμία ultra thin θήκη; http://www.cruzerlite.com/cases/lg/nexus-4 Στο youtube θα βρεις droptest/review. Σκεφτομαι να παραγγειλω μια απο αυτες τις μερες. Ειναι κανεις αλλος απο Αθηνα που θελει για να γλυτωσουμε εξοδα αποστολης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημερα, έχει κάποιος να προτείνει καμία ultra thin θήκη; Rearth Ringke SLIM for [Google Nexus 4] Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, τι ακουστικά έχετε το κινητό μας; Εγώ δούλευα με τα παλιά που είχα της HTC αλλά σε ένα τράβηγμα κόπηκαν. Παρήγγειλα από ebay αλλά δεν έχουν το δυνατό ήχο και το μπάσο των ακουστικών που είχα. Έχετε να μου προτείνεται κάποια με κανονικά λεφτά και καλό ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ικανοποιητικο ηχο εχουν τα LG GS100 που πηρα πριν 4 μηνες. Θα τα προτινα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, τι ακουστικά έχετε το κινητό μας; Εγώ δούλευα με τα παλιά που είχα της HTC αλλά σε ένα τράβηγμα κόπηκαν. Παρήγγειλα από ebay αλλά δεν έχουν το δυνατό ήχο και το μπάσο των ακουστικών που είχα. Έχετε να μου προτείνεται κάποια με κανονικά λεφτά και καλό ήχο; Κοίτα και τα εκπληκτικά Xiaomi Pistons από την γενική ενότητα των αξεσουάρ. Τρομερή ποιότητα και φινίρισμα και τσάμπα τιμή. Έχω ήδη τα χρυσά και περιμένω τώρα και τα ασημένια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ηχητικα (και μονο) ειναι κατω του μετριου. Λογικο για τετοια τιμη. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ηχητικα (και μονο) ειναι κατω του μετριου. Λογικο για τετοια τιμη. Διαφωνώ. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι παιδιά που έχουν δοκιμάσει πολλά ακουστικά , τα συγκρίνουν με άλλα που έχουν 5 φορές μεγαλύτερη αξία. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί, γιατί καμία φορά δεν βλάπτει να βλέπουμε τι ισχύει γενικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ακουστικά έχω αυτά. Πολύ ευχαριστημένος. Εχουν πολύ δυνατό μπάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Διαφωνώ. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι παιδιά που έχουν δοκιμάσει πολλά ακουστικά , τα συγκρίνουν με άλλα που έχουν 5 φορές μεγαλύτερη αξία. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί, γιατί καμία φορά δεν βλάπτει να βλέπουμε τι ισχύει γενικά. 5 φορες μεγαλυτερη αξια ειναι υπερβολη. Τι ισχυει γενικα? Δεν κατανοω τι σημαινει, ειναι γενικοτητα αυτο που γραφεις. Ακουγονται καλυτερα απο πολλες κινεζιες, ναι, αλλα μεχρι εκει. Καλυτερα απο τα CX 300-II (τα αναφερω γιατι τα εχω δουλεψει 6 μηνες μεχρι να τα δωσω)των 20-22 ευρω δεν ειναι. Δυστυχως μας το χαλανε στο οτι δεν ειναι hands free. Τα ειχα αγορασει πριν κατι μηνες, δεν κρινω απο τι γραφεται, κρινω με τα αυτια μου. Έχοντας σχεση με την ηχοληψια μπορω οσο αντικειμενικη ειναι η ακοη μου να πω οτι ειναι κατω του μετριου με περιεργη ακουστικη ταυτοτητα. Αν θελετε αναλυση ευχαριστως αλλα για ακουστικα της σειρας ειναι χαμενος κοπος. Σε σχεση με τα LG που ανεφερα εχουν πολυ πιο απομακρη σκηνη, οχι τοσο θερμη, αντιθετα ενοχλητικα σκληρη στις μεσαιες κατι που βρηκα απαραδεκτο. Σε ακουστικο τετοιου μεγεθους αυτο σε ενδιαφερει να ακους κυριως. Επισης τα LG εχουν ελαχιστα πιο ισορροπημενο μπασο. Τα LG χανουν στα ψηλα και ισως ειναι λιγο χειροτερα στην ευκρινεια τους στις μεσαιες. Btw με dac τα πιστονια αρχιζουν να τριζουν με πολυ χαμηλα την ενταση. :wacko: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Eνα review απτη golden ears οταν κοιταζα να αγοραζω τα LG. http://en.goldenears.net/GR_Earphones/22924 Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ίσος να είναι υπερβολή το 5 φορες μεγαλύτερη αξια. Το σίγουρο είναι όμως ότι πρόκειται για ποιοτικά ακουστικά. Τα έχω σχεδόν 6 μήνες και μπορώ να πω ότι σε αυτά τα χρήματα ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Αυτό που λες για τρίξιμο σε dac πρώτη φορα το διαβάζω.Η μάλλον το έχω διάβαση για τα μαϊμού pistons. Προσωπικά πολύ ευχαριστημένος είμαι και από τα Sony Ericsson ΜΗ1.Τα χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Tα ΜΗ1 ειναι πολυ καλα ακουστικα. Σε dac σχεδον ολα (αυτου του μεγεθους) θα τα καταφερεις να τριζουν αφου "υπεροδηγουνται", το θεμα ειναι οτι γινεται πολυ χαμηλα και ειναι πολυ ενοχλητικο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 ήρθε το ismooth screen protector κ πολύ καλή εφαρμογή. 10 μέρες έκανε. 9$ μαζί με μεταφορικά για 3 protectors. Τώρα ψάχνω την rearth slim (2nd edition) γτ με την κανονική το βρίσκω πολύ χοντρό πλέον, αλλά πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 To προτεκτορ ειναι στεγνο σωστα? Πως το βλεπεις? Ειναι λαστιχενιο στην επαφη η πλαστικο? Προσωπικα εχω βαλει γυαλι εδω και 7 μηνες και δεν εχει καν γρατσουνια. :) Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 ναι dry είναι. καλό προϊόν γενικά έχει κ dust αυτοκόλλητα κ πανάκι κλπ. Στην αίσθηση είναι πιο λεπτό από ένα του πλαισίου που είχα πριν. αν ήταν προφυλακτικό θα ήταν sensitive κατηγορία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts