Jump to content

Thn7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thn7

  1. Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας ! Έσβησα πάντως 1 2 εφαρμογές ( η μια ηταν παιχνίδι με πολλά ads ) έβαλα και το gsam battery και για να πω αλήθεια βλέπω διαφορά κάπως.. Θα κοιτάξω για λίγο ακόμα πως τα πάει και αν δω ότι δεν , τότε θα πάω για αλλαγή μπαταρίας. Και πάλι ευχαριστώ
  2. Εχει περασει 1 χρονος και 7 μηνες ομως .. με 20 ευρω θα την αλλαξουν ?
  3. Καλησπερα. Κατοχος του S7 απο Δεκεμβριο του 2016 και δεν ειχα κανενα θεμα απολυτως σε γενικες γραμμες μεχρι τουλαχιστον πριν 1 μηνα οπου αρχισα να παρατηρω οτι η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα απο οτι επεφτε με αποτελεσμα να μου βγαζει με το ζορι μιση μερα! Να πρεπει να το φορτιζω 2 φορες την μερα αν ηθελα να βγω εξω το βραδυ κλπ ... να θερμαινεται απο πισω πολυ ευκολα χωρις να παιζω καν παιχνιδια. Σας παραθετω μερικα σκρινσοτς https://imgur.com/Ruv7lQY ( σε 1,30 ωρα να εχει παει ηδη 76% !!) και ακομα ενα απο phone info https://imgur.com/7FQ2Mtj Δεν ξερω κατα ποσο βοηθανε τα εν λογω σκρινσοτ.. να το παω για αλλαγη μπαταριας?
  4. Καλησπερα σας θα ηθελα να αγορασω ενα κινητο για τον πατερα μου μιας και ενα νοκια που εχει τα εφτυσε τελειως. Το budget το οποιο δινεται ειναι μεχρι 110 ευρω μαξιμουμ και γενικοτερα η χρηση που του κανει ειναι μονο τα βασικα. Αρα χρειαζομαστε καλη μπαταρια καμερα και μονο σερφαρισμα . Η αγορα θα γινει μονο απο ελληνικα καταστηματα. Προσωπικα εχω δει το Xiaomi Redmi Note 5a Standard (16GB) αλλα δεν ξερω τι παιζει οσον αφορα την εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει... Ελπιζω σε περισσοτερες προτασεις , ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: 250-270 max 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.:4,5+ inch 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος: Θα ηθελα να αποφυγω να στελνω το κινητο προς Κινα μερια για να φτιαχτει :P 4) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Να εχει καλη οθονη και καλο ηχο/ακουστικο ναι 5) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: Μπαταρια / Καμερα / Χωρητικοτητα / 6) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη: Motorola Moto G Δεν ζηταω πολλα ενα απλο κινητο για απλη καθημερινη χρηση ουτε να το ρουταρω ουτε τπτ ουτε παιχνιδια παιζω απλα θελω να μην μου lagarei μετα απο 8 μηνες πχ.. μονo facebook viber μουσικη αυτα χρησιμοποιω. Απο προσωπικη αναζητηση ειμαι αναμεσα στο huwaei p10 LITE και Samsung A5 2016 με αυτα τα λεφτα... Εσεις τι θα μου προτεινατε? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Καλησπερα σε ολη την παρεα, μια ερωτηση θελω να κανω .. προσφατα μου χαλασαν τα κουμπια και το ακουστικο των handsfree (γνησιων απο την αγορα του κινητου τα ειχα). Ενω τα βαζω στο κινητο και ακουω πεντακαθαρο ηχο ειτε απο μουσικη ειτε απο κλησεις , οταν μιλαω εγω στο μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα ουτε και λειτουργουν τα κουμπια για Volume UP/Down ... Το κινητο ειναι εντος εγγυησης και θελω να ρωτησω αν μπορω με βαση την εγγυηση αυτη να ''ζητησω'' αντικατασταση ακουστικων ή η εγγυηση καλυπτει μονο τ κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων
  7. Καλησπερα σε ολη την παρεα, μια ερωτηση θελω να κανω .. προσφατα μου χαλασαν τα κουμπια και το ακουστικο των handsfree (γνησιων απο την αγορα του κινητου τα ειχα). Ενω τα βαζω στο κινητο και ακουω πεντακαθαρο ηχο ειτε απο μουσικη ειτε απο κλησεις , οταν μιλαω εγω στο μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα ουτε και λειτουργουν τα κουμπια για Volume UP/Down ... Το κινητο ειναι εντος εγγυησης και θελω να ρωτησω αν μπορω με βαση την εγγυηση αυτη να ''ζητησω'' αντικατασταση ακουστικων ή η εγγυηση καλυπτει μονο τ κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων
  8. Καλησπερα. Θελω να κανω ενα δωρο στον θειο μου και να του παρω ενα κινητο μεχρι 120 ευρω. Θελει να μπαινει ιντερνετ , να χει καλη μπαταρια οσο γινεται , καμια φωτογραφια , ραδιοφωνο, ανθεκτικο οσο να ναι και οσο αφορα την οθονη πανω απο 4.5 ιντσες ..αυτα πανω κατω. Κοιταμε κυριως σε ελληνικη αγορα γιατι απο αγορες απο κινεζικα σαϊτ δεν το εχω και πολυ :/ Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις.
  9. Αγορασα σημερα και εγω με την σειρα απο τα public ενα screen protector glass protector, απο το τιποτα που δεν ειχα . Δεν καλυπτει βεβαια ολη την οθονη σε καμια των περιπτωσεων αλλα θελω να πιστευω και οπως το ειδα οτι προφυλασσει απο γρατζουνιες κλπ. Επισης πηρα μια θηκη Sbs Slim , προσφερει πιο ανεση στο χερι σε σχεση με την ''γλυστερη'' πλατη του s7 αλλα ανοιγει πολυ ευκολα στο πλαι.:X
  10. Βρηκα 2 θηκες S7 Tough Armor+ Τempered glass στα 15 ευρω.. Παρεχουν προστασια στο κινητο η ειναι παρα πολυ σκληρες και θα εχω προβλημα στο βαλε βγαλε? Τις εχει δοκιμασει κανενας?
  11. κανενας τιποτα ? Τοσο παρατημενο ειναι το G930F? :P
  12. Καλησπερα παιδια κατοχος του s7(οχι το edge) πλεον θελω να ρωτησω αν εχει κανενας σας να προτεινει καποιο καλο και φθηνο screen protector και καμια καλη θηκη ? Ευχαριστω
  13. Παιδια εχω παραγγειλει το S7 απο το edeal στο Αιγαλεω. Να σας ρωτησω εχει καμια διαφορα το μοντελο G935 με το G935F?? Ποιο να προτιμησω ? Επισης η συσκευασια μεσα τι εμπεριεχει ? Για να ξερω τι να περιμενω
  14. Καλησπερα θελω να αγορασω ενα κινητο γιατι πουλησα το δικο μου και γενικα η χρηση που του κανω ειναι μουσικη mp3 , fb messenger viber κανα παιχνιδι και καμια ταινια . Αρα ψαχνω κατι πανω απο 4,7ιντσες . Γενικα δεν ειμαι ατομο που ασχολειται με ροοτ και τετοια αλλα θελω πολυ καλη καμερα μπρος πισω , καλη μπαταρια και γενικα να αντεξει να μην χρειαστει του χρονου πχ να παρω αλλο. Τωρα θα προτιμουσα να μην καταφυγω σε κινεζικο, λογω εγγυησης σαφως και επειδη δεν τα πολυεμπιστευομαι σαν κινητα. Το χρηματικο ποσο που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 420 πανω κατω. Εχω ψαξει και εγω και ειμαι αναμεσα σε Nexus 6p ελαφρως μεταχειρισμενο στα 320(γλιτωνω λεφτα) και μετα το χαος. Θα ειχα παρει το oneplus 3t αλλα ξενερωσα που θελει 5 βδομαδες !!! Εσεις τι προτεινετε?
  15. Thn7

    iPhone 6S

    Συμφωνω αλλα ο φιλος λεει με ιντερνετ ανοιχτο 4 ωρες .. οποτε με 4g πχ η εστω wifi δεν νομιζω να του βγαλει μια μερα γεματη.
  16. Thn7

    iPhone 6S

    Μην λεμε οτι θελουμε παιδια εχω το 6s και δεν βγαζει με τιποτα μια μερα οπως λενε αλλοι μετα την νεα αναβαθμιση φευγει αερας και κανεις δεν ξερει αν η apple θα το φτιαξει αυτο. Εγω προσωπικα που λειπω απο τ πρωι χρειαζεται να το φορτιζω 2 φορες την ημερα .
  17. Οταν παω εξω ναι του βαζω θηκη αλλιως σπιτι το θαυμαζωωω
  18. Δεν υπαρχει τίποτα καλεσα πριν λιγο και στα κεντρικα και στα καταστηματα στο Χαλανδρι , τιποτα :p
  19. Το s7 ξεπερναει το μπατζετ και εγω μπορω να δωσω ακριβως μεχρι τοσα :/ . Για ελαφρως μεταχειρισμενο iphone κανεις δεν συμφωνει ε? Πως και ετσι? Δεν ειναι κινητα που θα κρατησουν ανετα 2 χρονια +?
  20. Καλησπερα σας προσφατα εδωσα το g4 που ειχα και ειμαι στην αναζητηση μιας νεας συσκευης και το ποσο που διαθετω ειναι μαξιμουμ τα 450... Εχω κανει και εγω μια αναζητηση και για να πω την αληθεια ειμαι αναμεσα στις εξης επιλογες : 1) Oneplus 3 φαινεται πολυ δυνατο κινητο 2) Nexus 6p αλλα η τιμη του εχει ανεβει παρα πολυ , αν τ εβρισκα ελαφρως μεταχειρισμενο μεχρι 350 θα ηταν καλα αλλα εχει σαφως λιγοτερη μνημη και αδυναμο επεξεργαστη σε σχεση με το 1+3 3) Honor 8 αλλα να πω την αληθεια το ειδα απο κοντα τ επιασα και δεν με ''αγγιξε'' Τελευταια επιλογη ειναι να φυγω εντελως απο android και να καταφυγω σε Ios και να αγορασω ελαφρως μεταχειρισμενο παντα κανενα iphone 6s ή 6s plus μεχρι 450-470 πχ το παραααα πολυ. Δεν ξερω αν εσεις εχετε καποια αλλη επιλογη να μου προτεινετε , εγω μεχρι στιγμης αυτα εχω ξεχωρισει και χρειαζομαι ενα κινητο με καλη καμερα καλη μπαταρια κλπ και να με βγαλει χαλαρα 2 χρονια + ... Ευχαριστω εκ των προτερων.
  21. Μπα , λεω να μεινω μακρια απο το G4 και να μην το παιξω κορωνα γραμματα :p . Απο εκει και περα μεταξυ samsung A5 και Xiaomi Redmi note 3 pro 32gb , το 2ο υπερισχυει καθαρα του πρωτου ή ειναι ισαξια ?
  22. Καλησπερα σας, βρισκομαι στην αναζητηση μιας νεας συσκευης αφου η παλια τα παιξε για τα καλα. Την θελω πιο πολυ για κανονικη προς βαρια χρηση με ιντερνετ αρκετη ωρα ανοιχτο , fb , viber ,ραδιοφωνο αν γινεται, παιχνιδια, καμια ταινια . γρηγορη πλοηγηση ,χωρις ιδιαιτερο λαγκαρισμα και στο σκρολαρισμα ΑΛΛΑ κυριως με πολυ καλη καμερα και ΜΠΑΤΑΡΙΑ ! Εχω κανει και εγω την αναζητηση μου και εχω καταληξει στα εξης κινητα : Nexus 5x - Samsung A5 - Samsung J7 - Xiaomi Redmi Note 3 pro 32GB χωρις να ξερω ποιο απο αυτα ειναι πιο κοντα στις αναγκες μου.... Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο κινητο καλοδεχουμενο :)
  23. Καλησπερα το κινητο μου (nexus 4 ) τα επαιξε μετα απο 2,5 χρονια και ετσι βρισκομαι στν αναζητηση μιας νεας συσκευης απο 180 ευρω μεχρι 300 το παρα πολυ. Το θελω για ιντερνετ, φβ, κανα παιχνιδακι, πλοηγηση χωρις κολληματα ,βιμπερ, να εχει καλη καμερα , ανθεκτικο οσο γινεται περισσοτερο και αν εχει και ραδιοφωνο ακομα καλυτερα και το κυριοτερο ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ και οχι οπως στο νεξους που ξεφορτιζε μεσα στη μερα ! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες προτασεις σας
×
×
  • Create New...