thanos_1 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Το track number από dx-box άρχισε να λειτουργεί και στα ελτα courier. Ένας που παρέλαβε, γράφει στο xda πως η θήκη φαίνεται να είναι η αυθεντική. έχει και το ολόγραμμα από την πίσω πλευρά της συσκευασίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Οι μαιμουδες εχουν το ολογραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 όχι όλες οι μαϊμούδες!! :D Μιας και έχω μία γνησια στα χέρια μου, περιμένω να έρθει και η άλλη για να συγκρίνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται...κυκλοφόρησε και αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AUDSY0K/ref=nosim/?tag=5336653508-21 αλήθεια, το original bumper πόσο έχει στο playstore ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Απο οτι κατάλαβα το πίσω μέρος της είναι διάφανο για φαίνονται τα dots.:) Δίκαιο είχες. Το πίσω μέρος είναι διάφανο και θα φαίνεται το dotted pattern του κινητού. Έβαλαν φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Δίκαιο είχες. Το πίσω μέρος είναι διάφανο και θα φαίνεται το dotted pattern του κινητού. Έβαλαν φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα. Ποτέ θα έρθει ειναι το θεμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 νομιζω οτι το εχω ρωτησει αλλα ας παμε αλλη μια..τον φορτιστη απο αμερικη,μπορω να τον χρησιμοποιησω ελλαδα?με ανταπτορα φυσικα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 νομιζω οτι το εχω ρωτησει αλλα ας παμε αλλη μια..τον φορτιστη απο αμερικη,μπορω να τον χρησιμοποιησω ελλαδα?με ανταπτορα φυσικα? Ναι μπορείς κανονικά, και εγώ αυτό κάνω. Έχω εναν ανταπτορα (flat to round) με κοστος κάτω απο ενα ευρω και κάνω την δουλειά μου.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ωραια απο θεμα volt κτλ δεν υπαρχει θεμα ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) ωραια απο θεμα volt κτλ δεν υπαρχει θεμα ε? Και επανω αμα δεις γραφει 100-240v αρα μεσα ειμαστε στα δικα μας 220v! Edited February 2, 2013 by funk Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ελα να ξεκολάμε και να έρχετε σιγά σιγά το ΄΄πράμα΄΄ :) Destination - Greece The item (RC..........................HK) will leave Hong Kong for its destination on 2-Feb-2013 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 επισης,ειδα αυτη σε εναν φιλο με iphone 5 κ τη λατρεψα http://images.e-shop.gr/images/TEL/BIG/TEL.012278.jpg http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.012278 τσιμπημενη αλλα το αξιζει,απο eshop η καλυτερη τιμη video Λοιπόν αγόρα την συγκεκριμένη θήκη και σας γράφω ένα μικρό πρώτο review μιας και σήμερα την πήρα. Οπτικά η θήκη φαίνεται ωραία και το κινητό ταιριάζει καλά μέσα.Το δέρμα είναι σκληρό αλλά θα προτιμούσα να είναι πιο μαλακό.Ο μηχανισμός pop out δουλεύει καλά απλά θέλει μερικά μεσα έξω για να στρώσει καλά. Μέσα η θήκη δεν έχει κάτι σε μαλακή επένδυση πράγμα που δεν μου αρέσει. Οποια ερώτηση καλοδεχούμενη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ελα να ξεκολάμε και να έρχετε σιγά σιγά το ΄΄πράμα΄΄ :) Destination - Greece The item (RC..........................HK) will leave Hong Kong for its destination on 2-Feb-2013 Πριν μερικές μέρες μου έλεγε πως θα φύγει από το Χονγκ Κονγκ στις 26 Ιανουαρίου. Σήμερα που ξανακοίταξα μου λέει πως θα φύγει από το Χονγ Κονγκ 2 Φεβρουαρίου. Στο site των ελτα κουριερ μου λέει αυτο: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-01-2013 10:47 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 02-02-2013 16:54 IPS Το δικό σου tracking number δουλεύει στα ελτα κουριερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πριν μερικές μέρες μου έλεγε πως θα φύγει από το Χονγκ Κονγκ στις 26 Ιανουαρίου. Σήμερα που ξανακοίταξα μου λέει πως θα φύγει από το Χονγ Κονγκ 2 Φεβρουαρίου. Στο site των ελτα κουριερ μου λέει αυτο: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-01-2013 10:47 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 02-02-2013 16:54 IPS Το δικό σου tracking number δουλεύει στα ελτα κουριερ; Του έλεγα δεν μου βγάζει τίποτα:confused: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Λοιπόν αγόρα την συγκεκριμένη θήκη και σας γράφω ένα μικρό πρώτο review μιας και σήμερα την πήρα. Οπτικά η θήκη φαίνεται ωραία και το κινητό ταιριάζει καλά μέσα.Το δέρμα είναι σκληρό αλλά θα προτιμούσα να είναι πιο μαλακό.Ο μηχανισμός pop out δουλεύει καλά απλά θέλει μερικά μεσα έξω για να στρώσει καλά. Μέσα η θήκη δεν έχει κάτι σε μαλακή επένδυση πράγμα που δεν μου αρέσει. Οποια ερώτηση καλοδεχούμενη.:) Δηλαδή το κινητό εφαρμόζει καλά χωρίς να κάνει μπρος-πίσω;Τι επένδυση έχει εσωτερικά;Γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω κι εγώ,αφού δε βρήκα κάτι παρόμοιο που να μ' αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 επειδη τη θηκη τη βλεπω συχνα,αλλα για iphone,θα πω οτι εχει μαλακη επενδυση και ο φιλος την εχει ενα μηνα και το κινητο ειναι αγρατζουνιστο..φοβερη παντως τη λατρευω και τυχαινει το eshop να την εχει φθηνοτερα απ ολο τον κοσμο :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Και με μια θήκη μισής τιμής απο πλαίσιο η κάπου αλλού κάνει κάποιος μια χαρά την δουλειά του και ειναι και πιο μαλακή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Link υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 για screen+back protector τι χρησιμοποιειτε? Περιμενω το κινητο+official bumper μεσα στη βδομαδα και μου μενει το protector για να νιωθω εντελως ασφαλης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 για screen+back protector τι χρησιμοποιειτε? Περιμενω το κινητο+official bumper μεσα στη βδομαδα και μου μενει το protector για να νιωθω εντελως ασφαλης... To skin protector της Skinomi που έχει παραθέσει ο g47 στο 7ο post είναι πολύ καλό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 εμενα μολις μου ηρθε αυτη: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AAYQBWW/ref=oh_details_o01_s00_i00 ηθελα να παρω μια θηκη στα γρηγορα μεχρι να βρω κατι καλο και διαθεσιμο για να προστατευεται το κινητο. ηρθε σε 6-7 μερες με ενα σκρην προτεκτορ(χαμηλης ποιοτητας βεβαια φανταζομαι) δωρο κ μια γραφιδα..μια χαρα ειναι για τα λεφτα της και μου φαινεται θα την κρατησω με χρι να γινει διαθεσιμη η ringke hybrid fusion case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 για screen+back protector τι χρησιμοποιειτε? Περιμενω το κινητο+official bumper μεσα στη βδομαδα και μου μενει το protector για να νιωθω εντελως ασφαλης... Mε το bumper δεν θα νιωθεις εντελως ασφαλης. Το εβαλα αυτες τις μερες γιατι η Nillkin μας τελειωσε, επεσε καφες και λουστηκε, το κινητο αθικτο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια -σε φυσιολογικές συνθήκες- η οριζόντια ή η κάθετη: (είναι και οι δύο για s3). http://www.e-shop.gr/s/TEL.010440/THIKI-ORIZONTIA-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S-III-BLACK.html http://www.e-shop.gr/s/TEL.011339/THIKI-KATHETI-ANILINE-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S-III-BLACK.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Σιγουρα η πρωτη σε θεμα προστασιας. Η δευτερη ειναι πιο ομορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 εμενα μολις μου ηρθε αυτη: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AAYQBWW/ref=oh_details_o01_s00_i00 ηθελα να παρω μια θηκη στα γρηγορα μεχρι να βρω κατι καλο και διαθεσιμο για να προστατευεται το κινητο. ηρθε σε 6-7 μερες με ενα σκρην προτεκτορ(χαμηλης ποιοτητας βεβαια φανταζομαι) δωρο κ μια γραφιδα..μια χαρα ειναι για τα λεφτα της και μου φαινεται θα την κρατησω με χρι να γινει διαθεσιμη η ringke hybrid fusion case Κι εγώ την ίδια ακριβώς έχω. Πολύ καλή, δε δίνει όγκο στο κινητό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts