al3x1k0 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έπρεπε απλά να επιμείνεις... Αν ήξερες τι έχω περάσει/περνάω/θα περάσω με σόνυ θα καταλάβαινες... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Επέμεινα όσο έπρεπε. Από μία στιγμή και μετά η κατάσταση έγινε κωμική εντελώς και τους παράτησα. Με Sony συσκευές δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα, ούτε και με κάποια παλιά κινητά της. Μετά από μία μεγάλη περίοδο με αρχαία μοντέλα της Nokia πέρασα στο E DUAL και ότι βρέξει ας κατεβάσει... :lol: Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Γειά χαρά σας, μου ήρθε ΟΤΑ μια νέα έκδοση λογισμικού, η 11.3.Α.2.33 πώς το έπαθαν εκεί στην Sony, εντυπώσεις κάποιος; δεν την έχω βάλει ακόμα δεν έχω υπολογιστή και θέλω να την περάσω με S(E)US. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) αν τη βάλει κάποιος να ενημερώσει τι αλλάζει. Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει. Δεν το κοίταξα στον υπολογιστή για να δω αν βγαίνει εκεί.Δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο οτι έχω συσκευή με brand T-Mobile.Θα μπορώ να παίρνω κανονικά αυτές τις ενημερώσεις ? Ενδέχεται να επηρεαστούν π.χ. τα ελληνικά που ήταν προεγκατεστημένα? Edited July 12, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Γειά χαρά σας, μου ήρθε ΟΤΑ μια νέα έκδοση λογισμικού, η 11.3.Α.2.33 πώς το έπαθαν εκεί στην Sony, εντυπώσεις κάποιος; δεν την έχω βάλει ακόμα δεν έχω υπολογιστή και θέλω να την περάσω με S(E)US. Να είσαι καλά που ανέφερες ότι σου ήρθε νεα εκδοση λογισμικού!!!!! Είδα κ εγώ που το συνδεσα στο pc ότι είχα νεα έκδοση! Είχα την έκδοση 11.3.A.2.1 κ δεν συνδεοταν το κιν μου στο wifi του σπιτιου μου ενω συνδεοταν με ολα τα αλλα!!! κ μου ήρθε η έκδοση 11.3.A.3.1 κ μετά από 9 μήνες που έχω το κιν λύθηκε το θέμα με το wifi!!!! :D :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Την πέρασα πριν λίγο. Καμία διαφορά... Θα δείξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε λίγες ημέρες πείτε εντυπώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλημέρα, έχει κανείς το apk από την εφαρμογή για τα sms? Από το dual, γιατί έχω κάνει βλακεία. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 εκανα σήμερα την αναβάθμιση από το μενού της συσκευής (xperia E single με Τ-mobile). Το μόνο που είδα οτι άλλαξε είναι οτι προστέθηκαν κάποιες εφαρμογές για τις νέες υπηρεσιες του google play (movies,περιοδικά κ.α). Επίσης μου εγκατεστησε πάλι κάποιες εφαρμογές που είχα απεγκαταστήσει και υπήρχαν όταν πήρα το κινητό (όπως cosmote top apps,deezer,μια συντόμευση ιντερνετ του T-mobile κ.α.). Εχω ενα θέμα με το handcent sms,δεν ξέρω αν φταίει το τηλ. ή η εφαρμογή. Οταν πάω να στείλω μήνυμα και πατάω το + διπλα στο πεδίο "Προς",εμφανίζεται η οθόνη αναζητησης των επαφων αλλα οι επαφές δεν φαίνονται(ακομα και αν γραψω οτιδηποτε στο πεδιο της αναζητησης). Δεξιά εχει μια στήλη με το # και τα αρχικα λατινικα γραμματα η οποία ομως δεν μπορει να επιλεχθει...Το εχει αλλος αυτο το προβλημα? Επειδη τωρα εχω αρχισει να την χρησιμοποιω την εφαρμογή,δεν μπορω να καταλάβω αν εχει να κανει με την ενημέρωση ή οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μην πατάς το "+" για να προσθέσεις παραλήπτη. Γράψε κατευθείαν στο πλαίσιο που γράφει "Προς:" Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ίσως να είναι και τυχαίο αλλά από τότε που έκανα την αναβάθμιση, ο πλοηγός από το Πλαίσιο, Don't panic driver, πλέον δε λειτουργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σε ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αυτή που δόθηκε πριν 10 μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Η οποία τι υποτίθεται ότι διόρθωνε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν διορθώνει τίποτα, αλλά έχει πλέον σαν στανταρ εφαρμογές τις google περίπτερο, βιβλία και κάτι τέτοια για να γεμίσει περισσότερο η ήδη μικρή μνήμη του, οπότε τζίφος η δουλειά. :nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Οπότε χωρίς root δεν γίνεται τίποτα σωστά; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν διορθώνει τίποτα, αλλά έχει πλέον σαν στανταρ εφαρμογές τις google περίπτερο, βιβλία και κάτι τέτοια για να γεμίσει περισσότερο η ήδη μικρή μνήμη του, οπότε τζίφος η δουλειά. :nagger: αν τα απενεργοποιησεις μπορει να ελευθερωθεί η μνήμη. Παρατηρώ όμως οτι μετα την αναβάθμιση κάποιες εφαρμογές μπαίνουν κατά την εγκατάσταση στο χώρο του τηλεφώνου και δεν μετακινούνται στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το εχει παρατηρήσει και άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι μεν θα ελευθερωθεί λίγη ραμ αλλά σχεδόν καθόλου ρομ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Παρατηρώ όμως οτι μετα την αναβάθμιση κάποιες εφαρμογές μπαίνουν κατά την εγκατάσταση στο χώρο του τηλεφώνου και δεν μετακινούνται στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το εχει παρατηρήσει και άλλος?Και σε μένα την ίδια εντύπωση δίνει, ενώ πριν δε μπούκωνε σε αναβαθμίσεις εφαρμογών, τώρα με το παραμικρό. Edited August 20, 2014 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Οι παρατηρήσεις σας με φρέναραν και δεν έκανα αναβάθμιση. Ευτυχώς... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Υπάρχει τρόπος να γυρισω στο προηγούμενο firmware για να γινεται παλι η εγκατάσταση στον εσωτερικό χώρο? Αν το rootαρω θα μπορω vα πεταξω αχρηστες εφαρμογές,κερδιζω τιποτα? Edited September 12, 2014 by kmpatra διορθωση τυπογραφικού λάθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Βρίσκεις το firmware που θες και το φλασάρεις με το flash tool. Αφενός κερδίζεις σε αποθηκευτικό χώρο πετώντας εφαρμογές, αφετέρου σε μνήμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varadero_13 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 εχω και εγω μια ερωτηση για τοι xperia E1 dual .. απο τοτε που αναβαθμιστικε σε 4.2.2 εσβησε την εφαρμογη fb και δε μπορω να την εγκαταστισω με τιποτα! κανει ληψη και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης λεει "μη συμβατη ενημερωση" ! τις πταιει? ξερεις κανεις? εστειλα μνμ και στη SONY και στη σελιδα της FB αλλα ακρη δε βρηκα ακομα!! Επισης.. το τηλ μετα την αναβαθμιση εχει γινει ελεεινα αργο! (και δεν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες) με το που το ανοιγεις θελει 5 λεπτα περιπου να φορτωσει τον τηλεφωνικο καταλογο για παραδειγμα... εχει κανεις καμια ιδεα? καμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Γεια σας παιδιά θέλω μια βοήθεια για να κανω root το κιν! Καταρχήν θέλω να μου πείτε με ποια εφαρμογή να πάρω back up τα πάντα! Εφαρμογές, φωτο, βίντεο κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Πάρε με την ενσωματωμένη της Sony. Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά λέγεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts