navi55 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Την κατεβάζεις από το store. Στα symbian νομίζω δεν δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά της εικόνας.. πχ iso, exposure time κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 με την Nokia camera παντως σου δείχνει όλα τα στοιχεία της φωτογραφίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Την κατεβάζεις από το store. Στα symbian νομίζω δεν δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά της εικόνας.. πχ iso, exposure time κλπ. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το exposure, αλλά iso σίγουρα δεν έχει και ούτε με ενδιαφέρει! Ημερομηνία, ώρα, άλμπουμ, τοποθεσία,περιγραφή, και φυσικά ανάλυση και MB. Δοκίμασα ένα 920 πατώντας πάνω στην εικόνα και το μενού "στοιχεία" δεν έβγαινε με τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Περιγραφή??? Δηλαδη? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Περιγραφή??? Δηλαδη? Έχει μια μπάρα που γράφει "περιγραφή" πατάς εκεί και ανοίγει η μπάρα σε λευκό φόντο και μάλλον περιγράφεις την εικόνα φαντάζομαι! Τι ακριβώς γράφεις δεν ξέρω και δεν έγραψα ποτέ εκεί μέσα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 @evris Έιναι ένα θέμα που το έχεις αναφέρει ξανά και σου έχουμε απαντήσει ξανά ότι μπορείς να καλυφθείς με την εφαρμογή picture info.Μπορείς να την googlαρεις και να πάρεις μια γεύση για το πως είναι η εφαρμογή.Την out of the box εμπειρία του Symbian ΔΕ θα την βρεις σε κανένα άλλο λειτουργικό.Μη το ψάχνεις.Η Ms απευθύνεται σε άλλο target group με διαφορετική εμπειρία. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδή οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες οι micrososft έχει αργήσει πάρα πολύ να περάσει τα απαραίτητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό update για το λειτουργικό εάν έβγαζε από το 2010 ένα update κάθε 6 μήνες και μια καινούργια σειρά το χρόνο με υποστήριξη τριετίας θα είχε πολύ καλύτερη τύχη από τη σημερινή που έχουν ενωθεί η δύο αποτυχημένοι microsoft nokia για να επιβιώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδή οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες οι micrososft έχει αργήσει πάρα πολύ να περάσει τα απαραίτητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό update για το λειτουργικό εάν έβγαζε από το 2010 ένα update κάθε 6 μήνες και μια καινούργια σειρά το χρόνο με υποστήριξη τριετίας θα είχε πολύ καλύτερη τύχη από τη σημερινή που έχουν ενωθεί η δύο αποτυχημένοι microsoft nokia για να επιβιώσουν τα νούμερα λένε άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Έχει μια μπάρα που γράφει "περιγραφή" πατάς εκεί και ανοίγει η μπάρα σε λευκό φόντο και μάλλον περιγράφεις την εικόνα φαντάζομαι! Τι ακριβώς γράφεις δεν ξέρω και δεν έγραψα ποτέ εκεί μέσα! μιας και δε σου χρειάζεται λοιπόν η περιγραφή τι την αναφερεις σαν κάτι χρήσιμο? Παρ'ολα αυτα τα: ημερομηνία, ώρα, είδος αρχείου, αναλυση (σε MP), zoom level, exposure, shutter speed, ISO, white balance και μέγεθος αρχείου σου φτάνουν σωστά? Αν θες και περιγραφή είναι ένα app πάντως, νομίζω photo tales λέγεται, εκεί βαζεις και κείμενο, και ήχο και δεν ξέρω και γω τι αλλο... Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Οπως αναφέρει ο Nawzil Najeeb, πρώην υπάλληλος της MS, στον λογαριασμό του στο Twitter θα έχουμε διαθέσιμο το Developer Preview των WP 8.1 για "όλους εμάς τους developers" στην Build 2014 της MS( 2-4 Απριλίου). https://twitter.com/Nawzil8/status/413002586397368320 Επίσης αναφέρει ότι η αρχική οθόνη των WP 8.1 θα μοιάζει αρκετά με την αρχική οθόνη των Windows 8.1. http://thisisnokia.wordpress.com/2013/12/17/exclusive-report-windows-phone-8-1-start-screen-will-looks-like-windows-8-1/ Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Οπως αναφέρει ο Nawzil Najeeb, πρώην υπάλληλος της MS, στον λογαριασμό του στο Twitter θα έχουμε διαθέσιμο το Developer Preview των WP 8.1 για "όλους εμάς τους developers" στην Build 2014 της MS( 2-4 Απριλίου). https://twitter.com/Nawzil8/status/413002586397368320 Επίσης αναφέρει ότι η αρχική οθόνη των WP 8.1 θα μοιάζει αρκετά με την αρχική οθόνη των Windows 8.1. http://thisisnokia.wordpress.com/2013/12/17/exclusive-report-windows-phone-8-1-start-screen-will-looks-like-windows-8-1/ για να γίνει σαν τα 8.1 θα θέλει και 5'' οθόνες για πλάκα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ή να μικρύνουν τα tiles Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 μιας και δε σου χρειάζεται λοιπόν η περιγραφή τι την αναφερεις σαν κάτι χρήσιμο? Παρ'ολα αυτα τα: ημερομηνία, ώρα, είδος αρχείου, αναλυση (σε MP), zoom level, exposure, shutter speed, ISO, white balance και μέγεθος αρχείου σου φτάνουν σωστά? Αν θες και περιγραφή είναι ένα app πάντως, νομίζω photo tales λέγεται, εκεί βαζεις και κείμενο, και ήχο και δεν ξέρω και γω τι αλλο... Το λέω γιατί υπάρχει, άσχετα αν δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ! Μόνο κείμενο παιρνει όχι ήχο! Ναι μου φτάνουν, αλλά θα προτιμούσα να υπήρχαν παρά να τα κατεβάζω έξτρα! Μάλλον θα περιμένω την 8.1 να δω τι ακριβώς θα έχει και μετά θα παω για Lumia! Προς το παρόν κρατάω το Ν8 ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Όσοι έχετε την gdr3.. η ώρα συγχρονίζεται αυτόματα μέσω internet? Υποτίθεται στην gdr2 υπάρχει αυτόματη ρύθμιση αλλά δεν λειτουργεί, ή λειτουργεί λάθος. Προχθές είχε χάσει 1-2 λεπτά το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στους χάρτες στην αναζήτηση δεν βρισκει κανένα δρομο...πεταει μυνηνα και λέει ελενξτε την ορθογραφία σας ή χρησιμοποιείστε άλλους ορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Έχεις κατεβάσει τον χάρτη. Ελλάδας; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το λέω γιατί υπάρχει, άσχετα αν δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ! Μόνο κείμενο παιρνει όχι ήχο! Ναι μου φτάνουν, αλλά θα προτιμούσα να υπήρχαν παρά να τα κατεβάζω έξτρα! Μάλλον θα περιμένω την 8.1 να δω τι ακριβώς θα έχει και μετά θα παω για Lumia! Προς το παρόν κρατάω το Ν8 ακόμα! Βασικά για τις συγκεκριμμένες πληροφορίες δε χρειάζεται να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή, τις βλέπεις με τη Nokia camera που όσοι έχουν lumia έτσι κι αλλιώς αυτή χρησιμοποιούν σαν την κύρια εφαρμογή κάμερας, απλά πατάς "πληροφορίες εικόνας" και σου δείχνει τα στοιχεία που σου απάντησε το παιδί παραπάνω, αυτό εννοούσε. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Βασικά για τις συγκεκριμμένες πληροφορίες δε χρειάζεται να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή, τις βλέπεις με τη Nokia camera που όσοι έχουν lumia έτσι κι αλλιώς αυτή χρησιμοποιούν σαν την κύρια εφαρμογή κάμερας, απλά πατάς "πληροφορίες εικόνας" και σου δείχνει τα στοιχεία που σου απάντησε το παιδί παραπάνω, αυτό εννοούσε. Ακριβώς. Και αυτό που θεωρώ βασικότερο είναι το iso και το exposure time (ταχύτητα κλείστρου) ώστε να "μαθαίνω" τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί η κάμερα ανάλογα με τις συνθήκες. Η ανάλυση της φωτογραφίας είναι δεδομένη όπως επίσης τα mb βρίσκονται μέσα σε κάποιο όριο για την κάθε συσκευή. Η extra εφαρμογή θα χρειαστεί μόνο για φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί είτε με άλλη εφαρμογή, είτε έχουν σταλεί από κάποια άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εγω δεν χρησιμοποιω αυτη (925) και ο λόγος είναι πως δεν μπορω να βγάλω φωτογραφία με ένα και μόνο πάτημα στην οθόνη (στο σημείο που θέλω να κεντραρω). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Έχεις κατεβάσει τον χάρτη. Ελλάδας; ναι κανονικα...μεχρι εχθες επαιζε αμα κλείσω wifi και 3g παίζει κανονικά... Αλλα δεν βρισκει την ακριβή τοποθεσία μου Edited December 19, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Kατι ειδα εχθες για notification center για developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Kατι ειδα εχθες για notification center για developers... Κάποιο link υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κάποιο link υπάρχει; Καπου στα news του windows phone central το ειδα...αμα το βρω θα το βαλω εκτος και αν το βρεις πρωτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Υπάρχει κάτι καινούριο ή απλά διορθώσεις κάποιων bug;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts