montoya_42 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οι ειδοποιήσεις στα windows phones είναι λίγο πονεμένη ιστορία, αλλα ναι, κανονικά δουλευουν όπως λες Γιατί το λες αυτό? Όλα τα θέματα έχουν απο καιρό λυθεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Γιατί το λες αυτό? Όλα τα θέματα έχουν απο καιρό λυθεί. στο δικο μου σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα... :lol: στο Skype χάνω κλήσεις, oπως και στο viber έχει τύχει όχι λίγες φορές να μην μου έρθει ειδοποίηση για μηνυμα φυσικά δεν θα κάνω λόγο για το fb... απο την επίσημη εφαρμογή δεν μου έρχεται απολύτως τιποτα Edited December 6, 2013 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 στο δικο μου σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα... :lol: στο Skype χάνω κλήσεις, oπως και στο viber έχει τύχει όχι λίγες φορές να μην μου έρθει ειδοποίηση για μηνυμα φυσικά δεν θα κάνω λόγο για το fb... απο την επίσημη εφαρμογή δεν μου έρχεται απολύτως τιποτα Το viber τρώει κολλήματα ανά καιρούς όχι όμως σαν εφαρμογή των wp αλλά γενικά σαν υπηρεσία. Δηλαδή άμα δεν λαμβάνεις εσύ μηνύματα δεν θα λαμβάνει και ο άλλος που έχει android. Για το fb βάλε την beta έκδοση. Έρχονται άμεσα όλες οι ειδοποιήσεις πλέον. Αν και άμα περιμένεις λίγο καιρό ακόμα θα εμφανιστεί και στην κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 στο δικο μου σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα... :lol: στο Skype χάνω κλήσεις, oπως και στο viber έχει τύχει όχι λίγες φορές να μην μου έρθει ειδοποίηση για μηνυμα φυσικά δεν θα κάνω λόγο για το fb... απο την επίσημη εφαρμογή δεν μου έρχεται απολύτως τιποτα Μην περιμενεις τα μηνυματα στην εφαρμογη facebook ερχονται στο tile μηνυματα και τα διαβαζεις απο εκει χωρις ν ανοιξεις την εφαρμογη και μαλιστα με προεπισκοπιση. Skype, viber βαρανε κανονικα και με κλειστη οθονη, ειδοποιησεις απο livescore, app deals, mails γινεται ενας χαμος χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 παιδια καλησπερα σημερα πειρα το 920 πολυ καλη αγορα θα ελεγα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω τα mail μου απο το gmail μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρα:lol:τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 παιδια καλησπερα σημερα πειρα το 920 πολυ καλη αγορα θα ελεγα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω τα mail μου απο το gmail μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρατι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) παιδια καλησπερα σημερα πειρα το 920 πολυ καλη αγορα θα ελεγα αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να δω τα mail μου απο το gmail μου γραφει ενημερωστε τις πληροφοριες για τολογαριασμο imap.gmail.com.993.1 kai πατηστε αποθυκευση,και εγω δεν καταλαβα κρα:lol:τι να κανω? Ισως κατι να εβαλες λαθος ή να εφαγαν κανα κολημα οι servers οταν γινοταν το setup. Πηγαινε "ρυθμισεις>λογαριασμοι" .... κρατα παρατεταμενα πατημενο αυτον της google και επελεξε την "διαγραφη" .. και σεταρε τον παλι απο την αρχη απο την ιδια οθονη εκει που λεει "προσθηκη" Edited December 6, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μην περιμενεις τα μηνυματα στην εφαρμογη facebook ερχονται στο tile μηνυματα και τα διαβαζεις απο εκει χωρις ν ανοιξεις την εφαρμογη και μαλιστα με προεπισκοπιση. Skype, viber βαρανε κανονικα και με κλειστη οθονη, ειδοποιησεις απο livescore, app deals, mails γινεται ενας χαμος χωρις κανενα προβλημα. Skype και viber είπα ότι έχω χάσει κλήσεις και μηνύματα αντιστοιχα και μάλιστα με ανοικτή οθόνη του κινητου για το fb δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς... έχεις την έκδοση beta? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τον ήχο ειδοποίησης στο viber; Επαναφέρω το ερώτημα του φίλου, επειδή με καίει και εμένα. Ο ήχος του viber είναι πολύ χαμηλός και αδιάφορος, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 το εχω κανει 5-6 φορες αλλα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 το εχω κανει 5-6 φορες αλλα τπτ. Για δοκιμη το εκανα πριν λιγο και δουλευει αψογα .... Κατι δεν γινεται σωστα ... Σβησε τον λογαριασμο και κανε μια επαννεκινηση του τηλ μηπως φρικαρε κατι και ξανα απο την αρχη με το setup του gmail Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά το η lumia black θα μας έρθει με το νέο έτος ε?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Skype και viber είπα ότι έχω χάσει κλήσεις και μηνύματα αντιστοιχα και μάλιστα με ανοικτή οθόνη του κινητου για το fb δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς... έχεις την έκδοση beta? Ναι, η beta έκδοση δεν χάνει ειδοποίηση...;) Όσο για το viber, δεν χάνω κλήση ούτε με 2g. Στο παρελθόν υπήρχαν τέτοια θέματα (όχι μόνο το wp) αλλα λύθηκαν και τώρα είναι ok. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ δεν έχω συνέχεια ανοικτά τα data ... Όταν τα ανοίξω όμως μέσα σε δευτερόλεπτα μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις κανονικά. Ξαφνικά, πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαν να με ακούσουν όταν μίλαγα με vider (και με WiFi) ενώ εγώ άκουγα κανονικά.... Μετά απο μια ενημέρωση που μου ήρθε.... Όλα μια χαρά... Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Tapatalk test Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Σχετικά με το GDR3 (Update 3) μήπως υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα "ότι δεν μπορεί να ανοίξει το (8007000d), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την αναβάθμιση. Έχω κάνει και hard reset και χώρο έχω 10gb αλλά τίποτε. Κάθε βοήθεια δεκτή.!!!!!!!!! Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Σχετικά με το GDR3 (Update 3) μήπως υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα "ότι δεν μπορεί να ανοίξει το (8007000d), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την αναβάθμιση. Έχω κάνει και hard reset και χώρο έχω 10gb αλλά τίποτε. Κάθε βοήθεια δεκτή.!!!!!!!!! Μάλλον το αρχείο είναι corrupted . Είχα και εγώ το ίδιο error όταν έβαζα την amber και λύθηκε μόνο του το ζήτημα σε 2 μέρες που ξαναδοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μάλλον το αρχείο είναι corrupted . Είχα και εγώ το ίδιο error όταν έβαζα την amber και λύθηκε μόνο του το ζήτημα σε 2 μέρες που ξαναδοκίμασα Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και δύο μήνες και κάνοντας δοκιμές σε τακτά χρονικά διαστήματα έχω το ίδιο πρόβλημα. Εσένα σε NOKIA σου παρουσίασε το πρόβλημα ή σε HTC 8x; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και δύο μήνες και κάνοντας δοκιμές σε τακτά χρονικά διαστήματα έχω το ίδιο πρόβλημα. Εσένα σε NOKIA σου παρουσίασε το πρόβλημα ή σε HTC 8x; Οπως σου ειχα πει και στο νημα μας, τσεκαρε αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη σου; Το ιδιο θεμα το ειχε και αλλος με συσκευη παραεισαγωγης απο Αυστραλια. Παρε τηλεφωνο στην htc και πες τους το imei. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οπως σου ειχα πει και στο νημα μας, τσεκαρε αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη σου; Το ιδιο θεμα το ειχε και αλλος με συσκευη παραεισαγωγης απο Αυστραλια. Παρε τηλεφωνο στην htc και πες τους το imei. Η συσκευή μου είναι αγορασμένη από Ελλάδα. Τώρα πως τσεκάρω αν είναι κλειδωμένη η όχι δεν το ξέρω. Με την htc που επικοινώνησα μου είπαν να στείλω το τηλέφωνο στο Servis. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και δύο μήνες και κάνοντας δοκιμές σε τακτά χρονικά διαστήματα έχω το ίδιο πρόβλημα. Εσένα σε NOKIA σου παρουσίασε το πρόβλημα ή σε HTC 8x; Lumia εχω ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Lumia εχω ......... Το κατάλαβα διότι και άλλοι με ΝΟΚΙΑ είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά διορθώθηκε στις συσκευές HTC συνεχίζει το πρόβλημα. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Η συσκευή μου είναι αγορασμένη από Ελλάδα. Τώρα πως τσεκάρω αν είναι κλειδωμένη η όχι δεν το ξέρω. Με την htc που επικοινώνησα μου είπαν να στείλω το τηλέφωνο στο Servis. Βρε και ο αλλος απο Ελλαδα το ειχε παρει. Επειδη στην htc ειναι λιγο... Θα τους πεις οτι θελεις να μαθεις απο που ειναι η συσκευη σου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Βρε και ο αλλος απο Ελλαδα το ειχε παρει. Επειδη στην htc ειναι λιγο... Θα τους πεις οτι θελεις να μαθεις απο που ειναι η συσκευη σου. Θα το ρωτήσω αύριο. Υπ όψιν ότι τα προηγούμενα update τα έκανε κανονικά. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts