Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κλειδώνει ΜΟΝΟ στο 3g? Δεν το θυμάμαι.

Στο symbian υπάρχει αυτή η δυνατότητα κατεβάζοντας το κουρτινάκι απο πάνω και γράφει "δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" το οποίο πατάς! Για windows δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως δεν διαβαζει mp3 για ringtone?ή θελει να εχει καποιο οριο το μεγεθος?

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν δεν βαριέσαι αντεγραψε (μέσω pc) κάποιο τραγούδι που ακούς κανονικά στη μουσική σου για να δουμε αν το δει ως ringtone.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

ενω υπηρχαν κανονικα μεσα στο φακελο ringtones τα ξανα εκανα αντιγραφη "απο πανω" και τα ειδε....μαλλον καποιο κολλημα ειχε φαει!

και κατι τελευταιο..οταν πρωτοπηρα το κινητο στην οθονη που δειχνει ολες τις εφαρμογες δεν τις ειχε κατηγοριοποιημενες-ξεχωρισμενες βαση αλφαβητικης σειρας.....

καποια στιγμη (δεν ξερω τι πειραξα) μου βγαζει τα βγαζει τα γραμματα πριν απο καθε εφαρμογη...γινεται να φυγει αυτο?

ενω υπηρχαν κανονικα μεσα στο φακελο ringtones τα ξανα εκανα αντιγραφη "απο πανω" και τα ειδε....μαλλον καποιο κολλημα ειχε φαει!

και κατι τελευταιο..οταν πρωτοπηρα το κινητο στην οθονη που δειχνει ολες τις εφαρμογες δεν τις ειχε κατηγοριοποιημενες-ξεχωρισμενες βαση αλφαβητικης σειρας.....

καποια στιγμη (δεν ξερω τι πειραξα) μου βγαζει τα βγαζει τα γραμματα πριν απο καθε εφαρμογη...γινεται να φυγει αυτο?

Αν ξεπεράσεις έναν αριθμό (40 εφαρμογές) σου τις ταξινομεί αλφαβητικά! Μόλις το συνηθίσεις θα δεις ότι είναι πολύ πιο βολικό έτσι! Πατάς πάνω σε ένα γράμμα και μετά διαλέγεις το γράμμα με το οποίο αρχίζει η εφαρμογή και σε πάει στις εφαρμογές που αρχίζουν με εκείνο το γράμμα για να μην σκρολάρεις ατελείωτα για να βρεις την εφαρμογή που θέλεις! Αν αφαιρέσεις εφαρμογές και πέσεις κάτω από 40 παίζει να σου το ξανακάνει όπως πριν. Αυτό βέβαια θα αλλάξει με την GDR3 και θα μπορείς να ταξινομείς τις εφαρμογές και με την συχνότητα χρήσης τους!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδιά στα 7.8 υπάρχει περίπτωση να φαίνονται οι αριθμοί στις επαφές με μεγαλύτερους χαρακτήρες; Υπάρχει τρόπος μεγένθυσης έστω και στιγμιαίος. Τονίζω στα 7.8 και όχι στα 8. Έστω κάποια εφαρμογή να λύνει πρακτικά το ζήτημα;
- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά στα 7.8 υπάρχει περίπτωση να φαίνονται οι αριθμοί στις επαφές με μεγαλύτερους χαρακτήρες; Υπάρχει τρόπος μεγένθυσης έστω και στιγμιαίος. Τονίζω στα 7.8 και όχι στα 8.Έστω κάποια εφαρμογή να λύνει πρακτικά το ζήτημα;

Readable contacts

απο το κινητο κατεβαζω κανονικα αλλα απο τον υπολογιστη αν μπω στο store και την στειλω στο κινητο τζιφος

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Έχει γενικότερα το store πρόβλημα σήμερα ή είμαι μόνο εγώ ;

Ναι,κανει κατι περιεργα loading ωρες ωρες.

Το παρατηρησα και γω.

Ναι,κανει κατι περιεργα loading ωρες ωρες.

Το παρατηρησα και γω.

Γιατι βρε παιδιά? Εμένα μου εβγαλε και μου εκανε κανονικά κάτι updates και κατέβασα το car mode χωρίς πρόβλημα. Μήπως ήταν κάτι στιγμιαίο ή μήπως παίζει ρόλο η χώρα που δηλώνουμε?

Γιατι βρε παιδιά? Εμένα μου εβγαλε και μου εκανε κανονικά κάτι updates και κατέβασα το car mode χωρίς πρόβλημα. Μήπως ήταν κάτι στιγμιαίο ή μήπως παίζει ρόλο η χώρα που δηλώνουμε?

σημερα δεν μπορουσα να μπω στο store καθολου αλλα τελικα διορθωθηκε τωρα το βραδυ

Μήπως υπάρχει κάποια λύση με τους ήχους γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα και έχω χάσει και κλήσεις.

Εξηγούμαι: έχω τον ήχο κλήσης στο μέγιστο...όταν μπαίνω σε βίντεο ή παιχνίδι τινάζομαι από τον ήχο γιατί είναι ίδιος με αυτόν της κλήσης ...το χαμηλώνω για να μην κουφαθώ και μετά πρέπει να αυξήσω την ένταση για τις κλήσεις..γενικά όλη την ώρα πρέπει να ασχολείσαι με τον ήχο.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση;

Μήπως υπάρχει κάποια λύση με τους ήχους γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα και έχω χάσει και κλήσεις.

Εξηγούμαι: έχω τον ήχο κλήσης στο μέγιστο...όταν μπαίνω σε βίντεο ή παιχνίδι τινάζομαι από τον ήχο γιατί είναι ίδιος με αυτόν της κλήσης ...το χαμηλώνω για να μην κουφαθώ και μετά πρέπει να αυξήσω την ένταση για τις κλήσεις..γενικά όλη την ώρα πρέπει να ασχολείσαι με τον ήχο.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση;

Όντως μεγάλο πρόβλημα. Και γω έτσι την πατάω..Βάζω τον ήχο στο 1-2 τον ξεχνάω και μετά όταν με πάρει κάποιος και δε βλέπω το κινητό χάνω τις κλήσεις..!

Απ όσο ξέρω εφαρμογή δεν υπάρχει (ακόμα) αλλά στην GDR3 οι φήμες λένε ότι θα λυθεί το θέμα. Είδομεν!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Αναμενομενο για μενα, πιστευω μεγαλο ρολο παιζει η επιτελους λογικη τιμολογηση των συσκευων. Ξερω πολλα ατομα που θελαν καιρο να δοκιμασουν wp αλλα στην ιδια τιμη εβρισκαν κατι κορυφαια (σε spec) android.

όχι ρε ****το. Μου αρέσει να είμαι ένα τίποτα.....χαχαχα

Εγώ μπερδεύτηκα όμως. Πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα επειδή ήταν αδιανόητο για κάποιον να επιλέγει κινητό σύμφωνα με τις προσωπικές του εκτιμήσεις αλλά με γνώμονα το να μην ανήκει σε μία μειοψηφία του 3%, άρχισαν τα WP να παίρνουν τα πάνω τους. Τώρα που ανήκω στο 10% πρέπει πάλι να νιώθω άσχημα ή να πάω στο 60% ώστε να μπορώ και γω βρε αδερφέ να βγω από το σπίτι μου επιτέλους μετά από 2 χρόνια που είχα το Trophy; Τόση ντροπή δηλαδή δεν την είχα νιώσει ποτέ στην ζωή μου.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Αντε να δουμε ... Και μολις φτασει στο 10% εχω κατι στοιχηματα να εισπραξω !!!!

Κολοσσέ, να σαι σίγουρος φίλε θα τα εισπράξεις και σύντομα μάλιστα :)

Εγώ απ την άλλη μου φτάνει που διακαιωνομαι σιγά σιγά σε αυτά που έλεγα(& σχεδόν κανείς δε με πίστευε τότε) σχετικά με τη ποιότητα λειτουργίας και το γενικότερο αγχολυτικό προφίλ που βγάζει αυτό το smooth και σχεδόν απροβλημάτιστο λειτουργικό!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ μπερδεύτηκα όμως. Πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα επειδή ήταν αδιανόητο για κάποιον να επιλέγει κινητό σύμφωνα με τις προσωπικές του εκτιμήσεις αλλά με γνώμονα το να μην ανήκει σε μία μειοψηφία του 3%, άρχισαν τα WP να παίρνουν τα πάνω τους. Τώρα που ανήκω στο 10% πρέπει πάλι να νιώθω άσχημα ή να πάω στο 60% ώστε να μπορώ και γω βρε αδερφέ να βγω από το σπίτι μου επιτέλους μετά από 2 χρόνια που είχα το Trophy; Τόση ντροπή δηλαδή δεν την είχα νιώσει ποτέ στην ζωή μου.

Φίλε η λύση είναι απλή. Αλλαγη λειτουργικού και επιλέγεις ένα απο τα νέα που έρχονται και που σίγουρα δεν θα πιάνουν το 3%. Οπότε, πάλι θα ντρέπεσαι για την επιλογή σου.....χαχαχα

Εγώ πάλι πότε δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν. Πάνω στην κουβέντα θα πει κάποιος ένα πρόβλημα, εγώ δεν θα το έχω. Θα αναφέρει ένα συν, θα το έχω και με το παραπάνω. Άμα μιλήσω και για δωρεάν και offline πλοήγηση, απλά κανείς δεν με πιστεύει!:lol: Κάποιοι εθελοτυφλούν σ όλα αυτά και μαγεύονται απ τα νούμερα. Άλλοι πάλι, με σκυμμένο κεφαλι έχοντας αναγνωρίσει εσωτερικά την υπεραξία του wp και κυρίως της Nokia επιστρέφουν* ξανά πίσω μετά από χρόνια..

*επιστρέφουν γιατί "όλοι" κάποτε είχαμε Νόκια ;)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εγώ πάλι πότε δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν. Πάνω στην κουβέντα θα πει κάποιος ένα πρόβλημα, εγώ δεν θα το έχω. Θα αναφέρει ένα συν, θα το έχω και με το παραπάνω. Άμα μιλήσω και για δωρεάν και offline πλοήγηση, απλά κανείς δεν με πιστεύει!:lol: Κάποιοι εθελοτυφλούν σ όλα αυτά και μαγεύονται απ τα νούμερα. Άλλοι πάλι, με σκυμμένο κεφαλι έχοντας αναγνωρίσει εσωτερικά την υπεραξία του wp και κυρίως της Nokia επιστρέφουν* ξανά πίσω μετά από χρόνια..

*επιστρέφουν γιατί "όλοι" κάποτε είχαμε Νόκια ;)

Κοίτα, παντού υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Ο καθένας τα ιεραρχεί σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το να θεωρεί ο αλλος ότι είναι αδύνατο να εξυπηρετηθείς απο το λειτουργικό ή την συσκευή που επέλεξες και να σου επιτίθεται κι απο πάνω είναι η υπέρτατη μ@λ....ια. Αυτοί λοιπόν οι τύποι σαρώνουν το φόρουμ για να αποδείξουν που ***** είναι. Το κακό είναι πως παίρνουν και κόσμο στον λαιμό τους.

Κοίτα, παντού υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Ο καθένας τα ιεραρχεί σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το να θεωρεί ο αλλος ότι είναι αδύνατο να εξυπηρετηθείς απο το λειτουργικό ή την συσκευή που επέλεξες και να σου επιτίθεται κι απο πάνω είναι η υπέρτατη μ@λ....ια. Αυτοί λοιπόν οι τύποι σαρώνουν το φόρουμ για να αποδείξουν που ***** είναι. Το κακό είναι πως παίρνουν και κόσμο στον λαιμό τους.

Εντάξει σίγουρα υπάρχουν αρκετοί "καμμένοι" που πάντα θα κράζουν χωρίς επιχειρήματα..Το κακό μ αυτούς είναι ότι συνήθως δεν είναι παιδάκια, αλλά μεγαλύτερης ηλικίας.. :baby:

Οσο για τα θετικά και αρνητικά σίγουρα υπάρχουν παντού και ο καθένας τα ιεραρχεί βάση των αναγκών του, αρκεί να έχει καθαρό μυαλό και "κριτική σκέψη"..!

Για παράδειγμα εμένα μου λείπει πολύ ο flash player και timer για την κάμερα (και η amber η ρημάδα - Ω ναι ακόμα δεν την πέρασα). Ένα άλλο μειον είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις φακέλους στις φωτό (και γενικά) που τώρα τελευταία με κούρασε λίγο, αλλά λύνεται αν περάσεις σε pc όλες τις περιττές φωτό. Έχει κι άλλες ελλείψεις φυσικά, αλλά ζω και χωρις αυτές:happy:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..