mr_47 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Αα, κατάλαβα. :) Επιστρέφω με τα "αποτελέσματα". Αλλάζοντας την Default Camera, από τα γενικά settings, μπορούμε να έχουμε όποια εφαρμογή κάμερας θέλουμε στα Actions, ανάμεσα σε Microsoft Camera, Lumia Camera (μωβ tile), Lumia Camera (μπλε tile, δεν υπάρχει πλέον στο store για τα WP8.1). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επιστρέφω με τα "αποτελέσματα". Αλλάζοντας την Default Camera, από τα γενικά settings, μπορούμε να έχουμε όποια εφαρμογή κάμερας θέλουμε στα Actions, ανάμεσα σε Microsoft Camera, Lumia Camera (μωβ tile), Lumia Camera (μπλε tile, δεν υπάρχει πλέον στο store για τα WP8.1). Εγώ εχω επιπλέον Lumia camera classic και Lumia camera beta, απο το store η τελευταία!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ εχω επιπλέον Lumia camera classic και Lumia camera beta, απο το store η τελευταία!!!!! :blink: Με 8.1;; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 :blink: Με 8.1;; Ναι με 8.1!!! Με τη classic φωτογραφίζω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ναι με 8.1!!! Με τη classic φωτογραφίζω! ;) Μάλλον έχει να κάνει και με τη συσκευή. Με το 640, δεν εμφανίζεται η Classic. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Εάν είναι unniversal εφαρμογή (δηλαδή να υπάρχει και στο Lumia αλλά και στο PC εφόσον έχεις W8.1/10) συγχρονίζει αυτόματα. Εάν είναι κάτι άλλο πες μας ένα παράδειγμα να το δούμε... Θεωρητικά όπου βάλεις το ίδιο account θα συγχρονίσει... ευχαριστω πολυ!εχω στο pc το gt racing2 αλλα οταν κατεβασα την εφαρμογη μετα στο 640 που εχω με ξεκιναει απ την αρχη.:confused: Edited October 23, 2015 by jnr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) ευχαριστω πολυ!εχω στο pc το gt racing2 αλλα οταν κατεβασα την εφαρμογη μετα στο 640 που εχω με ξεκιναει απ την αρχη.:confused: Το Gt Racing 2 δεν είναι universal app, όπως σου γράφει ο Alex. Για να είναι universal η εφαρμογή, στο store, κάτω από το όνομα της εφαρμογής, κάτω από το όνομα του studio/developer και δίπλα από το "δωρεάν" ή την τιμή της, θα πρέπει να έχει ένα εικονίδιο, που δείχνει μια οθόνη υπολογιστή και ένα κινητό. Edited October 23, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μάλλον έχει να κάνει και με τη συσκευή. Με το 640, δεν εμφανίζεται η Classic. Εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι εχει να κάνει, όχι απλά με τη συσκευή, αλλά με την ονομασία Nokia/Microsoft! Έχουν κάποιες μικροδιαφορές στα update τους! Το ίδιο θα γίνει και με τα 10 όταν έρθουν επίσημα! Μακάρι να διαψευστώ, αλλα έτσι το βλέπω εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 myphone.gr LIVE: Nexus 6, Microsoft, iPhone και πολλά άλλα. Συντονιστείτε! Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Δεν μας τα λες καλά ms... https://blog.onedrive.com/onedrive_changes/ Edited November 3, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Δεν μας τα λες καλά ms... https://blog.onedrive.com/onedrive_changes/ Χλωμό το βλέπω. Δεν ξέρω τι θα κάνει με το 365 αλλά στους απλούς χρήστες τα 5 γίγα δεν φτάνουν ούτε για pdf. Από την στιγμή κιόλας που η Apple έφτασε τα 20 γίγα δωρεάν θα είναι τεράστιο λάθος. Edited November 3, 2015 by alex_gate_7 Διόρθωση Παράθεσης montoya_42 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μόλις μου ήρθε μια ενημέρωση, Lumia 735. Μπορεί να είναι προετοιμασία για τα 10αρια. Όταν έχω νέα θα αναφέρω. Δεν έχω technical preview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Δεν μας τα λες καλά ms... https://blog.onedrive.com/onedrive_changes/ "Μπράβο" στην MS... *slowclap* :down: Επιμένει στα 8GB εσωτερικού χώρου, με όλο και περισσότερες εφαρμογές να ζητούν εγκατάσταση εκεί, αν πάει και το Overdrive στα 5GB, βλέπω να φεύγουν πολλοί... Ίσως κι εγώ... Χλωμό το βλέπω. Δεν ξέρω τι θα κάνει με το 365 αλλά στους απλούς χρήστες τα 5 γίγα δεν φτάνουν ούτε για pdf. Από την στιγμή κιόλας που η Apple έφτασε τα 20 γίγα δωρεάν θα είναι τεράστιο λάθος. Στα σχόλια λένε ότι το έχει ήδη εφαρμόσει... Τώρα, γιατί δεν το έχουμε δει όλοι, ίσως να το πηγαίνει ανά χώρα ή ανά χωρητικότητα... Edited November 3, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Πάλι καλά δηλαδή που έχω και τα 50gb στο dropbox. Να και κάτι καλό απο την samsung! :lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited November 3, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Λοιπόν επανέρχομαι, στο update έγραφε "update for Lumia devices". Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι άλλαξε, μιας και το Update 2 το έχω πάρει καιρό. Ούτε είδα κάποια αλλαγή στο firmware. Το μόνο που παρατήρησα είναι πιο ταχύτατη περιήγηση γενικότερα, και επίσης το μέγεθος της ενημέρωσης είναι 320ΜΒ. Διάβασα στα ξένα φόρουμ ότι τα 10αρια έρχονται στις 12 Νοεμβρίου με build 10586 τελικά. Πιθανό να στέλνουν πακέτα ενημέρωσης όπως στα desktop 10ρια μέχρι την τελική έκδοση. Edited November 3, 2015 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπόν επανέρχομαι, στο update έγραφε "update for Lumia devices". Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι άλλαξε, μιας και το Update 2 το έχω πάρει καιρό. Ούτε είδα κάποια αλλαγή στο firmware. Το μόνο που παρατήρησα είναι πιο ταχύτατη περιήγηση γενικότερα, και επίσης το μέγεθος της ενημέρωσης είναι 320ΜΒ. Διάβασα στα ξένα φόρουμ ότι τα 10αρια έρχονται στις 12 Νοεμβρίου με build 10581 τελικά. Πιθανό να στέλνουν πακέτα ενημέρωσης όπως στα desktop 10ρια μέχρι την τελική έκδοση. Δώσε κανένα Link να ξεστραβωθούμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δώσε κανένα Link να ξεστραβωθούμε κι εμείς! Αν επιτρέπεται εδώ το λέει και πιστέυω είναι το πιο έγκυρο site: http://www.windowscentral.com/windows-10-fall-refresh-desktop-and-mobile-nov-12?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αν επιτρέπεται εδώ το λέει και πιστέυω είναι το πιο έγκυρο site: http://www.windowscentral.com/windows-10-fall-refresh-desktop-and-mobile-nov-12?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp Νομίζω πως αντί να βγάζει ο καθένα από την κοιλιά του πράγματα, κάτι γραμμένο/δημοσιευμένο (ακόμα κι αν αποδειχθεί λάθος) μόνο σοβαρότητα προσδίδει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι εχει να κάνει, όχι απλά με τη συσκευή, αλλά με την ονομασία Nokia/Microsoft! Έχουν κάποιες μικροδιαφορές στα update τους! Το ίδιο θα γίνει και με τα 10 όταν έρθουν επίσημα! Μακάρι να διαψευστώ, αλλα έτσι το βλέπω εγώ.Ναι εχουν διαφορα στα update τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ αυτή την απορία μου. Αλλά μια επαφή που εχω στο ιστορικό κλήσεων δεν διαγράφεται με τίποτα! Ούτε με την επιλογή όλων, ούτε μια μια! Σας έχει τύχει ποτέ; Μια βοήθεια; Υ.Γ. Μονο η συγκεκριμένη δεν σβήνει, όλες οι άλλες σβήνουν αλλά μια μια! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Επειδή έχω πολλούς σελιδοδείκτες πλέον και δε γίνεται να τους αντιγράψω έναν-έναν, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν "μαζικό" copy-paste; Από συσκευή με WP8.1, update 2, σε συσκευή με Android 5.1. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Επειδή έχω πολλούς σελιδοδείκτες πλέον και δε γίνεται να τους αντιγράψω έναν-έναν, υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν "μαζικό" copy-paste; Από συσκευή με WP8.1, update 2, σε συσκευή με Android 5.1. Νομίζω στο PC γίνεται εύκολα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Νομίζω στο PC γίνεται εύκολα Έχω 7 Ultimate στον υπολογιστή. Μπορώ να κάνω κάτι με αυτά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Usb otg ξέρουμε πότε έρχεται; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Usb otg ξέρουμε πότε έρχεται; Λένε με τα 10άρια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts