highpriest Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν, πώς να οργανώσετε καλύτερα τις ιστοσελίδες που αποθηκεύσατε στα Αγαπημένα του ΙΕ. Δημιουργήστε φακέλους! Πώς; Με τη συνδρομή του Windows 8 σταθερού υπολογιστή σας. Στο Windows 8 PC δημιουργείτε ένα λογαριασμό με το ίδιο Όνομα Χρήστη που χρησιμοποιήσατε στο βασικό λογαριασμό του κινητού. Τα υπόλοιπα είναι μετά απλή διαδικασία, καθώς μπαίνετε στο desktop IE και εκεί διαχειρίζεστε όπως επιθυμείτε τα Αγαπημένα σας, με φακέλους ή χωρίς φακέλους. Ο συγχρονισμός ανάμεσα στα Αγαπημένα του ΙΕ θα γίνει αυτόματα μεταξύ PC και WP κινητού, ώστε μετά το κινητό να σάς εμφανίζει και την επιπλέον δυνατότητα για επιλογή ανοίγματος των επιμέρους φακέλων των Αγαπημένων. (Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να καρφιτσωνόταν το θέμα στην πρώτη σελίδα, για να το μάθουν περισσότεροι χρήστες.) Απο όλους όσους γνωρίζω, ούτε ένας δεν χρησιμοποιεί τον ΙΕ στο PC σαν default browser. Αυτη η δυνατότητα θα ήταν ωραία αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της απο όποιον browser και αν χρησιμοποιούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Απο όλους όσους γνωρίζω, ούτε ένας δεν χρησιμοποιεί τον ΙΕ στο PC σαν default browser. Αυτη η δυνατότητα θα ήταν ωραία αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της απο όποιον browser και αν χρησιμοποιούμε. Δηλαδή δεν ξέρεις πως να εισάγεις όλους τους σελιδοδείκτες του chrome/firefox στον IE με 3 clicks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Απο όλους όσους γνωρίζω, ούτε ένας δεν χρησιμοποιεί τον ΙΕ στο PC σαν default browser. Αυτη η δυνατότητα θα ήταν ωραία αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της απο όποιον browser και αν χρησιμοποιούμε. Δεν βρίσκω το λόγο που είσαι αρνητικός. Εγώ περιγράφω μια δυνατότητα που λύνει τα χέρια, που έχει ζητηθεί και είναι ωραία από μόνη της γιατί διευκολύνει το χρήστη. Πολλές φορές μάλιστα έχουν γίνει παράπονα για τη 'μη δυνατότητα διαχείρισης των Αγαπημένων του ΙΕ των WP'. Με φακέλους, υποφακέλους, μετονομασίες, μετακινήσεις αγαπημένων κλπ. Να που υπάρχει η άκρη. Θα περίμενα κριτική μόνο ίσως στο ότι χρειάζεται το desktop για να γίνει η διαχείριση των Αγαπημένων. Όμως έστω, αυτή η διαδικασία είναι τόσο απλή και συγκεκριμένη, όσο και ο συγχρονισμός στους αντίστοιχους browsers σε άλλα οικοσυστήματα. Και μια φορά μάλλον, ο ΙΕ - τον οποίο προσωπικά έχω στο PC - συγκεντρώνει πολύ μεγάλα μερίδια χρήσης στους desktop users και μάλιστα υποστηρίζεται εγγενώς στα Windows PC. Κι αν πάλι δεν τον χρησιμοποιείς καθημερινά, μπορείς πάντα να τον χρησιμοποιήσεις αυτή τη μία φορά όσο για να εισάγεις/εξάγεις ρυθμίσεις από διαφορετικούς browsers. Και υπάρχουν πολλές αντίστοιχες ευκολίες στο συγχρονισμό μεταξύ Windows 8 PC και Windows Phone 8. Καλό είναι να γνωρίζουν οι χρήστες κάτι που τους δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με τη συνδυατική χρήση των λειτουργικών της MS. Αντίστοιχα όπως όταν ρωτάνε οι φίλοι του Android αν άραγε υφίσταται Chrome στα WP, για να μπορούν να συγχρονίζουν τα Αγαπημένα με τον Android Chrome. Δεν άκουσα κανένα φίλο από το Android να ζητά δυνατότητα συγχρονισμού του desktop Chrome απευθείας με οποιονδήποτε άλλο WP browser (όχι απαραίτητα τον ΙΕ)... Αντιστρέφω λοιπόν το ζητούμενο, ας καταφέρουν πρώτα να συγχρονίζοναται τα Αγαπημένα πχ του Chrome PC με τον ΙΕ στα WP. :) Edited August 12, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 με τα 7 δεν γινεται?Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν, πώς να οργανώσετε καλύτερα τις ιστοσελίδες που αποθηκεύσατε στα Αγαπημένα του ΙΕ. Δημιουργήστε φακέλους! Πώς; Με τη συνδρομή του Windows 8 σταθερού υπολογιστή σας. Στο Windows 8 PC δημιουργείτε ένα λογαριασμό με το ίδιο Όνομα Χρήστη που χρησιμοποιήσατε στο βασικό λογαριασμό του κινητού. Τα υπόλοιπα είναι μετά απλή διαδικασία, καθώς μπαίνετε στο desktop IE και εκεί διαχειρίζεστε όπως επιθυμείτε τα Αγαπημένα σας, με φακέλους ή χωρίς φακέλους. Ο συγχρονισμός ανάμεσα στα Αγαπημένα του ΙΕ θα γίνει αυτόματα μεταξύ PC και WP κινητού, ώστε μετά το κινητό να σάς εμφανίζει και την επιπλέον δυνατότητα για επιλογή ανοίγματος των επιμέρους φακέλων των Αγαπημένων. (Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να καρφιτσωνόταν το θέμα στην πρώτη σελίδα, για να το μάθουν περισσότεροι χρήστες.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 με τα 7 δεν γινεται? Μάλλον όχι. (Δε θυμάμαι καν αν γίνεται στα Windows 7 να φτιάξεις λογαριασμό χρήστη desktop δηλώνοντας το Microsoft account.) Οι ρυθμίσεις σε μένα λειτουργησαν χωρίς να τις σκαλίσω καθόλου, όποιος έχει πρόβλημα πάντως, ενημερωτικά η διαδικασία εφαρμογής του συγχρονισμού στα Windows PC 8 και στα WP 8 είναι η εξής: http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/apps/use-internet-explorer Για να συγχρονίσετε καρτέλες και τα αγαπημένα σας από συσκευή με Windows Το Windows Phone 8.1 σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε αυτόματα τις καρτέλες και τα αγαπημένα του Internet Explorer από άλλες συσκευές με Windows, όπως PC, φορητούς υπολογιστές και tablet. Στη συσκευή σας Windows 8.1 ή 8.1 RT: 1.Σαρώστε προς το εσωτερικό από το δεξιό άκρο της οθόνης, πατήστε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Αλλαγή ρυθμίσεων PC. (Εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε το δείκτη στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού προς τα επάνω, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων PC.) 2.Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή OneDrive και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις συγχρονισμού. 3.Στην περιοχή Άλλες ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε την επιλογή Πρόγραμμα περιήγησης Web. Στο Windows Phone 8.1: 1.Στη λίστα εφαρμογών, πατήστε ΡυθμίσειςΕικονίδιο "Ρυθμίσεις" > Συγχρονισμός ρυθμίσεων.. 2.Ενεργοποιήστε Εικονίδιο "Ενεργοποίηση" τον Internet Explorer. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Θέλω να κάνω ένα λογαριασμό χρήστη στο κινητό συγγενή μου, αλλά δεν θέλω να τον επιβαρύνω με ένα ακόμη κωδικό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δικό μου από το win8.1; Δεδομένου ότι ο συγγενής δεν θα κατεβάσει επί πληρωμή εφαρμογές (για ενημέρωση των υπαρχόντων θέλω τον λογαριασμό) θα έχω τυχών επιπλοκές μεταξύ τηλεφώνου και desktop; Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Επιπλοκές δεν θα έχεις. Απλά έχε υπόψιν σου ότι mails που θα αποστέλονται στον δικό σου λογαριασμό όπως επίσης και τυχόν συναντήσεις που περνάς στο ημερολόγιο θα είναι εμφανίσιμα στη συσκευή που θα έχει τον ίδιο λογαριασμό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Επιπλοκές δεν θα έχεις. Απλά έχε υπόψιν σου ότι mails που θα αποστέλονται στον δικό σου λογαριασμό όπως επίσης και τυχόν συναντήσεις που περνάς στο ημερολόγιο θα είναι εμφανίσιμα στη συσκευή που θα έχει τον ίδιο λογαριασμό. Δε χρησιμοποιώ το mail ούτε το ημερολόγιο. Το δε κινητό δε θα συνδέεται με ίντερνετ. Στο κατάστημα των εφαρμογών δεν θα έχω κάποιο θέμα; Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όχι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όχι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ! Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Θα έχεις....με,τις επαφές....θα έχετε κοινές επαφές και οι δυο σας...ειναι αστείο αυτό που λες για των κωδικό..σιγα το πράγμα..και δικό σου να βάλεις πάλι κωδικό θα θέλει.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλά σου λέει... Τζάμπα μπέρδεμα.... Φτιάξε ένα λογαριασμό με το όνομα του, βάλε τον ίδιο κωδικό με το δικό σου κ στο τέλος αποθήκευσε όνομα και κωδικό στο κινητό σου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κολπάκι για όσους δεν το γνωρίζουν, πώς να οργανώσετε καλύτερα τις ιστοσελίδες που αποθηκεύσατε στα Αγαπημένα του ΙΕ. Προστέθηκε στο πρώτο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γίνεται να αγοράζω εφαρμογές μέσω του παρόχου; Δηλαδή να αγοράσω μια εφαρμογή που κάνει 1 ευρώ και να μου τα πάρει από την κάρτα μου. Έχω Lumia Cyan GDR1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γίνεται να αγοράζω εφαρμογές μέσω του παρόχου; Δηλαδή να αγοράσω μια εφαρμογή που κάνει 1 ευρώ και να μου τα πάρει από την κάρτα μου. Έχω Lumia Cyan GDR1 Aν έχεις Vodafone, γίνεται. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλά σου λέει... Τζάμπα μπέρδεμα.... Φτιάξε ένα λογαριασμό με το όνομα του, βάλε τον ίδιο κωδικό με το δικό σου κ στο τέλος αποθήκευσε όνομα και κωδικό στο κινητό σου... Θα έχεις....με,τις επαφές....θα έχετε κοινές επαφές και οι δυο σας...ειναι αστείο αυτό που λες για των κωδικό..σιγα το πράγμα..και δικό σου να βάλεις πάλι κωδικό θα θέλει.... Έχετε απόλυτο δίκιο. Θα κάνω ένα σα το mail που ήδη έχει με το κωδικό που ήδη έχει, αλλά σε .hotmail ειδικά για το store και θα το αφήσω κενό. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια! Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Aν έχεις Vodafone, γίνεται. Έχω Cosmote και το κινητό μου είναι CV Ιταλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δηλαδή δεν ξέρεις πως να εισάγεις όλους τους σελιδοδείκτες του chrome/firefox στον IE με 3 clicks? Όχι ρε συ, δεν είναι αυτό. Απλά χρησιμοποιώ εφαρμογή τρίτου στο chrome σαν speed dial και δεν είναι συμβατή. Εκει πήγαινε το αρνητικό της υπόθεσης. Κατα τα άλλα οκ, όποιον τον βολεύει καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχω Cosmote και το κινητό μου είναι CV Ιταλίας. Κι εγώ άσχετους παρόχους με τη vodafone χρησιμοποιώ, αλλά έχω και μια κάρτα της αποκλειστικά για να αγοράσω εφαρμογές στο store. Μετράει και δεν μπλέκεις με τράπεζες. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κι εγώ άσχετους παρόχους με τη vodafone χρησιμοποιώ, αλλά έχω και μια κάρτα της αποκλειστικά για να αγοράσω εφαρμογές στο store. Μετράει και δεν μπλέκεις με τράπεζες. :) Κάρτα της Vodafone για άλλους παρόχους; Δεν το περίμενα αυτό, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κάρτα της Vodafone για άλλους παρόχους; Δεν το περίμενα αυτό, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς, θα προσπαθήσω να εξηγήσω αυτό που είπα πιο πάνω. Η συσκευή μου είναι Γαλλική ( έχεις και μια cyan να δώσεις Γαλλία, το ξέχασες;; :mad: ) CV και τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με μια κάρτα f2g, για τα data. Επίσης, πάντα έχω τις συσκευές μου στα Αγγλικά, όπως και το 820 μου. Όλα US. Οπότε, όταν θέλω να αγοράσω μια εφαρμογή, γυρίζω language και region σε Ελληνικά και Ελλάδα αντίστοιχα, βάζω την κάρτα της vodafone και κάνω την αγορά μου άνετα. Αρκεί να έχω υπόλοιπο που να επαρκεί, βέβαια. Και ούτε να πρέπει να φορτώσω χρήματα στην τράπεζα, ούτε να μου κρατήσει προμήθεια στην κατάθεση ( λες και μαζί τα βγάλαμε τα χρήματα ), ούτε να κρατήσει προμήθεια κατά την αγορά ( λες και ο τραπεζοϋπάλληλος θα χρησιμοποιήσει το κινητό μου ). Όλα μια χαρά. :wink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς, θα προσπαθήσω να εξηγήσω αυτό που είπα πιο πάνω. Η συσκευή μου είναι Γαλλική ( έχεις και μια cyan να δώσεις Γαλλία, το ξέχασες;; :mad: ) CV και τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με μια κάρτα f2g, για τα data. Επίσης, πάντα έχω τις συσκευές μου στα Αγγλικά, όπως και το 820 μου. Όλα US. Οπότε, όταν θέλω να αγοράσω μια εφαρμογή, γυρίζω language και region σε Ελληνικά και Ελλάδα αντίστοιχα, βάζω την κάρτα της vodafone και κάνω την αγορά μου άνετα. Αρκεί να έχω υπόλοιπο που να επαρκεί, βέβαια. Και ούτε να πρέπει να φορτώσω χρήματα στην τράπεζα, ούτε να μου κρατήσει προμήθεια στην κατάθεση ( λες και μαζί τα βγάλαμε τα χρήματα ), ούτε να κρατήσει προμήθεια κατά την αγορά ( λες και ο τραπεζοϋπάλληλος θα χρησιμοποιήσει το κινητό μου ). Όλα μια χαρά. :wink: Δεν κατάλαβα ότι εννοείς κάρτα SIM :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν κατάλαβα ότι εννοείς κάρτα SIM :O Ε, δεν πειράζει. Εδώ είμαστε, για να ξε - μπερδευόμαστε. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Επειδή δεν κατάλαβα τι εννοείς, θα προσπαθήσω να εξηγήσω αυτό που είπα πιο πάνω. Η συσκευή μου είναι Γαλλική ( έχεις και μια cyan να δώσεις Γαλλία, το ξέχασες;; :mad: ) CV και τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με μια κάρτα f2g, για τα data. Επίσης, πάντα έχω τις συσκευές μου στα Αγγλικά, όπως και το 820 μου. Όλα US. Οπότε, όταν θέλω να αγοράσω μια εφαρμογή, γυρίζω language και region σε Ελληνικά και Ελλάδα αντίστοιχα, βάζω την κάρτα της vodafone και κάνω την αγορά μου άνετα. Αρκεί να έχω υπόλοιπο που να επαρκεί, βέβαια. Και ούτε να πρέπει να φορτώσω χρήματα στην τράπεζα, ούτε να μου κρατήσει προμήθεια στην κατάθεση ( λες και μαζί τα βγάλαμε τα χρήματα ), ούτε να κρατήσει προμήθεια κατά την αγορά ( λες και ο τραπεζοϋπάλληλος θα χρησιμοποιήσει το κινητό μου ). Όλα μια χαρά. :wink: Εμένα που πληρώνω μέσω PayPal συνδεδεμένη με χρεωστική κάρτα δε μου κρατάει λεπτό απο τις αγορές. Εκτός αν δε το εχω προσέξει, κάτι μάλλον απίθανο. Μόλις το τσέκαρα και όντως δε μου κρατάει ούτε λεπτό παραπάνω. Edited August 12, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εμένα που πληρώνω μέσω PayPal συνδεδεμένη με χρεωστική κάρτα δε μου κρατάει λεπτό απο τις αγορές. Εκτός αν δε το εχω προσέξει, κάτι μάλλον απίθανο. Μόλις το τσέκαρα και όντως δε μου κρατάει ούτε λεπτό παραπάνω. Το PayPal νομίζω είναι η καλύτερη λύση για την αγορά των apps και ο πιο ασφαλής τρόπος. Και όντως δεν κρατάει ούτε σεντ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts